Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3957

Mes su Šerloku Holmsu – klasikinės istorijos apie garsųjį seklį atpasakojimas. Pagrindinis pasakos veikėjas šuo Tomas – Šerloko Holmso padėjėjas gaudant plėšikus. Senolis Tomas pasakoja jaunėliams kaip jie su Šerloku gaudė nuožmiausius miesto plėšikus bei narplioja sudėtingiausias amžiaus bylas. Ko pamoko filmukas Mes su Šerloku Holmsu sužinosite pažiūrėję jį online lietuviškai.

2000 | 2017-06-07 | 3793

Miško paštas gavo siuntinį! Paštininkas geniukas pasimetęs ir nežino kam siuntinys priklauso, nes siuntinys adresuotas...pačiam silpniausiam. O kas miške yra pats silpniausias? Vilkas? Šernas? Gal lapė? Nė vienas nenori to pripažinti! Tačiau sužinojus, kad paties silpniausio laukia siuntinys-dovana, tarp miško žvėrių užverda įnirtinga kova – kuris gi iš visų yra silpniausias? Dabar jau visi nori tokiais būti! Kas gaus tokią didžiulę dovaną? O įdomu, kas gi yra dėžėje? Kokia dovana laukia laimėjusio kovą dėl siuntinio? Galbūt teks pasigailėti… Viską, vaikai, sužinosite pažiūrėję vieną nutikimą miške ,,dovana silpniausiam”.

2000 | 2017-06-07 | 4078

Gyveno kartą paršiukas Čiunia. Buvo jis bebaimis linksmas išdykėlis, kuris pasišokinėdamas bėgo per mišką ir sutiko nuliūdusį viščiuką. Linksmas paršelis kaip mat padėjo jam surasti namus ir sugrįžti pas mamą. Vėliau išmokė zuikį, kad negalima vogti, o jei kažko nori tai gali tiesiog paprašyti. Tačiau visi žvėrys manė, kad paršiukai yra bjaurūs, purvini ir nevykę. Tada paršiukas užsimanė tapti paukšteliu, bet jam nieko neišėjo. Mama jį išmintingai pamokė, kad geriausia būti savimi ir svarbiausia yra ne kas tu esi, o koks esi. Kviečiame pažiūrėti šį nuostabų filmuką.

2022 | 2017-06-09 | 3759

Filmuko „Maša ir lokys“ epizode „Kai visi namuose“ lokio atskris aplankyti jo užaugintas mažasis pingviniukas. Tik atskridęs paukštelis mieliau laiką leis su Maša negu su lokiu. Lokys jausis labai įskaudintas, bet geraširdė mažylė sugalvos, ką daryti, kad jos draugas ir vėl jaustųsi reikalingas. Serijoje „Kai visi namuose“ vaikai pamatys, kokių smagių žaidinimų herojams prigalvos nenuorama Maša.

2014 | 2017-06-09 | 3882

Aprašymas: Mieli, linksmi ir niekada nenuobodžiaujantys Troliai Mumiai kviečia prisijungti prie didžiausios savo kelionės. Mumiai ne tik plaukia atostogauti į Rivjerą, jų nuotykiai pirmą kartą ir kino ekranuose. Atšlepsėjus atostogų metui Mumiai nusprendžia apsilankyti prabanga tviskančioje ir įvairiausiais malonumais viliojančioje žydrojoje pakrantėje. Kelionėje išgyvenę pavojingą audrą ir net patekę į negyvenamą salą, nuotykių ieškotojai pagaliau pasiekia savo tikslą. Atrodytų, laikas pailsėti, bet saugiame savo namelyje įpratę gyventi Troliai Mumiai susiduria su keisčiausiomis kurorto taisyklėmis ir patiria aibę linksmų nesusipratimų. Juk Mumiai nė nenutuokia, kad vonia tai ne baseinas, o už viešbutį bei drabužius reikia mokėti. Ir žinoma, jie tikrai nemoka tinkamai valgyti visų tų keistų prancūziškų patiekalų. Trolių Mumių nuotykiuose jie turės progos atpažinti ne vieną linksmą situaciją iš mūsų kasdienybės.

2000 | 2017-06-07 | 3748

Senosios animacijos filmukas vaikams Žiogo kuzes nuotykiai. Žiogas kuzė, linksmai sau gyvena savo pievelėje, kartu su karve kuri nemoka dainuoti ir paukščių choru. Bet vieną dieną, vėjas jį nubloškia į tolimąją Afriką, kurioje visi gyvūnai draugiški ir linksmi. Bet, jų gyvenimo ramybę sudrumsčia atšliaužusi gyvatė, kurios bijo visi. Kaip nekeista, šis žiogas labai drąsus, tad jis imasi kovos su gyvate.

2022 | 2017-06-09 | 3957

Animacinio filmo „Maša ir lokys“ serijoje „Uogienės diena“ vaikai ir jų tėveliai pamatys,kaip sekėsi lokiui virti uogienę. Išdykėlė Maša ir vėl privers savo didįjį draugą darbą pradėti nuo pradžių. Net pačiai nenuoramai pagails lokio ir ji tuoj pat sugalvos, kaip draugui padėti. Serijoje „Uogienės diena“ žiūrovai sužinos, kuo baigėsi lokio uogienės virimas.

