Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3749

Heraklis tapęs dievu, ima ilgėtis žemės ir š Dzeuso išsiprašo, kad iš Olimpo galėtų nuvykti į žemę nors trumpam. Tačiau, viskas nėra taip paprasta, Heraklis susiduria su priešais, kurie nori jam pakenkti. Nepasiant to, jis suvokia, kad gyventi žemėje ir būti tuo kas esi, bendrauti su tais, kurie yra tau artimiausi - yra svarbiausia gyvenime.

2000 | 2017-06-07 | 3891

Pasaka Ugnis vaizduoja berniuką Sergėjų, kuris leisdamas vasaros dienas neatsakingai žadžia namuose su degtukais. Jis net uždega knygą apie ugnį, kurią turi perskaityti per atostogas. Toks elgesys papiktina sieninį namų laikrodį ir jis nusprendžia pamokyti Sergėjų. Atsukdamas laiką atgal, laikrodis nukelia mažylį į gilią senovę, kur žmonės bando išgauti ugnį ir ją garbina lyg šventą reiškinį. Įvyksta nelaimė-pasirodo piktas liūtas,kuris nori susidoroti su visais. Žmonės bando bėgti,apsisaugoti nuo jo ugnimi, tačiau prapliupus lietui ji užgęsta ir net paskutinis Sergėjaus turimas degtukas jų neišgelbėja. Filmukas parodo, jog mūsų kasdieniai daiktai ir reiškiniai,kurie buvo naudojami ir gilioje senovėje, turi itin didelę prasmę gyvenime ir mes privalome juos tausoti ir deramai naudoti.

2000 | 2017-06-07 | 3650

Senosios animacijos filmukas Sparnuotas, gauruotas ir sviestuotas. Pamiškėje šiltoje trobelėje gyveno trys broliai. Sparnuotasis, gauruotasis ir sviestinis. Sparnuotasis tai žvirblis. Gauruotasis tai peliukas. O sviestinis tai - blynas lietinis, kuris pabėgo iš keptuvės. Tačiau kiekvienas iš draugų mano, jog jis yra pats svarbiausias trobelėje. Ir prasideda trobelėje ginčai. Ir pabandė draugai apsikeisti darbais. Tačiau galų galė paaiškėja, kad visiems geriausia dirbti savo darbą ir vertinti kitų darbą. Tada visi bus laimingi :)

2000 | 2017-06-09 | 3965

Ši „Na, palauk!“ serija žavi nuotaikinga muzika. Tai spalvingas ir įdomus pasakojimas apie piktą vilką ir geranorišką kiškį. Vilkas stengiasi pastarąjį sugauti, tačiau lieka nieko nepešęs. Gėris laimi, o blogiui belieka šaukti „Nu, pogodi!“ Šis filmukas sužavės ne tik mažuosius, bet ir jų tėvelius. O taip pat leis įsitikinti, kad pergalė iš tiesų atitenka gėriui.

2030 | 2018-07-24 | 3175

Aprašymas: Geležinis žmogus (angl. Marvel Anime: Ironman) – Japonijos animacinis serialas. Geležinis Žmogus (Entonis Edvardas „Tonis“ Starkas) yra išgalvotas komiksų superherojus Marvel komiksų visatoje. Entonis Starkas jau būdamas 15-os metų įstoja į MIT (Masačusetso Technologijos Institutas) elektrotechnikos specialybę ir baigia ją geriausiai kurse. Būdamas 21-ių, jis paveldi Stark Industries, po to, kai jo tėvai žūsta autoavarijoje. Vizito Vietname metu, jis patenka į spąstus, kuriuos paspendžia Vietnamo karo vadas Wong Chu. Sužeistas skeveldros į širdį, jis vis tiek verčiamas kurti ginklus kartu su taip pat pagrobtu fiziku Yin Sen. Tačiau vietoje to, jie abu sukuria egzo šarvus, kurie palaiko Starko gyvybę bei suteikia jam daugiau galių. Su šiais šarvais Tonis Starkas pabėga ir nužudo Wong Chu ir jo karius. Tuo tarpu Yin Sen pasiaukoja. Grįžęs į JAV, Tonis Starkas toliau tobulina savo šarvus ir kovoja prieš nusikaltėlius. Jis tampa ir vienu Keršytojų komandos įkūrėjų.

