Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2022 | 2017-06-09 | 3828

Maša ir lokys online serijoje „Nauja šluota“ mažoji Maša miške ras šluotą. Ir ne bet kokią, o skraidančią. Išdykėlė bus sužavėta savo radiniu, deja, lokys taip pat nesijaus. Ar sugalvos jis kaip įtikinti mažylę atsikratyti šluotos, o gal tai ne taip paprasta? Serijoje „Nauja šluota“ mažieji žiūrovai išvys, ar Maša supras, kad miške rastų ir neaiškių daiktų liesti bei naudoti jokiu būdu negalima.

2030 | 2018-07-24 | 3462

Aprašymas: Tomas ir Džeris (angl. The Tom and Jerry Show) pagaliau tapo draugais po ilgų metų tarpusavio varžymosi. Jie gana konkurencingi vienas kito atžvilgiu, todėl klajoja po pasaulį konkuruodami sporto ir darbo klausimais, sprendžiant paslaptingas bylas ir padedant kitiems.

2000 | 2017-06-07 | 3800

Laukinės žasys - tikrų tikriausia pasaka apie laukines žąsis, kurios pagrobė mažą berniuką Vanią ir nuskraidino jį toli nuo namų. Jo sesutė Maša išbėgo jo ieškoti. Bėgdama per mišką ji sutiko ne vieną nelaimėlį, kuriam ištiesė pagalbos ranką. Atsėlino tamsi naktis ir miško tankmėje Maša išvydo savo broliuką raganos trobelėje. Ji išlaisvino Vanią, tačiau piktoji ragana pasiuntė savo laukines žąsis sekti jiems iš paskos ir grąžinti atgal. Galbūt laukinėms žąsims ir būtų pavykę vaikus sugauti, tačiau jiems pagalbos ranką ištiesė visi tie, kuriems ieškodama broliuko pagelbėjo Maša. Pažiūrėkite šią pasaką, ji ne tik prikausto dėmesį, bet dar parodo seną tiesą - už gerą geru atsilyginama.

2030 | 2018-07-24 | 3423

Aprašymas: Padūkėliai marsupilamiai (pranc. Nos voisins les Marsupilamis) – Prancūzijos animacinis serialas. Prieš 60 metų dailininko Andrė Frankeno sukurti žvėriukai marsupilamiai atgyja nuotaikingame seriale. Tai nepaliaujamai savo kalba čiauškantys padarėliai geltonu, juodom dėmelėm taškuotu kailiu, didelėm smalsiom akim ir ilga kibia uodega, tampančia ir transporto priemone, ir ginklu, o kartais ir meškere. Gyventi šių padūkusių, beždžionėles primenančių padarėlių kaimynystėje – tikrai nenuobodu. Kiekviena keturių vaikų ir kiek pamišusio tėčio diena su marsupilamiais – vis naujas ir smagus nuotykis.

1998 | 2017-06-09 | 3647

Aprašymas: Jei pažvelgtume i filmą pro vienos iš veikėjų jaunos moksleivės gražias, tamsias ir dideles akis, tai filmas atrodo tiesiog nepakartojamai. Masinis maištas užaugęs Tokijuje – viena iš nerealiausiu scenų, kurios tik buvo pasirodžiusios anime kadruose. Žiaurioje siužeto linijoje susiformuoja romantinė pasaka, kuri tiesiogine ta žodžio prasme yra apipilama krauju… Specialiųjų policijos pajėgų būrio narys Kazukis Fuse patiria stiprų sukrėtimą, kada jo akivaizdoje beprasmiškai žūsta teroristų grupuotei priklausiusi savižudė sprogdintoja. Stengdamasis suprasti tokio elgesio priežastį Fuse atlieka savarankišką tyrimą, sutinka žuvusios merginos seserį ir įsimyli ją. Meilės drama rutuliojasi sudėtingoje politinių intrigų, šnipinėjimo ir nepasitikėjimo kupinoje aplinkoje. Džin Ro pažvelgia į tamsiausias žmogaus sielos kertes, kur slepiasi žiauriausi instinktai.

