Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1957 | 2017-06-07 | 4321

Senosios animacijos filmukas Lydekai paliepus, man panorėjus. Visiems gerai žinomas filmukas Vienoje karalystėje arba Lydekai paliepus man panorėjus. Tai paskaojimas apie Jemelią ir jo lydeką, caraitę Mariją, carą žirnį, užjūrio princą. Kartą jemelia pagavo lydeką. O ji prabilo ir paprašė paleisti ją pas mažuosius lydekiukus. Jemelia buvo geraširdis ir pasigailėjo lydekos. O lydeka jam atsidėkodama davė burtažodį, kuris išpildys visus Jemelios norus...

1991 | 2017-06-09 | 3856

Aprašymas: Kažkada amerikiečių animatorius Charlesas Addamsas „paskolino“ pavardę paties sugalvotai netipiškai šeimynėlei. Septintajame dešimtmetyje animuoti Adamsai įkvėpė sukurti televizijos serialą, o šis „įpūtė dvasios“ smagiai siaubo komedijai. Taigi gyveno kartą miela, bet labai keista Adamsų šeimynėlė: tėtis, mama, močiutė, duktė, sūnus, dviejų metrų ūgio liokajus ir… Daiktas. Baisaus jų namo saugykloje buvo pilna pinigų. Prieš ketvirtį amžiaus mylimas tėvo brolis Pūlinys išvyko, o šeima jo labai ilgisi. Apie Adamsų norą susitikti su giminaičiu ir saugomus pinigus sužinojo aferistė, o jos sūnus labai panašus į dėdę Pūlinį. Netrukus buvo suvaidintais giminaičio grįžimas. Tačiau apsimetėliui Pūliniui labai patiko būti Adamsų šeimos nariu.

2011 | 2017-06-09 | 3593

Aprašymas: Slaptosios kalėdų senelio tarnybos kiečiausi vyrukai Veinas ir Lenis vėl turi išgelbėti kalėdas. Vienas blogas vaikas atėmė iš elfų angliakasių slapta įrenginį, dėl kurio kalėdų gali neįvykti. Veinas ir Lenis jau buvo pasiruošę šiai užduočiai ir žinojo, jei ši operacija pavyks, kažkuris bus apdovanotas metų elfų titulu. Bet štai čia prasideda įdomybės. Bosas Veinui ir Leniui atsiunčia pastiprinimą.

2004 | 2017-06-09 | 3960

Aprašymas: Kai princesė Ana Liza pagrobiama, ją išgelbėti gali tik labai į ją panaši, tačiau, priešingai nei princesė, jokių turtų neturinti kaimo mergina Erika. Ar pavyks jai apsimesti princese ir pergudrauti Ana Lizos priešą Pemingerį? Vargšę Eriką, tapusią princese, įsimyli karalius Dominikas. Ar jo meilė išliks, kai jis sužinos, kad gražuolė neturi nė cento ir tik apsimetinėja? Klasikinės Marko Twaino istorijos apie princą ir elgetą perdirbinys su daug gražios muzikos, spalvingos animacijos ir su barbėmis.

2011 | 2017-06-09 | 4005

Aprašymas: Tai originali danų animacinė komedija visai šeimai, sukurta pagal sėkmingiausio danų rašytojo vaikams Ole Lundo Kirkegaardo knygą. Filmo centre – jaunasis Viktoras, kurio gyvenimą vis apsunkina už jį gerokai vyresnis padauža. Kai Viktoras nusprendžia dalyvauti talentų šou ir pasirodyti į miestą atvažiavusiame cirke, jo nekenčiantis berniūkštis ima kurpti keršto planą. Kaip išsisuks šmaikštus ir geraširdis Viktoras?

2000 | 2017-06-07 | 3866

„Šaltinėlis“ – tai animacinis filmukas apie asiliuką, ožiuką, gaidelį ir bjaurų savanaudį šerną, kuris apgaule norėjo pasisavinti ožiuko atrasta šaltinėlį. Kalnuose gyvenantys gyvūnėliai neturi geriamojo vandens, o naujasis šaltinėlis – nauja viltis apsirūpinti vandeniu. Šis pasakojimas moko, kad nesavanaudiškas elgesys gali padėti daugeliui, o gobšuolių ir savanaudžių niekas neapkenčia.

