Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2014 | 2017-06-09 | 3738

Aprašymas: Tai animacinė nuotykių komedija apie vieną žymų oro lenktynininką Dustį. Ilgą laiką pirmavęs, šį kartą jis turės susitaikyti su liūdna situacija – lėktuvo variklis taip gerai nebeveikia ir Dustis daugiau nebelenktyniaus. Taigi jis pakeičia pavarą ir įsijungia į naikintuvų kovas. Dustis ir dar keletas lėktuvų veteranų įsijungia į ugnies tramdymo nuotykį. Visi jie kovos žūtbūtinėje kovoje prieš nesutramdomą ugnį. Šį kartą Dustis sužinos, kas yra tikras herojiškumas. Disnėjaus “Mašinų” istorijas primenanti juosta, pakels mus visus aukščiau nuo žemės.

1988 | 2017-06-09 | 4021

Aprašymas: Animacinė R. Stivenseno romano ekranizacija. Neįtikėtini nuotykiai, siužeto vingiai bei daug pavojų beieškant legendinio kapitono Flinto lobio…

Шхуна «Испаньола» бороздит морские просторы в поисках острова, на котором спрятаны легендарные сокровища капитана пиратов Флинта. На корабле зреет заговор. Разбойники во главе с одноногим Джоном Сильвером, кажется, близки к цели…

2030 | 2018-07-24 | 3622

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2008 | 2017-06-09 | 3884

Aprašymas: Tarp tėvo daiktų rasta sena disko plokštelė aukštyn kojom apverčia iki tol nuobodų buvusį jaunojo kirmino Bario gyvenimą. Vos išgrdęs pirmuosius akordus, Baris supranta – jis privalo tapti pasaulinio garso žvaigžde! Subūręs muzikantų grupę pavadina ją „Linksmuolis Baris ir disko kirminai“, ir prasideda nuotykiai, kuriuos lydi patys ryškiausi disko eros himnai: „Boogie Wonderland“ (Earth Wind and Fire), „I Will Survive“ (Gloria Gaynor), „Upside Down“ (Diana Ross) ir daugybė kitų, neleisiančių nusėdėti nei jūsų vaikams, nei jums patiems.

1998 | 2017-06-09 | 3521

Donald Duck Donalds off day išleistas 1944 m.

2030 | 2018-07-24 | 3283

Aprašymas: Vyrai juodais drabužiais (angl. men in black) agentūrai dirbantys Agentai K ir J sprendžia nežemiškas problemas Niujorke.

1999 | 2017-06-09 | 4049

Aprašymas: Tai istorija apie mažylį, pasimetusį Afrikos džiunglėse ir užaugintą gorilų. Jis myli miško draugus, tačiau kraujas šaukia prie savo giminės. Deja, Tarzanui teks sužinoti, kad žmonės būna ir pikti, o šautuvai ne tik kelia triukšmą, bet ir žeidžia. Filmas, kupinas pokštų ir išdaigų.

1990 | 2017-06-09 | 3838

Aprašymas: Prie prašmatnaus namo durų krepšyje paliktas žavus kūdikėlis – tikra “velnio sėkla”. Vos išvydęs pasaulį, jis krečia tokias šunybes, kad jo atsisako trisdešimt dievobaimingų šeimų! O kai prieglaudos vienuolėms visgi pavyksta jį įbrukti vienai bevaikių kvailių porai, toje prieglaudoje – visuotinio džiaugsmo šventė… Ir kuo gi vaikelis bjaurus? Ogi tuo, kad moka šauniai atsikeršyti…

2016 | 2017-06-09 | 3829

Aprašymas: Prieš tris tūkstančius metų Ramųjį vandenyną skersai ir išilgai išmaišę drąsiausi pasaulio jūrininkai rado daugybę nuostabiausių salų ir kerinčio grožio gamtos kampelių. O dabar atėjo eilė narsiai mergaitei, vardu Vajana (angl. Moana), keliauti į platųjį pasaulį ir išgelbėti savo tautą. Nuostabi ir iššūkių pilnoje mergaitės kelionėje Vajana susipažins su pusdieviu Maui, ir drauge jie pažins neaprėpiamai didelius vandenynus, sutiks šiurpą keliančių monstrų ir ras atsakymus apie narsiuosius Vajanos protėvius ir kilnią jos misiją šiame pasaulyje. „Vajana“ – jau 56-asis kino studijos „Walt Disney Animation Studios“ animacinis šedevras. Akių nuo ekrano atitraukti neleidžianti animacija, žavingi personažai ir nuostabi muzika mažiems bei dideliams kino žiūrovams taps nepamirštamu rudens kino nuotykiu, priminsiančiu šiltas vasaros dienas pajūryje.