2008 | 2017-06-09 | 3792

Aprašymas: Šeštas dešimtmetis, nauja superdidvyrių karta privalo suvienyti jėgas su aktyviais visuomenės veteranais ir nelinkusia bendradarbiauti JAV vyriausybe tam, kad kovotų su grėsme Žemės planetai.

1968 | 2017-06-07 | 3853

Ožiukas, kuris mokėjo skaičiuoti iki dešimties – senosios animacijos filmukas mažiausiems, kurie išmoks skaičiuoti iki dešimties. Mažas ožiukas miške sutinka žvėrelius, kuriuos skaičiuoja, tačiau visiems tai labai nepatinka ir jie tam priešinasi ir skundžiasi vienas kitam, bando mažylį sudrausminti. Tačiau netikėtai juos visus užklumpa audra, kuri užlieja visą mišką. Vienintelis išsigelbėjimas – tai laivelis, kuris talpina tik dešimt keleivių, tuomet žvėrelių pyktis išgaruoja, nes jie pasijunta išgelbėti ožiuko, kuris juos suskaičiavo. Filmukas atspindi požiūrį apie šalia esantį, kuris per savo smalsumą, tampa išskirtinis. O tas smalsumas ir mokėjimas pasitarnauja ir išgelbsti.

2030 | 2018-07-24 | 6372

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2000 | 2017-06-07 | 3741

Paskutinė medžioklė Medžioklė, šūviai, medžiotojo padėjėjas - šuo turi atnešti pašautą paukščiuką, tačiau...jis pasielgia kitaip. Jautrus pasakojimas apie šunelio paskutinę medžioklę. Išgelbėtas paukštelis tampa šuns draugu. Draugystė vis tvirtėja, be įtarimo, kad kažkada teks išsiskirti. Melodingas animacinis filmukas atskleis tikros draugystės istoriją: kur prasideda draugystė? Kada ji baigiasi? Ar tikra draugystė baigiasi? Filmukas padės mažiesiems atrasti šiltos draugystės paslaptis ir kitaip pažvelgti į mūsų mažuosius draugus - gyvūnus. Juk jie visai kaip ir mes, ar ne, vaikai?

2030 | 2018-07-24 | 3662

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3015

Aprašymas: Istorija sukasi apie vaikį, vardu Jumedži Fudživara, kuris prieš dešimt metų suprato turintis neeilinį sugebėjimą. Jis aplink žmones mato įvairiaspalves auras, bei gali pažvelgti į jų sapnus. Vieną dieną jis sutinka keistą merginą, vardu Merė; kaip paaiškėja, ji atvyko iš “Sapnų pasaulio”. Šis susitikimas Fudživarai užmena dar daugiau klausimų. Kas tas Sapnų pasaulis? Iš kur atsirado jo galios? Ir kas nutiks, kai sapnų ir realus pasauliai susidurs?

2002 | 2017-06-09 | 4488

Aprašymas: Ši paslaptinga istorija nutiko Sapnų slėnyje. Kalbama, kad Raitelio be galvos šmėkla saugojo baisią paslaptį paprasčiausiame moliūge. Bet Helovyno naktį viskas, kas slapta, tampa aišku, ypač jei čia įsipainiujusios tamsios jėgos…

1998 | 2017-06-09 | 3614

Donald Duck Wet paint išleistas 1946 m.

1969 | 2017-06-08 | 4861

Senosios animacijos filmukas vaikams Neišmoktų pamokų šalyje. Tai filmukas, tiesiogiai reprezentuojantis, kokia pamokanti yra senoji animacija. Ši pasaka apie neišmoktas pamokas – labai reikšmingas moralas. Vaikai, pažiūrėję „Neišmoktų pamokų šalyje“ turėtų suprasti, jog knygos ir skaičiai nėra vien tik mokytojų pramanas – tai pamatas realiam gyvenimui. Negana to, filmukas džiugina įdomiu siužetu bei charakteringais vaizdais.

2030 | 2018-07-24 | 3674

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.