Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3953

Į miškelį upės pakrantėje užklysta pora niekadėjų lapių ir viską aplink suniokoja. Drąsusis kiškis stoja į kovą su niekdariais. Nuotykiai miške prasideda. Šis filmukas vaikams iš senosios animacijos moko mus nepraleisti pro akis netinkamo elgesio. Negalima leisti teršti ir žaloti savos aplinkos. Na o kaip kiškis kovojo su niekadėjais sužinosite pažiūrėję online ir lietuviškai filmuką – Nuotykiai miške.

1975 | 2017-06-07 | 3620

Nuostabus animacinis filmukas Vaivorykštė apie du draugus berniukus, kurie susitiko nt vaivorykštės ir susidraugao. Patiks visiems mažiesiems ir jų tėveliams.

2000 | 2017-06-07 | 4025

Gyveno kartą paršiukas Čiunia. Buvo jis bebaimis linksmas išdykėlis, kuris pasišokinėdamas bėgo per mišką ir sutiko nuliūdusį viščiuką. Linksmas paršelis kaip mat padėjo jam surasti namus ir sugrįžti pas mamą. Vėliau išmokė zuikį, kad negalima vogti, o jei kažko nori tai gali tiesiog paprašyti. Tačiau visi žvėrys manė, kad paršiukai yra bjaurūs, purvini ir nevykę. Tada paršiukas užsimanė tapti paukšteliu, bet jam nieko neišėjo. Mama jį išmintingai pamokė, kad geriausia būti savimi ir svarbiausia yra ne kas tu esi, o koks esi. Kviečiame pažiūrėti šį nuostabų filmuką.

1942 | 2017-06-09 | 4593

Aprašymas: Kai pievose brėkšta vaiskus rytas ir gimsta nauja gyvybė, prasideda nesenstanti Bembio istorija. Miško glūdumoje stirniukas Bembis žengia pirmuosius netvirtus žingsnius ir su draugais triušeliu Trepsiu ir šešku Gėle trokšta pažinti naująjį pasaulį. Ieškodami nuotykių jie slidinėja ant „kieto“ vandens, dūksta, laksto po mišką ir susipažįsta su visais jo gyventojais. Lydimas išmintingos draugės Pelėdos, jaunasis princas daug sužino apie meilę, netektį ir apie gyvenimą…

2022 | 2017-06-09 | 3850

Animacinio filmuko Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Pasienis saugus“ vaikai ir jų mamytės sužinos, kad šį kartą lokiui problemas kels ne Maša, o morkas vagiantis kiškis. Lokiui tenka budėti visą naktį saugant savo daržą, na o dieną jį mielai sutinka pakeisti mažoji išdykėlė. Tik ar nebus taip jog Maša, saugodama nuo vienos bėdos, pridarys daugybę kitų? Serijoje „Pasienis saugus“ žiūrovai išvys, kokią galų gale apsauginę sistemą lokys įrengs savo darže.

2030 | 2018-07-24 | 3727

Aprašymas: 2082 metai, Žemė džiaugiasi savo planetos taika nuo Krog\’ų invazijos prieš 25 metus. Penkiolikmetė Eva yra pensiono moksleivė. Ji pabėga iš pensiono su savo pačios padaryta lenktynine raketa, kad galėtų susitikti su savo tėvu, kuris yra garsus lenktyninės komandos vadybininkas. Jie nesimatė nuo tada, kada Eva tik pradėjo lankyti pensioną. Jos tėvas prieš 10 metų Eva ten uždarė. Evai pavyksta patekti į savo tevo Dono Wei\’aus lenktyninę komandą, bet jis šaunios inžinierės negali atpažinti kaip savo dukros. Tada, Eva prisistato kaip \”Molly\” ir patenka į komandą. Tuo tarpu, Žemė yra pakviesta į Oban Tarpplanetines Lenktynes, kurios vyksta kas 10 tūkstančių metų. Jeigu Žemė nedalyvautų arba pralaimėtų šiose lenktynėse, ji būtų sunaikinta dar vienos Krog\’ų invazijos. Kad išgelbėti Žemę, Don Wei\’us dalyvaus šiose lenktynėse.

