Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2009 | 2017-06-09 | 3866

Aprašymas: Netikėta pradžia, iš Afro atimamas numeris 1 kovotojo raištis ir tarsi iš niekur išdygsta Afro bendražygis Ninja Ninja. Jis įkalba Afro kovot dėl raiščio. Viskas prasideda tarsi iš pradžių: numeris 2 raičio ieškojimas, daug kraujo, ilgi ir nuotaiką pakeliantys Ninja Ninja monologai… Tačiau priešai kiti, o iš septynių budistų vienuolių išliko vienas, kuris suko biznį iš kauliukų žaidimų… Siužetas įdomus ir šiek tiek kitoks nei paprastai. Veiksmo daug, intrigos taip pat. Kaip ir pirmoje dalyje piešimas skiriasi nuo kitų anime, bet tuom ir sudominantis.

2009 | 2017-06-09 | 3956

Aprašymas: Istorija tęsiasi, Dartas Veideris medžioja Luką Skaivokerį per visą galaktiką. Tai antroji legendinių Žvaigždių karų istorijos dalis, „Šeimos bičo“ stiliumi.

2021 | 2017-06-09 | 4118

Dešimtasis sezonas kartu su neišblėstančio populiarumo personažais Tomu ir Džeriu nukels į saulėtą paplūdimį. Vaikus pralinksmins sportuojantys katinai. O kaip sportuoti seksis katinui Tomui? Šis personažas tikras nenuorama tad nenorės nusileisti. Kovoti su konkurentu ne taip lengva todėl bus labai linksma stebėti jų lenktynes. Ir vėl keliausim su pašėlusiais veikėjais į neįtikėtinus nuotykius. Ančiukas Spaikas ir jo sūnelis tapę virėjais bei Tomas ir Džeris apsigyvenę pilyje argi tai ne nuostabu ? Čia jie gali tapti kuo tik užsinorėję. Pamatysite jog nieko nėra neįmanomo pasakų pasaulyje.

2030 | 2018-07-24 | 4528

Aprašymas: Madagaskaro Pingvinai (angl. Penguins of Madagascar) – JAV animacinis serialas. Daugumai žmonių Skipper, Kowalski, Rico ir Private yra keturi žavūs pingvinai gyvenantys Centriniame Zoo parke. Ir būtent taip pingivnai nori, kad žmonės galvotų. Kodėl? O gi todėl, kad šie ramūs pingvinai ištiesų yra puolamasis elitinis burys su neprilygstamais komandos įgudžiais ir slaptu štabu. Jų misija? Išlaikyti tvarką zologijos sode. Jie gavo naują kaimyną Karalių Julieną. Šis vakarėlių žvėris ir lemūras, kuris pasiskelbė “Lemūrų karaliumi” yra naujas zologijos sode…

2002 | 2017-06-09 | 3452

Aprašymas: Princas Rolas keliauja po tolimiausius kraštus ieškodamas savo svajonių princesės. Praradęs viltį Rolas sutinka piemenaitę. Ir tapo ta mergaitė mielesnė jam už viską pasaulyje dėl savo švelnaus būdo ir geros širdies. O tuo metu senas ir išmintingas varnas Sebastianas, Rolo draugas, stengėsi įminti žirnio paslaptį…

2000 | 2017-06-07 | 3704

Filmukas Bezdžionė iš sarugasimo salos. Filmukas apie jūrų drakoną kuris sunkiai sirgo ir jam reikėjo beždžionės kepenų, kad pasveiktų. Tuo tikslu jis pasiuntė vėžlį pagauti beždžionę. Vėžlys apgaule priviliojo beždžionę pas drakoną, tačiau čia pasirodė delfinukas ir išgelbėjo beždžioniuką. Beždžioniukas buvo labai geros širdies ir parodė pavyzdį visiems vaikams :)

