Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3508

Donald Duck Donalds off day išleistas 1944 m.

2000 | 2017-06-07 | 4113

Vaikystė – stebuklų, svajonių metas. Ar būna, jums, vaikai, taip, kad fantazijos nuveda toli, toli: į kitus kraštus, neatrastas šalis? Taip nutiko ir šiam berniukui – nepaprasto, močiutės skėčio dėka. Šis stebuklingas skėtis per vieną akimirką nudangins tave ten, kur net nesapnavai, apie ką net nesvajojai! Bet kaip gi močiutė? Kaip ji dabar ji be savo skėčio? O jei dabar lyja? Ši nepaprasta istorija, kuri nutiko berniukui, gali nutikti ir tau. O gal jau yra nutikusi? Pažiūrėk multiplikacinį filmuką ‚,Močiutės skėtis“ ir sužinosi!

2030 | 2018-07-24 | 4379

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2015 | 2017-06-09 | 4056

Aprašymas: Drakula ir kiti „Monstrų viešbučio“ gyventojai kviečia į antrąją savo nuotykių dalį. Kaip žinia, ne visi vampyrai blogi. Pasitaiko ir mielų, širdingų ir atjaučiančių kraują geriančių monstrų. Vienas iš jų – Drakula, žmogaus kojai neįžengiamuose miškuose pastatęs ypatingą viešbutį – prieglobstį visoms pabaisoms, kurios iš tikrųjų pačios bijo žmonių. Prieš trejus metus du užuojauta stebėjome, kaip Drakula supanikuoja, į slaptąjį viešbutį netikėtai užklydus klajojančiam jaunuoliui – žmonių vaikui bei susierzina, kai neprašytas atvykėlis ima akivaizdžiai simpatizuoti jo dukrai. Žinoma, viskas susitvarko ir Drakula gali ramiau atsikvėpti. Tačiau dabar jo gyvenime iškyla kita didžiulė problema. Berniukas, kurio susilaukė jo mylima dukra su jau minėtu atvykėliu, nelabai panašus į vampyrą. Vydamas šalin mintis, kad anūkas paveldėjo žento genus, Drakula imasi veikti. Kartu su kitais viešbučio gyventojais kraugeriškasis senelis padarys viską, kad anūkėlis taptų tikru savo giminės pasididžiavimu. Deja, tačiau bandymai mažylyje pažadinti vampyrą laukto rezultato neduoda. Į pagalbą atskuba netgi Drakulos tėtis, vampyrų legenda Vladas. Tačiau ar visų gerbiamo senolio pagalba padės nelaimingam Drakulai pagaliau atversti savo anūkėlį į „doros kelią“? O galbūt to visiškai nereikia, nes laimė juk nepriklauso nuo anūko vampyriškumo.

2000 | 2017-06-09 | 3957

Senoji animacija, o ypač filmukai Na palauk lietuviškai sužavi kiekvieną, nuo mažiausio iki didžiausio. Ne išimtis ir ši serija. Kuo baigsis linksmojo kiškio ir nenaudėlio vilko viešnagė kaime? Online rodomame filmuke jūsų laukia nuostabūs personažai, linksma muzika ir, žinoma, gėrio pergalė prieš blogį. Net ir žvejyba vilkui nepasiseka, matyt, todėl, kad yra vedamas piktų kėslų.

2008 | 2017-06-09 | 4105

Aprašymas: Kai kosminių laivų kuro kainos pasiekė neregėtas aukštumas, tarpgalaktinių siuntų pristatymo kompanija „Planet Express“ nusprendžia imtis rizikingos misijos. Narsuolių komanda keliauja į tamsiosios materijos šachtą, kur tikisi gauti išsvajotojo kuro. Tačiau po šachta slepiasi keista viduramžių šalis, kurioje gyvena magai, drakonai ir girti kunigaikščiai, netikėtai primenantys dykaduonį Benderį.

1993 | 2017-06-09 | 4036

Aprašymas: Jaunasis išdaigininkas prisistatęs visuomenei amerikietiškųjų komiksų pagalba, režisieriaus Nick Castle pagalba, vienas likęs namie, krečia išdaigas jau kino juostoje.

2013 | 2017-06-09 | 3690

Aprašymas: Įsivaizduokite, kad jūs nepamenate kas nutiko prieš dvi valandas ir susivokiate lifte, kuris atvežė jus į barą. Barmenas įpila stiklinę ir sako, kad jūsų laukia žaidimas, kurio statymas – jūsų gyvybė. Pabėgti neišeis ir apmąstymams turite tik valandą, ką jūs darytumėte? Herojai priima akivaizdžiausią sprendimą ir nutaria surizikuoti. Paslaptingi anime „Mirtinas biliardas“ įvykiai supažindins žiūrovą su jaunuoliu ir pagyvenusiu vyru. Abu jie turi ką prarasti ir abu tiki, jog verti paskutinio šanso. Jiems tenka sulošti biliardą. Rodos paprastas pasiūlymas, bet tik ne filmo veikėjams. Viskas čia ne taip paprasta, kaip gali atrodyti. Šis puikus trumpametražis filmas pasakoja apie paprastus žmones ekstremalioje situacijoje. Čia atsiskleis veikėjų rūpesčiai, baimės, gerosios ir blogosios savybės.

