Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 4136

Aprašymas: Narutas (angl. Naruto) – Japonijos animacinis serialas. Narutas, jaunas vaikinas iš slapto Konoha kaimo, kur treniruojami elitiniai nindzės. Jo gyvenimas kupinas skausmo, nes jame įkalinta demoniška lapė ir už tai visi gyvenantys kaime jį ignoruoja, netgi vengia jo. Todėl savo pyktį jis lieja pokštų pavidalu. Tačiau neilgai truko jo vaikiškas gyvenimas. Jam teko dalyvauti pirmojoje kovoje prieš stipresnį priešininką ir ginti savo mokytoją. Pirmoji kova su nindze jam suteikė drąsos, ryžto siekti pripažinimo kaime. O vienintelis būdas tai padaryti yra tapimas kaimo vyriausiuoju.

2012 | 2017-06-09 | 3719

Aprašymas: Filme pasakojama apie vieną iš Ieškotojų, kurios gyvenimas pasikeičia tada, kai Orlos žemėse jai tenka kovoti prieš pačiai iki galo nepažįstamą priešininką. Nežinomi priešai siekia sudraskyti į gabalus galingiausią religinį Ordiną – Tamplierius. Ieškotoja, vardu Kasandra, patenka į įvykių sūkurį ir jaučia pareigą išspręsti visus galvosūkius, kuriuos paliko jos taip mylimas vadovas Baironas. Mįslės raktas – Aveksė, Magė, kurios galia gali nulemti Bažnyčios ir visų jos gyventojų ateitį. Tik nuo Kasandros priklauso, ar ji sugebės sutramdyti viduje slypintį pyktį ir atskleis sąmokslo šaknis.

2030 | 2018-07-24 | 3924

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

2000 | 2017-06-07 | 4105

Senosios animacijos filmukas vaikams Dažytas lapinas. Animacinis filmukas apie lapiną kuris gyvena su draugais lokiu, zuikučiais ir kitais žvėreliais miške. Lapinas nebuvo labai doras ir jis mėgdavo vagiliauti. Kartą įsmukęs pas lokį į trobelę prisikrovė sau pilną maišą ir nešė mieles. Visi miško žvėrys puolė gaudyti vagį. Tačiau lapinas vikrus ir greitas. Bėgdamas jis įsmuko į dažus ir tapo ne rudas, o mėlynas. Žvėrys vagies neatpažino, o isigando dėl jo spalvos. Ir vagis lapinas ėmė karaliauti miške. Tačiau kartą iš savo puikybės jis įkrito į upę ir visi dažai nusiplovė. Tada žvėrys perprato apsimetėlį vagišių ir jam gerai nesibaigė. Filmukas moko, kad yla visada išlenda iš maišo, todėl vogti neverta :)

1970 | 2017-06-09 | 4246

Mickey's Garden. Pirmasis filmukas, kuriame pasirodo Mikimauzo draugas Plutas.

1951 | 2017-06-09 | 3813

Aprašymas: Tai linksmas animacinių filmukų rinkinukas apie Kiškį Kvanką ir jo nepakartojamus nuotykius. Čia jis atsiduria cirko palapinėje, kur krečia įpūdingus triukus kaip tikras cirko akrobatas. Čia jis patenka į piktojo mokslininko pilį ir vos netampa žiauraus eksperimento auka. Nematomo paslaptingojo animatoriaus ranka krečia linksmas išdaigas ir pokštus, tuo smarkiai įsiutindama Kiškį Kvanką, o snieguotuose Himalajuose Ančiukas Pliuškis ir Kvanka susiduria su atstumiančiu keistuoliu bei įkyruoliu sniego seniu… Bet tai dar ne visos linksmos istorijos, kurias pamatysite šiame smagiame animacinių filmukų rinkinyje apie Kiškį Kvanką ir jo nuotykius.

2030 | 2018-07-24 | 4537

Aprašymas: Narutas (angl. Naruto) – Japonijos animacinis serialas. Narutas, jaunas vaikinas iš slapto Konoha kaimo, kur treniruojami elitiniai nindzės. Jo gyvenimas kupinas skausmo, nes jame įkalinta demoniška lapė ir už tai visi gyvenantys kaime jį ignoruoja, netgi vengia jo. Todėl savo pyktį jis lieja pokštų pavidalu. Tačiau neilgai truko jo vaikiškas gyvenimas. Jam teko dalyvauti pirmojoje kovoje prieš stipresnį priešininką ir ginti savo mokytoją. Pirmoji kova su nindze jam suteikė drąsos, ryžto siekti pripažinimo kaime. O vienintelis būdas tai padaryti yra tapimas kaimo vyriausiuoju.

2004 | 2017-06-09 | 3843

Aprašymas: 2131 metai. Deunan Knute kariavo mūšiuose beveik visą savo gyvenimą. Kai pasaulinis karas baigiasi, ji perkeliama į Olympo miestą, taikiam gyvenimui. Bet išsiaiškina, kad žmonės bandydami apsisaugoti nuo karų, sukūrė Bioroidus, genetiškai sustiprintą žmonių rasę, kuriai apribotos emocijos ir kuri negali sužeisti kitų. Ji taip pat išsiaiškina, kad ne visi patenkinti šia Žmonių – Bioroidų simbioze: daug žmonių Bioroidus laiko žemesne rūšimi ir grėsme jų ateičiai. Žmonių kontroliuojama kariuomenė siekia visų Bioroidų sunaikinimo, o Bioroidų valdoma vyriausybė to labiausiai ir bijo.

