Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3108

Aprašymas: Vieną naktį aštuntokė Madoka Kaname susapnuoja sapną kaip blogio perkreiptame pasaulyje kita mergaitė kovoja už viso pasaulio likimą ir, deja, pralaimi. Kitą dieną mergaitė iš sapno perkeliama į Madokos klasę. Pasirodo, naujokė, Akemi Homura, nori bet kokia kaina sustabdyti paslaptingą padarėlį Kyuubey, kad šis nesudarytų sutarties su Madoka. Kyuubey siekia su kuo daugiau mergaičių sudaryti sutartį, pagal kurią išpildomas bet koks mergaitės noras, bet už tai ji turi tapti magiška mergaite ir kovoti su raganomis. Viena Madokos draugė sutinka sudaryti sutartį, bet netrukus ima to gailėtis, nes nežinojo kas nutinka magiškoms mergaitėms, kai jos praranda viltį ko nors pasiekti. Mergaitė pradeda nekęsti Kyuubey už dalykus, kuriuos per jį turi iškęsti jos draugės. Madokos pasaulis dar labiau sukrečiamas, kai ji suvokia, kad sapne ji matė savo pačios ateitį, kurios taip norėjo išvengti Akemi Homura.

2030 | 2018-07-24 | 3779

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2030 | 2018-07-24 | 3983

Aprašymas: Šunyčiai patruliai (angl. Paw Patrol) – JAV animacinis serialas. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šunukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šunukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu!

2014 | 2017-06-09 | 3782

Aprašymas: Spalvingoje tolimoje planetoje, kurioje gyvena nuostabiausios būtybės, nedrąsus mažasis faunas Munis sužino, kad jam patikėtos atsakingos Mėnulio sergėtojo pareigos. Munis mano, kad įvyko klaida, juk jis bijo tamsos, bijo žvaigždžių ir išvis nelabai nori kažką saugoti. Nespėjęs deramai išsiaiškinti, ką jam reiks daryti ir už ką yra atsakingas, Munis jau turi spręsti problemą: kadaise nušalintas sargas, trokštantis keršto, nusprendė Saulę pasigrobti sau pačiam ir planetoje sugriauti dienos ir nakties pusiausvyrą. Su išdidžiu Saulės sergėtoju Sauliu ir dar viena nuostabia pakeleive jie leidžiasi į pavojingą kelionę tam, kad surastų Saulę ir sugrąžintų tvarką savo gražioje planetoje.

2030 | 2018-07-24 | 4751

Aprašymas: Teisingumo lyga (angl. Young Justice) – JAV animacinis serialas. Šiame seriale daugiausia dėmesio skiriama jauniesiems herojams, kurie nori įrodyti, jog yra tikri didvyriai. Pagrindiniai komandos nariai yra Artemidė, Robinas, Vaikis Flašas, Spydis, Akvaledas ir Supervaikinas.

2000 | 2017-06-07 | 3751

Katės namai - filmukas apie turtuolę katę, gyvenančią didžiuliame name. Pasipūtusi katė į svečius priima tik turtingus draugus ir išdidžiai aprodinėja jiems prabanga spindinčius savo namus. Turtuoliai puotauja ir linksminasi, o tuo tarpu lauke alkstantys kačiukai meldžia katės pagalbos. Deja, turtingai katei ir jos kiemsargiui našlaičiai kačiukai nė motais. Jie šiurkščiai išveja kačiukus ir linksminasi toliau. Bet štai vieną dieną prabangiuosiuose katės namuose kyla gaisras, kuris paverčia namą pelenais. Liūdniausia, kad katės ir jos kiemsargio nesutinka priglausti nė vienas draugas. Jų pagaili tik lūšnelėje gyvenantys kačiukai - tie patys, kurie kadaise meldė katės pagalbos ir buvo išvaryti. Pažiūrėkite šią pamokančią istoriją. Filmukas atskleidžia vargšų kačiukų taurumą ir pamoko, kad niekada negalima žeminti ir skriausti tų, kurie yra mažiau turtingi, vargšai ar našlaičiai.