2030 | 2018-07-24 | 3416

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3971

Filmukas apie tai, kaip asiliukas staiga pargriuvęs supranta, kas yra nelaimė, bet, tą pačią akimirką, jam pasidaro įdomu kas yra ta laimė. Taip jis leidžiasi į kelionę po laukus klausdamas kas yra ta laimė. Ir vis gi, asiliukas ir visi kiti gyvūnai suvokia kas yra laimė, kai išgelbėja mažą mergaitę vardu Maša. Istorija pamoko, kad laime gali būti ir maži dalykai.

2000 | 2017-06-07 | 3849

Filmukas pasakoja apie gružlį, kuris buvo labai baisus. Kartą susapvo bailiukas jog išgelbsti princesę žuvytę, tačiau tai juk ne tikrovė. Ir dar labiau ėmė visko bijoti pasislėpęs. Taip jis nugyveno visą gyvenimą. Ar jį kasnors prisiminė?

2016 | 2017-06-09 | 3991

Aprašymas: Vilko nuotykiai avelės kailyje nuotaikingame, animaciniame filme visai šeimai. Magiškoje, tolimoje šalyje, nedideliame miestelyje su nuostabiais vaizdais, esančiame žaliose pievose, gyvena nerūpestingų avelių banda. Tačiau, netoli esančioje dauboje įsikūrus vilkų gaujai jų idealus gyvenimas baigiasi. Gaujos vadas Magra paskelbia, kad jo įpėdinis privalės išlaikyti išbandymą. Kraujo ištroškęs Beausis pasisiūlo tai padaryti, tačiau rujos numylėtinis Pilkis išdrįsta stoti su juo į kovą, nors yra beviltiškai išsiblaškęs. Kad taptų gaujos vadu ir vėl užsitarnautų Biankos meilę, Pilkis iškeliauja į miškus, o ten aptinka kiškių stovyklavietę. Burtininkė Mami duoda jam magiško gėrimo, kuris jį paverčia avinėliu.

2000 | 2017-06-09 | 3637

Aprašymas: Džindžer – višta, nuolat besistengianti pabėgti iš savo fermos. Jos troškimas ištrūkti į rojų sustiprėja dar labiau, kai ji sužino, kad ponai Tvydžiai, kuriems priklauso ferma, nusprendė nebepardavinėti kiaušinių ir nuo šiol keps vištienos pyragus. Deja, visi Džindžer planai ištrūkti kaskart žlunga, kol vieną gražią dieną į fermą lyg iš dangaus nukrenta gaidys, mokantis skraidyti ir žadantis to išmokyti vištas. Prasideda pasiruošimas didžiajam viščiukų maištui…

2000 | 2017-06-07 | 3782

Filmukas Aliošos pasakos. Gyveno kartą Alioša. Jis vienas sėdi namuose ir turi kambaryje pasikabinęs senelės nuotrauką. Jis ilgisi senelės ir nori pas ją nuvažiuoti, tačiau tėveliai yra labai užimti ir nenuveža Aliošos. Alioša nusprendė, kad vistiek važiuos pas senelę. Ištaręs stebuklingą burtažodį ir žaisliniu traukinuku išvyko. Važiavo važiavo ir sutiko karvytę. Karvytė perdavė gėlių puokštę ir liepė ją nuvežti senelei. Vėliau garvežys rado grybų ir surinkęs taip pat veš senelei. Dar Alioša nusprendė nupiešti senelei paveikslą, bet nerado pieštuko. Tačiau pelytė surado pieštuką. O Alioša paslėpė pelėkautus ir taip atsidėkojo pelytei. Alioša nupiešė paveikslą ir svajoja kaip padovanos jį senelei. Kitas burtažodis siunčia kareivėlius ir kranus sugauti auksinę žuvelę senelei prie mėlynosios jūros. Kranai traukė dideles žuvis ir visa jūra sumažėjo. Tuomet nutarė dideles žuvis paleisti ir mažas kraniukas ištraukė mažą žuvelę. Kai ištrauki mažą žuvelę jūra lieka kaip buvusi. Taigi Alioša su traukinuku pavažinėjo ir nusprendė, kad ištars burtažodį ir senelė pati atvažiuos, būtinai atvažiuos...