2000 | 2017-06-07 | 3875

Šis filmukas paremtas Hanso Kristijono Anderseno pasakos „Undinėlė“ motyvais. Tai istorija apie tai, kaip jauna undinėlė išgelbsti princą iškritusi iš audros siaubiamo laivo. Undinėlė jį įsimyli ir išmaino savo balsą į tai, kad galėtų užlipti į krantą ir sutikti jį vėl. Undinėlės laukia daug išbandymų dėl meilės, tačiau kaip ir visose pasakose, meilė galų gale laimi.

2000 | 2017-06-07 | 3871

„Paskutinė Slibino Goriničiau nuotaka“ – tai senosios rusų animacijos pasaka vaikams apie slibiną Goriničių, kuris pagrobia caro dukrą ir įkalina savo rūmuose už deveynių jūrų. Jos išvaduoti caras pasiunčia narsų karžygį Ivaną, kuris is slibino nelaisvės privalo išvaduoti gražiąją Iriną. Šis pasakojimas mus moko, jog tik drąsos, ryžto ir išminties vedamas žmogus gali nugalėti bet kokį priešą ir taip pasiekti savo tikslą.

2007 | 2017-06-09 | 4005

Aprašymas: Jaunoji Egipto princesė netrukus taps šalies karaliene, jai paklus tūkstančiai žmonių. Tačiau prieš žengdama į sostą ji nusprendė būtinai atrasti savo mamą. Princesė neįsivaizduoja, kokie pavojai jos tyko varginančioje kelionėje. Rūstusis faraonas jau pasiuntė klastingus niekšus. Ieškant mamos, nebaisūs jokie pavojai.

1978 | 2017-06-07 | 4332

VISOS SERIJOS 1-3 lietuviškai. Linksmame filmuke „Trejetas iš Rūgpienių kaimo“ vaikai pamatys berniuko dėdės Fiodoro, jo tėvų ir draugų gyvūnų nuotykis. Kai dėdei Fiodorui tėvai uždraudžia laikyti gyvūną, jis su sutiktu katinu Matroskinu ir šuneliu Šariku atranda nuostabų Rūgpienių kaimą. Čia nutinka daugybė istorijų – herojai pykstasi, taikosi, dirba, atostogauja, švenčia, net nusiperka karvę ir traktorių. Lietuviškai įgarsintas senosios animacijos filmukas „Trejetas iš Rūgpienių kaimo“ yra kupinas pamokymų, geros nuotaikos ir nuoširdaus juoko. Pirmoji serija - Trejetas iš rūgpienių kaimo nuo jos tik prasideda linksmųjų veikėjų nuotykiai. Toliau seka serija Atostogos rūgpienių kaime ir Žiema rūgpienių kaime, kuriose matysite dar daugiau linksmybių. Kviečiame žiūrėti filmuką vaikams online lietuvių kalba!

2000 | 2017-06-07 | 4118

Senosios animacijos filmukas Trys muškietininkai arba Batuotas šuo. Tikros šuniškos meilės ir nuotykių istorija apie tai, kaip nekilmingas šunelis įsimyli karalienės kalaitę. Slapta įsibrovęs į jos kambarį, šuo gauna užduotį surasti karalienės vėrinį, kurį pagrobė kardinolas, o už tai karališkoji kalaitė dovanos jam savo širdį. Įsimylėjęs Šunelis leidžiasi į kelionę, kur jo laukia gausybė pavojų ir iššūkių, bei kardinolo katinai, kurie nesiruošia leisti jam lengvai įvykdyti užduoties.

2002 | 2017-06-09 | 3477

Aprašymas: Tai linksma animacinė pasaka apie Havajuose gyvenančią penkiametę mergaitę Lilo, kuri rūpinasi vandenyne gyvenančiais gyvūnais, juos maitina ir globoja. Ji gyvena su vyresniąja seserimi Nani, labai mėgsta Elvį Preslį, mokosi šokti, bet yra vieniša – jos tėveliai žuvo avarijoje, kitos mergaitė jos nemėgsta. Tuo metu toli nuo žemės esančioje planetoje randamas keistas mėlynas didžiaakis sutvėrimas, nepavykęs mokslininko genetinis eksperimentas – jis labai stiprus, bet ir labai agresyvus, nemokantis suvokti gėrio. Todėl jį nutariama sunaikinti, tačiau mėlynasis gyvūnėlis sugeba pabėgti ir nuskristi į Žemę, nuostabaus grožio Havajų salas ir pasislėpti šuniukų prieglaudoje (nors turi net šešias kojas!). Jį persekioja į Žemę nusiusti sekliaim kurie privalo jį pagauti ir grąžinti atgal į namus…

2011 | 2018-07-24 | 4147

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (2 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2011)