2030 | 2018-07-24 | 4492

Aprašymas: Bobo užkandinė (angl. Bob’s burgers) – JAV animacinis serialas. Puiki naujiena Simpsonų ir Šeimos bičo gerbėjams! Tai naujas iš koto verčiantis, juokingas, ironiškas animacinis serialas, pasakojantis apie nepaprastą šeimą. Mėsaininė “Bobo užkandinė” priklauso ponams Belčeriams – Bobui, Lindai, Tinai, Džinai ir Luizai. Nors Bobo mėsainiai tokie skanūs, kad galima liežuvį praryti, džiaugsmas dingsta, kai juos reikia parduoti lankytojams: šeimos vaikučiai atrodo nekokie pagalbininkai! Dar vienas galvos skausmas – Džimio Pesto restoranas, su kuriuo reikia be paliovos kautis konkurencijos mūšyje. Kurioziškų situacijų ir sarkastiškų dialogų čia tikrai gausu!

1940 | 2016-02-14 | 4359

Volto Disnėjaus animacijos klasika, kuri jau virš 70 metų žavi visą pasaulį. Dailidė Džepetas svajoja, kad jo išdrožtas medinis berniukas Pinokis atgytų, ir fėja senuko norą patenkina, bet įspėja medinuką, kad jei jis nori tapti tikru berniuku, jis turi būti doras. Kartą pakeliui į mokyklą Pinokis sutinka sukčius – lapę ir katiną. Šie prikalbina medinuką pasirodyti lėlių teatre. Čia jis pelno didelį susižavėjimą, bet praranda laisvę. Ar pavyks grįžti pas Džepetą, atskirti blogį nuo gėrio ir tapti tikru berniuku? Ši piešta muzikinė pasaka apie garsųjį Pinokį iš Italijos pelnė dvi Oskaro statulėles, ir tai buvo pirmasis Volto Disnėjaus filmas, įvertintas Oskarų komisijos. 2008-aisiais Amerikos filmų instituto rinkimuose “Pinokis“ buvo pripažintas antru geriausiu animacijos filmu istorijoje (po „Snieguolės ir septynių nykštukų“). Pinokis / Pinocchio -  (1940)

2000 | 2017-06-07 | 3751

Filmukas vaikams Senelis Ivanovičius. Senas rusų animacijos filmukas vaikams. Senelis šaltis, Jo vardas, gan neįprastas šiame filmuke - Ivanovičius. Nusprendžia aplankyti dvi sesutes ir jų močiutę, jis galvojo, kad jos labai mielos, tačiau pamatęs, kaip jos elgiasi prie stalo, ima ir sukuria bausmę – paspendžia spąstus ir merginos įkrenta į šulinį, kuriame gyvena senelis. Tam, kad jos ištrūktų, senelis šaltis sukuria užduotis, kurias jos privalo įvykdyti.

2030 | 2018-07-24 | 4010

Aprašymas: Ant bangos (angl. Stoked) – JAV animacinis serialas. Lo, Fin ir Ema – trys dėl vasaros, vandenyno bangų ir banglenčių besikraustančios iš proto merginos. Rifas ir Brousefas – jau ir visai pašėlę bangų gaudytojai. Šio penketuko galvose – nesibaigianti vasara, o didžiausias jų rūpestis – į batus pribyrėjęs smėlis ir per mažos bangos. Penketukas legendinėje Saulėlydžio saloje patiria neišdildomų įspūdžių ir kvapą gniaužiančių nuotykių: iššūkiai jų laukia tiek ant bangų, tiek paplūdimyje, tiek už jo. Vasariškiausias, karščiu alsuojantis animacinis serialas – visiems, ištroškusiems saulės ir tikrų atostogų!

2000 | 2017-06-07 | 3887

„Kvartetas“ – tai istorija apie keturis draugus – lokį, asiuliuką, beždžionėlę ir ožką, kurie nusprendė tapti muzikantais. Supratę, kad jiems dar reikia daug ko išmokti, draugai nusprendžia užsirašyti į miško konservatoriją. Šis smagus animac. filmukas leidžia giliau pažvelgti į tokias vertybes kaip darbas, atkaklumas, ryžtas ir noras. Pasakojimas mus moko, jog niekas nėra lengvai pasiekiama, o rezultatas gaunamas tik įdėjus daug darbo ir pastangų.

1971 | 2017-06-07 | 4097

Filmukas vaikams Svetimi pėdsakai. Filmukas apie lapę, kuri vokdama vištas pametė savo uodegą. Uodega, jai vienintelis būdas paslėpti savo pėdsakus, tad be jos, reikia ieškoti naujų metodų. Lapės laimei, miške gyvena zuikis, kuris visada visiems padeda, nesvarbu žvėrys to prašo, ar ne. Zuikučiui ir lapei susitikus, lapė pasiūlo Jam paslėpti jos pėdsakus, o jis, aišku, sutinka...