Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3744

Tai pasaka išmokysianti, jog norint sportuoti ar tiesiog būti sveikam, reikia sugebėti anksti keltis ir mankštintis. Išvysite kovą tarp žadintuvo ir pagalvių ir suprasite kodėl pagalvės visada turi pralaimėti. Vaikai supras, kad norint tepti geriausiu sportininkų, nėra geresnio laiko už rytą, tam kad galėtų mankštintis. Tai senoji animacija įkvėpsianti motyvacijos.

2030 | 2018-07-24 | 3644

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3066

Aprašymas: Džiumandži (angl. Jumanji) – JAV animacinis serialas. Sesuo ir brolis Džudi ir Pyteris persikelia į naują namą su teta Nora. Palėpėje jie randa neįprastą stalo žaidimą – Džiumandži. Kai jie žaidžia, yra įtraukiami į keistą Džiumandži pasaulį, kur jie turi išspręsti mįslę. Džiumandži jie susitinka Alaną, kuris buvo įtrauktas į žaidimą prieš daugybę metų ir bando jam padėti ištrūkti.

2030 | 2018-07-24 | 3372

Aprašymas: Visatos broliai (angl. Space brothers) yra 2012 metų japonų anime serialas. Istorija sukasi apie Muta Nanba, kuriam nusišypso laimė sekti paskui jaunesnįjį brolį Hibito ir tapti astronautu.

1979 | 2017-06-07 | 3958

Filmukas vaikams Maša ir stebuklinga uogienė. Išvirė senelė uogienės. Supylė ją į stiklainius ir padėjo ją spintelėje ant lentynos. Ir pasakė Mašai, kad žiemą turėsime uogienės. Bet juk žiema dar taip toli... O uogienė tokia skani... Suvalgysiu šaukštelį, juk senelė nepastebės. Kuo baigėsi Mašos smaguriavimas pamatysite šiame animaciniame filme.

2030 | 2018-07-24 | 3916

Aprašymas: Bobo užkandinė (angl. Bob’s burgers) – JAV animacinis serialas. Puiki naujiena Simpsonų ir Šeimos bičo gerbėjams! Tai naujas iš koto verčiantis, juokingas, ironiškas animacinis serialas, pasakojantis apie nepaprastą šeimą. Mėsaininė “Bobo užkandinė” priklauso ponams Belčeriams – Bobui, Lindai, Tinai, Džinai ir Luizai. Nors Bobo mėsainiai tokie skanūs, kad galima liežuvį praryti, džiaugsmas dingsta, kai juos reikia parduoti lankytojams: šeimos vaikučiai atrodo nekokie pagalbininkai! Dar vienas galvos skausmas – Džimio Pesto restoranas, su kuriuo reikia be paliovos kautis konkurencijos mūšyje. Kurioziškų situacijų ir sarkastiškų dialogų čia tikrai gausu!

1994 | 2017-06-09 | 3928

Aprašymas: Linksmučiui, mažiausiam Kornvalio grafystės triušiukui, pabodo nuolatinės vyresnių brolių pašaipos. Kartu su išdykusiu draugužiu burunduku Čikiu Linksmutis sugalvoja, kaip jiems atkeršyti. Kai jo pokštai pavyksta, Linksmutis nusprendžia, kad jis pelnys pagarbą tik tapdamas kiečiausiu, pikčiausiu ir bjauriausiu triušiu mieste. Jis net pasivadina Peštuku. Bet dar vienam bjauriam Peštuko pokštui pakrypus ne taip, kaip jis tikėjosi, jo paties šeima pakliūva į pavojų ir Peštukas supranta, kad buvo neteisus.

2000 | 2017-06-09 | 3969

Smurfytė – tai dar viena , lietuviškai įgarsinto filmuko vaikams Smurfai serija. Burtininkas Gargamelis sukuria mėlyną smurfytę. Ji atrodo visai taip pat kaip ir tikri smurfai, bet ji nėra geraširdė . Ši apsimetėlė smurfė bandys išvilioti geruosius smurfus iš kaimelio , kad Gargamelis galėtų juos sugauti . Smurfytė tai labai įdomi serija vaikams , pamatysite kaip gi kaimelio gyventojai išsiaiškins smurfytės apgavystę. Kas laukia šios nenaudėlės ?

2000 | 2017-06-09 | 4258

Aprašymas: Grinčas – žalias, storas, gauruotas padaras paplokščiu snukiu, plonais pirštais ir grėsmingomis geltonomis akimis. Nenuostabu, kad jis gyveno vienas, atsiskyręs nuo jį nuolat pašiepiančių ir jo prisibijančių miesteliūkščio gyventojų. Kai iki šv. Kalėdų buvo likę 3 dienos, 17 valandų ir 33 minutės, Grinčas galutinai supyko ant triukšmingų kaimynų, besilinksminančių ir belaukiančių šventės bei gausybės dovanėlių… Įniršęs Grinčas nutaria pavogti visas dovanėles. Per naktį Grinčas išsineša visas dovanas, o rytą išgirsta šventinį šurmulį. Supratęs, kad ne dovanos per Kalėdas svarbiausia, Grinčas laužo galvą, kaip jas grąžinti…

2006 | 2017-06-09 | 3745

Aprašymas: Animacinio filmo įvykiai vyksta ateityje. Žmonės išnaudojo visus resursus, bet išmoko išgauti energiją iš savo ekskrementų. Kad organizuoti apskaitą kiekvienam gimusiam, implantuojamas apskaitos mikročipas, kuris seka tuštinimosi kiekį. Norėdama stimuliuoti žmones daugiau tuštintis, miesto valdžia juos apdovanoja užšaldytais ledinukais, narkotikais, sukeliančiais priklausomybę. Padauginę šio narkotiko žmonės pavirto mutantais negalinčiais tuštintis ir legaliai gauti ledinukų, jų vienintelio maisto. Tad mutantai organizavo ledinukų grobimo gaują „Vystyklų gauja“.