1963 | 2017-05-31 | 4251

Наши советские мультфильмы, созданные на рубеже 30-80 ых годов минувшего 20 века всегда отличались от зарубежных искренностью повествования, интересным сюжетом, тем, что если это мультфильм значит точно для ребенка, и конечно же учением добру и справедливости для подрастающего поколения. И что самое главное все эти достоинства на протяжении десятилетий никогда не менялись! Точно так же и в этом мультфильме, авторы повествуют, что все в нашем мире взаимосвязано, что нужно помогать в трудные минуты, для того, что бы продолжалась нормальная жизнь, что бы маленькие зрители путем анимации росли с добрыми намерениями к природе и её окружению, что бы у них уже с детства рождались идеи о помощи не только близких и родных, но и развивалось понимание, что природу надо то же любить и в возможных случаях помогать ей. Этот мультфильм обязателен для детей!

1998 | 2017-06-09 | 3705

Aprašymas: Čarlis B. Barkeris ir Itčis Fordas drauge su Saša ir jos gauja stengiasia išsaugoti Kalėdas iš Karfeiso ir piktosios dvasios, kuri trokšta panaudoti viso pasaulio šunis, kad amžiams panaikinti Kalėdas.

1998 | 2017-06-09 | 3750

Donald Duck Out of scale išleistas 1951 m.

2010 | 2017-06-09 | 3787

Aprašymas: Žaislus mylėjęs ir saugojęs berniukas Endis užaugo, baigė mokyklą ir rengiasi išvykti į koledžą. Jo vaikystę nuspalvinę žaislai dedami į dėžes ir ruošiami kelionei į vieną pusę – palėpę. Tačiau, kaip dažnai atsitinka, šiuos planus sujaukia nelemtas atsitiktinumas. Užuot atsidūrę palėpėje, kaubojus-medinukas Vudis ir superherojus-astronautas Bazas bei visa Endžio šutvė netyčia patenka prie šiukšlių konteinerio. Nuo liūdno likimo juos išgelbsti šiukšlininkas, nusprendęs, kad užuot keliavę į šiukšlyną, žaislai gali suteikti džiaugsmo vaikų darželio auklėtiniams. Žaislams ši mintis visai patiktų, tačiau tie auklėtiniai pasirodo besantys pašėlę ir nevaldomi peštukai. Žodžiu, tikras pragaras kiekvienam save gerbiančiam žaislui. Vudis visomis išgalėmis stengiasi surasti draugams naujus jaukius namus ar bent jau išgelbėti nuo liūdnos perspektyvos būti nepataisomai sugadintiems. Vieno bandymo pabėgti metu stipriai nukenčia Bazas, kurio naujai atsiskleidusios savybės dar labiau apsunkina žaislų kelią į laisvę.

2030 | 2018-07-24 | 3297

Aprašymas: Drakonų kova (angl. Dragon Ball) – Japonijos animacinis serialas. Pasakojama apie mažą berniuką vardu Son Gokas, kurį mažą rado senas kovų meistras ir pradėjo jį mokyti kovos menų. Vieną dieną Gokas sutinka mergaitę vardu Bulma ir jie kartu nusprendžia ieškoti 7 Drakono rutulių, mitiškų rutulių, kuriuos surinkus iškviečiamas Dievas Drakonas, kuris išpildo bet kokį norą. Gokas sutinka daug stipruolių, su kuriais susikauną dėl Drakono rutulių ir beabejo susiranda daug naujų draugų. Kartu su Krilinu Gokas toliau uoliai ir sunkiai mokosi kovos menų pas Džiną Vėžlį, kad dalyvautų pasauliniame kovos menų turnyre. Iki turnyrų laikotarpiais Gokas susikauna su blogiukais tokiais kaip Valdovas Pilafas, Raudonojo Kaspino Armija, demonų valdovas Pikolas ir jo parankiniai, kurie taip pat ieško Drakono rutulių.

2000 | 2017-06-07 | 3797

Senoji animacija visada nudžiugina. Filmukas vaikams „Visai nebaisu“ – ne išimtis. Jame pasakojama apie baubus. Skraido jie sau ir pamato du berniukus. Šiame filmuke išvysite, kaip baubai vis bando išgąsdinti. Tris kartus gąsdina baubai vaikus ir nepasiekia savo. O kaip du broliai pasveikina mamą, kokių gražių gėlių puokštę jai dovanoja, taip pat rodoma šiame senosios animacijos šedevre.

