Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2021 | 2017-06-09 | 4117

Dešimtasis sezonas kartu su neišblėstančio populiarumo personažais Tomu ir Džeriu nukels į saulėtą paplūdimį. Vaikus pralinksmins sportuojantys katinai. O kaip sportuoti seksis katinui Tomui? Šis personažas tikras nenuorama tad nenorės nusileisti. Kovoti su konkurentu ne taip lengva todėl bus labai linksma stebėti jų lenktynes. Ir vėl keliausim su pašėlusiais veikėjais į neįtikėtinus nuotykius. Ančiukas Spaikas ir jo sūnelis tapę virėjais bei Tomas ir Džeris apsigyvenę pilyje argi tai ne nuostabu ? Čia jie gali tapti kuo tik užsinorėję. Pamatysite jog nieko nėra neįmanomo pasakų pasaulyje.

2022 | 2017-06-09 | 3739

Filmuko „Maša ir lokys“ epizode „Kai visi namuose“ lokio atskris aplankyti jo užaugintas mažasis pingviniukas. Tik atskridęs paukštelis mieliau laiką leis su Maša negu su lokiu. Lokys jausis labai įskaudintas, bet geraširdė mažylė sugalvos, ką daryti, kad jos draugas ir vėl jaustųsi reikalingas. Serijoje „Kai visi namuose“ vaikai pamatys, kokių smagių žaidinimų herojams prigalvos nenuorama Maša.

2009 | 2017-06-09 | 4156

Aprašymas: Skretas netikėtai suranda galbūt savo būsimą antrąją pusę – evoliucijos keliu šiek tiek toliau pažengusią voverytę skraiduolę ilgomis blakstienomis, vardu Skretė. Mamutas Menis su naująja savo drauge Eli laukiasi mažylio. Kardadantis tigras ima pastebimai nervintis, kad jį visi laiko vos ne namine kate. Sidas, prisižiūrėjęs į savo draugą mamutą, ir pats užsinori sukurti šeimą ir iš to begalinio noro pavagia dinozauro kiaušinį. Žinoma, tai buvo klaida. Herojai priversti leistis į pavojingą kelionę, kad išvaduotų savo draugą iš paslaptingo, nepažįstamo ir bauginančio pasaulio.

2021 | 2017-06-09 | 3827

Ketvirtasis Tomas ir Džeris sezonas bus dar įdomesnis ir prikaustantis mažųjų dėmesį. Kilniaširdis peliukas Džeris rūpinsis savo mažuoju giminaičiu tad pamatysime dar vieną mielą peliuką. Piktas katinas nebus patenkintas tokiais svečiais. Be abejonės ir vėl laukia pašėlusios gaudynės ir tikri smagumynai vaikučiams. Pasirodo mažas mielas peliukas tikras besotis ir labai išdykęs. Argi gali būti smagesnis filmukas vaikams kurie patys mėgsta krėsti išdaigas ? Verta pažiūrėti visas šio sezono serijas nes pamatysite fantastiškų stebuklų įdomu kas nutiks mūsų herojams ?

2030 | 2018-07-24 | 3577

Aprašymas: Nenugalimieji: Kovos tęsiasi (angl. Justice league unlimited) – JAV animacinis serialas. Tai serialas apie didvyrių kovas su blogio jėgomis.

1991 | 2017-06-09 | 3804

Aprašymas: Tai šeštasis pilnametražis Isao Takahata, vieno garsiausių anime režisieriaus, filmas, kuriame pasakojama apie Taeko, vienišą moterį gyvenančią ir dirbančią Tokijuje. Išvykus atostogų į kaimą Taeko užplūsta praeities prisiminimai, nunešę ją į 1966-uosius, jos mokyklos laikus. Filmo veiksmas keliauja tarp praeities ir dabarties, pilnas nostalgijos bei nuostabių gamtos peizažų. Susidėliojusi savo prisiminimus Taeko bando padaryti keletą svarbių sprendimų dėl savo ateities…

2030 | 2018-07-24 | 3944

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2000 | 2017-06-07 | 3866

Istorija apie katiną ir pelę, kurie vietoj to, kad kovotų tarpusavyje, krečia pokštus vienam virėjui norėdami pavogti iš jo maistą. Juokingas ir linksmas filmukas kuris užtikrins jog veide šypsena išliktų visą dieną. Tai, ko gero, vienintelis filmukas lietuvių kalba, kuriame katė ir pelė nesipeša - tai perteikiamas senosios animacijos žavesys.

2013 | 2017-06-09 | 6455

Aprašymas: Monstrų vidurinėje mokykloje prasidėjo nauji mokslo metai. Prasikaltusi Helouvina su draugėmis gauna bausmę valyti senienas. Tarp sienų jos randa seną lempą, kuri slepia didžiulę staigmeną. Senas Helouvinos noras išpopuliarėti pagaliau gali išsipildyti, nes iš lempos išlindusi džinė pažada įvykdyti ne tris, o net trylika norų! Tačiau vampyriukė dar nežino, kad kiekvienas įvykdytas noras turi ir šalutinį poveikį. Kaip greitai Helouvina pasijus visagalė ir kuo baigsis jos siekiai išpopuliarėti?

2000 | 2017-06-07 | 3761

Senosios animacijos filmukas Mašenka ir lokys. Vidury miško pačioje tankmėje stovėjo trobelė. O toje trobelėje gyveno senelis ir senelė. Jie turėjo mažą dukrelę - Mašenką. Kartą Mašenką pasiklydo o lokys ją priglaudė savo troboje miške. Tačiau mergaitė apgudravo lokį ir gryžo pas senelius. Svečiuose gerai, o namuose - dar geriau.

