Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2005 | 2017-06-09 | 4069

Aprašymas: Trys pašėlę ateiviai susipažįsta su dar labiau pašėlusiu ateiviu, vardu Iks, ir nusprendžia erdvėlaiviu leistis į kelionę užkariauti visatos. Atsitiktinai, ieškodami tualeto, ateiviai nusileidžia į Žemę ir Iks iškart suvokia – kaip tik čia jis pradės kurti savo imperiją.

2011 | 2017-06-09 | 3853

Aprašymas: Visada besišypsantis ir linksmas tarakonas Baitas gyvena kompiuterio procesoriuje ir vargo nemato: turi didelį namą ir tris puikius draugus. Vieną dieną jis iš pirmo žvilgsnio įsimyli tarakoniukę, pakvaišusią ne tik dėl teatro, bet ir dėl vabalo Čeko. Ar Baitui pavyks išsikovoti gražuolės dėmesį? Ar jis išeis aukštai iškelta galva po sunkios kovos su Čeku?

2000 | 2017-06-09 | 3865

Kodėl vilkas sudaužo televizorių? Kur aštriadantis nenaudėlis taip bėga? Ogi į televizijos studiją! Šiame filmuke pamatysime jau pažįstamus personažus, tačiau veiksmas vyksta kiek neįprastoje vietoje – televizijos studijoje. Čia iš pradžių pasitinka tankas, o vėliau groja nuotaikinga muzika. Žiūrovų laukia daugybė veiksmo ir, žinoma, vilko pralaimėjimas. Ši spalvinga animacija pakerės kiekvieną.

1950 | 2017-06-08 | 3803

Senosios animacijos filmukas Senelis ir anūkėlis. Atėjo žiema, daug sniego. Visi žvėreliai susiruošė pačiuožinėti pačiūžomis. Jie nutarė pasikviesti ir meškiuką. tačiau visi vaikai žino, kad meškiukai žiemą miega savo urvelyje. Meškiukas nuėjęs ant ledo miegojo tiesiai ant ledo. Ir čia pasirodė Mišos senelis, kuris kvietė meškiuką miegoti. Bet zuikis žvairys jį pamokė, jog sportas - sveikata. Šiek tiek įdėjus pastangų visi žvėreliai užsiemė gražiausiu dailiuoju čiuožimu. Ir vaikus kvietė išmėginti čiuožti pačiūžomis.

1968 | 2017-06-10 | 4117

Aprašymas: (rus. Бриллиантовая рука). Rusų komedijos klasiko Leonido Gaidajaus filmas apie paprastą, dorą tarybinį pilietį, kurį vaidina Jurijus Nikulinas, įsivėlusį į neįtikėtiną kontrabandos istoriją. Gorbunkovas atsitiktinai tampa dviejų žavingų piktadarių. Persekiotojai įsitikinę, kad sugipsuotoje Gorbunkovo rankoje paslėptas lobis. Deimantų ir aukso medžiotojai mėgina įvilioti naivų ir išsiblaškiusį šeimos tėvą į spąstus, norėdami nuimti nelemtąjį gipsą nuo jo rankos. O Gorbunkovas sutinka padėti milicijos pareigūnams sugauti visą kontrabandininkų gaują.

Briliantinė ranka / Бриллиантовая рука -  (1968)