2030 | 2018-07-24 | 3170

Aprašymas: Vyrai juodais drabužiais (angl. men in black) agentūrai dirbantys Agentai K ir J sprendžia nežemiškas problemas Niujorke.

2030 | 2018-07-24 | 3856

Aprašymas: Transformeriai: Praimas (angl. Transformers: Prime) – JAV animacinis serialas. Tolimose kosmoso platybėse, Kybertrono planetoje, tebuvo tik viena – mechaninė gyvybės forma: transformeriai – robotai, gebantys transformuotis į įvairiausius mechanizmus. Epas, prasidėjęs transformerių susiskaldymu į dvi priešiškas stovyklas – autobotus ir deceptionistus, dabar sulaukia kulminacijos: Optimusas Praimas vėl stoja į kovą su didžiausiu savo priešu – Megatronu! Pasiruoškite ne tik moderniausiai kompiuterinei animacijai, atėjusiai į televizijos ekranus, bet ir įspūdingiems didiesiems mūšiams: Megatronas kausis dviguba jėga, vėl siekdamas užimti Žemės planetą. Įvykių sūkuryje atsidurs trys Žemės paaugliai.

2000 | 2017-06-07 | 3729

Tai istorija apie žirafa kuri sudaužė savo mylimus akinius. Eidama pirkti naujų akinių, sutinka gyvūnu, kurie bando įteigti žirafai, kad jai akiniai nereikalingi. Vis dėlto, žiūrėdami šią senąją animaciją, pamatysite, kad gali būti ir kitaip. Istorijos moralas yra, kad akiniai žmogų puošia.

1968 | 2017-06-08 | 4581

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - filmukas apie tuos laikus, kuomet ir žmonės ir gyvūnai dar buvo laukiniai. Tačiau oloje gyveno moteris, kuri ir miške gyvenantį laukinį vyrą ir visus miško gyvūnus prisijaukino ir išmokė gyventi kitokį gyvenimą. Tik katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas, turėjo išgirsti iš moters tris pagyrimus tam, kad galėtų lankytis oloje kiek panorėjęs ir tris kartus per dieną gautų šilto pieno. Gudrus katinas sugebėjo nusipelnyti trijų pagyrimų ir moteris išpildė savo pažadą. Jis lankėsi oloje kiek tik panorėjęs ir tris kartus per dieną mėgavosi pienu. Tačiau jis taip ir liko kitoks nei visi kiti gyvūnai. Jis buvo katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - vaikščiojo kur tik panorėjęs, ir kada tik panorėjęs. Ši istorija labai gražiai parodo kačių prigimtį - tokios katės išliko iki pat šių dienų.

Фильм по сказке Р. Киплинга рассказывает о том, как в древние времена первобытный человек приручил диких животных.

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - Кот, который гулял сам по себе (1968)

2016 | 2017-06-09 | 3608

Aprašymas: Baltasis lokys Normas gyvena įprastą baltojo lokio gyvenimą Arktyje. Na, ne visai įprastą – kiti žvėrys jį patraukia per dantį už tai, kad Normas neturi žudiko instinkto ir mieliau žaidžia su tais, kuriuos turėtų valgyti. Bet netrukus tai tampa nesvarbu, nes atsiranda didesnių problemų: į Arktį užklysta vis daugiau žmonių, o ir pati Arktis ima tirpti. Suprasdami, kad namų tuoj gali nebelikti, žvėrys išsiunčia Normą į Niujorką, kad šis sutvarkytų reikalus. Pasikvietęs į kompaniją tris lemingus, Normas iškeliauja. Niujorke besišlaistantį lokį greitai pastebi vienos firmos atstovai ir, sužavėti tokio tikroviško kostiumo, pasiūlo Normui dirbti kompanijos talismanu. Laimingo atsitiktinumo dėka, tai yra ta pati firma, kurios vadovas rezga planus apgyvendinti Arktį žmonėmis. Patekęs į pačią priešo tvirtovę, Normas imasi veikti.

2030 | 2018-07-24 | 3806

Aprašymas: Jau ne vieną dešimtmetį katinas Tomas ir peliukas Džeris juokina viso pasaulio vaikus, bei jų tėvelius. Nenutrūkstamos dviejų šmaikščių personažų lenktynės tapo animacinių filmukų klasikos šedevru. Simpatiškas katinas ir linksmas peliukas niekuomet nepavargs lenktyniauti, bet ištikus bėdai jie visuomet yra pasiruošę išgelbėti vienas kitą. Tomas ir Džeris filmukai, pilna animacijos kolekcija.

1998 | 2017-06-09 | 3727

Donald Duck Corn chips išleistas 1951 m.

2000 | 2018-07-24 | 4019

Senosios animacijos filmukas Varlė keliautoja tai pasakojimas apie varlytę ir jos keliones. Gyveno kartą pasaulyje varliukė kvaksiukė. Džiaugėsi ji lietučiu ir savo gyvenimu. Kartą jai gulbė papasakojo apie rojų kur viskas daug geriau. Ir varlytė nusprendė keliauti kartu su gulbėmis. Čia ir prasidėjo varlytės nuotykiai...

Varlė keliauninkė -  (2000)