Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1993 | 2017-06-09 | 3737

Aprašymas: Tai mokyklinės meilės istorija, įvykusi Koichio mieste Japonijoje. Morisaku Taku ir Matsuno Yutaka buvo geriausi draugai, kai į jų gyvenimą įsibrovė naujokė iš Tokijaus Muto Rikako. Ji nuo visų atsiribojo, todėl visi manė, kad ji didžiausia snobė. Matsuno pamilo Rikako, todėl pradėjo labai pavydėti, kai ji daug laiko praleisdavo su Morisaku. Pradėjo sklisti visokie gandai, bet jie vis dar neigė, kad yra pora.

2000 | 2017-06-07 | 4060

Barankinai būk žmogus. Filmukas apie mokinukus Barankiną ir Malininą kuriems nepatiko ruošti pamokų, nei mokytis. Tai gudruoliai nusprendė pasiversti į žvirbliukus ir gyventi be problemų. Sutiko jie mamą žvirblienę kuri greitai liepė jiems mokytis ir sukti lizdelį. Tada padaužos pabėgo ir nusprendė tapti drugeliais... juk jie gyvena be rūpesčių. Kaip jiems sekėsi toliau pažiūrėkite patys :) Kaip sakoma visur gerai kur mūsų nėra, filmukas moko, kad geriausia yra būti čia ir dabar.

1998 | 2017-06-09 | 3760

Donald Duck Golden Egg išleistas 1941 m.

2022 | 2017-06-09 | 3756

Serijoje „Grožis– didelė jėga“ iš serialo Maša ir lokys, mergaitė Maša pavirsta tikrai kaubojų, lokė, norėdama padėti lokiu ją nuraminti, padovanoja nenuoramai moterišką žurnalą. Dabar lokys turi laiko atsipūsti. Tačiau kodėl jam į galvą pradeda lįsti kvailos mintys ir jis vis prisimena laiką, kai išdykėle zujo aplink? Serijoje „Grožis– didelė jėga“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai, sužinos, ar netaps lokiui liūdna ir niūru, kai Mašai visai neberūpės žaidimai.

2005 | 2018-07-24 | 3714

Aprašymas: Išradėjas Saimonas Veiras sukuria portalą, kurio dėka galima keliauti per laiką ir erdvę. Eksperimento metu jis pakliūna į spąstus – smalsuolis įstringa tolimoje izoliuotoje planetoje. Po septynerių metų jo keturiolikmetis sūnus Džekas tėvo pėdomis atseka į Rafiko planetą, kurią nuo Žemės skiria 27 milijonai šviesmečių. Berniukas išsiaiškina, kad jo tėvas kali paslaptingoje karalystėje, kurią valdo milžinai. Čia klesti laikai, labai panašūs į mūsų viduramžius, o gyvenimą reguliuoja burtininkai ir magai.

Žvaigždžių karai: Per erdvę ir laiką - Thru the Moebius Strip (2005)

2003 | 2017-06-09 | 4308

Aprašymas: Kupinos stebuklų ir neitikėtinų nuotykių, truputį šiurpokos ir paslaptingos vokiečių pasakų rašytojo Wilhelm’o Hauff’o istorijos atgijo nuostabiame rusų animatorių kūrinyje. „Nykštukas nosis” – tai stebuklinga istorija apie tai, jog meilė ir draugystė gali nugalėti visus sunkumus. Norėdama įgyvendinti savo klastingus planus, piktoji burtininkė nusižiūri Jakobą – neturtingo batsiuvio sūnų. Tačiau geraširdis berniukas atsisako padėti piktadarei. Tada burtininkė paverčia jį kuprotu neūžauga su didžiule nosimi ir nukelia į ateitį po septynerių metų. Ji įsitikinusi, kad Jakobas neištvers išbandymų ir palūš. Berniukas grįžta namo, tačiau po septynerių metų čia viskas neatpažįstamai pasikeitę: tėvas pasimirė iš širdgėlos, o mama nebeatpažįsta savo sūnaus. Miestelėnai iš jo juokiasi ir veja šalin. Tačiau kartą, gelbėdamasis nuo persekiotojų, Jakobas išgelbsti gyvybę žąsiai. Netrukus paaiškėja, jog tai ne paprasta žąsis, o pagrobta ir užkerėta princesė. Dabar jiems kartu teks susiremti su piktąja burtininke. Galbūt herojams pavyks atsikratyti kerų ir grįžti namo pas artimuosius…