2016 | 2017-06-09 | 3901

Aprašymas: Sofija yra nuoširdi, labai smalsi, itin geros širdies ir mėgstanti skaityti mergaitė, gyvenanti vienoje našlaičių prieglaudoje. Vieną vėlų vakarą jos dėmesį nuo knygos atitraukė lauke pasigirdę keisti garsai. Nors Sofija žinojo, kad naktį nedera kelti kojos iš lovos, smalsumas nugalėjo. Prisiartinusi prie lango ir dirstelėjusi į užmigusį miestą, mergaitė sustingo iš siaubo: gatvėje ji pamatė didžiulį milžiną. Nors iš karto stryktelėjo atgal į lovą, jau buvo per vėlu: milžinas ją pastebėjo. Įsivaizduokite mergaitės nuostabą, supratus, jog milžinas visai ne toks baisus, koks atrodo. Netgi priešingai – yra geraširdis, mielas, taikus ir draugiškas. Priešingai kitiems milžinams, kurie yra baisūs, pikti ir, tiesą sakant, kartais netgi valgo mažus vaikus. Blogiausia, kad blogieji milžinai vis labiau skverbiasi į žmonių pasaulį. Sofija kartu su naujuoju draugu sutaria, kad toliau taip tęstis nebegali ir iškeliauja į pavojingą, nuotykių kupiną žygį, užsibrėžę tikslą išvyti piktuosius milžinus ten, iš kur jie atkeliavo.

1970 | 2017-06-09 | 3919

Mickey's Service Station. Pirmas multfilmas, kur Peliukas Mikis, Gufis ir Donaldas vaidina kartu.

2022 | 2017-06-09 | 3940

Animaciniame filmuke „Dvi prieš vieną“ mažieji žiūrovai ir jų tėveliai pamatys net dvi Mašas, tiksliau – Mašą ir jos sesutę Dašą. Visi žino, kaip viena Maša sugeba sujaukti lokio namus, reikia tik įsivaizduoti, ko gali pridaryti dvi tokios mergaitės. Serijoje „Dvi prieš vieną“ lokys supras, kad varvantis stogas tai ne blogiausia, kas jam galėjo nutikti.

2000 | 2017-06-09 | 3935

Tai dar viena nuostabi „Na, palauk!“ lietuviškai serija. Veiksmas persikelia į statybų aikštelę. Vilkas, kaip visada, bando įgyvendinti savo klastūniškas užmačias. Nejaugi jam pavyks pagauti gerąjį kiškutį? Jei norite sužinoti, kuo baigsis gaudynės ir kaip vilkas įklius į savo paties spąstus, žiūrėkite online šią nepaprastą „Nu, pogodi!“ seriją iš senosios animacijos kraitelės.

2000 | 2017-06-07 | 3555

„Sudužęs žaisliukas“ žaismingas filmukas vaikams, kuriame berniukas ir šuniukas draugiškai puošia eglutę. Staiga vienas žaisliukas sudūžta ir šuniukas už tai išmetamas lauk. Gyvūnėlis vienas lauke, kur siaučia baisus speigas. Vaikai susidomės intriguojančiu siužetu bei užuomina, kad savo augintiniais reikia rūpintis. Na, o pabaiga pradžiugins.

1964 | 2017-06-08 | 4266

Filmukas Coliukė. Kartą gyveno moteriškė, ji neturėjo vaikų, todėl ji nuėjo pas žynę. Ta žynė davė moteriškei miežio grūdą ir liepė jį pasodinti. Moteriškė nieko nelaukusi pasodino grūdą ir staiga išdygo didžiulė gėlė, o jos žiede - maža nuostabiai graži mergaitė vardu Coliukė. Labai šiltas ir gražus filmukas vaikams apie Coliukę ir apie meilę.

2004 | 2017-06-09 | 4070

Aprašymas: XIX amžius, Anglija, pramonės revoliucijos laikai, taškas nuo kurio žmonija padarė didžiausią šuolį į naują pasaulį. Siužete bandoma pabrėžti, kad žmogaus protui ir galimybėms nėra jokiu ribų ir kartais žmonės būna nepasirengę kažkuriems naujiems atradimams. Mokslininkas Loidas Garas ir jo sūnus Edvardas po ilgų ekspedicijų atrado gryną mineralinį vandenį. Jie mano, kad vanduo gali būti panaudotas kaip pagrindinis energijos šaltinis garo varikliams. Rusijoje atliekamo eksperimento metu įvyko nelaimė ir Edvardas buvo apgaubtas šaldymo dujų, dėl to susikūrė keistas sferinis aparatas (galingas energijos šaltinis).

2030 | 2018-07-24 | 3724

Aprašymas: Rekso nuotykiai (lenk. Reksio) – Lenkijos animacinis serialas vaikams. Mielas šuniukas vardu Reksas kartu su savo draugų kompanija nuolat patenka į pačias linksmiausias ir pamokančias istorijas. Todėl Jūs tikrai turėsite ko pasimokyti iš nuotykių, kurie ištiks šiuos mažus neklaužadas. Draugams teks tapti ir aktoriais, ir keliautojais, ir burtininkais, ir gydytojais ir kt.