1995 | 2017-06-11 | 4026

Aprašymas: Dvasia šarvuose (angl. Ghost in the Shell) – 1995 m. japonų anime filmas, pastatytas pagal Masamunės Širo mangą tokiu pačiu pavadinimu. Veiksmas vyksta 2030 metų Japonijoje, NewPorto mieste. Pasaulis ateityje, pažvelgus iš išorės, gal labai ir nepasikeitęs, tačiau technologijų vystymasis sąlygoja kibernetizacijos ir virtualiosios erdvės plėtimasi – riba tarp fizinio ir virtualaus pasaulio nyksta. Iš vienos pusės, žmogus įgyja vis daugiau kibernetinių implantų ar tampa visišku kiborgu, netgi daro elektronines savo sąmonės kopijas, kita vertus, kuriamas dirbtinis intelektas bei sudėtingos programos pamažu pradeda suvokti save kaip individus. Ateityje pareigūnai, atliekantys svarbias pareigas, ir, šiaip, vis daugiau asmenų naudoja specifinius smegenų inplantus ar visiškai kibernetizuojasi, pasilikdami vienintelį biologinį audinį – smegenis. Bevielės technologijos sujungia tokias kibersmegenis su tinklu ir leidžia naudotis jo resursais bei palaikyti ryšį, kur bebūtum, ką beveiktum, realiame pasaulyje. Tačiau kartu su naujomis technologijomis iškyla ir nauji pavojai – atsiranda naujos ligos kaip kibersmegenų autizmas ar sklerozė bei kur kas padidėja hakerių keliamas pavojus. Tampa įmanoma užvaldyti ne tik priešininko kompiuterius, bet ir jo kompiuterinius implantus bei mechanines dalis, ko pasekoje, valdyti kūno judėjimą, į smegenis siunčiamą nervų informaciją, keisti atmintį.

Dvasia šarvuose - Kôkaku Kidôtai / Ghost in the Shell (1995)

1975 | 2018-10-08 | 10612

Aprašymas: (rus. Капитан Немо). Tai Žiulio Verno romano „Dvidešimt tūkstančių mylių po vandeniu“ ekranizacija, kurioje charizmatiškasis kapitonas Nemo valdo aukščiausių technologijų povandeninį laivą Nautilus ir patiria daugybę nuotykių.

Морское чудовище уничтожает военные корабли, и знаменитый профессор Аронакс отправляется в карательную экспедицию. После неудачного сражения с чудовищем корабль идет ко дну, а профессор, его слуга Консель и китобой Нед Лэнд попадают на подводный корабль и совершают удивительное путешествие под водой.

Kapitonas Nemo (1-3 serijos) - Капитан Немо (1975)

1998 | 2017-06-09 | 3744

Donald Duck The riveter išleistas 1940 m.

2004 | 2017-06-09 | 3952

Aprašymas: Kai princesė Ana Liza pagrobiama, ją išgelbėti gali tik labai į ją panaši, tačiau, priešingai nei princesė, jokių turtų neturinti kaimo mergina Erika. Ar pavyks jai apsimesti princese ir pergudrauti Ana Lizos priešą Pemingerį? Vargšę Eriką, tapusią princese, įsimyli karalius Dominikas. Ar jo meilė išliks, kai jis sužinos, kad gražuolė neturi nė cento ir tik apsimetinėja? Klasikinės Marko Twaino istorijos apie princą ir elgetą perdirbinys su daug gražios muzikos, spalvingos animacijos ir su barbėmis.

2030 | 2018-07-24 | 3509

Aprašymas: Iksmenai (angl. Marvel Anime: X-Men) – žmonės, turintys nepaprastų įgimtų galių. Vieni mato ateitį ir skaito mintis, kiti gali sukelti gaisrą ar audrą, treti vaikšto kiauriai sienas. Paprasti mirtingieji bijo mutantų.

2030 | 2018-07-24 | 4126

Aprašymas: Narutas buvo jaunas nindzė. Jis buvo nepataisomas išdaigininkas. Jis įgyvendino savo svajonę tapti geriausiu nindze kaime, o jo atvaizdą galima išvysti virš Hokagės monumento. Bet ši istorija ne apie Narutą. Senieji užleidžia vietą naujiems talentams, kurių priešaky Naruto sūnus – Borutas.

2030 | 2018-07-24 | 3456

Aprašymas: Jaunas vyriokas vardu Tsuchida, tik ką baigė pedagoginį ir įsidarbino Hanamaru darželyje. Nelabai įprasta profesija jauniems vyriokams. Taigi istorija prasideda nuo pirmos Tsuchidos darbo dienos, čia jis netrukus įsitikina kad šis darbas anaiptol nebus nuobodus, kol jo grupėje bus energinga mergaičiukė vardu Anzu. Tai šilta ir nuoširdi mūsų gyvenimo komedija, retkarčiais su parodijos elementais.