Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3899

Pasaka Ugnis vaizduoja berniuką Sergėjų, kuris leisdamas vasaros dienas neatsakingai žadžia namuose su degtukais. Jis net uždega knygą apie ugnį, kurią turi perskaityti per atostogas. Toks elgesys papiktina sieninį namų laikrodį ir jis nusprendžia pamokyti Sergėjų. Atsukdamas laiką atgal, laikrodis nukelia mažylį į gilią senovę, kur žmonės bando išgauti ugnį ir ją garbina lyg šventą reiškinį. Įvyksta nelaimė-pasirodo piktas liūtas,kuris nori susidoroti su visais. Žmonės bando bėgti,apsisaugoti nuo jo ugnimi, tačiau prapliupus lietui ji užgęsta ir net paskutinis Sergėjaus turimas degtukas jų neišgelbėja. Filmukas parodo, jog mūsų kasdieniai daiktai ir reiškiniai,kurie buvo naudojami ir gilioje senovėje, turi itin didelę prasmę gyvenime ir mes privalome juos tausoti ir deramai naudoti.

2012 | 2017-06-09 | 3746

Aprašymas: Tailandiečių kino kūrėjų animacinis darbas mažiesiems. Istorijos centre – linksmas berniukas Semas, kuris netikėtai atsiduria klaidžiose džiunglėse. Kai jį išgelbsti džiunglių gyvūnai, Semas pasiryžęs jiems atsidėkoti. Netrukus vaikis sužino apie vyriausybės programą, kuri suardys ozono sluoksnį ir išnaikins gyvūniją. Ko jis imsis, kad išgelbėtų naujuosius savo draugus?

2030 | 2018-07-24 | 3303

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

2009 | 2017-06-09 | 3681

Aprašymas: Senas niurzgalius ir šykštuolis Ebenyzeris Skrudžas gyvena be meilės. Jam niekas neįdomu, jo niekas nedžiugina, nestebina, nesuteikia džiaugsmo. Vienintelį malonumą patiria nuolat varinėdamas savo ištikimą tarną. Tačiau vieną stebuklingą naktį Skrudžo gyvenimas pasikeičia. Į nepakartojamą kelionę senąjį bambeklį pasiima trys šventų Kalėdų dvasios: Praeities, Dabarties ir Ateities Kalėdų. Dvasios jam aiškiai ir nedviprasmiškai parodo jo didžiuotis pagrindo nesuteikiančią praeitį, skaudžią dabarties pasaulio tiesą ir ateityje slypinčius pavojus, jei Skrudžas nepasistengs tapti geresniu žmogumi.

2000 | 2017-06-07 | 3830

Mergaitė ir delfinas - jie susitiko prie jūros. Čia ir prasidėjo tikra draugystė - mergaitės ir delfino. Jautrus, fantazijos ir svajokliško polėkio kupinas pasakojimas apie ištikimą ir stiprią mergaitės ir delfino draugystę. Ši draugystė patirs vieną ypatingą išbandymą, išbandymą laisve. Ar įveiks draugystė tokį iššūkį? Mergaitės ištikimasis draugas - delfinas, patenka į nelaisvę. Vieną dieną jis tampa žmonių pramoga. Kaip pasielgs mergaitė? Kokia šios draugystės ateitis ir tikroji jos prasmė? Žiūrėkite įdomiame, melodingame multiplikaciniame filmuke - ,,Mergaitė ir delfinas".

2000 | 2017-06-07 | 3831

Filmukas Grybų lietutis. Kaip gera žemėje gyventi, tikrai kiekvienas žino, kai niekas niekur niekada tavęs neužkabina. Istorija apie drambliuką kuris susirišo savo ausis kaspinėliu ir atrodė kaip mergaitė. O begemotukas savo nudribusį pilvuką taip pat parišo, kad nesiektų žemės. Prie jų prisijungė ir žirafa. Tada draugai sutiko mergaitę, kuri pasakė, kad ji irgi norėjo įsirišti kaspinėlius bet juos pametė. Tada trys draugai pasidalino su ja savo kaspinėliais ir apsaugojo nuo griaustinio. Vėliau mažyliai mergaitės ir berniukai kartu linksmai šoko po grybu lietučiu.

2030 | 2018-07-24 | 4242

Aprašymas: Tikri pabaisos (angl. Real Monsters) – JAV animacinis serialas. Tai serialas apie trijų monstriukų – Ikio, Oblinos ir Krumo nuotykius naujojoje mokykloje. Jų pamokos visai kitokios, nei įprasta vaikams. Kad gautum gerą pažymį šioje mokykloje yra svarbiausia išmokti gerai gąsdinti. Todėl kiekvieną darbo dieną matysite, kaip jiems sekasi planuoti ir vykdyti žmonių gąsdinimo užduotis ir kokius pažymius jie už savo sugebėjimus gaus.

