Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2022 | 2017-06-09 | 4068

Animacinio filmo „Maša ir lokys“ serijoje „Uogienės diena“ vaikai ir jų tėveliai pamatys,kaip sekėsi lokiui virti uogienę. Išdykėlė Maša ir vėl privers savo didįjį draugą darbą pradėti nuo pradžių. Net pačiai nenuoramai pagails lokio ir ji tuoj pat sugalvos, kaip draugui padėti. Serijoje „Uogienės diena“ žiūrovai sužinos, kuo baigėsi lokio uogienės virimas.

2030 | 2018-07-24 | 3839

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

1986 | 2017-06-11 | 12946

Aprašymas: tarybinio ir bulgarų kino kūrėjai sukūrė mini serialą pagal Žiulio Verno romaną „Kapitono Granto vaikai“. Kvapą gniaužianti nuotykių istorija, kurioje pasakojama kaip ekspedicija įšvyko ieškoti kapitono Granto, kurio laivas „Britanija“ sudužo tolimose jūrose. Ekspedicijos dalyviai, drąsūs žmonės, nugalėję daugelį kliūčių, pasiekia savo tikslą. Duodamas daug įdomių gamtos mokslo ir geografijos žinių, seriale gyvai ir įdomiai pasakoja apie tas vietas, kurias ekspedicija aplankė Pietų Amerikoje, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje, Atlanto ir Ramiojo vandenyno salose.

Šiame filme lygiagrečiai vystomos dvi siužetinės linijos. Pirmojoje pasakojama apie rašytojo Žiulio Verno gyvenimą ir jo garsiojo romano „Kapitono Granto vaikai“ gimimą bei pateikiama šios knygos istorija, kaip ją įsivaizdavo pats rašytojas. Antrojoje pasakojama apie lordo Glenarvano paieškas ieškant sudužusio anglų laivo. Lordas Glenarvanas su žmona Elena savo medaus mėnesį leidžia jachtoje „Dunkan“. Laivo įgula sugauna ryklį, jo viduriuose randa šampano butelį. Jame jūreiviai aptinka laišką su pagalbos prašymu trimis kalbomis. Sudužęs anglų laivas, išsigelbėję tik kapitonas Grantas su dviem jūreiviais. Nesulaukęs Britanijos vyriausybės pagalbos lordas Glenarvanas paieškų imasi pats. Į kelionę jis pasiima ir kapitono vaikus Meri ir Robertą. Filmo pabaigoje abi siužeto linijos susijungia ir rašytojas sutinka savo knygos herojus.

Kapitono Granto beieškant (1-7 serijos) - В поисках капитана Гранта (1986)

2006 | 2017-06-09 | 3621

Aprašymas: Kristoferio Rivo istorija, pasakojanti apie linksmus Jankio Irvingo ir jo įdomių draugų, aštriapročio kamuolio Skriu ir įžūlios lazdos Brangutės nuotykius. Jie visi keliauja iš Niu Jorko į puikiąją Čikagą, papuldami į visokias juokingas ir linksmas situacijas. Draugystė ir optimizmas padeda Jankiui Irvingui atvesti savo mėgstamą komandą į pergalę!

2030 | 2018-07-24 | 3834

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

2000 | 2017-06-07 | 3569

Karališkieji kiškiai - filmukas apie išpuikusią princesę, kuri užsigeidė šimto gyvų kiškių. Karalius, vykdydamas princesės valią, nusamdė piemenį, kuris ganytų karališkuosius kiškius. Piemeniu tapo geraširdis jaunuolis Hansas, kuris pakeliui į karalystę sutiko į bėdą patekusią senelę ir ištiesė jai pagalbos ranką. Už tai senelė Hansui padovanojo stebuklingą lazdelę, kurią piktų kėslų ir apgaulės būdu karalius iš jo išvyliojo. Tačiau nesąžiningam karaliui nepavyko įgyvendinti savo piktų planų. Hansas atgavo stebuklingą lazdelę, o karalystės gyventojai liko it musę kandę. Pažiūrėkite šią nepaprastai įdomią istoriją, kuri labai aiškiai parodys, kad melo kojos trumpos, o už gerą širdį atlyginama su kaupu.

2000 | 2017-06-07 | 4169

Senosios animacijos filmukas vaikams Senis ir gervė. Senas senis, buvo skolingas turtingam ponui. Nuėjęs pas jį į svečius, jis gauna ultimatumą – arba gražina skolą iki ryto, arba turės atiduoti savo valtį ir tinklą. Eidamas, senis pamato tinkle įkalintą gervę, kurią nusprendžia išlaisvinti. Išlaisvinta gervė prabyla, kad už gerą, norėtų atsilyginti geru ir padovanoja jam staltiesę, ant kurios, ištarus burtažodį, atsiranda gausybė maisto. Grįžęs į miestą, jis staltiesėlę parodo turtingajam ponui... Pažiūrėkite užburiančią istoriją vaikams.

