Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3832

Senosios animacijos filmukas vaikams pasakoja apie tai, kaip miško gyvūnai stengėsi įtikti mergaitei dalindami jai komplimentus. Na, o aktyviausias buvo zuikis, nes niekad nebuvo ragavęs saldainių, kuriuos už geriausius pagyrimus dalino saldainius. Vis dėlto, miško gyvūnai ir ta pati mergaitė, išsaiškina, kad gražus žmogus yra ne tas kuris sulaukia begalės komplimentų, bet tas, kuris geba būti savimi ir nesimaivo.

1998 | 2017-06-09 | 3696

Donald Duck Timber išleistas 1941 m.

2006 | 2017-06-09 | 3585

Aprašymas: Asteriksas ir Obeliksas savo kaime jau ima nuobodžiauti: stipruolis ir jo bičiulis pasiilgo nuotykių. Tačiau netrukus juodu gauna neįvykdomą užduotį – išlepintą ir jokių kovos įgūdžių neturintį jaunuolį Tiksperiksą paversti nepralenkiamu kariu. Tiksperiksui rūpi tik merginos ir šokiai, o dabar jam tenka mosuoti kumščiais. Netrukus Asteriksą pasiekia kita džiugi žinia – prie jų kranto prisišvartavo vikingų laivas, kuriuo atplaukė ne tik vikingų karalius, bet ir jo duktė, princesė Aba. Ši aplinkybė tikrai padės Tiksperiksui įveikti savo baimes ir pademonstruoti tikrą širdies narsą.

2009 | 2017-06-09 | 4017

Aprašymas: Šioje pasakoje Snieguolė – nepareiginga mergina, savo karališkas pareigas iškeitusi į pasilinksminimus su Raudonkepuraite bei kitomis draugėmis, triukšmingus vakarėlius ir kitokias linksmybes. Jos mama karalienė mirė Snieguolei būnant dar visai mažai, tad karalius, jos tėvas, nusprendžia vesti dar kartą ir taip vėl apsupti Snieguolę motiniška šiluma. Tačiau karaliaus išrinktoji Ledi Vein pasirodo esanti karalystę valdyti siekianti ragana intrigantė. Snieguolė tampa kliūtimi jos klastingų planų įgyvendinimui, tad Ledi Vein apgaule išvaro ją iš tėvo namų. Kartu su Septyniais Nykštukais atstatydama Trijų Paršiukų namus, Snieguolė pagaliau išmoks padėti kitiems bei pradės vertinti ją supantį gėrį. Kartu su paslaptingaisiais herojais Mambo ir Manku Snieguolė įrodys, kad sugeba valdyti karalystę bei išardys karaliaus ir klastingosios raganos vestuves, taip atstatydama gėrio ir blogio pusiausvyrą.

2030 | 2018-07-24 | 3416

Aprašymas: Tai juodojo humoro komedija su įvairiomis netikėtomis situacijomis. Rinko Sakuma įsidarbina detektyvo Akutabe agentūroje, jos viršininkas praktikuoja juodąją magiją ir iššaukia demonus, kad išspręstų klientų problemas. Demonų personažai atrodo meiliai dėl demonologo detektyvo Akutabe sudaromo barjero. Atėję į žmonių pasaulį, jie netenka pusės savo jėgų, bet ir likusių užtenka, kad sukeltų tikrą chaosą. Kaip juos sutramdyti, kaip priversti padaryti tai, ko nori – pagrindinis Akutabe ir jo asistentės Saku, rūpestis. N-16

2000 | 2017-06-07 | 3829

Senoji animacija visada nudžiugina. Filmukas vaikams „Visai nebaisu“ – ne išimtis. Jame pasakojama apie baubus. Skraido jie sau ir pamato du berniukus. Šiame filmuke išvysite, kaip baubai vis bando išgąsdinti. Tris kartus gąsdina baubai vaikus ir nepasiekia savo. O kaip du broliai pasveikina mamą, kokių gražių gėlių puokštę jai dovanoja, taip pat rodoma šiame senosios animacijos šedevre.