2015 | 2017-06-09 | 4185

Aprašymas: Lario brolis Garis atvyksta į miestą parduoti save vairuojančias mašinas. Tačiau kai dėl šių automobilių iškyla problemų, „karštų ratų“ komandai tenka parodyti savo įgūdžius.

2007 | 2017-06-09 | 3793

Aprašymas: Elijas – mažytis gelbėjimo laivelis, svajojantis tapti didvyriu. Net jei pačiam gresia pavojus, jis visuomet pasiruošęs skubėti į pagalbą. Atsitiktinai sužinojęs apie sąmokslą, Elijas supranta, kad čia jo didžioji proga parodyti, ką sugeba. Išgelbėjęs Karalių ir Princesę, Elijas grąžina ramybę į laivų šalį. Už tai jo laukia atpildas – nesuskaičiuojami nuotykiai, nauji draugai ir, žinoma, gražuolė Princesė.

2004 | 2017-06-09 | 3797

Aprašymas: Alternatyviame pasaulyje, Japonija pralaimi Antrąjį Pasaulinį karą ir padalijama į dvi dalis. Hokkaido regionas prijungiamas prie „Union“, o Honshu ir likusi pietinė dalis gauna JAV suverenitetą. Hokkaido regione pastatomas keistas, milžiniškas bokštas, puikiai matomas iš labai toli. 1996 metų vasarą, trys draugai pasižada, kad pastatys skraidymo aparatą, nuskris juo į bokštą ir atskleis jo paslaptį. Deja, draugams lemta išsiskirti ir projektą jie apleidžia. Ar lemtis leis jiems vėl kada nors susitikti ir įgyvendinti savo sumanymą?

2017 | 2017-06-09 | 4048

Aprašymas: Tėvams į namus parsinešus naujagimį, Timo gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis – visas dėmesys sutelktas tik mažajam broliukui. O šis ne iš kelmo spirtas – kostiumu pasipuošęs mažylis kalba suaugusiojo žmogaus balsu (žinoma, tėvai apie tai net nenutuokia), ir vykdo slaptą misiją – atsikratyti visų šunyčių. Pasirodo, šie yra ne tokie jau nekalti, kokiais dedasi. Mieli padarėliai yra pasiryžę užkariauti pasaulį. Ir Ponas kūdikis paskelbia jiems karą, tačiau be vyresniojo brolio pagalbos jų įveikti jis negalės. Sukandęs dantis Timas ryžtąsi padėti broliui, bet tik su sąlyga, kad įvykdęs misiją – kūdikis paliks jų namus. Nuotykiai prasideda!

2030 | 2018-07-24 | 3369

Aprašymas: Monsunas (angl. Monsuno) – JAV animacinis serialas. Monstras Monsunas pasineria į nuotykius su trimis paaugliais – Chase, Jinja ir Brenu. Ketveriukė kovoja su blogio jėgomis, stengdamiesi ne tik surasti Monsuno kūrėją, bet ir išgelbėti pasaulį.

2000 | 2017-06-07 | 3746

Filmukas Brangi kapeika apie monetą , kuri mėtėsi gatvėje ir jos niekas nenorėjo paimti, ji pakliuvo į taupyklę , bet nepasidavė ir susivienijusi su kitomis monetomis ją sudaužė ir pabėgo . Tuomet moneta nukeliavo i muziejų , kur taip pat niekas jos nevertino, tačiau jos vertė padidėjo ir tada visi žmonės jos norėjo, tačiau monetą ne taip lengva gauti, ją reikia užsidirbti. Filmukas pamoko, jog būdamas net ir labai mažas gali būti vertingas ir daug pasiekti.

2007 | 2017-06-09 | 3587

Aprašymas: Įsivaizduokite neįtikėtiną pasaulį, kur kalmaras saulės dydžio, sraigė – kaip nupenėtas triušis, o širšės tokios didelės ir plėšrios, kad gali pagauti ir suryti skrendantį paukštį. Tai pasaulis, kuriame tenka kovoti už išgyvenimą.

2000 | 2017-06-07 | 3607

Filmuke „Ančiukas muzikantas tapo futbolininku“ vaikams rodoma, kaip du ančiukai nutarė apsikeisti gebėjimais – futbolininkas išmokti groti trimitu, muzikantas – žaisti futbolą. Muzikantas savo užduoties ėmėsi kantriai, atidžiai, na o futbolininkas nutarė pagudrauti, tačiau filmuko gale paaiškėja, kad sukčiai niekada nelaimi. Senosios animacijos filmuke „Ančiukas muzikantas tapo futbolininku“ vaikučius moko, jog turint noro ir kantrybės visko galima pasiekti, o tėveliams primena, kad kartais reikia leisti savo vaikams užsiimti tuo, kas jiems atrodo reikalinga ir svarbu.

