Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2022 | 2017-06-09 | 4047

Linksmojo filmuko Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Paskambink man“ lokys labai norės pažiūrėti futbolo rungtynes, žinoma, Mašos norai, kaip visada, bus kitokie. Laimei, lokiui į galvą šaus idėja – išsiųsti mažąją išdykėlę žaisti į girią su telefonu – nenumatytiems atvejams. Tik lokys nepagalvos, jog jo omenyje turimi nenumatyti atvejai, gali ne visai sutapti su Mašos įsivaizduojamais. Epizode „Paskambink man“ mažoji nenuorama puikiai supras, jog pagalbos prašymais piktnaudžiauti nevalia.

2021 | 2017-06-09 | 3867

Ketvirtasis Tomas ir Džeris sezonas bus dar įdomesnis ir prikaustantis mažųjų dėmesį. Kilniaširdis peliukas Džeris rūpinsis savo mažuoju giminaičiu tad pamatysime dar vieną mielą peliuką. Piktas katinas nebus patenkintas tokiais svečiais. Be abejonės ir vėl laukia pašėlusios gaudynės ir tikri smagumynai vaikučiams. Pasirodo mažas mielas peliukas tikras besotis ir labai išdykęs. Argi gali būti smagesnis filmukas vaikams kurie patys mėgsta krėsti išdaigas ? Verta pažiūrėti visas šio sezono serijas nes pamatysite fantastiškų stebuklų įdomu kas nutiks mūsų herojams ?

1994 | 2017-06-09 | 3759

Aprašymas: Mažoji Merė laimingai ir nerūpestingai gyveno Indijoje kartu su mama ir tėčiu, kol per choleros epidemiją ji liko našlaitė. Likusi viena mergaitė vyksta į Angliją pas savo dėdę Medloką. Dėdės dvaras Merę sužavi, jai čia viskas patinka. Tiesa, yra vienas mažas trūkumas: dėdė Medlokas nemyli vaikų, kurie visada ir visur kiša savo nosį. Jo gyvenimas ir namai apgaubti kažkokia paslaptimi. Smalsi mergaitė atskleidžia paslapties skraistę…

2000 | 2017-06-07 | 3472

„Draugai bičiuliai“ – tai filmukas vaikams apie keturis bičiulius – 3 berniukus ir mergaitę Ziną, kurios svajonė – tapti baleto šokėja. Kartą draugai išgirsta, jog vyksta jaunųjų talentų konkursas, o jame nori būti ir Zina. Tačiau, dėl blogų pažymių mergaitė neprileidžiama. Berniukai per vasarą nusprendžia padėti mergaitei išsitaisyti blogus pažymius. Tai pamokanti istorija apie draugystę, kurioje susipina tokios vertybės kaip atlaidumas, geranoriškumas ir supratingumas.

2006 | 2017-06-09 | 4140

Aprašymas: Įspūdingas populiariojo “Ledynmečio” tęsinys prasideda tada, kai Žemę dengiantis ledas pradeda tirpti, visiems priešistoriniams gyvūnams suteikdamas daug džiaugsmo. Dabar jie gali mėgautis visais prabangaus, pačios gamtos sukurto vandens atrakcionų parko malonumais: maudytis, šokinėti nuo tramplinų, grožėtis geizeriais ar naudotis natūraliomis purvo voniomis. Netikėti pokyčiai sužavi visus, tačiau gyvūnai net neįtaria, kad jiems gresia mirtinas pavojus: sparčiai tirpstančių ledynų vanduo netrukus užtvindys jų prieglobsčiu tapusį slėnį. Atsitiktinai pirmoji apie artėjantį potvynį sužino šaunioji trijulė – Manfredas, Sidas ir Diego. Jei pirmoje filmo dalyje jie gelbėjo žmonių kūdikį, tai šį kartą herojams tenka dar svarbesnė ir atsakingesnė užduotis – išgelbėti nuo pražūties visus rojaus slėnio gyventojus. Jie ne tik privalo visus perspėti apie gresiantį pavojų, bet ir sugalvoti būdą, kaip pasprukti nuo grėsmingai artėjančio potvynio!