2022 | 2017-06-09 | 3602

Serijoje „Didžioji kelionė“ animacijoje online lokys susiruošia keliauti. Kad ir kaip jis stengtųsi išvengti savo mažosios draugės, ši tikrai nepraleis progos pakeliauti. Žinoma, mažylė tikrai negali taip greitai išsiruošti – dėl jos ne kartą teks stabdyti traukinį. Serijoje „Didžioji kelionė“ vaikai pamatys, kokių ceremonijų prireiks iškeliaujančiai Mašai ir ar galiausiai abiems keliauninkams pavyks išvykti

1988 | 2017-06-09 | 4706

Aprašymas: Animacinė R. Stivenseno romano ekranizacija. Neįtikėtini nuotykiai, siužeto vingiai bei daug pavojų beieškant legendinio kapitono Flinto lobio…

1961 | 2017-06-08 | 4285

„Nežiniukas mokosi“ – tai nuotaikinga pasaka apie smalsų berniuką. Jis įsitikinęs, kad viską sugeba nė trupučio nesimokęs. Filmukas pamoko, kad per minutę netampama nei muzikantu, nei dailininku, nei vairuotoju. Atsisakymas pripažinti, kad norint ko nors išmokti reikia veikti, galiausiai atveda prie supratimo. Tai pamokymas vaikams, jog kiekvienas darbas reikalauja įgūdžių. Į patį filmuką lengva įsijausti dėl charakteringų veikėjų ir nuotaikingų vaizdų.

2030 | 2018-07-24 | 3127

Aprašymas: Žmogus voras (angl. Spider-Man) – JAV animacinis serialas. Piteris – paprastas moksleivis, dirba mokyklos laikraštyje fotografu, svajoja apie žaviąją Meri Džein Vatson ir leidžia dienas su draugužiu Hariu Osbornu. Mokyklos ekskursijoje į mokslinių tyrimų laboratoriją Piteriui įkanda genetiškai pakeistas voras. Greitai po šio įvykio vaikinas pradeda jausti keistų galių antplūdį: jis įgyja didžiulę jėgą ir voriškų savybių. Pasivadinęs “žmogumi-voru”, Piteris savo sugebėjimus panaudoja kovai su nusikalstamumu.

1998 | 2017-06-09 | 3777

Donald Duck Tea for two hundred išleistas 1948 m.

2030 | 2018-07-24 | 3647

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2030 | 2018-07-24 | 4361

Aprašymas: Rikas ir Mortis (angl. Rick and Morty) – JAV animacinis serialas apie super gabų mokslininką ir jo ne itin gerą anūką. Rikas yra ekscentriškas, senyvo amžiaus, išgerti mėgstantis mokslininkas, kuris apsigyvena su savo dukros Betės šeima. Jis praleidžia didžiąją savo laiko dalį, vesdamasis savo anūką Mortį (o vėliau ir anūkę Samer) į pavojingus, nepaprastus nuotykius kosmose ir įvairiose visatose. Kartu Rikas ir Mortis patiria nepaprastų nuotykių ir taip stiprina savo draugystę. N-16

2030 | 2018-07-24 | 3699

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

1998 | 2017-06-09 | 3497

Donald Duck Cured duck išleistas 1945 m.

2000 | 2017-06-07 | 3464

Senosios animacijos filmukas Krokodilo garbės žodis. Krokodiliukas pasakoja kad mūsų šalyje visi dideli rūkydavo. Dėdė ugnikalnis nuolat traukdavo savo pypkę. Dėdė garvežys irgi nuolat leisdavo suodžius ir dainuodavo. Ir visi šalies gyventojai juos labai gerbė. Dėdė laivas irgi mėgo rūkyti. Visi taip šauniai rūkydavo kad krokodiliukas jiems pavydėdavo ir norėdavo irgi būti toks didelis ir gerbiamas. Ugnikalnis jam numetė pridegt ir krokodiliukas nubėgo įsikandęs cigariuką. Bet jam tuoj susisuko stogas. Ir pavirto jis į ugnikalniuką, o ugnikalniai juk sprogrsta. Taip krokodilas pateko į ligoninę ir ten daug negerovių jam atsitiko. Taip mažylis pasimokė ir visus pamokė, kad rūkyti pavojinga nes galima sprogti. Krokodilo garbės žodis!