Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1995 | 2017-06-09 | 3843

Aprašymas: Paštas šiaurėje iki šiol buvo pristatomas šunų kinkiniu, bet pašto aviacijos sėkmė verčia Balto ir jo vadovaujamo kinkinio šunis jaustis nereikalingais. Tačiau, sudužus pašto lėktuvui kalnuose, kinkinio šunys pagaliau gali parodyti, ko jie yra verti.

2000 | 2017-06-07 | 3649

Filmukas vaikams Kaip Maša susipyko su pagalve. Tai nutiko šią vasarą mergaitei vardu Maša. Ją katik paguldė miegoti, o jai nesimiega. Na nemoka žmogus miegoti ir viskas. Ir kas gi sugalvojo tas lovas, tas anklodes, tas pagalves. Nusprendė maša eiti į sodą pasivaikščioti. Ten sutiko apvalų labai gražų mėnulį. Sutiko Maša šuniuką, kuri pakvietė ją miegoti savo būdoje ir dar atnešė kaulą. Bet jai nelabai patiko šuns būdoje. Vėliau keliavo ji pas vištas, pas varles, pas gandrą miegoti. Mergaitė ilgai ieškojusi rado savo vietelę ir saldžiai užmigo.

2012 | 2017-06-09 | 3712

Aprašymas: Filme pasakojama apie vieną iš Ieškotojų, kurios gyvenimas pasikeičia tada, kai Orlos žemėse jai tenka kovoti prieš pačiai iki galo nepažįstamą priešininką. Nežinomi priešai siekia sudraskyti į gabalus galingiausią religinį Ordiną – Tamplierius. Ieškotoja, vardu Kasandra, patenka į įvykių sūkurį ir jaučia pareigą išspręsti visus galvosūkius, kuriuos paliko jos taip mylimas vadovas Baironas. Mįslės raktas – Aveksė, Magė, kurios galia gali nulemti Bažnyčios ir visų jos gyventojų ateitį. Tik nuo Kasandros priklauso, ar ji sugebės sutramdyti viduje slypintį pyktį ir atskleis sąmokslo šaknis.

2000 | 2017-06-07 | 3936

Garnys ir gervė, juk labai panašūs paukščiai, na, bent savo išvaizda, tačiau savo gebėjimais ir charakteriu abu labai skiriasi. Filmukas vaikams pasakoja apie tai, kad meilei ribų nėra ir tai, jog priešingybės traukia, tačiau, kartais, kvaili principai neleidžia įsimylėjėliams, kartu, būti laimingiems. O kartais, būna per vėlu taisyti savo klaidas.

1998 | 2017-06-09 | 3768

Donald Duck Winter storage išleistas 1949 m.

2000 | 2017-06-09 | 4106

„Smurfai“ pamokantis filmukas vaikams su nuostabiomis istorijomis apie mažuosius mėlynus žmogiukus. Gargamelis atima iš smurfų deimantus, tačiau jie nepasiduoda ir įvyksta stebuklas ir Gargamelis tampa geru, jis išgelbsti keletą smurfų ir jie juo patiki. Gargamelis siekia patekti į smurfų kaimą. Tačiau tėtė ne toks patiklus ir neleidžia jo vesti į kaimą. Piktasis žinys nori ne tik smurfų, bet ir jų deimantų. Raganius parodo tikrąjį savo veidą ir smurfai dėkoja tėtei, kad jis buvo budrus ir nepasidavė Gargamelio įtikinimams.