1973 | 2017-06-09 | 4284

Filmukas Leopoldo automobilis pasakoja vaikams apie nenuoramas peliukus, kurie sumanė pažaisti katino Leopoldo automobilyje. Tačiau šis netikėtai pajudėjo ir pasileido lėkti pašėlusiu greičiu. Ko tik neklaužados neišbandė, kad automobilį sustabdytų, kokių tik nuotykių nepatyrė, tačiau automobilis niekaip sustoti nenori. Kokį išradingą būdą sugalvos Leopoldas - sužinosite filme Leopoldo automobilis.

1993 | 2017-06-09 | 3764

Aprašymas: Antrasis režisieriaus Mamoru Oshii filmas, kuriame tęsiama „Patlaborų“ ciklo istorija. Šįkart Tokijo policijos specialiosios paskirties būrio nariai atsiduria politinės kovos centre. Puikiai suplanuoti teroristiniai išpuoliai grasina sužlugdyti trapų politinių jėgų balansą Japonijoje. Šiame filme pirmą kartą galutinai atsiskleidžia M. Oshii stilius, būdingas vėlesniems jo hitams („Dvasia šarvuose“, „Padangių klajokliai“): ilgi, sudėtingi dialogai; paini siužetinė linija; mąsli, niūri atmosfera; nuostabūs peizažai bei puikus garso takelis, kurį sukūrė gerai anime gerbėjams pažįstamas ilgametis M. Oshii partneris kompozitorius Kenji Kawai.

2000 | 2017-06-07 | 3885

„Persėjas“ – tai pasaka vaikams apie mitologinį graikų herojų Persėją, kurį Dievai pasiunčia nukauti pavojingosios medūzos Gorgonės, kuri savo žvilgsniu kiekvieną paverčia į suakmenėjusią statulą. Kelionėje Persėjo laukia įvairūs išbandymai, tačiaus jis pasiryžęs nugalėti medūą ir parnešti jos galvą. Tai pasakojimas apie drąsą ir užsispyrimą. Iš šios istorijos galime pasimokyti, jog bebaimiai ir narsūs žmonės savo žygdarbiais gali nuveikti daug didžių ir gerų darbų.

1998 | 2017-06-09 | 3610

Donald Duck How to Have an Accident in the Home išleistas 1956 m.

2030 | 2018-07-24 | 3714

Aprašymas: Nerealieji draugai (angl. Fosters home for imaginary friends) – animacinis serialas. Aštuonių metų Mackas susidraugauja su nerealiuoju draugu. Mama apie tai nieko nežino. Taip jis ima bendrauti su “nerealiuojiu draugu” Bloo. Nuo to laiko jis dažniausiai lankosi “nerealiųjų draugų” namuose ir beveik visą savo laiką praleidžia su savo draugu. Tada ir prasideda nuotykiai su jo draugu Bloo.

2007 | 2017-06-09 | 4443

Aprašymas: Kuomet Šrekas vedė princesę Fioną, mažiausiai, ko jis norėjo – tai valdyti karalystę. Vis tik kuomet jo uošvis, karalius Haroldas, suserga, Šrekui tenka imtis valdovo pareigų. Tačiau jis ima ieškoti išeities. Išeitis yra. Jos vardas – Artūras…

1998 | 2017-06-09 | 3861

Donald Duck Canvas Back Duck išleistas 1953 m.

