Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2003 | 2018-07-24 | 3847

Kaip ir pirmajame FMA veiksmas vyksta alternatyviame pasaulyje, kuriame kai kurie žmonės moka vienus daiktus paversti kitais, ne tai ne burtai, o alchemija. O žmonės tai sugebantys vadinami ne burtininkais, o alchemikais, jie galima sakyti tobulesnė mūsų pasaulyje viduramžių alchemikų versija, skirtumas tas kad šio anime alchemikams puikiai sekasi vienus daiktus versti kitais.

Istorija sukasi apie brolius Elric'us, kurie klajoja po pasaulį ieškodami "rakto" kuris padėtų susigrąžinti prarastus kūnus, kuriuos prarado bandydami atgaivinti mirusią mamą.
Nors žmonių prikėlimas viena didžiausių alchemijos tabu ir niekam iki šiol nebuvo pavykę to atlikti, tačiau broliai Elric'ai pasikliaudami savo žiniomis, kurias įgijo per ne vienerius metus trukusius mokymus, nusprendė nepaisyti draudimų ir vistiek bandyti atgaivinti mylimą mamą. Deja jų bandymas baigėsi tragiškai, o kaip baudą už alchemijos tabu nepaisymą jie sumokėjo savo kūnais. Vyresnysis Edvardas prarado dešinę ranką ir kairiąja koją, o jaunėlis Alfonsas visą kūną, atrodytų kad po tokios tragedijos jiems jau viskas baigta, bet jie susilopė žaizdas ir iškeliavo į pasaulį kad susigražintų savo kūnus, o kad galėtų prieiti prie reikalingos informacijos Edvardas įstojo į valstybės alchemikų gretas, tačiau valstybės alchemiko duona atneša ne tik žinių bet ir nemažai bėdų, mat jie ieškodami tiesos aptinka ir tokių žinių kurios skirtos ne visiems. Taip po truputį broliai artinasi prie tiesos, kuri ne tik turi padėti jiems susigrąžinti kūnus, bet ir pakeis šalį.

Metalinis Alchemikas: Brolija (1 Sezonas) - Fullmetal Alchemist (Season 1) (2003)

1995 | 2017-06-09 | 4105

Aprašymas: Eli yra miela, maža mergaitė, kuri laimingai gyveno iki tol… kol pagrobė jos brolį Tomą piktoji sniego karalienė. Mažoji Eli susiruošė į neįtikėtiną kelionę gelbėti savo brolio… Jos laukia neįtikėtini nuotykiai.

2000 | 2017-06-07 | 3772

Ant vandens. Vienam skirta skaidyti, kitam vaikščioti žeme, o trečiam plaukioti vandenyje ir bandyti tai pakeisti beprasmiška. Kiekvienas gyvas sutvėrimas žemėje turi savo prisitaikymą gyventi, kaip ir kiekvienas žmogus gyvenime turi savo kelią. Žuvis panoro išnirti į sausumą, kurioje taip paprastai gyvena, veršiukas, ežiukas, ančiukas, tačiau netrukus suprato, kad jai tai pražūtinga ir teisingiausia gyventi taip, kaip tau skirta. Kas gimė skraidyti - skrajos danguje, kas vaikščios žeme, o kas plaukios vandenyje ir draugystėje vienas kitą papildys.

1990 | 2017-06-09 | 3920

Aprašymas: Kai visa šeimynėlė išskrido į Paryžių švęsti Kalėdų, aštuonmetis pabudo ir suvokė paliktas visiškai vienas. O ką daryti, jei kaip tik per Kalėdas namą nusižiūrėjo pikti vagys? Gintis ir ginti namus!

2005 | 2017-06-09 | 3822

Aprašymas: XVII amžiaus Prancūzija. Karališkąjį dvarą apgaubė intrigos, o karalienės garbę yra pasiruošęs suteršti kardinolas Rišelje. Tik drąsuolis D’Artanianas su savo naujais draugais muškietininkais gali išgelbėti valstybę nuo naujo skandalo ir karo…

2030 | 2018-07-24 | 3439

Aprašymas: Dora ir draugai (angl. Dora & Friends) – JAV animacinis serialas apie mergaitę Dorą ir jos draugų nuotykius mieste.

2000 | 2017-06-07 | 4472

Laikrodis su gegute – linksma istorija apie laikrodyje gyvenusią gegutę. Vieną dieną gegutė išskrenda į mišką ieškoti sau pagalbininko. Ją bando pakeisti ir varliukas, ir katė, ir šuo, ir liūtas, tačiau niekam nepavyksta. Todėl visi be galo apsidžiaugia kai gegutė pagaliau sugrįžta. Pažiūrėkite šį nuotaikingą filmuką. Jis padeda vaikams suprasti, kad ne visada yra lengva padaryti tai, kas iš pirmo žvilgsnio atrodo labai paprasta.