2014 | 2017-06-09 | 3829

Aprašymas: Dvaro arklys, pulko vadas didingu vardu – Gajus Julijus Cezaris savo nelaimei išgirsta bajorų kalbas apie sąmokslą prieš kunigaikštį. Ką daryti? Apsaugoti kunigaikštį nėra kam, nes didvyriai toli, kariauja prieš kitą blogiuką, slibinas atostogauja, o kariuomenė pratybose. Bet jei sąmokslininkai grasina valdovui – arklys Julijus tikrai neliks nuošalyje! Jis pasiryžęs išgelbėti visą pasaulį, na jei neišgelbėti, tai bent pabandyti. Svarbiausia, kad tik šis gelbėjimo planas nevirstų pasauline katastrofa! Arklio Julijaus strategijose netrūks linksmų situacijų ir įspūdingų nuotykių.

1964 | 2017-06-08 | 4517

Režisieriaus Arūno Žebriūno filmas, sukurtas J.Nagibino novelės "Aidas" motyvais. Tai - filmas apmąstymas apie gėrį ir blogį, apie dvasinį dosnumą ir skurdumą, apie moralinę kiekvieno žmogaus poelgio vertę. Scenarijaus autoriai: Jurijus Nagibinas, A.Čerčenka ir Arūnas Žebriūnas. Operatorius Jonas Gricius.

Paskutinė atostogų diena -  (1964)

2030 | 2018-07-24 | 3401

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2006 | 2017-06-09 | 5245

Aprašymas: Patrakęs berniukas Didžėjus mėgsta paslapčia stebėti ir naiviai šnipinėti labai piktą kaimyną Neberkrakerį, kurį tokie žaidimai beprotiškai siutina. Nestabilios psichikos senukas pasižymi perdėtu pedantiškumu ir absoliučiai niekam neleidžia užeiti į kiemą. Krepšinio rungtynių įkarštyje išsprūdęs kamuolys nurieda tiesiai ant Neberkrakerio pievelės. Vaikai puikiai žino, kad senukas negrąžins 29 dolerių kainuojančio kamuolio, todėl Didžėjus sukaupia visą drąsą ir ryžtasi susitikti su ekscentriškuoju kaimynu…

2000 | 2017-06-09 | 4127

Kiekviena „Na, palauk!“ serija – šis tas nepaprasto. Filmukas ne vienerius metus žavi vaikus ir jų tėvelius. Dabar „Na palauk!“ galima žiūrėti ir online. Viena iš žavinčių serijų – „Olimpinės žaidynės“. Čia vyrauja veiksmas, o piktasis vilkas netgi atsiduria bokso ringe. Kaip jam seksis? Ir kuo atsilieps piktdžiuga prie šachmatų lentos? Įsijunkite ir pasimėgaukite puikiu filmuku jau dabar!

2000 | 2017-06-07 | 3775

Laukinės žasys - tikrų tikriausia pasaka apie laukines žąsis, kurios pagrobė mažą berniuką Vanią ir nuskraidino jį toli nuo namų. Jo sesutė Maša išbėgo jo ieškoti. Bėgdama per mišką ji sutiko ne vieną nelaimėlį, kuriam ištiesė pagalbos ranką. Atsėlino tamsi naktis ir miško tankmėje Maša išvydo savo broliuką raganos trobelėje. Ji išlaisvino Vanią, tačiau piktoji ragana pasiuntė savo laukines žąsis sekti jiems iš paskos ir grąžinti atgal. Galbūt laukinėms žąsims ir būtų pavykę vaikus sugauti, tačiau jiems pagalbos ranką ištiesė visi tie, kuriems ieškodama broliuko pagelbėjo Maša. Pažiūrėkite šią pasaką, ji ne tik prikausto dėmesį, bet dar parodo seną tiesą - už gerą geru atsilyginama.

2030 | 2018-07-24 | 3682

Aprašymas: Kas naujo, Skūbi Dū? (angl. What’s new Scooby-Doo?) – JAV animacinis serialas. Pritvirtinkite savo saugos diržus, ir jūs einate į jaudinantį nuotykį! Skūbis Dū ir linksma kompanija: nenuilstantis seklys Shaggy, Fredas, Daphne ir Velma. Jūsų laukia daug nuotykių animaciniame seriale “Kas naujo, Skūbi Dū?”.