Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1983 | 2017-06-08 | 3866

Mažame urvelyje, miške, gyvena mažytis pilkas padarėlis - peliukas. Linksmas fantazuotojas peliūkštis, kuris mėgta kiek pagražinti dalykus. Ar jums taip nutinka, vaikai? Ar mėgstate pagražinti istorijas ir savo nuopelnus? Šiam peliukui atsitinka šis tas netikėto ir be pagalbos šį kartą jis tikrai neišsivers! Ar peliukui kasnors padės? Kas? Ar peliukas pasimokys iš savo klaidų ir supras klydęs? Ar viskas baigsis laimingai? Į šiuos ir kitus klausimus ieškokite atsakymų filmuke ,,Peliukas pagyrūnas".

1992 | 2017-06-09 | 6822

Aprašymas: Pašėlęs mokslininkas, kurio sukurtas daiktų mažinimo lazeris kadaise pavertė vabalėlio dydžio nykštukais ketvertą vaikų, dabar sukūrė tokį lazerį, kuris padidina. Ir vėl per mokslininko išsiblaškymą lazerio spindulys pataikė ne ten, kur reikia. Dvejų metų amžiaus sūnelis virto 15 metrų ūgio išdykėliu, o prisilietęs prie aukštos įtampos laidų užaugo dar dvigubai!

1961 | 2017-06-08 | 4202

„Nežiniukas mokosi“ – tai nuotaikinga pasaka apie smalsų berniuką. Jis įsitikinęs, kad viską sugeba nė trupučio nesimokęs. Filmukas pamoko, kad per minutę netampama nei muzikantu, nei dailininku, nei vairuotoju. Atsisakymas pripažinti, kad norint ko nors išmokti reikia veikti, galiausiai atveda prie supratimo. Tai pamokymas vaikams, jog kiekvienas darbas reikalauja įgūdžių. Į patį filmuką lengva įsijausti dėl charakteringų veikėjų ir nuotaikingų vaizdų.

1976 | 2017-06-11 | 4214

Senosios animacijos filmukas 38 papūgos. Kai pasaulyje dažnai, tiek daug tu nežinai, bet paslapčių daug būna... Labai dažnai patinka, vien tai kas paslaptinga, nes paslaptis vilioja. Filmukas apie beždžionėlę, smauglį ir papūgą. Staiga smaugliui kilo klausimas - koks jo ilgis? Ir draugai nusprendė išmatuoti jo ilgį. Kaip gi išmatuoti tą ilgą smauglį? Sumani papūga išmokė visus, kad ilgį geriausia matuoti papūgomis. Smauglio ilgis 38 papūgos ir pusė papūgos sparnelio. Tada jie matavo ilgį ir beždžionėmis ir drambliukais ir taip atskleidė matavimo paslaptį vaikams.

38 попугаев — серия советских кукольных мультфильмов для детей. Цикл представляет собой десять коротких мультфильмов о забавных взаимоотношениях четырёх животных — болтливой Мартышки, застенчивого Слонёнка, эксцентричного Попугая и задумчивого Удава. Сериал создан режиссёром Иваном Уфимцевым и художником Леонидом Шварцманом по сценарию известного детского писателя Григория Остера. Название происходит от первой серии, где длину Удава измеряли в слонах, мартышках и попугаях. В большинстве серий животные решают какой-либо забавный парадокс, связанный с разными значениями понятий или игрой слов: они физически «передают привет», «совершают закрытие» и т. п.

38 papūgos (1 ser.) - 38 попугаев (1976)

2008 | 2017-06-09 | 4362

Aprašymas: Nepavykus stebuklingui karnavalui, Krudskis pavogė stebuklingą lempą iš princesės Willow. Skūbis Dū ir jo draugai pasiruošę sustabdyti jį, nes kitaip visi virs Helouvino pabaisomis…

2013 | 2017-06-09 | 3701

Aprašymas: Prieš Naujuosius Metus visi miško žvėrys ruošiasi šventei ir tik medkirtys Vikas galvoja apie darbą. Jis sukūrė ypatingą mašiną, kuria per trumpą laiką gali iškirsti pusę miško. Miško žvėrys išsigandę! Vieninteliai kas gali išgelbėti – broliai meškinai. Tačiau žiemą jie miega. Kad prikeltų miegalius ir išgelbėtų mišką žvėreliams teks nemenkai paplušėti…

2007 | 2017-06-09 | 3869

Aprašymas: Po pergalės prieš Šrederį vėžliukai išsibarstė po visą pasaulį. Tačiau Niujorke bręsta naujas pavojus – pramonininkas Maksas Vintersas surinko senovinių monstrų-karių armiją. Pasauliui gresia rimtas pavojus. Vieninteliai, kas gali jį išgelbėti – vėžliukai nindzės.