2015 | 2017-06-09 | 5430

Aprašymas: „Keista magija“ – tai animacinė muzikinė pasaka, įkvėpta „Vasarvydžio nakties sapno“. Popoliariausios pastarųjų šešių dešimtmečių dainos lydi spalvingą goblinų, elfų, fėjų ir velnių būrį per visas nelaimes, sukeltas kovos dėl galingo stebuklingojo gėrimo.

2000 | 2017-06-07 | 3793

Filmukas vaikams Kiškutis ir musė – filmukas apie mažą neklaužadą kiškutį, kuris visą mamos paruoštą maistą išmeta pro langą. Taip kiškutis, nieko neįtardamas, užaugina didžiulę musę, gyvenančią už lango. Užaugusi musė pagrobia kiškutį, išgabena jį toli nuo namų ir pakabina aukštai ant medžio šakos. Tačiau kiškučiui pavyksta grįžti namo. Šis filmukas pamoko vaikus, kad visuomet reikia klausyti mamų ir jokiu būdu nemėtyti maisto.

2000 | 2017-06-09 | 4267

Aprašymas: Grinčas – žalias, storas, gauruotas padaras paplokščiu snukiu, plonais pirštais ir grėsmingomis geltonomis akimis. Nenuostabu, kad jis gyveno vienas, atsiskyręs nuo jį nuolat pašiepiančių ir jo prisibijančių miesteliūkščio gyventojų. Kai iki šv. Kalėdų buvo likę 3 dienos, 17 valandų ir 33 minutės, Grinčas galutinai supyko ant triukšmingų kaimynų, besilinksminančių ir belaukiančių šventės bei gausybės dovanėlių… Įniršęs Grinčas nutaria pavogti visas dovanėles. Per naktį Grinčas išsineša visas dovanas, o rytą išgirsta šventinį šurmulį. Supratęs, kad ne dovanos per Kalėdas svarbiausia, Grinčas laužo galvą, kaip jas grąžinti…

2030 | 2018-07-24 | 16174

Aprašymas: Hantikas: Sekliai ir paslaptys (angl. Huntik: Secrets and Seekers) – Italijos animacinis serialas. Per Loko ir Sofijos susitikimą randama tėvo knyga. Blogio organizacija, kuri reikalauja knygos, nes joje surašyta visa informacija apie “titanus ir valios amuletą”. Taigi herojai turi išgyventi…

2030 | 2018-07-24 | 4242

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2022 | 2017-06-09 | 3523

Lokys prabunda namie su didžiuliu guzu kaktoje bei šaudymo varžybų prizu. Kas gi jam nutiko? Štai apie ką filmukas Duokit kelią. Maša priversta lokiui atskleisti kokie nepaprasti nuotykiai dėjosi. O viskas prasidėjo nuo pasėdėjimo ant lokio sumeistrautų sniego rogių... Juk per naktį iškrito tiek daug sniego, o žiemą vaikams taip smagu lauke, kad tik Duokit kelią!

1998 | 2017-06-09 | 3777

Donald Duck Donalds dream voice išleistas 1948 m.

1964 | 2017-06-08 | 4190

Katinas žvejys - nuotaikingas filmukas apie katiną žveją. Susiruošęs žvejoti, katinas sutinka lapę, vilką ir lokį. Visi jie paprašo katino sugauti jiems po žuvelę. Katinas sutinka miško draugams sužvejoti po žuvį, tačiau šie trukdo jam žvejoti, o galiausiai, susiginčiję kam atiteks žuvis, visi šoka į upę. Katinas žvejys numoja ranka ir išeina ieškoti sau kitos vietos žvejoti, palikęs vandenyje besipešančius miško gyventojus. O iš jų peštynių jokios naudos. Žuvies jie nesugaunas ir permirkę nuo galvos iki kojų kiūtina per mišką. Staiga prieš akis pamato žvejojantį katiną su didžiuliu laimikiu ir vėl prašo jo pavaišinti. Ar katinas pavaišina lapę, vilką ir lokį ? Tai sužinosite pažiūrėję filmuką, kuris parodo, kad tie, kurie yra godūs ir tinginiai, dažniausiai lieka tuščiomis ir užsitraukia gėdą.

2009 | 2017-06-09 | 4525

Aprašymas: Astro vaikis – tai nuostabus berniukas robotas, kurį futuristiniame Metro sičio mieste sukonstravo mokslininkas Tenma. Nepaprastai stiprus,greitas, kiaurai sienas matantis ir net skraidyti galintis robotas trokšta sužinoti savo tikrąjį pašaukimą. Patyręs įvairiausių nuotykių, Astro vaikis išmoksta džiaugtis ir liūdėti – jausti taip, kaip jaučiame mes, žmonės. Tad vos išgirdęs apie draugams gręsiantį pavojų, jis grįžta į Metro sitį, kad savo super galiomis išgelbėtų tuos, kurie jam brangūs, ir pajustų, ką iš tikrųjų reiškia būti didvyriu…