1969 | 2017-06-08 | 4413

Išpuikusi princesė, Brolių Grimų pasakos motyvais. Pasakojimas apie karalaitę, kuri buvo labai išpuikusi. Kartą karalius nutarė ieškoti savo dukrai jaunikio. Atėjo ir vienas ir kitas, tačiau nei vienas jai netiko. Tuomet karalius supyko ir pareiškė jog ištekins už pirmo elgetos. Taip ir atsitiko. Tada princesę greitai gyvenimas pamokė ir ji tapo nuostabia karalaite, pradžioje ji buvo pasipūtelė, o pabaigoje gerutė. Šis filmukas pamokys pasipūtusias mergaites ir mamas :)

1970 | 2017-06-09 | 4026

Aprašymas: Animacinis filmas (angl. The Aristocats) apie aristokrates kates. Pagyvenusi operos diva gyvena prabangų gyvenimą Paryžiaus viloje ir laiko ne mažiau prabangią katę bei tris kačiukus: pianistą Berliozą, dailininką Tulūzą ir šventeivišką Mari. Ponios liokajus, nugirdęs, kad ji planuoja visą savo turtą palikti savo katėms, augintinius apsvaigina ir išgabena į kaimą. Deja, liokajui kelią pastoja du seni armijos skalikai, ir kačiukai išvengia pražūties. Užmiestyje jų mama sutinka laukinį katiną Tomą, ir šis geraširdiškai pasisiūlo parlydėti kilminguosius gentainius į Paryžių. Nereikia nė sakyti, kad ši kelionė bus kupina nepaprastų nuotykių ir draugystės išbandymų!

2030 | 2018-07-24 | 3963

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

2030 | 2018-07-24 | 5696

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2000 | 2017-06-07 | 3668

„Gimtadienis“ – tai animac. filmukas apie gudrų ir labai godų senioką, kuris per savo gobšumą susilaukia netikėtos gimtadienio dovanos. Į jo namus beldžiasi miško gyventojai, kurie ši sveikina gimimo dienos progą ir prašo įvairiausių produktų, bet šykštuolis nė nesiruošia padėti...Tai pamokanti istorija, kuri atskleidžia kas atsitinka, kai godulys ir perdėtas taupumas neretai atsisuka prieš tave patį.

2000 | 2017-06-09 | 3778

Serijoje Mažas ūkis bėda piktasis burtininkas Gargamelis vis dar kuria planus kaip sučiupti smurfus. Na o jie ir vėl patiria nuotykius. Vienas iš smurfų randa keistą mielą padarėlį-pūkį. Aišku jis neklauso dėdės ir slapčia parsineša pūkį namo. Mėlynieji personažai nė nenutuokia kokie netikėtumai jų laukia. Pūkis ne šiaip minkštas padarėlis. Jis keistai pasidaugina ir dabar tokių kamuolėlių begalės. Šioje stebuklingoje girioje viskas įmanoma. Stebuklai vyksta akimirksniu bet gudrieji smurfai suras išeitį.

2008 | 2017-06-09 | 3905

Aprašymas: Kai kurie kritikai šį filmą jau vadina vienu geriausių kino istorijoje pasakojimų apie vaikystę. Pagrindinis filmo veikėjas Bruno yra paprastas aštuonmetis berniukas, nacių pareigūno sūnus. Smalsaus ir guvaus (kaip ir visi aštuonmečiai) Bruno pasaulis apsiverčia aukštyn kojom, kuomet jo tėvas paaukštinamas: vietoje “užstalinio” darbo Berlyne paskiriamas vadovauti vienai iš daugybės mirties stovyklų. Iš pradžių naujoje vietoje Bruno pastebi atšalusius tėvų santykius, stebisi, kodėl jam neleidžiama lankytis teritorijoje, aptvertoje spygliuota viela, susidraugauja su, jo akimis, keistai besielgiančiu žydų berniuku Šmule. Tačiau pamažu, detalė po detalės, prieš žiūrovo akis išauga įtampa, melas, nepasitikėjimas, baimė ir siaubas. Šalia suaugusiems daugiau mažiau puikiai žinomos Holokausto istorijos, šiame filme nenuobodžiaus ir vaikai: pamažu auganti dviejų berniukų draugystė (jiems patiems to nežinant, neturinti ateities) nuspalvinta detalių apie amžinuosius dalykus, iškylančius virš suaugusiųjų ambicijų, iškreipto laimės siekimo, godumo ir tos pačios baimės.

1998 | 2017-06-09 | 3794

Donald Duck Out of scale išleistas 1951 m.

