Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2009 | 2017-06-09 | 4912

Aprašymas: Kalėdos – stebuklų metas. Vienas didelis diedas kalėdų išvakarėse išdalina visiems vaikučiams ir ne tik didžiulį maišą dovaną. Sudėtinga tai padaryti vienam žmogui, todėl jis turi pagalbininkų. Labai daug pagalbininkų. Jie žinomi, kaip slaptoji kalėdų senelio tarnybą. Šis filmukas apie kelis šios tarnybos narius, kurie įsivelia į nuostabų nuotykį, kurio metu atgimsta asmeninės vertybės.

2030 | 2018-07-24 | 3332

Aprašymas: Mažas vėžliukas Franklinas gyvena nedideliame miestelyje, lanko mokyklą ir žaisdamas su draugais atranda pasaulį. Mokytis jam padeda tėvai arba kiti suaugę. Franklinas labai mėgsta maudytis, mėgsta meną (ypač piešimą) ir pyragus. Vėžliukas bijo tamsos ir griaustinių, bet kai jie užeina, baimą padeda įveikti draugai – mėlynasis šunelis Semas ir mėlynoji antklodė. Franklinas susiduria su daug linksmų, bet savitus charakterius turinčių herojų: Meškinu, Lape, Triušiu, Bebru, Žąsimi, Sraige ir mažąja sesute Harieta. Kartu jie įveikia sunkumus ir patiria daug smagių nuotykių, iš Franklino ir jo draugų drąsių poelgių bei atradimų gali pasimokyti visi vaikai.

2004 | 2017-06-09 | 3981

Aprašymas: Unikalus filmas, kuriame visus vaidmenis atliko lėlės… Daugiau nei du šimtai meistrų iš visos Europos ištisus mėnesius kūrė lėlių personažus, pasinaudodami savo sugebėjimais, patirtimi ir įdėdami į darbą savo sielą, masinėse scenose dalyvavo/vaidino daugiau nei šimtas lėlininkų. Tragiška didžiojo valdovo Avalono žūtis uždegė rusenančią nesantaiką tarp avaloniečių ir zeritų. Nujausdami artėjantį įsiveržimą, avaloniečiai sandariai uždarė senovinio Avalono vartus. Tuo tarpu, jaunas žuvusio valdovo sūnus Chelas Tara, kuris turėtų užimti sostą, galvoja ne apie busimą valdymą, o apie kerštą zeritams, kurie nužudė jo tėvą. Persirengęs paprastais drabužiais ir pasiėmęs tik tėvo kardą, Chelas palieka gimtąją pilį ir išeina į nežinią…

2030 | 2018-07-24 | 4064

Aprašymas: Keisti Blynelio Džeko nutikimai (angl. The marvelous misadventures of Flapjack) – JAV animacinis serialas.

2000 | 2017-06-07 | 3787

Tai filmukas vaikams apie berniuką vardu Kolia ir jo šuniuką, kurie būdami vieni namie sutinka du vyrukus, kurių vienas sako, kada galima kažką daryti, kitas - kada ne. Šis filmukas moko vaikus apie tai, kas yra saugu ir kaip verta elgtis paprastose, guyvenimiškose, situacijose. Žiūrėdami animacinį filmą, vaikai supras, kodėl kartais tėveliai draudžia daryti vieną ar kitą dalyką.

1950 | 2017-06-07 | 4114

Senosios animacijos filmukas vaikams Elnias ir vilkas. Filmukas apie elnią ir vilką. Vilkas medžiojo miške, norėjo pagauti garnį, tačiau ant jo užvirto medis. Vargšelis šaukėsi pagalbos, ir čia pasirodė miško kaimynas Taurusis Elnias. Vilkas maldavo jį išgelbėti, žadėjo jog nei musės nenuskriaus. Elniui pagailo vilko ir jis nusprendė pasielgti garbingai, padėti kaimynui. Vilkas vos išlindęs iš po pušies pareiškė, kad vilkai savo žodžio šeimininkai ir kesinosi elnią suėsti. Tačiau čia pasitaikė kaimynas Lokys, kuris abu išmintingai pamokė.

2010 | 2017-06-09 | 4062

Aprašymas: „Haris Poteris ir mirties relikvijos 1 dalis”. Haris, Ronis ir Hermiona eina Dumbldoro pasiųstu taku – surasti visus Horokrusus, bei juos sunaikinti. Tačiau tai nebus taip lengva. Haris, Ronis ir Hermiona yra nusikaltusieji teismui, nuo tada kai Mirties Valgytojai užgrobė Magijos Ministeriją. Buvo pasiūlyta 10 tūkst. galeonų suma tam, kuris suras ir įduos Harį Mirties Valgytojams, kad Voldemortas galėtų jį nužudyti (tik Voldemortas gali nužudyti Harį, bet Tamsos Valdovas liepė Mirties Valgytojams nežudyti berniuko, nes tai nori padaryti pats). Haris nežino, kaip atrodo Horokrusai, kur jie yra, ir neturi jokių minčių, kaip juos sunaikinti. Kol Poteris yra šioje kelionėje, jis kartkartėmis jaučia Voldemorto mintis ir gali matyti, jog Tamsos Valdovas taip pat išvykęs kelionėn. Skirtumas tik tas, kad jis ieško lazdelės apie kurią Haris dar nėra girdėjęs. Vaikinui šiek tiek pašniukštinėjus, pėdsakai atvedė jį prie paslaptingos istorijos apie “Mirties Relikvijas”. Taigi, kol Haris ieško Horokrusų ir mokosi apie “Mirties Relikvijas”, jis atsiduria dar didesniam pavojuje, kokiame tik kada buvo. Ir kuomet pavojus suskamba, žmonės miršta…