2000 | 2017-06-09 | 3884

Dar viena stebuklinga istorija iš mažųjų smurfų gyvenimo- Šokių bateliai. Girios gyventojas trolis atras trolių lobį. Bet pirmiausia jis turės rasti nuostabaus grožio mergelę kad gautų jį. Tai sunki užduotis tačiau trolis susitinka su smurfyte. Ši mažoji panelė puikiai tiktų troliui įgyvendinti savo planą. Kokiais būdais jis stengsis ją prisivilioti ?Nenaudėlis godusis trolis padovanoja jai šokių batelius ir prašo kad mainais už jo tekėtų.Kaip smurfytei išsigelbėti ?

2030 | 2018-07-24 | 3327

Aprašymas: Nenuorama Džiunė Ly (angl. The Life and Times of Juniper Lee) – JAV animacinis serialas. Seriale pasakojama apie paauglę merginą, vardu Džiunė Ly, kuri gyvena Orchidėjų įlankos mieste, pilname fejų ir demonų…

2009 | 2017-06-09 | 3814

Aprašymas: Oskarą pelnęs, 2009-tųjų metų, geriausias trumpametražis animacinis filmas jūsų dėmesiui. Virš 3000 firminių ženklų per mažiau nei 16 minučių. Dėl mažų lėšų šis filmukas buvo kuriamas 6 metus. Pagrindinė filmuko mintis labai ginčytina. Vieni įžiūri šį tą labai gilaus ir prasmingo, kiti mato padlaižiavimą kompanijoms, treti į tai žiūri tiesiog kaip į pramogą.

2022 | 2017-06-09 | 3437

Šioje Mašos ir lokio serijoje Vienas namuose pasakojama apie tai, kaip smagu švęsti naujuosius metus kartu su draugais. Tačiau lokys nenori draugų, jis nori vienas papuošti eglutę ir namus. Bet netikėtai jis supranta, kad visai nelinksma vienam, o Mašos nėra. Koks įvyks stebuklas ir kokią dovaną gaus lokys, vaikai sužinos filmuke Vienas namuose.

2030 | 2018-07-24 | 3464

Aprašymas: Linksmieji traukinukai (angl. Chuggington) pasakoja istoriją apie pradedančiųjų traukinukų Vilsono, Briusterio ir Koko, dar vadinamų „Garvežiukais“, nuotykius Bildėnuose. Kiekvienas herojus – unikali, mokymosi savitumais pasižyminti asmenybė. Animacinio serialo siužetas nukelia į šiuolaikinį – veik tokį patį kaip mūsiškis – pasaulį, pilną miestų, kaimų, kraštovaizdžių bei skirtingų kultūrų. „Linksmųjų traukinukų“ šerdis – linksmos, lavinančios, gyvenimiškos bei mažyliams aktualios istorijos.

2030 | 2018-07-24 | 3248

Aprašymas: Gatvės vaikai (angl. Unsupervised) – JAV animacinis serialas. Nors ir pieštas, šis filmukas skirtas ne vaikams. Jo centre – du penkiolikmečiai. Galima sakyti, kad tai savotiška „Byvio ir Tešlagalvio” versija, tik herojai čia jaunesni, kvailesni, jaunatviškesnės ir jų problemos. Kasdien Garis ir Džoelis keliauja į mokyklą, bando joje ištverti, stengiasi prasimanyti pinigų ir sugalvoti ką nors linksmo – tai vakarėlį, tai beisbolo rungtynes. Paaugliai su humoru žvelgia į santykius su tėvais ir mokytojais bei į santykius su draugais, nevengdami ir aštresnių žodelių. N-14.