2005 | 2017-06-09 | 3767

Aprašymas: Seras Kerolbumeris, siekdamas vesti princesę Silverbelę, nusprendžia apipilti ją dovanomis. Noredamas sužinoti, ko trokšta aikštingoji princesė, Seras pasiunčia savo dvarininką Holiberį iš jos pavogti Kaledinių dovanų sąrašą. Tačiau Holiberis apsirinka – vietoje prašyto sarašo nukniaukia Karaliaus kryžiažodžio atsakymus: „Kurapka kriaušėje?“, „Trys prancūziškos vištos?“, „Vienuolika šokančių damų?“. Kai Kalėdų išvakarėse Holiberis su visomis sąraše rastomis keistomis dovanomis atkeliauja pas princesę, įvykiai pasisuka toli gražu ne Kerolbumerio naudai…

2000 | 2017-06-09 | 4848

Aprašymas: Išdidus ir įžūlus imperatorius Kuzco, atleidęs įtartiną savo pavaduotoją Yzmą, nusprendžia gimtadienio proga sau pasidovanoti vandens atrakcionų parką, kurio pastatymui reikėtų nugriauti vieną iš jo karalystės kaimelių. Yzma rezga planus, kaip nugalabyti imperatorių ir susigrąžinti valdžią į savo rankas. Tačiau jos parankinio Kronko dėka, Kuzco yra paverčiamas į lamą ir papuola pas Pachą, nuoširdų kaimietį, gyvenantį būsimojo vandens parko teritorijoje. Pacha pasiūlo imperatoriui padėti sugrįžti į sostą su sąlyga, kad jis persigalvos ir statys savo pramogų parką kitoje vietoje.

1977 | 2017-06-09 | 3979

Aprašymas: Kai pagrobiama maža mergaitė Penė, žmonių institucijos nieko negali padaryti, todėl į paieškas leidžiasi dviejų drąsių peliukų porelė – Mis Bjanka ir Bernardas.

2030 | 2018-07-24 | 3402

Aprašymas: Apie Šventąjį Gralį žino visi. Jis yra turbūt pats populiariausias artefaktas ir šiame pasaulyje ne tik tikrai egzistuojantis, bet ir rengiantys žaidimą, kuris, kaip taisyklė, pavirstą į kruviną karą. Gralis išsirenka septynis pretendentus magus ir duoda jiems galią išsikviesti po vieną tarną – praeities didvyrį. Šie žmonės ir kovoja dėl prizo – Gralio, kuris gali išpildyti bet kokį laimėtojo norą, o laimėti gali tik vienas. Deja, prieš tai vykę trys žaidimai baigėsi lygiosiomis. Atėjo laikas ketvirtam. Kaip ir visada yra čia ir favoritai – trys seniausios magų šeimos. Senumas ir kraujo grynumas turi reikšmę nes nuo jų priklauso ir magijos galia. Visi ruošiasi kaip gali, o Einzbernai net “natūralizavo” garsų magų žudiką. Ar gi ne tobulas karys tokiam kare? Nereikia nurašyti ir kitų, Gralis bet kam bilieto į renginį neduoda. Prasideda ir užkulisinės intrigos. Yra žmonių, kurie nesuinteresuoti, kad toks galingas artefaktas atitektų į blogas rankas.

2000 | 2017-06-09 | 3911

Mėlynojo pasaulio žmogeliukų nuotykiai tęsiasi filmuke vaikams „Smurfai“. Seriale vaikams pamatysime kaip smurfas sudaužo du veidrodžius ir jaučia, kad įvyks nelaimė. Tėtis Smurfas skuba į laboratoriją išsiaiškinti priežastis, tačiau ir jį užpuola nesėkmės, viskas griūna, gęsta. Jis išsiaiškina, kad po dviejų dienų smurfų miestelį užplūs nesėkmių vėjai, tačiau to išvengti reikia 100 smurfų šokio. Tėtė aiškinasi ar tiek miestelyje yra. Visi smurfiukai kenčia nuo nesėkmių, nelaimių. Paaiškėja, kad gyvena tik 99 smurfai ir trūksta vieno.