Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2002 | 2017-06-09 | 3936

Aprašymas: Antroji nuotykių filmo apie nepaprastą berniuką Harį Poterį ir jo draugus Hogvartso burtininkų mokykloje dalis. Tai istorija apie berniuką Harį Poterį, kuris 10 metų išgyveno po laiptais, kentė dručkio pusbrolio Dudlio patyčias, tačiau netyčia pateko į Hogvartso burtininkų mokyklą ir ten jam prasidėjo naujas nepaprastas gyvenimas. Šiame pasakiškame filme Haris Poteris jau bus visiems pažįstamas Hogvartso antrametis ir susidurs su dar keistesniais padarais bei patirs dar nuostabesnių nuotykių… Sužinosite, kokios liūdnos buvo Hario atostogos pas nedorėlius Durslius, kaip jo neleido grįžti į mokyklą, kaip senutėliu skraidančiu automobiliu jį stebuklingai į Hogvartsą nuskraidino draugai. Na, o ten, žinoma, naujos mįslės. Kažkas atidarė Paslapčių kambarį, apipintą šiurpiomis legendomis, ir iš ten ištrūkęs monstras keletą mokinių sustingdė į akmenis. Mokyklai gresia uždarymas, iš jos pašalinamas Dumbldoras, suimamas Hagridas… Tačiau Hariui su Roniu pavyksta atrasti Paslapčių kambarį ir atskleisti jo paslaptis bei nugalėti baisių įvykių kaltininką ir laimėti Grifų Gūžtai net 400 taškų! Taip baigsis antri mokslo metai Hogvartse…

2000 | 2017-06-07 | 4054

Filmukas Kaip kupranugaris ir asiliukas į mokyklą ėjo tai nuotaikingas pasakojimas vaikams apie asiliuką ir kupranugarį kuriems sunkiai sekėsi mokytis. Mokykloje jie sutiko kitų gražių gyvūnų tačiau jiems buvo nesmagu kad nemoka skaičiuoti. Šiame animaciniame filmuke Kaip kupranugaris ir asiliukas į mokyklą ėjo mažieji žiūrovai pastebės kad šie gyvūnėliai labai stengiasi todėl jiems pavyksta išmokti. Filmukas pamoko kad reikia nepasiduoti ir netingėti.

2013 | 2017-06-09 | 3846

Aprašymas: Po pirmosios dalies niekšas Gru išsižadėjo savo piktų, pasaulio užvaldymo kėslų ir sėsliai gyvena savo tvirtovėje su trimis žavingomis įdukromis, tačiau, nors Gru ir išsižadėjo savo piktadarysčių, šis verslas klesti toliau. Ramią Gru šeimos idilę sudrumsčia su niekšais pasauliniu mastu kovojanti organizacija, mat pasauliui grėsmę kelia naujas piktadarys Eduardo, o kas geriau išmano piktadarių psichologiją jei ne jie patys. Gru sutinka padėti ir dar kartą išgelbėti pasaulį.

2012 | 2017-06-09 | 3838

Aprašymas: Fairy Tail – tai magų gildija, kurios nariai vykdo įvairiausius užsakymus, naudodamiesi savo kovos sugebėjimais ir magija, kuri tapusi jiems kasdienybe. Vieną dieną, jie gavo prašymą: Sulaikyti banditų lyderį Gysą. Natsas su kitais, susidomėję dideliu atlygiu, nukeliauja įvykdyti prašymo. Tačiau dėl Liucijos padarytos klaidos jie nesugea sulaikyti Gyso. Užduočiai nepavykus, Liucija labai nusivylė savimi. Eidama namo ji sutinka paslaptingą merginą, vardu Iklera, ir jos draugą paukštį, vardu Momonas. Iklera prapradusi atmintį, tačiau vieną dalyką atsimena – kad turi kažkur nunešti Fenikso akmenį bei kad nemėgsta magijos. Liucija su kitais Fairy Tail nariais, norėdami įrodyti, kad magija nėra tik blogis, keliauja kartu su Iklera ir Momonu įminti Fenikso akmens paslapties.

2013 | 2017-06-09 | 3674

Aprašymas: Po pražūtingos maisto audros, sukeltos jauno išradėjo Flinto sukonstruotos mašinos 2009-aisiais, pats Flintas ir jo draugai buvo priversti išvykti iš gimtojo miestelio. Jaunasis išradėjas dėl to pernelyg nesisieloja, nes gauna pasiūlymą apsigyventi mokslininkų saloje, kurioje kuriami patys pažangiausi ir nuostabiausi dalykai. Žodžiu, Flintui ten – tikras rojus. Praėjus šiek tiek laiko, Flintas nutaria apsilankyti gimtinėje. Grįžęs su siaubu pamato, kad toji maisto gaminimo mašina, kurią jis su draugais anuomet sutramdė, yra atgijusi – ir žymiai pavojingesnė nei tada. Dabar mašina gamina maistinius mutantus-pabaisas: gyvus ir labai piktus agurkėlius, amžinai alkanas tortilijas, beždžiongrybius ir panašius monstrus. Pakraupęs Flintas supranta, kad jau visai greitai sparčiai daugėjanti maistinių mutantų minia gali išsiveržti už miestelio ribų. O tuomet viskas gali baigtis pasauline katastrofa – žmones gali pakeisti nauja maistinės gyvybės rūšis. Flintas su draugais stoja į žūtbūtinį mūšį, kad nugalėtų pabaisas ir sunaikintų baisųjį savo paties išradimą.

