Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2004 | 2017-06-09 | 3794

Aprašymas: 2131 metai. Deunan Knute kariavo mūšiuose beveik visą savo gyvenimą. Kai pasaulinis karas baigiasi, ji perkeliama į Olympo miestą, taikiam gyvenimui. Bet išsiaiškina, kad žmonės bandydami apsisaugoti nuo karų, sukūrė Bioroidus, genetiškai sustiprintą žmonių rasę, kuriai apribotos emocijos ir kuri negali sužeisti kitų. Ji taip pat išsiaiškina, kad ne visi patenkinti šia Žmonių – Bioroidų simbioze: daug žmonių Bioroidus laiko žemesne rūšimi ir grėsme jų ateičiai. Žmonių kontroliuojama kariuomenė siekia visų Bioroidų sunaikinimo, o Bioroidų valdoma vyriausybė to labiausiai ir bijo.

2030 | 2018-07-24 | 4750

Aprašymas: Teisingumo lyga (angl. Young Justice) – JAV animacinis serialas. Šiame seriale daugiausia dėmesio skiriama jauniesiems herojams, kurie nori įrodyti, jog yra tikri didvyriai. Pagrindiniai komandos nariai yra Artemidė, Robinas, Vaikis Flašas, Spydis, Akvaledas ir Supervaikinas.

1986 | 2017-06-09 | 5029

Aprašymas: Šauniojo kareivio Šveiko nuotykiai pasauliniame kare yra trijų dalių animacinis filmukas sukurtas pagal čekų rašytojo J. Hašeko satyrinį romaną. Šveikas – atviraširdis kvėša, pasaulinis kvailys, genialus idiotas, sugebantis su geraširdiška šypsena atskleisti prieštaravimus tarp menkų kasdienybės rūpesčių ir didžiųjų istorinių įvykių patoso.

1995 | 2017-06-10 | 4268

Aprašymas: Kartą per audrą miške pasiklysta mažytis šuniukas Tinis. Vargšiukas labai susikremta ir nusimena – kaip jam dabar rasti kelią namo? Jį į savo draugiją priima šešetas mielų zuikučių ir nutaria savo naująjį draugą išmokyti visko, ką moka patys…

Naujasis broliukas / The Seventh Brother -  (1995)

2030 | 2018-07-24 | 3754

Aprašymas: Linksmieji traukinukai (angl. Chuggington) pasakoja istoriją apie pradedančiųjų traukinukų Vilsono, Briusterio ir Koko, dar vadinamų „Garvežiukais“, nuotykius Bildėnuose. Kiekvienas herojus – unikali, mokymosi savitumais pasižyminti asmenybė. Animacinio serialo siužetas nukelia į šiuolaikinį – veik tokį patį kaip mūsiškis – pasaulį, pilną miestų, kaimų, kraštovaizdžių bei skirtingų kultūrų. „Linksmųjų traukinukų“ šerdis – linksmos, lavinančios, gyvenimiškos bei mažyliams aktualios istorijos.

2008 | 2017-06-09 | 3717

Aprašymas: Animacinė komedija apie tingią, nerangią pandą Po, kuri per trumpą laiką turi tapti kung fu meistru ir išgelbėti slėnį nuo niekšiško ir plėšraus leopardo Tai Lung. Veiksmas vyksta legendinėje Senovės Kinijoje, kur mūsų mažai vilčių teikiantis herojus Po įžengs į griežtą kung fu pasaulį ir apvers jį aukštyn kojomis. Restorane padavėju dirbantis entuziastingasis Po yra didelis kung fu gerbėjas. Netikėtai išsipildžius senovinei pranašystei, Po svajonės pradeda virsti tikrove – jis įsijungia į kung fu pasaulį ir mokosi kovos meno paslapčių iš savo dievaičių – legendinių kovotojų – Tigrės, Beždžionės, Gervės, Gyvatės, Maldininko. Šių meistrų laukia nelengva užduotis – paversti švelnų ir lėtą Po tikru kung fu kovotoju… kol dar ne per vėlu.

2000 | 2017-06-09 | 3704

Filmukas prasideda krintančių snaigių vaizdu. Tuomet rodomas slidinėjantis vilkas, vėliau ir čiuožinėjantis kiškis. Ši „Nu, pogodi!“ serija įgarsinta lietuviškai taip pat sužavės gražiai papuošta egle. Be to, nustebins kiškio gudrumas – šis užsidėjęs kaukę pergudraus piktąjį vilką. Naujųjų metų šventės serijoje žiūrovų laukia ir vilko bei zuikio koncertas. Tai nuotaikinga animacija online!

2013 | 2017-06-09 | 3815

Aprašymas: Filmas nukels į Geležinio žmogaus ir Ezekiel’io Stane’o konfrontacijos epicentrą. Po teroristų atakos prieš kurią Geležinis žmogus nieko negalėjo padaryti, Tony Stark’as privalo susigriebti ir susigrąžinti gerą vardą.

