Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3802

Senosios animacijos filmukas vaikams apie nykštuką, kuris gyveno sename name. Namas labai liūdėdavo be savo šeimininko ir vieną dieną, nykštukui išėjus, namui buvo taip liūdna ir baisu, kad jis nusprendė eiti ir surasti jį. Po kiek laiko, grįžus namo, nykštukas neberado namo ir išėjo jo ieškoti. Taip jie ir ieškojo vienas kito ir niekaip negalėjo rasti. „Kaip nykštukas iš namų išėjo“ vaizduoja tikrą meilę tarp nykštuko ir namo bei pamoko, jog pasiklydus, reikia kantriai laukti ir tikrai būsi surastas.

2030 | 2018-07-24 | 3463

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1979 | 2017-06-08 | 4257

Filmukas vaikams Skraidantis laivas. Filmukas apie princesę ir karalių, kuris ieškojo jai jaunikio. Tačiau caraitė buvo nelaiminga, nes nuo seno kiekviena caraitė privalo tik turtingam savo ranką pažadėti. Isimyli ji paprastą vaikiną ir jie paskęsta meilės svajose. Ar pavyks įsimylėjeliams būti kartu žiūrėkite šiame linksmame filme vaikams.

2000 | 2017-06-07 | 3632

„Mis Naujieji metai“ – filmukas vaikams apie Naujametinį grožio konkursą, kuriame nusprendžia dalyvauti gausybė miško gyvūnelių. Visi jie kaip įmanydami stengiasi sužavėti „kompiuterį“, kad šis išrinktų nugalėtoją. Tačiau visų nuostabai, konkursą laimi varna. Kaip gi tai? Tai linksma pasaka, kurioje susipina tokios vertybės kaip dorumas, sąžiningumas ir gerumas. Šis filmukas moko, jog svarbiausia ne tik dalyvauti ir laimėti, bet ir įvertinti kito nuopelnus.

2000 | 2017-06-09 | 3833

Žinys Gargamelis pagamina pėdsakų ieškojimo viralą ir nori sugauti nuostabiuosius smurfus. Tuo tarpu smurfų miestelyje vyksta darbai: kertami rąstai, statoma tvora, meistraujama. Smurfai randa mažą pūkutį, tačiau tėtė smurfas neleidžia jo pasilikti. Mažasis smurfas jo nepaklauso ir parsineša pūkį namo, staiga jų pasidaro milijonai ir ištinka tikra bėda. Gargamelis naudoja savo naują išradimą ir bando surasti smurfų miestelį. Išgirsta trimito garsą miške ir mano, kad sugavo visus smurfus, tačiau tai - tik mažieji pūkiai. Filmukas „Smurfai“ puiki pramoga lietingą dieną visai šeimai.

2030 | 2018-07-24 | 4474

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

1991 | 2017-06-09 | 3911

Aprašymas: Gražuolė yra mergaitė, kuri yra nepatenkinta gyvenimu mažame provincialiame Prancūzijos mieste, pastoviai bandydama atremti perdėta išpuikelio „meilumą“. Gyvulys – Pabaisa yra princas, kuris buvo užkerėtas. Netiketai pasiklydes Maurices Gražuolės tėvas paklius pas jį, taip bus nulemta Gražuolei ir Pabaisai susitikti…

1959 | 2017-06-09 | 3976

Aprašymas: Visų gerai žinoma istorija apie princesę Aurorą. Piktoji ragana Malefisentė prakeikia karaliaus dukterį Aurorą, nusiųsdama siaubingą prakeiksmą. Karalius, bandydamas išvengti tokios lemties, atiduoda savo dukterį trijų gerųjų fėjų priežiūrai.

2011 | 2017-06-09 | 3715

Aprašymas: Drakonų knyga – tai trumpas filmukas apie tai, kaip atsirado ši knygą. šiame filmuke jūs pamatysite mūsų senus pažįstamus veikėjus; Stoiką, Hikapą, Žuvekojį, Nakties furiją. Taip pat išvysite naujus drakonus, sužinosite jų sugebėjimus.