1998 | 2017-06-09 | 3788

Donald Duck Dude duck išleistas 1951 m.

1961 | 2017-05-31 | 4103

Drabužių modeliuotoja Anita ir kompiuterinių žaidimų kūrėjas Rodžeris susipažįsta savo augintinių dalmatinų, Perditos ir Pongo dėka, įsimyli vienas kitą ir neužilgo susituokia. Jų augintiniai susilaukia palikuonių, kuriuos pavagia Anitos vadovė Kruela De Vil, kad iš jų kailiukų galėtų pasisiūti sau unikalų paltą. Perdita ir Pongas, padedami Anglijos gyvūnų karalystės, vyksta ieškoti ir išgelbėti savo vaikus.

101 dalmatinas / One Hundred and One Dalmatians -  (1961)

2008 | 2017-06-09 | 3895

Aprašymas: Kai kurie kritikai šį filmą jau vadina vienu geriausių kino istorijoje pasakojimų apie vaikystę. Pagrindinis filmo veikėjas Bruno yra paprastas aštuonmetis berniukas, nacių pareigūno sūnus. Smalsaus ir guvaus (kaip ir visi aštuonmečiai) Bruno pasaulis apsiverčia aukštyn kojom, kuomet jo tėvas paaukštinamas: vietoje “užstalinio” darbo Berlyne paskiriamas vadovauti vienai iš daugybės mirties stovyklų. Iš pradžių naujoje vietoje Bruno pastebi atšalusius tėvų santykius, stebisi, kodėl jam neleidžiama lankytis teritorijoje, aptvertoje spygliuota viela, susidraugauja su, jo akimis, keistai besielgiančiu žydų berniuku Šmule. Tačiau pamažu, detalė po detalės, prieš žiūrovo akis išauga įtampa, melas, nepasitikėjimas, baimė ir siaubas. Šalia suaugusiems daugiau mažiau puikiai žinomos Holokausto istorijos, šiame filme nenuobodžiaus ir vaikai: pamažu auganti dviejų berniukų draugystė (jiems patiems to nežinant, neturinti ateities) nuspalvinta detalių apie amžinuosius dalykus, iškylančius virš suaugusiųjų ambicijų, iškreipto laimės siekimo, godumo ir tos pačios baimės.

1991 | 2017-06-09 | 4118

Aprašymas: Tai penktasis Drakonų kova Z filmas. Įveikęs Fryzą, Gokas grįžta į Žemę ir padaro iškylą su Gohanu ir Krilinu. Iškyla vyksta be bėdų, kol nepasirodo Fryzo brolis – Kūleris. Prasideda ilga kova tarp mūsų herojų ir Kūlerio, kurioje Kūleris transformuojasi į ketvirtą savo evoliucijos stadiją ir turi pranašumą kovoje… Kol Gokas nepavirsta Super Sajanu.

1986 | 2017-06-09 | 4446

Aprašymas: Žaibo iškrova pataiko į karinį robotą, pažymėtą penktuoju numeriu. Ir jis atgyja virtęs protingu, mielu ir labai smalsiu padaru. Roboto kūrėjas manė robotą panaudoti karo tikslams. Bet niekas net neįtarė, koks galingas meilės žmonėms ir gėrio užtaisas slypi šiame iš pirmo žvilgsnio kvailame ir beširdžiame geležies gabale. Roboto nuotykiai įrodys, kad kartais dirbtinė būtybė gali būti gerokai padoresnė už jos kūrėjus.

2000 | 2017-06-07 | 3574

Gimimo diena - dagistaniečių pasaka. Tai pasakojimas apie berniuką, kuris turėjo draugą avinėlį kuris katik gimė. Muratas galvojo, kad ir jis jau gimęs, kaip avinėlis, tačiau senelis jį pamokė, kad žmogaus gimimo diena yra ne ta, kai jis gimsta kaip avinėlis, o kaip jis pateisina savo gimimą. Filmukas pasakoja, kaip berniukas gudrumu ir valia įveikė pabaisą Aždachą ir tapo tikru žmogumi.

