Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1999 | 2017-06-09 | 3777

Aprašymas: Mokinukas Hogartas visuomet norėjo laikyti naminį gyvulėlį ir galų gale gavo mamos leidimą. Vieną vakarą jis išgirsta keistus garsus, bet išėjęs į kiemą nieko neranda, išskyrus išvartytus medžius, ištryptą žolę, sulaužytas tvoras. Sekdamas tariamo įsilaužėlio pėdasakais, berniukas pirmą kartą sutinka… plieninį milžiną. Tai neįprastai didžiulis robotas iš kosmoso, kuris minta metalu.

2030 | 2018-07-24 | 3387

Aprašymas: Apie Šventąjį Gralį žino visi. Jis yra turbūt pats populiariausias artefaktas ir šiame pasaulyje ne tik tikrai egzistuojantis, bet ir rengiantys žaidimą, kuris, kaip taisyklė, pavirstą į kruviną karą. Gralis išsirenka septynis pretendentus magus ir duoda jiems galią išsikviesti po vieną tarną – praeities didvyrį. Šie žmonės ir kovoja dėl prizo – Gralio, kuris gali išpildyti bet kokį laimėtojo norą, o laimėti gali tik vienas. Deja, prieš tai vykę trys žaidimai baigėsi lygiosiomis. Atėjo laikas ketvirtam. Kaip ir visada yra čia ir favoritai – trys seniausios magų šeimos. Senumas ir kraujo grynumas turi reikšmę nes nuo jų priklauso ir magijos galia. Visi ruošiasi kaip gali, o Einzbernai net “natūralizavo” garsų magų žudiką. Ar gi ne tobulas karys tokiam kare? Nereikia nurašyti ir kitų, Gralis bet kam bilieto į renginį neduoda. Prasideda ir užkulisinės intrigos. Yra žmonių, kurie nesuinteresuoti, kad toks galingas artefaktas atitektų į blogas rankas.

2012 | 2017-06-09 | 3482

2000 | 2017-06-07 | 3627

Nepaprastas draugas – filmukas apie berniuką, kuris be galo susidomėjo raganosiu. Jis nuėjo į zoologijos sodą, kad galėtų jį pamatyti, tačiau niekur jo nematė. Sutikęs zoologijos sodo prižiūrėtoją berniukas sužinojo, kad raganosis serga. Berniukas be galo norėjo pamaitinti raganosį ir tapti jo draugu. Jis nešė jam ėsti ir nuolat galvojo apie jį. Galiausiai jiedu tapo geriausiais draugais. Pažiūrėkite filmuką apie nepaprastą ir labai stiprią draugystę.

2006 | 2017-06-09 | 3859

Aprašymas: Linksmas veršiukas Otis mėgsta dainuoti, šokti ir visaip išsidirbinėti iš žmonių. Skirtingai nuo savo tėvo Beno, gerbiamo karvių kiemo patriarcho, o taip pat seno ir išmintingo Mailso, Otis rūpinasi tuom, kad niekas nesužinoti apie „žmogiškus“ gyvulių sugebėjimus. Bet kai Otis pajuto ant avo pečių ne lengvus atsakomybės laikus, jis sugebėjo sukaupti visą savo vyriškumą, kad priimtu lyderio vaidmenį.

2007 | 2017-06-09 | 4426

Aprašymas: Kuomet Šrekas vedė princesę Fioną, mažiausiai, ko jis norėjo – tai valdyti karalystę. Vis tik kuomet jo uošvis, karalius Haroldas, suserga, Šrekui tenka imtis valdovo pareigų. Tačiau jis ima ieškoti išeities. Išeitis yra. Jos vardas – Artūras…

