Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3782

Donald Duck Donald in Mathmagic Land išleistas 1959 m.

2000 | 2017-06-07 | 3442

„Draugai bičiuliai“ – tai filmukas vaikams apie keturis bičiulius – 3 berniukus ir mergaitę Ziną, kurios svajonė – tapti baleto šokėja. Kartą draugai išgirsta, jog vyksta jaunųjų talentų konkursas, o jame nori būti ir Zina. Tačiau, dėl blogų pažymių mergaitė neprileidžiama. Berniukai per vasarą nusprendžia padėti mergaitei išsitaisyti blogus pažymius. Tai pamokanti istorija apie draugystę, kurioje susipina tokios vertybės kaip atlaidumas, geranoriškumas ir supratingumas.

2000 | 2017-06-07 | 3977

Bebras susirūpinęs ieško,kas paliko pėdsakus miške. Paskui juos seka lapinas! Apžiūrėjęs, jog tai ne barsuko pėdutės, jis suprato,kad tai mažosios miško pelytės kojų pėdsakai. Skuba miško žvėreliai pranešti pelytei apie artėjančią nelaimę. Mažoji ilgauodegė linksma, džiaugiasi gamta ir visai nežino,kas jos laukia. Pamačiusi lapiną, pelytė tapo tokia drąsi, taip puolė jį, kad šis išsigandęs iškart pabėgo. Senosios animacijos filmukas vaikams apie draugystę ir drąsa, parodo, jog gyvenime reikia elgtis narsiai ir kovoti už save.

2000 | 2017-06-07 | 3705

Filmukas Bezdžionė iš sarugasimo salos. Filmukas apie jūrų drakoną kuris sunkiai sirgo ir jam reikėjo beždžionės kepenų, kad pasveiktų. Tuo tikslu jis pasiuntė vėžlį pagauti beždžionę. Vėžlys apgaule priviliojo beždžionę pas drakoną, tačiau čia pasirodė delfinukas ir išgelbėjo beždžioniuką. Beždžioniukas buvo labai geros širdies ir parodė pavyzdį visiems vaikams :)

2000 | 2017-06-07 | 3631

„Strėlė skrenda į pasaką“ – tai pasaka apie berniuką Vovą, kuris kartu su draugais išsiruošia į stebuklingą mišką. Jame berniukas nori surasti savo sesutės meškiną Lepečkojį, nes šis sedėdamas Vovos sukonstruotame lėktuve netikėtai pradingsta miško tankmėje. Šis animac. filmukas parodo, kokia turi būti nuoširdi draugystė ir kaip gera šalia turėti ištikimą draugą.

2000 | 2017-06-07 | 3829

Kateriukas - jeigu norite filmuko, kuris džiugintų Jus skambiomis dainomis, šis filmukas kaip tik Jums. Visų mylimas ir laukiamas mažas kateriukas skrodžia bangas nešdamas džiaugsmą ir gerą nuotaiką. Staiga kateriukas išvysta prieš akis didžiulį laivą ir nuseka paskui jį į plačiuosius vandenis. Čia jį užklumpa juoda naktis ir baisi audra. Audros blaškomas kateriukas atsiduria stebuklų saloje ant seklumos. Jos gyventojai kateriuką išstumia atgal į vandenį ir jis laimingai grįžta namo, kur jį pasitinka pasiilgę vaikai.

1973 | 2017-06-09 | 3835

Ši serija Katino Leopoldo lobis prasideda dviejų peliukų provokacijomis bei įžeidinėjimais katinui Leopoldui. Neapsikentęs gerasis katinas sumano gražiai ir smagiai papokštauti. Jis išsiunčia peliūkščiams laišką su lobio žemėlapiu. Peliukai, žinoma, nekantrauja tą lobį iškasti ir nedelsiant pradeda jo ieškoti.. Tačiau kokią pamoką jie gaus? Visa tai - filme Katino Leopoldo lobis.

2002 | 2017-06-09 | 3914

Aprašymas: Mažylis – septynmetis berniūkštis, karštą ir ilgą vasarą nuobodžiaujantis mieste. Tėvai ir vyresnieji brolis bei sesuo užsiėmę savais reikalais ir, atrodo, visai pamiršo jauniausiąjį šeimos narį. Tačiau vieną tvankų vakarą Mažylio vienatvė ir nuobodulys dings visiems laikams! Burgzdamas nežinia kaip ant nugaros pritaisytu propeleriu, grakščiai laviruodamas tarp kaminų, saulėlydžio fone pasirodo vienintėlis ir nepakartojamas “vyrukas pačiame gražume”, linksmas ir niekada nenukabinantis nosies uogienės bei pyragėlių mėgėjas, nepralenkiamas išdaigininkas ir nenuspėjamas įvairių žaidimų prasimanytojas Karlsonas, kuris gyvena ant stogo!

2030 | 2018-07-24 | 3558

Aprašymas: Madagaskaro Pingvinai (angl. Penguins of Madagascar) – JAV animacinis serialas. Daugumai žmonių Skipper, Kowalski, Rico ir Private yra keturi žavūs pingvinai gyvenantys Centriniame Zoo parke. Ir būtent taip pingivnai nori, kad žmonės galvotų. Kodėl? O gi todėl, kad šie ramūs pingvinai ištiesų yra puolamasis elitinis burys su neprilygstamais komandos įgudžiais ir slaptu štabu. Jų misija? Išlaikyti tvarką zologijos sode. Jie gavo naują kaimyną Karalių Julieną. Šis vakarėlių žvėris ir lemūras, kuris pasiskelbė “Lemūrų karaliumi” yra naujas zologijos sode…

2000 | 2017-06-07 | 4144

Tai pasaka vaikams pie Berniuką ir mergaitę, skambiai pavadintus - Tik ir tak. Jie patenka į milžinų šalį, o tai yra ne kas kitą, kaip tiesiog didelis mūsų pasaulis. Jie randa knygų lentyną ir varto knygas kurių istorijų dalyviais tampa patys. Tai šauni istorija pie tai, kodėl verta skaityti ir kaip tai lavina vaizduotę. O laki vaizduotė, tai kelias į svajonių išsipildymą

2030 | 2018-07-24 | 3707

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2009 | 2017-06-09 | 3858

Aprašymas: Meteoritas Siuzaną jos vestuvių dieną paverčia į maždaug trijų aukštų namo dydžio monstrą. Neilgai trukus į įvykio vietą atvyksta karinės pajėgos, kurios atsitokėti nesuspėjusią Siuzaną sugauna ir išveža į slaptą kariuomenės bazę. Kai į Žemę nusileidžia paslaptinga technologija pagamintas robotas ir ima siaubti mūsų planetą, prezidentas liepia kovai pasitelkti žaviąją monstrų šutvę…

2030 | 2018-07-24 | 3422

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

1998 | 2017-06-09 | 4048

Aprašymas: Vieną gražią dieną teletabių šalyje… Tinkis Vinkis, Dipsis, Lelia ir Pou panoro viską suskaičiuoti. O tada atėjo sukirsti po tabių skrebutį. Džozefas su draugais žaidė lietuje, ir teletabiai takšt ir įlipo į balą. Ojojoi!