Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2005 | 2017-06-09 | 7651

Aprašymas: Jaunasis Viktoras perkeliamas į požeminį mirusiųjų pasaulį, kur paslaptingai veda Mirusią nuotaką. Tuo metu tikroji jo sužadėtinė Viktorija nuliūdusi jo laukia gyvųjų pasaulyje. Nors mirusiųjų žemėje gyvenimas yra daug spalvingesnis nei jo griežtas auklėjimas, Viktoras suvokia, kad čia nėra nieko, dėl ko galėtų atsisakyti savo tikrosios meilės…

2001 | 2017-06-09 | 4180

Aprašymas: 1914-ieji. Milo, Tadeuso anūkas, dirba muziejaus katilinėje. Jis žino,kad Atlantida tebėra ir jis gali ten nukakti, jei turės paslaptingąjį Šepardo dienoraštį. Vienintelė problema – pinigų stygius. Darbdavys pamano, kad Milo kvanktelėjęs, tad griežtai atsisako finansuoti tokią paiką idėją. Jaunuolis grįžta namo, ir likimas jį nuveda pas Prestoną,seną senelio draugą. Pasirodo, šis turi Šepardo dienoraštį bei gali pasiūlyti povandeninį laivą ir specialistų komandą. Išsvajotoji kelionė prasideda.

2022 | 2017-06-09 | 3523

Šiame pasakojime Būkite sveiki Maša tapo tikra gydytoja. Juk susirgo draugas lokys, tad jos užduotis išgydyti vargšą ligonį. O tam reikia ne tik medicininių žinių, bet ir meilės, rūpesčio bei globos. Ar lokys pasveiks taip puikiai gydomas? O gal jis tik apsimeta, kad nereiktų žaisti su Maša bei dalintis savo nauju sukonstruotu lėktuvėliu? Visa tai filmuke Būkite sveiki.

2015 | 2017-06-09 | 4921

Aprašymas: Trumpametražis filmukas. Brendimas kartais primena duobėtą kelią – būtent taip Elza ir Kristofas užsispyrė surengti tobuliausią gimimo dieną Anai, bet Elzos galios gali sugadinti vakarėlį…

2013 | 2017-06-09 | 4568

Aprašymas: Barbė Kristina svajoja tapti baleto žvaigžde. Vieną dieną ji atranda fantastinius spindinčius baleto puantus, kurie magiškai paverčia ją nuostabia šokėja. Kartu su drauge Haile Kristina patenka į fantastišką baleto pasaulį. Gražuolė pasirodo garsiausiuose pastatymuose ir supranta, kad jei šoki širdimi, gali sužavėti visą pasaulį ir nugalėti net baisiausius priešus, net tokius kaip Ledo karalienė.

2016 | 2017-06-09 | 3741

Aprašymas: Panda Po ir toliau uoliai treniruojasi ir sunkiai dirba, kad būtų dar vikresnis, drąsesnis ir stipresnis, tačiau iššūkis, kuris jo laukia šįkart – pranoks viską! Viena dieną, įprastą ir ramų pandos Po gyvenimą aukštyn kojomis apverčia netikėtai jo kieme pasirodęs niekad nematytas tikrasis – biologinis – Po tėtis. Pagaliau susitikę jiedu leidžiasi aplankyti kadaise prarastų namų. Gimtinėje išties smagu, tačiau Po nesijaučia esąs savo vietoje – jam trūksta draugų ir įprastos kasdienybės, bet grįžti atgal ir palikti po šitiek metų atsiradusį tėtį – prasta mintis… Gal Po taip ir būtų likęs pandų rojuje, jei ne blogiukas Kajus. Šis niekšelis pasiryžęs sunaikinti visus Kinijos kung-fu meistrus, taip pat ir Po draugus. Tai sužinojęs jis labai sunerimsta ir imasi veiksmų. Po planas – išmokyti rojaus pandas kung-fu meistrystės ir kartu sutriuškinti piktą priešą. Ar jam pavys įtikinti tingiąsias pandas pakelti savo letenėles dėl Po draugų?

2000 | 2017-06-07 | 3828

Animacinis filmukas Triam labas tai įdomus ir smagus filmukas kaip ežiukas ėjo sveikinti zuikio su gimtadieniu. Kodėl jis niekaip nesugalvojo ką padovanoti zuikiui ? Nusprendė, kad nei morka nei kopūstas netinka. Taigi ką galiausiai padovanojo? Kokie smagūs nuotykiai laukia veikėjų ? Triam labas pradžiugins vaikus smagiais išgalvotais žodžiais ir netikėtais nuotykiais. Nustebins meškiuko šmaikštumas ir gudrumas. Istorija pamokys, kad reikia gyventi draugiškai ir nesipykti.

2030 | 2018-07-24 | 7450

Aprašymas: Animacinis serialas “Nepaprastas gumuliuko pasaulis” (angl. The Amazing World of Gumball) vaizduoja dvylikos metų mėlyną katiną, kuris gyvena su savo šeima ir kitais keistais padarais.