1949 | 2017-11-07 | 4169

Aprašymas: Iš visų pačių populiariausių ir geriausiai atpažįstamų kada nors sukurtų animacijos personažų kiškis Kvanka yra virtęs nepaprastuoju animacijos kūriniu, tokia gyva asmenybe, kad net sunku patikėti, jog jis „netikras“. Tapęs daugiau nei 175 animacinių trumpojo metražo filmukų ir galybės ilgojo metražo vaidybinių filmų morkas graužiančiu didvyriu. Kvanka iš ekrano stryktėlėjo į platesnį pasaulį ir tapo visuotiniu populiariosios kultūros simboliu bei vienu iš mylimiausių Beprotiškųjų melodijų personažų, kada nors liuoktelėjusių iš triušio urvo! Tarp šių itin beprotiškų mėgstamiausių kiškio Kvankos filmukų rasite talentingai atnaujintų animacijos perliukų: įpūdingas Kvankos ir Pliuškio ginčas, kuris iš jų sąžiningai elgiasi per TRIUŠIŲ MEDŽIOKLĖS SEZONĄ; piktinantis maivymasis operoje SEVILIJOS TRIUŠIS ir Kvankos bėgiojimas ratais aplink irzlų bulių filmuke NA IR GERAI KVANKAI. Ir čia tik lengvabūdiškų linksmybių pradžia šioje nesenstančioje paties šauniausio, nepakartojamo kiškio Kvankos kolekcijoje!

2015 | 2017-06-09 | 4150

Aprašymas: Trisdešimtosios karalystės caras savo šimtas penkiasdešimtmečio proga nutarė, kad jam jau pakaks – laikas į užtarnautą poilsį. „Pavargau, aš išeinu,“ – tarė caras ir pasiėmęs meškerę su kibirėliu išėjo į gūdų kaimą. Tuomet saugoti valstybę ėmėsi Ivanas su Vilku Pilku. Ivano žmona Vasilisa prisiminė, kad jiedu taip ir nebuvo išvykę į povestuvinę kelionę, ir užsienio ji iki šiol nemačiusi. Ivanas neprieštaravo, todėl visi, kartu su Katinu bei Vilku Pilku, sėdo ant skraidančio kilimo-lėktuvo ir išvyko į kelionę. O vadovauti šaliai jie pavedė paprasčiausiai daržo kaliausei… Kol filmo herojai žioplinėjo po Milaną ir Paryžių, Trisdešimtojoje karalystėje kaliausė pradėjo įvedinėti savo tvarką…

Caraitis Ivanas ir Vilkas pilkas 3 - Иван Царевич и Серый волк 3 (2015)

2012 | 2017-06-09 | 4100

Aprašymas: Žuviukas Pajus kartu su draugais gyvena koraliniame rife visai greta pikčiausių vandenyno plėšrūnų – ryklių. Jis stengiasi įtikinti rifo gyventojus, kad visiems reikia sukurti planą kaip apsisaugoti nuo ryklių atakų. Deja, niekas jo nesiklauso. Drąsusis Pajus organizuoja savigynos pamokas kaimynams, tačiau į jas niekas neina. Pasikliaudamas seno burtininko – vėžlio Neriso patarimais Pajus išmoksta kovos menų subtilybių. Į rifą atkeliauja šarminga žuvelė Rokas. Stilingas ir visada gerai nusiteikęs naujokas pasiūlo rifo gyventojams surengti įspūdingą šou ir pasilinksminti. Rifo gyventojai, sužavėti Roko charizmos ir sugebėjimo šokti, visiškai atsipalaiduoja ir pamiršta žuviuko Pajaus perspėjimus apie pavojų. Rifo gyventojai nežino, kad Rokas – piktųjų ryklių šnipas, apsigyvenęs su jais tik tam, kad galėtų išduoti visus veiksmus. Linksmindamiesi prašmatniame vakarėlyje draugai net nepastebi, kaip į jų rifą priguža ryklių. Spalvingas povandeninis pasaulis, įspūdingi 3D efektai, įsimintini ir ryškūs veikėjai pradžiugins visą šeimą.