2005 | 2017-06-09 | 3798

Aprašymas: Šegis, Skūbis Dū ir likusieji Paslapties korporacijos nariai išsirengia į neaprėpiamus Havajų paplūdimius žiūrėti Hanahunos didžiojo Kahunos banglenčių varžybų. O atkakę pamato, kad čia karaliauja siaubinga pabaisa, griaunanti viską, kas pasimaišo po ranka. Vietiniai gyventojai nė neabejoja, kad tai salos dvasios niršta, juk šventojoje žemėje ketinama statyti didžiulį, naują kurortą. Tačiau kai banglentininkus užpuola ištisa armija mažų pabaisiukų, senovinėmis pranašystėmis patiki visi. Negi tai ir bus ta mįslė, kurios Dafnei nepavyks įminti? Juk bėda jau ant nosies – netrukus išsiverš milžiniškas ugnikalnis.

2004 | 2017-06-09 | 3834

Aprašymas: Alternatyviame pasaulyje, Japonija pralaimi Antrąjį Pasaulinį karą ir padalijama į dvi dalis. Hokkaido regionas prijungiamas prie „Union“, o Honshu ir likusi pietinė dalis gauna JAV suverenitetą. Hokkaido regione pastatomas keistas, milžiniškas bokštas, puikiai matomas iš labai toli. 1996 metų vasarą, trys draugai pasižada, kad pastatys skraidymo aparatą, nuskris juo į bokštą ir atskleis jo paslaptį. Deja, draugams lemta išsiskirti ir projektą jie apleidžia. Ar lemtis leis jiems vėl kada nors susitikti ir įgyvendinti savo sumanymą?

2007 | 2017-06-09 | 4548

Aprašymas: Įkalbėtas įkyraus asilo, Šrekas pažada Fionai neįtikėtiną Kalėdų staigmeną ir puikią šventę. Bandydamas rasti kuo tinkamesnę dovaną, Šrekas užsuka į knygyną ir įsigyja knygą „Kalėdos bukiems“. Žingsnis po žingsnio Šrekas daro viską, kas joje parašyta. Visus planus ramiai praleisti Kalėdas su šeima sugriauna asilas. Nenuorama sukviečia į pelkę visą minią svečių, taigi ramių Kalėdų tikrai nebus…

1974 | 2017-06-09 | 4029

Aprašymas: (rus. Иван Васильевич меняет профессию). Jaunas mokslininkas Šurikas džiaugiasi sukūręs laiko mašiną. Tačiau nuotaiką gadina jo žmona – gražuolė aktorė – eilinį kartą nusprendusi palikti nusibodusį inžinierių ir išlėkti į kurortą su bohemišku režisieriumi. Ji nekreipia dėmesio į genialųjį vyro išradimą. Tačiau drauge su namų valdybos pirmininku Ivanu Vasiljevičiumi ir gretimą butą apiplėšti ketinusiu vagimi ji tampa eksperimento dalyve. Laiko mašina nieko nenutuokiančius daugiabučio gyventojus nuskraidina į Ivano Rūsčiojo laikus, o patį carą atgabena į Šuriko butą. Prasideda virtinė neįtikėtinų situacijų ir pokštų. Šiuolaikiniai žmonės mėgina pritapti caro dvare, o barzdotam valdovui kiekviena akimirka, praleista kukliame daugiabutyje, prilygsta didžiausiam išbandymui.

1966 | 2018-07-25 | 3657

2000 | 2017-06-07 | 3556

Buvo buvo kaip nebuvo – spalvingas, įdomus filmukas vaikams apie mažą mergaitę, kuri stebi kokie keisti, linksmi, įdomūs ir net baisūs dalykai dedasi aplinkui. Dangumi plaukiantys debesėliai staiga ima kristi žemyn ir pavirsta įvairiais gyvūnais, o juos prižiūri ir jais rūpinasi ūkininkas, kurio kieme jie apsigyvena. Pažiūrėkite šį filmuką – jis ne tik nuspalvins Jūsų dieną, bet taip pat parodys visiems vaikams, kiek įvairiausių dalykų vyksta aplinkui, kurių mes kartais net nepastebime.

2000 | 2017-06-07 | 3850

Mama višta pasigenda mažojo gaidelio Petios ir išeina viena pati jo ieškoti. Tuo metu miške pasiklydęs žiopliukas savarankiškai bando rasti kelią namo. Perplaukti per upę jam padeda varliukas, o nuo pusryčiauti užsimaniusios lapės išgelbėja pelytė. Pagaliau praganytą vaiką suradusi višta negali atsidžiaugti, o tėtis gaidys tik šaiposi iš neva per didelio ir bereikalingo josios susirūpinimo.