2005 | 2017-06-09 | 4166

Aprašymas: Archeologė ir šaunioji seklė Velma dabar yra Egipte ir ruošiasi dalyvauti restauruoto sfinkso, paslaptingos mitinės būtybės su žmogaus galva ir liūto kūnu, atidengimo ceremonijoje. Kaip tik ten ji visai netikėtai atras slaptą kapą, kuris priklausė pačiai Kleopatrai! Tačiau saugokitės senovės faraonų prakeiksmo: „Nilas išseks, dykuma pakils ir visi išdrįsę įeiti bus paversti akmenimis!“ Žinoma, tai nesustabdys Skūbio Dū ir jo komandos! Jie eis į vidų ir ras dar baisesnių dalykų – prakeiktą nemirusiųjų armiją! Taigi, patogiai įsitaisykite ir stebėkite nuostabiausius Skūbio Dū nuotykius!

1972 | 2017-06-08 | 4150

Šis filmukas vaikams – vienas iš senosios animacijos šedevrų. Tai labai turtingas pasakojimas, supažindinantis su geografija ir kitų mokslų žiniomis. Be to, „Senojo jūrininko pasakojimuose“ gausu įtraukiančių situacijų. Tai puikus filmukas norintiems atrasti kažką naujo ir su veikėjais patirti ne vieną nuotykį.

2030 | 2018-07-24 | 3608

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

1998 | 2017-06-09 | 3658

Donald Duck Trick or Treat išleistas 1952 m.

2000 | 2017-06-07 | 3693

Filmukas Legenda apie piktą milžiną – filmukas apie neturtingą žveją, kuris kartą jūroje užmetęs tinklą, ištraukė butelį. Vos tik žvejys jį atkimšo, iš jo išlindo didžiulis ir piktas milžinas. Jis pavertė žveją žymiu ir turtingu žmogumi už tai, kad šis išlaisvino jį iš butelio. Tačiau išlaisvintas milžinas sukėlė jūroje audras, sudaužė kitų žvejų laivus ir juos pražudė. Geraširdis žvejys, nors ir tapo turtingu, dėl to labai liūdėjo ir pasitaręs su žyniu nusprendė pergudrauti milžiną, ir uždaryti jį atgal į butelį. Pažiūrėkite šią įdomią ir pamokančią istoriją. Ji atskleidžia, kad gyvenime svarbiausia ne turtai, o gera ir tauri žmogaus siela.

2013 | 2017-06-09 | 3928

Aprašymas: „Narsusis riteris Justinas“ – tai širdį sušildanti pasaka apie draugystę, garbę ir pasiaukojimą. Mažas berniukas trokšta tapti stipriu vyru, tačiau pirmiausia turi suprasti, kurie dalykai gyvenime svarbiausi. Justinas gyvena karalystėje, kurioje beveik nebėra riterių ir vyrauja biurokratija. Jo svajonė – tapti vienu iš Garbės riterių, tokiu, koks buvo jo senelis. Tačiau Justino tėtis siekia, kad jo sūnus sektų tėvo pėdomis ir būtų įtakingas advokatas, o ne užsiimtų, jo galva, kvailais ir niekam nebereikalingais darbais. Po įkvepiančio apsilankymo pas senelę Justinas pradeda išbandymų kupiną kelionę savo svajonės link. Pakeliui jis sutinka atkaklią ir gražią mergaitę, rodančią jam kelią, o vingrus burtininkas Melkijadas, gražuolis seras Kloreksas ir trys vienuoliai perduoda Justinui senovės išminčių skelbtas paslaptis. Nors iš pradžių visi abejoja Justino sugebėjimais, tačiau grįžus pavojingam, karalystę sunaikinti siekiančiam buvusiam Garbės riteriui Heraklijui, berniukas turi priimti sprendimą: stoti ginti karalystės ar išsižadėti savo svajonės.

2000 | 2017-06-07 | 3635

Senosios animacijos filmukas vaikams Balerina laive. Animacinis filmukas apie baleriną kuri paslapčia įšoko į laivą ir vis susukdavo galvas jūreiviams vos padariusi kelis judesius. Neatsilaikė ir kapitonas kurį komanda išnešė su neštuvais. Balerina grakščiais judesiais šoko burėmis, sklandė oru ir šokdino visą laivo įgulą, jureiviams tai nepatiko. Ir štai jūroje pakilo audra... Kas buvo toliau pamatysite pažiūrėję šį animacinį filmuką.