2030 | 2018-07-24 | 3453

Aprašymas: Berniukas ir voveriukas (angl. Squirrel boy) – JAV animacinis serialas apie berniuko Rodnio ir jo žvėrelio voveriuko nuotykius.

2030 | 2018-07-24 | 4768

Aprašymas: Samurajai X: Pasitikėjimas ir išdavystė (angl. Samurai X: Trust and Betrayal OVA). Tai keturios serijos, kurių veiksmas yra Samurajų X priešistorė. Grupė banditų nužudo keliautojus, bet vienas berniukas (Shintas) yra išgelbėjamas. Samurajus, vardu Seidzuras Hiko priima Shintą kaip mokinį ir pervadina jį Kenshinu.

2014 | 2017-06-09 | 3674

Aprašymas: Filmas, paremtas tikrais faktais. 1945 Rugpjūčio 15-oji, karas baigėsi, Japonija buvo nugalėta. Atrodė, kad viskas nurimo, tačiau greitai į Šikotano salą, esančia netoli Japonijos Hokaido salos įsiveržia rusai. Jie viską okupuoja, mokyklos vaikai priversti mokytis kartu su rusais, gyventojai netenka namų, o broliai Džiovanis ir Kampanela vis dar gyvena savo sukurtoje svajonių pasakoje apie Galaktikos Geležinkelį. Broliai taip pat susidraugauja su rusų mergina vardu Tania. Kartu jie leidžia daug laiko, vaikai net užsuka į jų namus, kur rusų pulkininkas ir jo žmona šiltai juos priema. Tačiau viskas pasikeičia. Džiovanis pamato savo tėti dalinantį maistą Japonijos gyventojams, tačiau su juo buvo ir Tania. Ne ilgai trukus Džiovanio ir Kampanelos tėtis yra ištremiamas, o po 2 metų salos gyventojai taip pat siunčiami svetur. Vaikai su savo dėde atsiduria internuotų asmenų stovykloje. Taip pat vaikai sužino, kad kitame miestelyje yra laikomas jų tėvas. Jie pabėga ieškodami tėvo, tačiau tenka slapstytis nuo rusų karių. Ir kaip pasiseks broliams surasti tėtį?

2030 | 2018-07-24 | 3746

Aprašymas: Samurajai X (angl. Samurai X) pasakoja apie klajoklį Kenshin Himurą besinešiojantį kardą atbulais ašmenimis – simbolį priesaikos, jog daugiau nieko nebežudys. O priežastis tam yra, kadangi šis veikėjas per revoliuciją buvo žinomas Hitokiri Battousai vardu. Per karą Battousai’us buvo negailėstingas žudikas, kurio sugebėjimai jį buvo pavertę beveik masiniu ginklu.

2016 | 2017-06-09 | 3859

Aprašymas: Atokioje nuostabaus grožio saloje, niekuomet nemačiusioje žmogaus, gyvena daugybė laimingų gyvūnėlių. Tarp jų – papūga, vardu Antradienis. Tik jis nėra visiškai laimingas, nes svajoja pamatyti platųjį pasaulį. Bet kaip tai padaryti – dar nežino. Vieną dieną salos gyventojai pamato ant kranto išmestą didžiulį keistą medinį daiktą, o šalia jo dar keistesnę būtybę – žmogų. Greitai sumojusi, kad žmogus tuo keistu mediniu daiktu turėjo atplaukti iš kito pasaulio, papūga nusprendžia pasinaudoti juo kaip galimybe pagaliau įgyvendinti savo svajonę. Antradienis susidraugauja su žmogumi, kurio vardas – Robinzonas Kruzas. Pamatę, kad keistoji būtybė nesikandžioja, su juo susibičiuliauja ir kiti nuostabios salos gyvūnai. Naujųjų draugų pagalba Robinzonas pamažu įsikuria naujuose namuose. Visa tai labai nepatinka dviem laukinėms katėms, norinčioms valdyti salą. Piktosios katės nusprendžia pamokyti atėjūną. Paraginti Antradienio, kiti salos gyventojai susivienija su Robinzonu ir visi kartu stoja į kovą už savo namus.