2030 | 2018-07-24 | 3795

Aprašymas: Džeronimas Stiltonas (angl. Geronimo Stilton) – Italijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Kalbanti pelė Džeronimas Stiltonas gyvena Naujapelyje ir dirba laikraščio „Graužikų aidas“ vyriausiuoju redaktorium. Džeronimas nervingas, švelnus, svajoja apie ramų ir nepavojingą gyvenimą, bet nuotykiai jam nuolat beldžia į duris. Kartu su savo jaunesniąja seserim, pusbroliu ir numylėtu sūnėnu Bendžaminu Džeronimas savo žurnalistiniuose tyrimuose amžiais patenka į įvairias pavojingas aplinkybes, atskleidžia įvairias paslaptis, įmena sudėtingiausių įvykių mįsles, narplioja sudėtingiausias problemas ir visa tai aprašo laikraštyje. Džeronimas – enciklopedinės erudicijos ir nepaprastai smalsus. Jo aistra žinioms – jo gyvenimo ir etikos prasmė. O tai, kad jis mažumėlę vėpla ir išsiblaškėlis, sukelia daug juokingų situacijų.

2015 | 2017-06-09 | 4378

Aprašymas: Barbės ir trijų jos seserų laukia nuostabi močiutės dovana – keturi mieli šunyčiai, o vėliau – įspūdingi nuotykiai. Mergaitės palėpėje žaidžia su naujais augintiniais ir atsitiktinai atranda seną žemėlapį, kuriame, tikima, yra nurodyta gausaus lobio vieta. Keturios seserys ir jų kalbantys šuniukai nusprendžia išnaršyti visą miestelį ir surasti paslėptus turtus. Didžiulės erdvės ir pasakiški atradimai slepiasi po gimtojo miestelio gatvėmis, tik niekas apie tai nežino. Kai seserys nusileis į požemius, supras, kad apie lobį žino ir du niekadėjai, kurie ima lipti mergaitėms ant kulnų. Ar joms pavyks seną paslaptį surasti pirmoms?

2003 | 2017-06-09 | 3681

Aprašymas: Axis, milžiniškas spiralinis augalas, tęsiasi aukštai virš debesų. Jo centre yra kaimas, kurio gyventojams gresia pavojus, nes augalas vysta, nes jo sultys džiūsta. Žmonės meldžia dievus pagalbos. Padedama mistiškos jėgos, Kaena, maištinga paauglė nepaklūsta Didžiajam šventikui ir siauram jos žmonių mąstymui, tad išsirengia į kelionę per Axį, bei atskleidžia kokia paslaptis slypi už debesų…

2013 | 2017-06-09 | 3826

Aprašymas: Džiro, įkvėptas žymaus italų aeronautikos inžinieriaus Caproni, svajoja konstruoti ir skraidyti gražiais lėktuvais. Nuo vaikystės būdamas trumparegiu Džiro negalėjo tapti pilotu ir 1927 prisijungė prie vienos iš pagrindinių Japonų inžinierijos kompanijų Mitsubishi lėktuvų padalinio. Jo talentas greitai būna pastebėtas ir Džiro tampa vienu iš žymiausių lėktuvų projektuotoju pasaulyje. 1923 metų didysis Kanto žemės drebėjimas, Didžioji Depresija, tuberkuliozės epidemija ir Japonijos pasinėrimas į karą paveikė Džiro gyvenimą. Jis užaugo, sutiko ir įsimylėjo Naoko, puoselėjo draugystę su bendramoksliu Hondžio ir neįprastai atnaujindamas lėktuvų konstrukcijas vedė aviacijos pasaulį ateitin.

2009 | 2017-06-09 | 4717

Aprašymas: Šis trumpametražis filmukas tęsia filmo „Monstrai prieš ateivius“ istoriją. Šį kart monstrams teks kovoti prieš ateivių sukurtus mutantus.

1998 | 2017-06-09 | 3513

Donald Duck Chips Ahoy išleistas 1956 m.