2030 | 2018-07-24 | 4066

Aprašymas: Peliukas Stiuartas Litlis (angl. Stuart Little) – JAV animacinis serialas. Jis protingas, kupinas entuziazmo ir optimizmo, visagalintis vyrukas su polėkiu ir jis – PELIUKAS. Mažytė persona su didele širdimi, ieškanti vietelės, kurią galėtų vadinti namais šiame nesuvokiamo dydžio pasaulyje. Mieste-milžine Niujorke jį priglaudžia ponų Stiuartų šeima, kuriems pagailo vienišo, liūdno peliuko. Čia naujai iškeptas šeimos narys Stiuartas Litlis susiduria su įvairiausiais netikėtumais, kurie kartais priverčia rizikuoti teisėtai pelnyta šeimynine laime… Tačiau tokie menki šeimyniniai rūpestėliai galėtų išgąsdinti eilinę pelę, bet tik ne Stiuartą. Jis tikrai ne tas vaikinukas, kuris žiūri į pasaulį pelės akimis. Na, jau ne – jis suvokia, kad šiek tiek skiriasi nuo žmonių, bet argi tai problema? Juk mažasis Litlis didele širdimi gali kalnus nuversti! Ir jo nepabaidys jokia katė! Padaužai įsikūrus Litlių šeimoje, prasideda tikrosios linksmybės ir fantastiški nuotykiai.

2000 | 2017-06-07 | 3697

Skirtinguose pasaulio šalyse gyveno Šeši Jonai, šeši kapitonai. Visi labai mylėjo jūra. Valtį vadino laiveliu. Šiltą vasaros rytą maža mergaitė išėjo pasivaikščioti. Ir nutarė ji nupiešti vasarą. Bet pasibaigė spalvos paletėje. Ir sutiko mergaitė Jonus iš skirtingų šalių, kurie atskubėjo jai į pagalbą. Draugystei nebaisi jokia bėda.

1999 | 2017-06-09 | 4221

Aprašymas: Skūbis Dū ir jo komanda bando atskleisti paslaptingą klajojančio vaiduoklio istoriją. Kodėl klajojantis vaiduoklis nusprendė aptemdyti kasmetinę rudens šventę Anglijos miestelyje? Skūbis Dū ir komanda pasiruošusi vaiduoklį sutramdyti!

2017 | 2017-06-09 | 3872

Aprašymas: Magijos apsaugotame savo kaimelyje gyvenantys Smurfai niekad pernelyg nesiveržė ieškoti nuotykių. Žinoma, kai kurie iš jų yra girdėję legendą apie Pamirštąjį Kaimelį, tačiau didelės reikšmės šiam pasakojimui niekada neteikė. Tačiau vieną dieną Smurfytei į rankas pakliūva paslaptingas žemėlapis, kuriame pažymėtas ir Pamirštasis Kaimelis. Tėtė Smurfas kažkodėl labai nenoriai kalba šia tema, tad Smurfytė nutaria pati išsiaiškinti, ar žemėlapis teisingas. Kartu su ištikimiausiais bičiuliais – Protinguoliu, Neranguoliu ir Stipruoliu – Smurfytė išsiruošia į žygį. Bėda tik, kad apie tai sužino ir piktasis burtininkas Gargamelis. Smurfytei ir jos draugams teks paskubėti, jei nori atskleisti Pamirštojo Kaimelio paslaptį anksčiau už Gargamelį. Vis tik net ir jie nesitikėjo tokios paslapties…

2030 | 2018-07-24 | 3383

Aprašymas: Istorija pasakoja apie studentą Saitou Yakumo, kuris gimė su skirtingomis akių spalvomis. Jo kairė raudonoji akis jam suteikia įaptingą gebėjimą matyti vaiduoklius ir dvasias. Jis tiki, kad dvasios lieka žemėje dėl savų priežasčių ir jei panaikinsi tas priežastis jos iškeliaus ten kur joms ir priklauso. Taigi Saitou kartu su bendramokslė Ozawa Haruka nusprendė joms padėti.

1983 | 2017-06-08 | 3931

Mažame urvelyje, miške, gyvena mažytis pilkas padarėlis - peliukas. Linksmas fantazuotojas peliūkštis, kuris mėgta kiek pagražinti dalykus. Ar jums taip nutinka, vaikai? Ar mėgstate pagražinti istorijas ir savo nuopelnus? Šiam peliukui atsitinka šis tas netikėto ir be pagalbos šį kartą jis tikrai neišsivers! Ar peliukui kasnors padės? Kas? Ar peliukas pasimokys iš savo klaidų ir supras klydęs? Ar viskas baigsis laimingai? Į šiuos ir kitus klausimus ieškokite atsakymų filmuke ,,Peliukas pagyrūnas".