Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2005 | 2017-06-09 | 3510

Aprašymas: Kiekvienais metais Pelenė rengia puotą ir kviečia įvairius svečius. Tarp svečių yra ir šuniukas Skrafis šioje stebuklingoje puotoje. Skrafiui nerūpi šokiai ir linksmybės, jis siekia išsiaiškinti vieną painų dalyką…

2030 | 2018-07-24 | 3867

Aprašymas: Drakonų medžiotojai (angl. Dragon Hunters) – tai Kinijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Po daugelio amžių iš mūsų planetos liko tik salos, kurios laisvai plaukiojo pasauliniame vandenyne ir buvo sujungtos senoviniais kabančiais tiltais. Salų gyventojai, nuskurdę lordai ir vargšai valstiečiai, žinojo tik vieną įstatymą: valgyk kitus ir saugokis, kad tavęs nesuvalgytų. Šio pasaulio siaubas buvo milžiniški mutantai drakonai. Ir tik patys drąsiausi galėjo kautis su jais. Tokie buvo du draugai – Lianas Čiu ir Gvizdas, drakonų medžiotojai…

2030 | 2018-07-24 | 3586

Aprašymas: Drakonų kova Super (angl. Dragon Ball Super) – po to kai San Gokas nugalėjo Madžiną Buu į Žemę ir vėl grįžo taika. Čičė nori, kad Gokas susirastų darbą, todėl jis dirba ūkininku. Tuo tarpu, San Gotenas ir jo draugas Tranksas ieško dovanos Videlei, netrukus būsimai svainei, kai jo vyresnysis brolis, San Gohanas, jai pasipirš.

1970 | 2017-06-09 | 4054

On Ice. Pirmasis Mickey mouse filmukas, kuriame pasirodo gražuolė ir Peliuko mikio mylimoji Minnie Mouse - žavingoji pelytė Mini.

1966 | 2018-07-25 | 3610

1965 | 2017-06-09 | 3966

Aprašymas: (rus. Операция Ы и другие приключения Шурика). Šurikas, o ypač jo „kolegos“ – Vicinas, Morgunovas ir Nikulinas – tapo tarybinio folkloro personažais, keliaujančiais iš vieno anekdoto į kitą. Aktorių pavardės buvo sutapatintos su jų personažais. Filmą sudaro trys komiškos novelės, kurias vienija legendinis studentas Šurikas. Pirmojoje jam tenka sunki užduotis – perauklėti statybose bausmę atliekantį chuliganą. „Nusikaltėlis“ be jokios abejonės yra tikrasis padėties šeimininkas – kol Šurikas dirba, jis miega, kai Šurikas geria kefyrą, jis valgo pietus iš trijų patiekalų, kuriuos jam atvežė milicijos darbuotojai. Nėra ko stebėtis, kad Šuriką suima pavydas. Antrojoje novelėje herojus ruošiasi egzaminui su nepažįstama studente, kuri yra šventai įsitikinusi, kad mokosi su drauge – mat per visą dieną taip ir nepakelia galvos nuo konspekto. Trečioji novelė apie bazę, iš kurios viskas pavogta, o nuo revizijos ją gali išgelbėti tik dar viena vagystė, tiksliau – jos imitacija. Tačiau šaunioji trijulė gimusi tam, kad sugadintų visus genialiausius planus ir sužlugdytų operaciją “Y”.

2000 | 2017-06-07 | 3648

Trumpulis žaliosios kelnaitės - tai pasakojimas apie mažą vėžliuką kuris norėjo greitai suaugti. Vėžliukas norėjo keliauti, tačiau senelis jo neleisdavo, nes vėžliukas buvo dar mažas. Bet kartą vėžliukas pabėgo kai senelis miegojo. Sutiko jis varlytę ir liūtą, išgasdino mažus kiškučius. Vėliau vežliukas pasimoko kad negalima vienam bėgioti kol esi mažas ir reikia klausyti senelio.

2013 | 2017-06-09 | 3701

Aprašymas: Senovės Kinijos kaime senas bambukų kirtėjas ir jo žmona bambuko stiebe atranda mažą mergaitę. Beaugindami ją jie taip pat netikėtai randa daugybę aukso. Manydami, kad tai kažkoks dieviškasis ženklas, pasinaudodami pinigais jie nuperka kūdikiui, vardu Kaguja, dvarą sostinėje, kur ji bus auginama kaip princesė.