1996 | 2017-06-09 | 4775

Aprašymas: Šis filmas – tai puiki gerų idėjų sąjunga: superžaidėjas Michaelis Jordanas, patraukli animacija ir nepakartojami nuotykiai. Pramogų parko savininkas sumano beprotišką naujieną lankytojams ir pradeda ją įgyvendinti. Jam prireikia pagalbos. Michaelis Jordanas sutinka padėti…

2002 | 2017-06-09 | 3454

Aprašymas: Tai linksma animacinė pasaka apie Havajuose gyvenančią penkiametę mergaitę Lilo, kuri rūpinasi vandenyne gyvenančiais gyvūnais, juos maitina ir globoja. Ji gyvena su vyresniąja seserimi Nani, labai mėgsta Elvį Preslį, mokosi šokti, bet yra vieniša – jos tėveliai žuvo avarijoje, kitos mergaitė jos nemėgsta. Tuo metu toli nuo žemės esančioje planetoje randamas keistas mėlynas didžiaakis sutvėrimas, nepavykęs mokslininko genetinis eksperimentas – jis labai stiprus, bet ir labai agresyvus, nemokantis suvokti gėrio. Todėl jį nutariama sunaikinti, tačiau mėlynasis gyvūnėlis sugeba pabėgti ir nuskristi į Žemę, nuostabaus grožio Havajų salas ir pasislėpti šuniukų prieglaudoje (nors turi net šešias kojas!). Jį persekioja į Žemę nusiusti sekliaim kurie privalo jį pagauti ir grąžinti atgal į namus…

2002 | 2017-06-09 | 3937

Aprašymas: Mažylis – septynmetis berniūkštis, karštą ir ilgą vasarą nuobodžiaujantis mieste. Tėvai ir vyresnieji brolis bei sesuo užsiėmę savais reikalais ir, atrodo, visai pamiršo jauniausiąjį šeimos narį. Tačiau vieną tvankų vakarą Mažylio vienatvė ir nuobodulys dings visiems laikams! Burgzdamas nežinia kaip ant nugaros pritaisytu propeleriu, grakščiai laviruodamas tarp kaminų, saulėlydžio fone pasirodo vienintėlis ir nepakartojamas “vyrukas pačiame gražume”, linksmas ir niekada nenukabinantis nosies uogienės bei pyragėlių mėgėjas, nepralenkiamas išdaigininkas ir nenuspėjamas įvairių žaidimų prasimanytojas Karlsonas, kuris gyvena ant stogo!

2000 | 2017-06-09 | 4292

Aprašymas: Trys meškiukai susiranda naujų draugų, su kuriais jie įveikia visas kelyje pasitaikančias negandas. Įdomūs narsių mažylių nuotykiai subtiliai pateikti šioje animacinėje juostoje.

2030 | 2018-07-24 | 5493

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

2030 | 2018-07-24 | 3638

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2009 | 2017-06-09 | 3916

Aprašymas: Nusilpus Asgardo karalystės gynybai, gudrusis Lokis nusprendžia visam laikui atsikratyti prakeiktojo įbrolio Toro. Didingoje gėrio ir blogio kovoje Torui teks susikauti su Halku – vienintele būtybe pasaulyje, kuri jėgomis prilygsta jam, didingajam Dievui.

2005 | 2017-06-09 | 4249

Aprašymas: Gothamo miestą terorizuoja Drakula, samdinys gali sustabdyti negailestingą vampyrą anksčiau, negu jis nuskriaus kiekvieną mieste. Reikia paskubėti!

1993 | 2017-06-09 | 4572

Aprašymas: Trys bičiuliai, Peliukas Mikis, Antulis Donaldas ir Šuo Gufis svajoja tapti muškietininkais, tačiau piktasis Pitas nori draugais pasinaudoti: jų pagalba pašalinti nuo sosto princesę Minę. Ir nors trijulė nepanaši į didvyrius, jie žino kas yra draugystė ir garbė.

2000 | 2017-06-09 | 3941

Tai dar viena nuostabi „Na, palauk!“ lietuviškai serija. Veiksmas persikelia į statybų aikštelę. Vilkas, kaip visada, bando įgyvendinti savo klastūniškas užmačias. Nejaugi jam pavyks pagauti gerąjį kiškutį? Jei norite sužinoti, kuo baigsis gaudynės ir kaip vilkas įklius į savo paties spąstus, žiūrėkite online šią nepaprastą „Nu, pogodi!“ seriją iš senosios animacijos kraitelės.