2030 | 2018-07-24 | 3508

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2016 | 2017-06-09 | 4434

Aprašymas: Velykų nuotaikos užvaldys net linksmuosius „Ledynmečio“ herojus. Priešistorinė paukštė, spalvingoji Etelė savo tuoj beišsirisiantį kiaušinį patiki saugoti tinginiui Sidui. Be to, kaip auklę net rekomenduoja jį savo kaimynėms – netrukus Sidas turi daug užsakymų ir jo auklytės darbas tiesiog klesti. Tačiau klastingasis kiškis Žvairys, taip ilgai laukęs progos atkeršyti, pavagia visus kiaušinius ir juos paslepia. Visa Ledynmečio komanda, tarp kurių mamutas Menis, tigras Diegas ir kiti, pradeda nuotykių kupiną kiaušinių paiešką!

2009 | 2017-06-09 | 3933

Aprašymas: Šioje pasakoje Snieguolė – nepareiginga mergina, savo karališkas pareigas iškeitusi į pasilinksminimus su Raudonkepuraite bei kitomis draugėmis, triukšmingus vakarėlius ir kitokias linksmybes. Jos mama karalienė mirė Snieguolei būnant dar visai mažai, tad karalius, jos tėvas, nusprendžia vesti dar kartą ir taip vėl apsupti Snieguolę motiniška šiluma. Tačiau karaliaus išrinktoji Ledi Vein pasirodo esanti karalystę valdyti siekianti ragana intrigantė. Snieguolė tampa kliūtimi jos klastingų planų įgyvendinimui, tad Ledi Vein apgaule išvaro ją iš tėvo namų. Kartu su Septyniais Nykštukais atstatydama Trijų Paršiukų namus, Snieguolė pagaliau išmoks padėti kitiems bei pradės vertinti ją supantį gėrį. Kartu su paslaptingaisiais herojais Mambo ir Manku Snieguolė įrodys, kad sugeba valdyti karalystę bei išardys karaliaus ir klastingosios raganos vestuves, taip atstatydama gėrio ir blogio pusiausvyrą.

2000 | 2017-06-09 | 3847

Aprašymas: Jaunojo liūtuko Simbos ir jo draugų nuotykiai Niujorko mieste.

2000 | 2017-06-07 | 3424

Senosios animacijos filmukas Auksinės varpos. Gyveno kartą berniukas ir mergaitė. Jie ketino sėti lauką ir turėjo paskutinius grūdus. Tačiau piktas ponas malūnininkas už skolą atemė iš vaikų grūdus. Gaidelis nubėgo pas malūnininką ir bandė atimti grūdus, tačiau jam pavyko paimti tik 3 grūdelius. Vaikai žadėjo juos sodinti, bet vėjas pakilo ir nunešė paskutinius grūdelius. Vaikai nusprendė ieškoti vėjo. Ieškojo ir surado nors visi juos atkalbinėjo. Vėjas nusprendė padėti vaikams. Jis užsisodino vaikus ant pečių ir nukeliavo pas malūnininką. Tačiau jis nenorėjo atiduoti grūdus. Vėjas ėmė pūsti ir pūsti, o malūnas suktis vis greičiau ir greičiau. Vėjas paėmęs grūdus perdavė juos vaikučiams, o piktą poną negailestingai pamokė.

2030 | 2018-07-24 | 4271

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Šiame sezone istorija sukasi apie Naruto, Sasuke, Sakura ir Kakashi, kurie bando nugalėti Kaguja Otsutsuki ir Zetsu (atsakingus už nesibaigiančios sapnų karalystės aktyvavimą). Taip pat pasakojamas Itachi Uchiha gyvenimas Konohoje ir jo pirmosios dienos Akatsuki organizacijoje.

2030 | 2018-07-24 | 3740

Aprašymas: Šunyčiai patruliai (angl. Paw Patrol) – JAV animacinis serialas. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šunukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šunukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu!

2030 | 2018-07-24 | 3170

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.