2009 | 2017-06-09 | 4278

Aprašymas: Haris atostogauja pas Durslius. Ramybės neduoda sunkios mintys: mylimo krikštatėvio Sirijaus mirtis, žiaurus mūšis su Valdovu Voldemortu. Ir štai, sėdėdamas savo kambaryje, Haris nekantriai laukia apsilankant Hogvartso direktoriaus. Kodėl profesorius Dumbldoras kaip tik dabar nutarė jį aplankyti? Kokie neatidėliotini reikalai jį veja iki mokslo metų pradžios likus keletui savaičių?

2030 | 2018-07-24 | 3121

Aprašymas: Žmogus voras (angl. Spider-Man) – JAV animacinis serialas. Piteris – paprastas moksleivis, dirba mokyklos laikraštyje fotografu, svajoja apie žaviąją Meri Džein Vatson ir leidžia dienas su draugužiu Hariu Osbornu. Mokyklos ekskursijoje į mokslinių tyrimų laboratoriją Piteriui įkanda genetiškai pakeistas voras. Greitai po šio įvykio vaikinas pradeda jausti keistų galių antplūdį: jis įgyja didžiulę jėgą ir voriškų savybių. Pasivadinęs “žmogumi-voru”, Piteris savo sugebėjimus panaudoja kovai su nusikalstamumu.

2022 | 2017-06-09 | 3884

Animacinio filmuko Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Pasienis saugus“ vaikai ir jų mamytės sužinos, kad šį kartą lokiui problemas kels ne Maša, o morkas vagiantis kiškis. Lokiui tenka budėti visą naktį saugant savo daržą, na o dieną jį mielai sutinka pakeisti mažoji išdykėlė. Tik ar nebus taip jog Maša, saugodama nuo vienos bėdos, pridarys daugybę kitų? Serijoje „Pasienis saugus“ žiūrovai išvys, kokią galų gale apsauginę sistemą lokys įrengs savo darže.

2000 | 2017-06-07 | 3763

Filmukas vaikams Senelio Marabu sparnai. Gyveno kartą, pavyduolis krokodilas, kuris labai pavydėjo seneliui Marabu jo nuostabaus grožio sparnų. Kartą, jis sugalvojo apgauti, marabu ir pasiskolinti jo sparnus, bet negražinti. Kaip tarė, taip ir padarė, nuskrido į miestą, o ten žmonės jį palaikė drakonu. Tai supratęs krokodilas, nusprendžia pasinaudoti padėtimi ir pareikalauti princesės. Bet miestelėnai buvo gudrūs ir sugalvojo kaip apgauti krokodilą...

1995 | 2017-06-09 | 3891

Aprašymas: Du žaisliukai, Vudis ir Buzas, nekenčia vienas kito labiau nei bet kas. Atsitiktinai Buzas iškrenta pro langą, dėl to apkaltinamas Vudis. Šiam tenka iškeliauti iš namų, kad surasti iškritusįjį ir jie kartu galėtu grįžti namo. Kelyje atgal jų laukia gausybė nemalonumų.

2000 | 2017-06-07 | 3560

Filmukas Svajuko drambliones arba drambliuko svajonės - muzikos kupinas, eiliuotas filmukas apie Dramblių šeimynėlę. Šiame filmuke Tėtis moko savo prie televizoriaus drybsantį sūnų sportuoti. Mušti įvarčius, važiuoti dviračiu. Vėliau pasakojama apie Drambliuko tetulę kuri nebijo nieko išskyrus – pereiti gatvę, na, ir pasilikti namie. Filmuke gausu linksmų situacijų, tad jis puikiausiai tiks humoro mėgėjams.

2005 | 2017-06-09 | 3903

Aprašymas: Ketvirtieji Hario metai Hogvarste yra svarbūs tuo, kad vyks burtininkų čempionatas, kuriame dalyvauja magai iš trijų skirtingų burtininkų mokyklų. Jie turi atlikti skirtingas ir vis sudėtingesnes užduotis. Tas, kuris įveiks jas visas, taps nugalėtoju. Burtininkus į turnyrą išrenka Ugnies taurė, kuri šiemet visus nustebina netikėtai pranešdama, kad vienas iš dviejų Hogvarsto atstovų – Haris Poteris! Tarsi to dar būtų negana, paaiškėja, kad pats pikčiausias burtininkas Voldemortas jau pasiruošęs grįžti į žemę.