1976 | 2017-06-11 | 4263

Senosios animacijos filmukas 38 papūgos. Kai pasaulyje dažnai, tiek daug tu nežinai, bet paslapčių daug būna... Labai dažnai patinka, vien tai kas paslaptinga, nes paslaptis vilioja. Filmukas apie beždžionėlę, smauglį ir papūgą. Staiga smaugliui kilo klausimas - koks jo ilgis? Ir draugai nusprendė išmatuoti jo ilgį. Kaip gi išmatuoti tą ilgą smauglį? Sumani papūga išmokė visus, kad ilgį geriausia matuoti papūgomis. Smauglio ilgis 38 papūgos ir pusė papūgos sparnelio. Tada jie matavo ilgį ir beždžionėmis ir drambliukais ir taip atskleidė matavimo paslaptį vaikams.

38 попугаев — серия советских кукольных мультфильмов для детей. Цикл представляет собой десять коротких мультфильмов о забавных взаимоотношениях четырёх животных — болтливой Мартышки, застенчивого Слонёнка, эксцентричного Попугая и задумчивого Удава. Сериал создан режиссёром Иваном Уфимцевым и художником Леонидом Шварцманом по сценарию известного детского писателя Григория Остера. Название происходит от первой серии, где длину Удава измеряли в слонах, мартышках и попугаях. В большинстве серий животные решают какой-либо забавный парадокс, связанный с разными значениями понятий или игрой слов: они физически «передают привет», «совершают закрытие» и т. п.

38 papūgos (1 ser.) - 38 попугаев (1976)

2000 | 2017-06-07 | 3736

Ant vandens. Vienam skirta skaidyti, kitam vaikščioti žeme, o trečiam plaukioti vandenyje ir bandyti tai pakeisti beprasmiška. Kiekvienas gyvas sutvėrimas žemėje turi savo prisitaikymą gyventi, kaip ir kiekvienas žmogus gyvenime turi savo kelią. Žuvis panoro išnirti į sausumą, kurioje taip paprastai gyvena, veršiukas, ežiukas, ančiukas, tačiau netrukus suprato, kad jai tai pražūtinga ir teisingiausia gyventi taip, kaip tau skirta. Kas gimė skraidyti - skrajos danguje, kas vaikščios žeme, o kas plaukios vandenyje ir draugystėje vienas kitą papildys.

2030 | 2018-07-24 | 4196

Aprašymas: Ančiukai Duoniukai (angl. Breadwinners) – JAV animacinis serialas.

2010 | 2017-06-09 | 3735

Aprašymas: „Diena ir naktis“ yra JAV animacinis trumpametražis filmas pagamintas Pixar.

2030 | 2018-07-24 | 3044

Aprašymas: Karų era Japonijoje dar prieš Sekigahara mūšį (~1600 m.), jaunas ir laisvas kaip vėjas nindzė Saizo netikėtai sutinka Isanami, šventyklos mergelę. Nors vaikinas ir labai nenori veltis į ne savo bėdas, tačiau prašomas padeda. Vėliau jam tenka lydėti ją į vienintelę žinomą saugią vietą – Sanados Yukimuros namus. Isanami yra vienintelė likusi gyva po Izumo šventyklos, kurioje ji praleido visą savo gyvenimą, užpuolimo.

2009 | 2017-06-09 | 3872

Aprašymas: Linksmoji trijulė sugalvojo planą, kaip pabėgti į platųjį pasaulį. Tuo tarpu Bobas pradeda skaityti visų mintis. Ar jiems pavyks įgyvendinti savo planą pamatysite šioje serijoje.

2014 | 2017-06-09 | 4616

Aprašymas: Linksma ir talentinga gyvūnų fėja Meilutė tiki, kad negalima apie knygą spręsti iš jos viršelio, o apie gyvūną iš jo ilčių, todėl susidraugauja su paslaptingu padaru, žinomu kaip Niekados žvėrimi. Kol Auksarankė ir jos draugės abejoja tokiu Meilutės sprendimu, elitinis fėjų skaučių būrys rengia spąstus, kad sugautų šią pabaisą, kol ji dar nesugriovė jų namų. Meilutė turi vadovautis širdimi bei neprarasti vilties, kovodama su draugėmis ir bandydama išgelbėti Niekados žvėrį.