2016 | 2017-06-09 | 3546

Aprašymas: Baltasis lokys Normas gyvena įprastą baltojo lokio gyvenimą Arktyje. Na, ne visai įprastą – kiti žvėrys jį patraukia per dantį už tai, kad Normas neturi žudiko instinkto ir mieliau žaidžia su tais, kuriuos turėtų valgyti. Bet netrukus tai tampa nesvarbu, nes atsiranda didesnių problemų: į Arktį užklysta vis daugiau žmonių, o ir pati Arktis ima tirpti. Suprasdami, kad namų tuoj gali nebelikti, žvėrys išsiunčia Normą į Niujorką, kad šis sutvarkytų reikalus. Pasikvietęs į kompaniją tris lemingus, Normas iškeliauja. Niujorke besišlaistantį lokį greitai pastebi vienos firmos atstovai ir, sužavėti tokio tikroviško kostiumo, pasiūlo Normui dirbti kompanijos talismanu. Laimingo atsitiktinumo dėka, tai yra ta pati firma, kurios vadovas rezga planus apgyvendinti Arktį žmonėmis. Patekęs į pačią priešo tvirtovę, Normas imasi veikti.

1978 | 2017-06-11 | 11177

Aprašymas: (rus. Д’Артаньян и три мушкетёра). Filmas pastatytas pagal A.Diuma romaną “Trys muškietininkai”. Drąsus, tačiau naivus jaunuolis iš Gaskonės provincijos svajoja apie muškietininko karjerą, tačiau kelias link jos nėra lengvas – jis įtraukiamas į Prancūzijos karališkojo dvaro intrigas.

2009 | 2017-06-09 | 3669

Aprašymas: Trumpa istoriją apie mokinukę Fumiko, kuri pagaliau išdrįso prisipažinti meilėje Takašiui, bet tam galvoje tik beisbolas…

1954 | 2017-06-08 | 3791

Filmukas Du godūs meškiukai. Gyveno kartą miške Meškų šeimyna ir du mažylius meškiukus kurie mėgdavo miegoti. Tačiau neklaužados niekaip nepasidalindavo kaldra ir lova, tai mama Meška turėjo ką veikti. Meškiukai buvo godūs, todėl mama juos mokė viską dalintis po lygiai. Kartą meškiukai nusprendė ieškoti laimės ir sutiko lapę, kuri vargšelius pamokė - Kol žemėje gyvuos kvailystė ir gobšumas, lapėms gyventi galima :)

2030 | 2018-07-24 | 3133

Aprašymas: Geležinis žmogus (angl. Marvel Anime: Ironman) – Japonijos animacinis serialas. Geležinis Žmogus (Entonis Edvardas „Tonis“ Starkas) yra išgalvotas komiksų superherojus Marvel komiksų visatoje. Entonis Starkas jau būdamas 15-os metų įstoja į MIT (Masačusetso Technologijos Institutas) elektrotechnikos specialybę ir baigia ją geriausiai kurse. Būdamas 21-ių, jis paveldi Stark Industries, po to, kai jo tėvai žūsta autoavarijoje. Vizito Vietname metu, jis patenka į spąstus, kuriuos paspendžia Vietnamo karo vadas Wong Chu. Sužeistas skeveldros į širdį, jis vis tiek verčiamas kurti ginklus kartu su taip pat pagrobtu fiziku Yin Sen. Tačiau vietoje to, jie abu sukuria egzo šarvus, kurie palaiko Starko gyvybę bei suteikia jam daugiau galių. Su šiais šarvais Tonis Starkas pabėga ir nužudo Wong Chu ir jo karius. Tuo tarpu Yin Sen pasiaukoja. Grįžęs į JAV, Tonis Starkas toliau tobulina savo šarvus ir kovoja prieš nusikaltėlius. Jis tampa ir vienu Keršytojų komandos įkūrėjų.