2003 | 2017-06-09 | 3956

Aprašymas: Atostogaudami Australijoje, Skūbis Dū ir paslaptinga draugija dalyvauja muzikos festivalyje, kuris vyksta ant Vampyro uolos. Tačiau muzika pasidaro nuobodi, kai jie išsiaiškina, kad legendinė Australijos būtybė, vardu Jovis Jahu, grobia muzikos atlikėjus ir verčia juos vampyrais! Apsimetę sunkiojo metalo muzikos grupe, Skūbis Dū ir jo draugija turi atsilaikyti prieš vampyrų rokenrolo trio, jei tik nori išsiaiškinti keistą nuošalios vietovės paslaptį, kuri gaubia legendą apie vampyrą.

2015 | 2017-06-09 | 3821

Aprašymas: Tais laikais kiekvienas mažylis troško tapti narsiausiu riteriu ir vos ūgtelėjęs imdavo mojuoti mediniu kardu. Reikėjo nemažai darbo rankų gelbėjant princeses nuo slibinų. Riteriu svajoja tapti ir devynmetis Trenkas. Drąsus ir vikrus berniukas pilnas ryžto, bet neturtingų valstiečių vaikui šis tikslas atrodo nepasiekiamas. Kuomet negailestingas ir žiaurus lordas Vertoldas įkalina Trenko tėvą, jis ryžtasi kelionei. Trenkas ir ištikimasis jo paršelis Kriuksius pirmą kartą gyvenime leidžiasi į didelį Viduramžių miestą, žūtbūt tikėdamasis išmokti riterystės meno ir išgelbėti savo tėtį. Berniukas susidraugauja su keliaujančių magų kompanija, o savo sumanumo dėka patenka į karaliaus rūmus. Čia jis gauna galimybę mokytis visko, ko reikia riteriui. Rūmuose Trenkas susibičiuliauja su karaliaus dukterimi Tekla. Ši drąsi mergaitė padeda jam siekti tikslo. Išmokęs daugelio dalykų ir sustiprėjęs Trenkas pradeda pasitikėti savimi, bet tikrieji nuotykiai prasideda, kuomet mažasis riteris ir jo draugai stoja į kovą su piktuoju lordu Vertoldu.

2011 | 2017-06-09 | 3976

Aprašymas: Specialus Kalėdinis ledynmečio animacinis filmas, apie tai kaip mamutai sutinka Kalėdas.

2000 | 2017-06-07 | 3725

Filmukas vaikams Dudelė ir ąsotėlis. Kartą rinko vaikučiai miške uogas linksmai dainuodami. Tačiau vienai mergaitei sunkiai sekėsi, ji pavargo, nieko nepririnko ir nubego miško takeliu verkdama. Sutiko ji senelį baravyką, kuris suvokė jog mergaitė mėgsta patingėti ir ją išmintingai pamokė. Taip mergaitė išmoko dirbti ir visi vaikai gryžo pilnais ąsotėliais žemuogių.

2002 | 2017-06-09 | 3853

Aprašymas: Pagrindinis filmo herojus – jaunas narsus mustangas Laisvūnas, gimęs nuostabaus grožio neaprėpiamose laukinių vakarų platybėse. Karštakraujis kumeliukas anksti pajuto laisvės skonį. Užaugęs jis tapo Simarono mustangų vadu – išdidžiu, stipriu ir pasiryžusiu bet kokia kaina kovoti dėl savo gentainių laisvės. Laisvės, kurią iš jų bando atimti pikčiausias priešas – žmogus. Tačiau žmogus gali būti ir draugas. Mažasis Šaltinis – narsus indėnų karys. Pirmą kartą jis išvysta Laisvūną, kai juos abu į nelaisvę paima JAV kavalerija. Netrukus jie įgyvendina nutrūktgalvišką pabėgimo planą. Nuošaliame indėnų kaimelyje tarp žirgo ir jaunojo kario užsimezga tikra draugystė, paremta pagarba ir pasitikėjimu. Bekraštėse prerijose herojus randa ir nuotykių, ir pavojų, ir meilę. Grakščią bei švelnią kumelaitę Lietutį pakeri Laisvūno drąsa ir jėga. Nuostabaus grožio laukinių vakarų gamta ir ramybė – viskas, ko reikia laisviems įsimylėjėliams, tačiau taikus gyvenimas, deja, netruks ilgai… Kavalerijos pulkininkas – drąsus, tačiau žiaurus žmogus, taps pagrindiniu Laisvūno priešu. Kovodamas už laisvę, herojus susidurs su drąsa ir bailumu, niekšybe ir kilnumu. Įvykdęs daugybę žygdarbių, Simarono žirgas Laisvūnas taps tikra laukinių vakarų legenda!

2030 | 2018-07-24 | 3246

Aprašymas: Elfen Lied – japono Lynn Okamoto sukurtų manga ir pagal ją pastatytų anime serija. Pavadinimas Elfen Lied – tai vokiečių kalbos žodžių junginys, reiškiantis „Elfų daina“. Mokslininkai sukuria naują mutantų rušį – diklonijus. Šie išoriškai yra kone įdentiški žmonėms, bet kaukolės viršuje turi dvi kaulines išaugas – smulkius apvalius ragus. Diklonijai turi antgamtiškas nematomas papildomas rankas, vadinamas vektoriais, kurių pagalba gali sunaikinti visą žmoniją, todėl jie laikomi izoliuoti, tiriami mokslininkų. Viena diklonių mergina Liuši žiauriai išžudžiusi galingą apsauginių armiją pabėga, bet pašauta įkrenta į vandenyną. N-16