2000 | 2017-06-07 | 3755

Filmukas Brangi kapeika apie monetą , kuri mėtėsi gatvėje ir jos niekas nenorėjo paimti, ji pakliuvo į taupyklę , bet nepasidavė ir susivienijusi su kitomis monetomis ją sudaužė ir pabėgo . Tuomet moneta nukeliavo i muziejų , kur taip pat niekas jos nevertino, tačiau jos vertė padidėjo ir tada visi žmonės jos norėjo, tačiau monetą ne taip lengva gauti, ją reikia užsidirbti. Filmukas pamoko, jog būdamas net ir labai mažas gali būti vertingas ir daug pasiekti.

2006 | 2017-06-09 | 3595

Aprašymas: Kristoferio Rivo istorija, pasakojanti apie linksmus Jankio Irvingo ir jo įdomių draugų, aštriapročio kamuolio Skriu ir įžūlios lazdos Brangutės nuotykius. Jie visi keliauja iš Niu Jorko į puikiąją Čikagą, papuldami į visokias juokingas ir linksmas situacijas. Draugystė ir optimizmas padeda Jankiui Irvingui atvesti savo mėgstamą komandą į pergalę!

2006 | 2017-06-09 | 14888

Aprašymas: Šį kartą Garfildo šeimininkas, naivusis Jonas Arbaklis, išsiruošia kelionėn į Didžiąją Britaniją. Savo augintinį jis, žinoma, pasiima kartu. Tingaus Garfildo šis sumanymas ypač nepradžiugina, tačiau Europoje jo laukia stulbinantis netikėtumas. Įvykus nesusipratimui, oranžinis katinas tampa… didžiulės pilies valdytoju! Tačiau kartu su turtais atsikvošėti nespėjęs Garfildas suvokia, jog įgijo ir galingą priešą – lordą Dargisą, kuris taip pat gviešiasi įspūdingos Karlailo pilies turtų.

1998 | 2017-06-09 | 4164

Aprašymas: Pagrindinė filmo herojė – jauna mergina, bandanti patikti savo tėvams, bet visad juos nuliūdinanti. Kai Kinijos imperatorius įsako visiems krašto vyrams kariauti su mongolų grobikais, ji persirengia vyrų ir užima savo tėvo vietą, tuo pačiu išgelbėdama jį nuo neišvengiamos mirties.

2022 | 2017-06-09 | 3637

Nepaprastai smagi diena išaušo Mašai filmuke online Didysis skalbimas. Nusprendusi pamaitinti savo žaidimų vaiką, ji patraukė pas lokį. Tačiau tik prie ko nors prisilietusi, išsitepdavo iki ausų. Lokys, kaip rūpestinga mamytė, ją išmaudydavo ir net gi pasiūdavo naujus drabužius. Ir taip visą dieną lokys skalbė ir siuvo, o Mašos žaidimų vaikas laukė alkanas... Kuo baigsis ši istorija sužinosite filme Didysis skalbimas.

2021 | 2017-06-09 | 3872

Aštuntas sezonas prasideda draugiška istorija kaip geraširdis peliukas Džeris padeda Spaikui susižeidusiam leteną. Spaikas norėdamas atsidėkoti be galo gražiai rūpinsis peliuku gins jį nuo katino Tomo. Tai nuostabi draugystės istorija pamokanti kad draugystei nesvarbu išoriniai skirtumai. Net ir didžiulis šuo ir mažas peliukas gali būti puikiais bičiuliais.Toliau sužinosim dėl ko Tomas bus išvarytas iš namų kaip nenaudėlis norės suėsti žuvelę ir daug kitų nutikimų. Gražūs filmukai apie draugystę ir išdaigas.

2000 | 2017-06-07 | 4046

Filmukas Tarakonas. Linksmas filmukas apie tarakoną, kurio bijo visi žvėrys, ir liūtai ir meškos ir visi miško gyventojai. Tik pamatę baisų tarakoną visi bėga neatsigręždami. Bet atsirado miške mažas žvirblelis, kuris atskrido pas tarakoną. Ir nieko nelaukęs jį suėdė tarakoną šitą baisų nevydoną :) Taip pelnyta bausmė tarakoną ištiko, netgi ūsų nebeliko. Žvirblį sveikina visi!