2005 | 2017-06-09 | 3853

Aprašymas: Mažyliui viščiukui Cypsiui labai nepasisekė. Jis tikėjosi išgelbėti gimtąjį miestelį nuo tikros pražūties, tačiau tik be reikalo sukėlė baisią paniką ir apsijuokė prieš visus gyventojus. Ir atsitik tu man taip: tai, ką jis manė esant griūvančio dangaus gabalu, pasirodė besanti tik mažytė gilė. Bent jau taip manė miestelio gyventojai. Nenuostabu, jog dabar visi bado žiopliuką pirštais ir net tikri giminaičiai žvelgia su sunkiai slepiama pašaipa. Tačiau netrukus Cypsiui pasitaiko proga susigrąžinti aplinkinių pasitikėjimą. Netikėtai viščiukas sužino, jog miestelį iš tiesų rengiasi užpulti tikrų tikriausi ateiviai. Bijodamas, kad išgirdę tokią naujieną gyventojai jį tik išjuoks, Cypsius ir jo draugai ryžtasi patys duoti atkirtį nekviestiems svečiams. Stulbinančius narsiųjų herojų nuotykius lydi rimti pavojai ir linksmas sąmyšis, ypač, kai netrukus paaiškėja, jog kartais gelbėti pasaulį daug patogiau, kai esi tik mažas viščiukas!

2030 | 2018-07-24 | 3753

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2002 | 2017-06-09 | 3448

Aprašymas: Princas Rolas keliauja po tolimiausius kraštus ieškodamas savo svajonių princesės. Praradęs viltį Rolas sutinka piemenaitę. Ir tapo ta mergaitė mielesnė jam už viską pasaulyje dėl savo švelnaus būdo ir geros širdies. O tuo metu senas ir išmintingas varnas Sebastianas, Rolo draugas, stengėsi įminti žirnio paslaptį…

2005 | 2017-06-09 | 3731

Aprašymas: Seras Kerolbumeris, siekdamas vesti princesę Silverbelę, nusprendžia apipilti ją dovanomis. Noredamas sužinoti, ko trokšta aikštingoji princesė, Seras pasiunčia savo dvarininką Holiberį iš jos pavogti Kaledinių dovanų sąrašą. Tačiau Holiberis apsirinka – vietoje prašyto sarašo nukniaukia Karaliaus kryžiažodžio atsakymus: „Kurapka kriaušėje?“, „Trys prancūziškos vištos?“, „Vienuolika šokančių damų?“. Kai Kalėdų išvakarėse Holiberis su visomis sąraše rastomis keistomis dovanomis atkeliauja pas princesę, įvykiai pasisuka toli gražu ne Kerolbumerio naudai…

1998 | 2017-06-09 | 3535

Donald Duck Donald's Camera išleistas 1941 m.

2013 | 2017-06-09 | 3679

Aprašymas: Vienišas, pasimetęs kačiukas atranda naujus namus ir didelę smagią šeimą, tačiau greit supranta, kad naujieji namai labai keisti ir ne tokie svetingi, kaip atrodė iš pirmo žvilgsnio. Bet negi tai galiėtų sutrukdyti patirti magijos kupiną jo gyvenimo nuotykį!

2030 | 2018-07-24 | 4367

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2001 | 2017-06-09 | 4010

Aprašymas: Denis Volkeris persikelia gyventi į gimtąjį savo tėčio miestelį. Berniukas matė, kad įprasti prie naujojo gyvenimo jam nebus lengva. Bet jis nė nesapnavo, kad miestelio gyventojai jį pasitiks taip piktai. Pasirodo, kad Denis yra garsiojo Fredo Volkerio, šokolado fabriko savininko, vaikaitis. Kadaise, prieš daugelį metų, saldumynų fabrike žuvo keistuolis Kurtis. Prieš pat mirtį jis užkeikė miestelį ir pažadėjo atkeršyti, jei miestelėnai išdrįs švęsti Helovyną. Kol Denio tėtis bando atgaivinti šokolado fabriką, berniukas bando išsiaiškinti…

2030 | 2018-07-24 | 4450

Aprašymas: Blogiukui Henriui (angl. Horrid Henry) gyvenimas – nesąžiningas! Jis jaučia, kad pasaulis prieš jį nusistatęs ir jis nuolat kariauja su suaugusiais. Kaip ir kiekvienas užsispyręs berniukas jis – ryžtingas, jo niekas nesulaikys ir jis niekada nepripažins pralaimėjimo.

2000 | 2017-06-07 | 3595

Senosios animacijos filmukas Saulės grūdelis. Tai filmukas vaikams apie eilinę kriauklytę, niekuo neišsiskirianti iš kitų, kartą pastebi švytinčią žuvytę, kuri maudėsi saulės spinduliuose. Kriauklelė užsimano pamatyti saulę, tačiau visi Jūros gyvūnai jai aiškina, kad ji negali pamatyti saulės, nes kriauklytė visada būna jūros dugne. Vis dėlto du drąsūs jūrų arkliukai jai padeda iškilti į paviršių ir išvysti saulę. Deja, bet iš pirmo karto jai ne visai pavyksta įgyvendinti savo svajonės. Šią istoriją puikiai apibūdina žodžiai – „per kančias į žvaigždes“.