2013 | 2017-06-09 | 3491

Aprašymas: Magiškoje šalyje pavasaris! Visi ruošiasi triukšmingai atsinaujinimo šventei. Mokykloje organizuojamas menų festivalis, kuriame savo talentus demonstruos visi mokiniai. Miestelis šurmuliuoja, aplink pilna spalvų ir džiaugsmo, tačiau viskas greitai pasikeičia, kai iškyla grėsmė iš kito, tamsaus ir pavojingo, pasaulio. Savo kraštą gali išgelbėti tik išradingieji mokiniai, bet jie turi būti labai atidūs, nes nebeaišku, kas yra tikri draugai, o kas – melagiai ir išdavikai…

2030 | 2018-07-24 | 3142

Aprašymas: Kaip gyvuoji, bičiuli? Žiūriu smagius animacinius filmukus – štai kaip! Kelią jo karališkajai didenybei Kiškybei, tam nenustygstančiam atkaklūnui, tai visada savimi pasitikinčiai būtybei, šviežio oro gurkšniui, tam… Na, patys suprantate. Nieko nelaukit, žiūrėkit ir kvatokitės iš paties linksmiausio kiškio Kvankos – ryškiausios Warner Bros. studijos animacinių filmukų žvaigždės! Džiaukitės aukso amžiaus “Beprotiškų melodijų” animaciniais filmukais, neiškarpytais, klasikiniais ir niekada iki šiol nepatekusiais į vaizdo kasetes. Filmuke “Kiškis Kvanka vėl pokštauja” nusikelsite į Vakarus, filmuke “Mano svajonių gorila” išsikraustysite iš proto – čia kiekvienas ras ką nors smagaus.

2030 | 2018-07-24 | 3661

Aprašymas: Nerealieji draugai (angl. Fosters home for imaginary friends) – animacinis serialas. Aštuonių metų Mackas susidraugauja su nerealiuoju draugu. Mama apie tai nieko nežino. Taip jis ima bendrauti su “nerealiuojiu draugu” Bloo. Nuo to laiko jis dažniausiai lankosi “nerealiųjų draugų” namuose ir beveik visą savo laiką praleidžia su savo draugu. Tada ir prasideda nuotykiai su jo draugu Bloo.

2022 | 2017-06-09 | 3946

Šioje šventinėje, naujametinėje filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Eglutė tuoj nušvis!“ vaikai pamatys, kaip lokys ruošiasi didžiajai šventei, žinoma, ir mažoji Maša labai nori pagelbėti, tik jai, kaip visada, geriau sekasi kelti suirutę, Besiausdama Maša sužaloja patį Kalėdų senelį! Serijoje „Eglutė tuoj nušvis!“ vaikai išvys, kaip lokiui ir Mašai seksis pavaduoti Kalėdų senelį ir ar nesugadins mažoji išdykėlė gražiausių švenčių.

1953 | 2017-06-09 | 3894

Aprašymas: Legendinės sero Jameso Matthew Barrie knygos Piteris Penas ekranizacija moko neskubėti užaugti, pasakoja apie nepakartojamą vaizduotės pasaulį ir apie nuostabius dalykus, kurie nutinka tik vaikystėje. Vieną naktį pro atvirą Londone gyvenančių Darlingų langą pas tris vaikus atskrenda žaliasis Piteris Penas. Tai stebuklingas skrajojantis berniukas, kuris neturi mamos ir negali užaugti. Jis įkalba visus tris vaikus – Vendę, Džoną ir Maiklą – keliauti į amžinos vaikystės, į Niekados šalį. Ši šalis tikrai stebuklinga: čia skrajoja tūkstančiai fėjų, piratai grasina sugauti Piterį Peną, undinės žaidžia vandens burbulais, o Vendė tampa mama, kurios Niekados gyventojai nėra turėję.

2011 | 2017-06-09 | 3811

Aprašymas: Nuotaikinga animacinė pasaka visai šeimai ir didelius, ir mažus nukels į elegantiškąjį Paryžių, kur prieš šimtmetį miesto grindiniu stypčiojo ne tik gracingos damos, bet ir rioglino nerangus Monstras! 1910-ieji. Paryžiuje pastebėtas gremėzdiškas Monstras! Ant kojų sukyla visas miestas ir prasideda visuotinė pabaisos medžioklė. Pačiame jos įkarštyje atsiduria ir drovi kino technikė Emilė bei spalvingas išradėjas Raulis. Tačiau priešingai nei kiti nedraugiški paryžiečiai – jie nusprendžia apsaugoti pabaisą nuo miestiečių persekiojimo. Pasirodo, šis tėra gremėzdiška, tačiau visai nekenksminga… blusa. Jis gyvena sode ir yra beprotiškai įsimylėjęs jauną dainininkę. Emilė ir Raulis į pagalbą pasitelkę geraširdę „Paukščių rojaus“ kabareto žvaigždę Liusilę ir ekscentrišką mokslininką bei jo nerimstančią beždžionę stoja į kovą už Monstro teisę ramiai gyventi Paryžiuje.

2022 | 2017-06-09 | 3784

Lietuviškai įgarsinto filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Sezono hitas!“ lokys liūdi, kad jo muzika nesužavėjo gražiosios lokės. Maša, žinoma, sugalvoja, kaip ištaisyti situaciją, tačiau niekas nenori tikėti, kad jos išmonė gali baigtis gerai. Serijoje „Sezono hitas!” vaikai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks mažajai nenuoramai įtikinti žvėris prisijungti prie jos roko grupės.