2005 | 2017-06-09 | 3676

Aprašymas: Pagrindinis filmo herojus Rodnis – mažame miestelyje gyvenantis robotas, apdovanotas ryškiu išradėjo talentu ir puoselėjantis neblėstančią viltį kada nors ištrūkti iš nuobodžios provincijos. Tuo metu, kai jo tėtis, kuris yra tikrų tikriausia indaplovė, nepailsdamas plauna indus vietos restorane, Rodnis svajoja apie šį tą didingesnio. Ilgai laukti netenka ir toji diena išaušta: jaunasis robotas ryžtasi keliauti į Robotų miestą ir susitikti su savo dievinamu didžiuoju išradėju Bigveldu. Tačiau atsidūrus didmiestyje, reikalai klostosi visai ne taip, kaip naivus provincijos vaikis Rodnis tikėjosi. Netrukus herojus suvokia, kad jo kelionė bus kur kas sudėtingesnė ir ilgesnė, nei jis iš pradžių manė. Mėgindamas nepasimesti didžiuliame Robotų mieste, herojus patirs daugybę kvapą gniaužiančių nuotykių, sutiks daug keistų personažų, įgis naujų draugų ir, deja, priešų. Galiausiai Rodniui kartu su naujais bendražygiais – apsukruoliu Fenderiu, jo sesute Paiper ir gražuole Kepi – teks gelbėti Robotų miestą nuo klastingų sąmokslininkų…

2030 | 2018-07-24 | 3377

Aprašymas: Bėgikas ir kojotas Vilis (angl. Road Runner and Wile E. Coyote) – JAV animacinis serialas. Vienas populiariausių Warnes Bros animacinių serialų apie kojotą, kuris bandė pagauti labai greitą strutį.

2003 | 2017-06-09 | 3856

2030 | 2017-06-09 | 3630

Aprašymas: 8 Filmukai ir 2 filmai tvarkingai ištraukti iš interneto perkompresuoti ir paruošti patogiai peržiūrai. Filmukai iš svetainės „Lietuvių kalbos kursas 5–6 klasėms“ http://lietuviu5-6.mkp.emokykla.lt, čia galėsite atlikti ir užduotis.

2030 | 2018-07-24 | 7308

Aprašymas: Vyksta “Galios turnyras”, kurioje dalyvauja kovotojai iš įvairių visatos vietų. Tačiau kovos tampa mūšiu išgyventi, kai karaliai paskelbia, jog pralaimėtojų visatos bus ištrintos. Gokas, Vidžitas, Gohanas, Krilinas, Numeris 18, Pikolas ir kiti draugai laikinai prikelia Fryzą, kad šis prisijungtų prie turnyro ir apgintų jų visatą.

2030 | 2018-07-24 | 3290

Aprašymas: Alternartyvi istorija, 2017-ieji metai pagal Imperatoriškąjį Kalendorių. Pasaulį pasidalinusios trys gigantiškos supervalstybės: Kinų Federacija rytuose, kurią sudaro Kinija, Indija, Indonezijos salos ir visos aplinkinės valstybės, Europos Sąjunga, valdanti Europos žemyną, Rusiją ir Afriką, bei vakaruose plytinti Šventoji Britanijos Imperija, trokštanti pasaulinio viešpatavimo, vieną po kitos užkariaujanti didiesiems blokams nepriklausančias šalis ir besiruošianti karui su dviem likusiom milžinėm. Britanija galinga ir negailestinga, tačiau jai gresia didelis pavojus kuomet karo verpete paliktas mirti buvęs britų princas Lelušas iš paslaptingos moters, vardu C.C. įgauna ginklą, galią, vadinamą Geass’u – hipnotinį sugebėjimą, leidžiantį įsakinėti bet kam ir palenktį žmonių valią. Prisidengęs juodu apsiaustu, kauke ir simboliniu Zero slapyvardžiu, jis po truputį ima vienyti japonų teroristus, paskutinį 11-osios Zonos pasipriešinimo judėjimą, tuo pačiu stengdamasis neišduoti savo tikrosios tapatybės, garantuojančios jam mirtį tiek nuo britų, tiek nuo japonų rankų.

2000 | 2017-06-07 | 3659

„Šiaudinis veršelis“ – tai įdomi pasaka vaikams, kurioje vyrauja tikroviška gamtos muzika, vaizduojami įvairūs žvėreliai ir žvėrys (kiškis, lokys ir pan.). Visgi filmuke neapsieinama be liūdnos nuotaikos, atsiradusios dėl pavogto gaidelio. Be to, atsiskleidžia lapės gudrumas bei mergaitės ir jos senelio gailestingumas. Apskritai ši pasaka pamoko, jog reikia laikytis savo žodžio.

2000 | 2017-06-07 | 4058

Senosios animacijos filmukas vaikams Varžtelis ir sraigtelis linksmieji meistrai. Varžtelis ir sraigtelis du meistriukai, kurie gali sukonstruoti bet ką. Vieną dieną, jie labai tingėjo valyti dulkes kambaryje, tad sukonstravo dulkių siurblį, iš kurio buvo mažai naudos, jis išsiurbė ne tik dulkes bet ir visus daiktus. Tačiau, ilgainiui jie pastebi, kad jų išradimas gali būti puikiai panaudotas įvairiausiems sodo darbams. Filmukas išmoko, kad sumaniai pritaikyti daiktai, gali suteikti didelę naudą.

2009 | 2017-06-09 | 3866

Aprašymas: Netikėta pradžia, iš Afro atimamas numeris 1 kovotojo raištis ir tarsi iš niekur išdygsta Afro bendražygis Ninja Ninja. Jis įkalba Afro kovot dėl raiščio. Viskas prasideda tarsi iš pradžių: numeris 2 raičio ieškojimas, daug kraujo, ilgi ir nuotaiką pakeliantys Ninja Ninja monologai… Tačiau priešai kiti, o iš septynių budistų vienuolių išliko vienas, kuris suko biznį iš kauliukų žaidimų… Siužetas įdomus ir šiek tiek kitoks nei paprastai. Veiksmo daug, intrigos taip pat. Kaip ir pirmoje dalyje piešimas skiriasi nuo kitų anime, bet tuom ir sudominantis.