2009 | 2017-06-09 | 3912

Aprašymas: Du visiški nevykėliai Džo ir Tonis sugalvoja nerealų planą, kaip užsidirbti krūvą pinigų ir iškeliauti atostogų. Džo nutaria „prastumti“ penkis kilogramus „žolytės“, kurią gauna skolon iš labai įtakingo narkotikų prekeivio. Tačiau jei jis negrąžins skolos sutartu laiku, jo laukia tikrai liūdnas galas… Kaip grąžinti „babkes“? Kaip išsukti uodegą?

1997 | 2017-06-09 | 4162

Aprašymas: Mažylis Miltonas iš tikrųjų labai mažas. Jis gyvena laikrodyje ant židinio atbrailos svetainėje. Apie Miltono egzistavimą nežino niekas, išskyrus jo geriausią draugą Duglą – didžiulį kudlotą šunį, kuris visą dieną snaudžia prie židinio arba saugo Miltoną nuo visokių pavojų. O dabar, aišku, ir nuo jūsų! Miltonas toks paprastas ir valiūkiškas, kad jam nelieka abejingi visokio amžiaus vaikai.

1970 | 2017-06-09 | 3745

Simple Things (1953).

2030 | 2018-07-24 | 3800

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

2000 | 2017-06-09 | 3492

Filmuke vaikams „Smurfai“ vaikučiai pamatys istoriją apie purpurinį smurfą. Smurfų miestelyje vyksta statybos, pastatytą tiltą Smurfytė nudažo rožine spalva ir tėtė smurfas supyksta, nes niekas jo nesiklauso ir visi elgiasi pagal savo norus. Smurfui Tingaliui kertant rąstus įgėlė musė ir jis tapo purpuriniu ir prarado balsą. Violetinės musės nuodai stiprūs, todėl tėtė liepia jį sugauti ir nunešti į laboratoriją, kad panaikintų nuodų sukeltą poveikį. Reikia surasti vaistus kol ne vėlu. Ar pavyks apsaugoti visą smurfų miestelį nuo nuodų poveikio, vaikučiai su tėveliais galės išvysti nuostabaus filmuko „Smurfai“ serijoje.

2030 | 2018-07-24 | 3903

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

1989 | 2017-06-09 | 3792

Aprašymas: Pirmasis žinomo anime režisieriaus Mamoru Oshii („Dvasia šarvuose“, „Padangių klajokliai“) ilgametražis filmas, pašvęstas žmogaus ir roboto konflikto tematikai. Netolimoje ateityje žmonės darbui naudoja milžiniškus robotus, vadinamus „laborais“ (nuo angliško žodžio „labor“ – „darbas“). Tokijo policija tvarkai palaikyti naudoja „patruliuojančius laborus“ – „patlaborus“. Filmo veiksmas sukasi aplink vieną Tokijo specialiosios paskirties policininkų būrį, besistengiantį atskleisti ir sužlugdyti sąmokslą, kuris sunaikintų visą miestą.

2011 | 2017-06-09 | 4122

Aprašymas: Nuotykių ištroškęs Toras leidžiasi į svarbiausią gyvenimo kelionę. Prie jo prisideda trys narsūs kariai ir ištikimas brolis Lokis, kurio magija gali pasitarnauti keblioje situacijoje. Kelionės tikslas – neatrasti lobiai. Iš pirmo žvilgsnio visai nepavojinga išvyka tampa išbandymu. Torui teks įrodyti, ko jis vertas, ir išgelbėti Asgardą nuo sunaikinimo…

2030 | 2018-07-24 | 3575

Aprašymas: Betmenas (angl. The Batman) – JAV animacinis serialas. Nors šiame seriale yra aspektų iš ankstesnių Betmeno siužetų, istorija yra gretutinė ir jų netęsia.

2000 | 2017-06-09 | 3633

Smurfų sriuba – dar viena nenuspėjama serija vaikučiams. Gargamelis kuria nuodus kuriais tikisi sunaikinti smurfus tačiau kaip visada nerangusis Azraelis jam sutrukdo.Ak tas pasiutėlis katinas. Gargamelis susivienys su Didžiaburniu pažadėjęs jam smurfų sriubos. Taigi jiedu leisis ieškoti mažųjų smurfų. Didžiaburnis labai nekantrus veikėjas linksma jį stebėti. Kaip smurfams apsisaugoti nuo šio pikto užpuoliko ? Šiems geručiams nykštukams turi pasisekti. Juk gėris visada nugali blogį ar ne ?