2000 | 2017-06-07 | 3623

Istorija apie du senukus. Pamiškėje stovi maža trobelė, kur gyvena senelis ir senelė. Senelis vaikščioja į mišką, o senelė valgį verda. Laukia jie ateinant savo anūkėlių. Tačiau anūkėliai nesirodo. Ir čia atsitinka stebuklas. Jie gauna stebuklingo eliksyro ir tampa jauni, bei susilaukia pulko vaikų. Kviečiame pažiūrėti šią senukų meilės istoriją :)

2030 | 2018-07-24 | 3341

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 4159

Senosios animacijos filmukas Senojo ąžuolo pasaka. Ar žinojote, kad visko matę medžiai gali sekti pasakas, apie tai ką ilgus amžius yra matę? Šis filmukas vaikams papasakos apie tai, ką matė ir girdėjo Šimtametis ąžuolas. O gi, kadaise, visai šalia jo, gyveno labai blogas berniukas vardu Makarka. Kai jis išbaidė visus paukštelius, bei subraižė ąžuolą, visi aplink buvę medžiai nusprendė išeiti iš jo kiemo. Kai suprato, kad be medžių gyventi nebegalės, Makarka ir jo šunelis, leidžiasi juos susigražinti.

2000 | 2017-06-07 | 3906

Senosios animacijos filmukas vaikams Pėtia peštukas. Filmukas apie Pėtia, kuris jautėsi esąs pasaulyje drasiausias ir stipriausias, gyrėsi jog gali visus primušti. Pakvietė į kovą gaidelį, ir jo plunksnas įsmeigė į kepurę. Bet vėliau Petia suprato kad vaikams negalima peštis ir muštis, o reikia su visais draugauti, o su draugais negalima pyktis. Ar tu nesi toks kaip Petia?

2011 | 2017-06-09 | 3853

Aprašymas: Visada besišypsantis ir linksmas tarakonas Baitas gyvena kompiuterio procesoriuje ir vargo nemato: turi didelį namą ir tris puikius draugus. Vieną dieną jis iš pirmo žvilgsnio įsimyli tarakoniukę, pakvaišusią ne tik dėl teatro, bet ir dėl vabalo Čeko. Ar Baitui pavyks išsikovoti gražuolės dėmesį? Ar jis išeis aukštai iškelta galva po sunkios kovos su Čeku?

2000 | 2017-06-07 | 3732

Nepavėlavau – filmukas vaikams iš senosios animacijos kolekcijos. Ši pasaka kaip pamoka apie pramiegojimą ir norą viską pasilikti paskutinei minutei, kuomet jau svyla padai ir nebežinai ar spėsi. Pagrindinis veikėjas ryte vis užtildo žadintuvą ir vėl gulasi miegoti. Kai jau lieka labai mažai laiko, tada jis skuba darban. Kaip tyčia nesiseka spėti į autobusą. Pažiūrėkite filmuką Nepavėlavau online ir pasimokykite iš klaidų.

2008 | 2017-06-09 | 3844

Aprašymas: Trys draugai – žiurkėnas, žiurkė ir jūrų kiaulytė papuola į milžinišką audrą didžiulėje upėje. Nurimus bangoms draugai leidžiasi į nuotykių kupiną kelionę namo. Kiekviename žingsnyje juos lydi linksmi nutikimai bei siaubo kupinos akimirkos, tačiau didžiausias siaubas jų laukia grįžus, kai ant viso gimtosios upės kranto pasirodo pastatytas didžiulis vaflių, uogienės ir riešutų svieto fabrikas, kurį valdo storosios katės, o kiekvienas fabrikas, žinoma, teršia visą gamtą…

2000 | 2017-06-09 | 3598

Filmuke vaikams „Smurfai“ vyksta nuostabūs kūrybiniai nuotykiai, kuriami šedevrai. Tačiau ne visi menininkai gali susikaupti, jie vieni kitiems trukdo. Tėtė nusprendžia, kad viskam savas laikas ir paskirsto visiems laiką. Tačiau menininkai labai jautrūs. Dailininkas nupiešia nuostabų Smurfytės paveikslą šedevrą. Filme „Smurfai“ vaikai su tėveliais pamatys kaip įsižeidę poetas ir dailininkas pabėga iš miestelio. Kyla pavojus ir visi smurfai keliauja ieškoti pradingėlių. Ar jie suspės ir nepakliūs į audrą ir ar nesugaus smurfų piktasis žinys Gargamelis, vaikučiai išvys filmuke „Smurfai“.

1965 | 2017-06-07 | 3878

Senosios animacijos filmukas vaikams Bonifacijaus atostogos. Filmukas pasakoja apie liūtą Bonifacijų. Jis buvo labai paklusnus, jam niekada nereikėjo kanors sakyti du kartus. Visi labai mylėjo Bonifacijų. Net cirko direktorius vadindavo jį talentu. Tačiau liūtas nei karto nebuvo išėjęs atostogų ir labai norėjo nuvažiuoti pas senelę. Filmukas pasakoja apie linksmas Bonifacijaus atostogas.