2011 | 2017-06-09 | 3601

Aprašymas: Slaptosios kalėdų senelio tarnybos kiečiausi vyrukai Veinas ir Lenis vėl turi išgelbėti kalėdas. Vienas blogas vaikas atėmė iš elfų angliakasių slapta įrenginį, dėl kurio kalėdų gali neįvykti. Veinas ir Lenis jau buvo pasiruošę šiai užduočiai ir žinojo, jei ši operacija pavyks, kažkuris bus apdovanotas metų elfų titulu. Bet štai čia prasideda įdomybės. Bosas Veinui ir Leniui atsiunčia pastiprinimą.

1986 | 2017-05-31 | 3817

The discovery of a severed human ear found in a field leads a young man on an investigation related to a beautiful, mysterious nightclub singer and a group of psychopathic criminals who have kidnapped her child.

Mėlynasis aksomas / Blue velvet -  (1986)

2030 | 2018-07-24 | 3683

Aprašymas: Įspūdingasis žmogus voras (angl. Spectacular Spider-Man) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie Piterį Parkerį kuriam yra 16 metų, bei jo nuotykius pavirtus “Žmogumi-voru”…

1968 | 2017-06-08 | 4562

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - filmukas apie tuos laikus, kuomet ir žmonės ir gyvūnai dar buvo laukiniai. Tačiau oloje gyveno moteris, kuri ir miške gyvenantį laukinį vyrą ir visus miško gyvūnus prisijaukino ir išmokė gyventi kitokį gyvenimą. Tik katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas, turėjo išgirsti iš moters tris pagyrimus tam, kad galėtų lankytis oloje kiek panorėjęs ir tris kartus per dieną gautų šilto pieno. Gudrus katinas sugebėjo nusipelnyti trijų pagyrimų ir moteris išpildė savo pažadą. Jis lankėsi oloje kiek tik panorėjęs ir tris kartus per dieną mėgavosi pienu. Tačiau jis taip ir liko kitoks nei visi kiti gyvūnai. Jis buvo katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - vaikščiojo kur tik panorėjęs, ir kada tik panorėjęs. Ši istorija labai gražiai parodo kačių prigimtį - tokios katės išliko iki pat šių dienų.

Фильм по сказке Р. Киплинга рассказывает о том, как в древние времена первобытный человек приручил диких животных.

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - Кот, который гулял сам по себе (1968)

2000 | 2017-06-07 | 3348

„Karališki žaidimai“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams. Rodomas pasakojimas apie kortų karalystę. Įprasta kasdienė diena : žaidžia vaikai, princesė liūdi dėl savo mylimojo, vagišius vagia šeiminikės įrankius. Prie pilies būriuojasi jaunikaičiai, tačiau princesė nei vieno iš jų nenori, nes ilgisi savo išrinktojo princo. Į karalystę atkeliauja magas, kuris visus užburia magiškais triukais. Patekęs į stebuklingą puotą jis pagrobia vieną iš princesių,kai tuo tarpu tikroji gražuolė sutinka savo mylimą. Tai filmukas apie tikrą meilę. Ištikimybę ir nesibaigiančias magiškas linksmybes.

2013 | 2017-06-09 | 3738

Aprašymas: „Monstrų universitetas“ – kultinio animacinio filmo „Monstrų biuras“ priešistorė. Čia sužinosime siaubingą tiesą: Maikas ir Salis – labiausiai patyrę ir labiausiai gąsdinantys Monstropolio gyventojai – ne visada buvo geriausi draugai… Pirmąkart susitikę pačiame baisiausiame Monstrų Universitete, kur mokėsi monstriško gyvenimo baisybių, Maikas ir Salis neapkentė vienas kito ir vienas kitam krėtė bjauriausias šunybes. „Monstrų universitetas“ papasakos, kaip vienas kito nemėgę patys baisiausi monstrai tapo neišskiriamais draugais, perėję gausybę išbandymų ir patyrę nuotykių, kurie laukia studijuojant baisybių meną Monstrų Universitete.

2000 | 2017-06-09 | 4037

„Na, palauk!“ animacija ne vienerius metus skleidžia puikią nuotaiką. Serija „Vasarnamio bendruomenė“ patiks ne tik vaikams, bet ir jų tėvams. Filmuke pamatysite, kaip klostosi pikti vilko planai. Ar pavyks jam įsibrauti į kiškio kiemą? Ir kuo baigsis gaudynės motoroleriu? Pažiūrėję šią „Nu, pogodi!“ seriją liksite sužavėti, o šypsena bus iki ausų.

1948 | 2017-06-08 | 4134

Pirmoji pamoka.

2030 | 2018-07-24 | 3456

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!