Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2012 | 2017-06-09 | 3355

Aprašymas: Storuliukas Olipas labai mėgsta žaisti su monstrais, žiūrinėti komiksus, valgyti saldainius ir traškučius. O štai apie žuvį, jis negali nė pagalvoti. Bet mama, norėdama, kad sūnus teisingai maitintųsi, paruošia jam „auksinę žuvelę“. „Jei tu ją suvalgysi, išsipildys visi tavo norai“, – tikina mama Olipą. Olipas mama nepatiki, nenoriai suvalgo žuvį ir pasako, kad norėtų, jog į Žemę atskristų ateiviai ir sunaikintų visus vandens gyventojus. Jo ir visų kitų nuostabai, taip ir atsitinka: Žemę ima atakuoti ateiviai iš Saturno ir naikinti vandens gyvūnus. Kas gi bus toliau? Ar pavyks sustabdyti ateivius?

1993 | 2017-06-09 | 4567

Aprašymas: Trys bičiuliai, Peliukas Mikis, Antulis Donaldas ir Šuo Gufis svajoja tapti muškietininkais, tačiau piktasis Pitas nori draugais pasinaudoti: jų pagalba pašalinti nuo sosto princesę Minę. Ir nors trijulė nepanaši į didvyrius, jie žino kas yra draugystė ir garbė.

1992 | 2017-06-09 | 4123

Aprašymas: Turbūt nėra vaiko, kuris nepažinotų inspektoriaus Gadžeto. Tai kadaise apsaugos darbuotoju dirbęs Džonas Braunas, kuris siekdamas tapti policininku buvo sunkiai sužeistas kibervagišiaus, o apsauginio bosė jį, Gadžetą, išgelbėjo paversdama kiberpolicininku – robotu inspektoriumi. Šiame animaciniame filme, nominuotame prestižiniam Emmy apdovanojimui, inspektorius Gadžetas užsimoja išgelbėti Kalėdas!

1995 | 2017-06-09 | 4510

Aprašymas: Mažylis – paršelis, kurį ūkininkas laimėjo mugėje. Vos tik parvežtas namo, paršiukas susirado naują “mamą” – margaspalvę aviganę. Netikėtai Mažylis suprato, kad labiausiai jam patinka ganyti avis. Juolab, kad šios, sužavėtos paršelio mandagumo, jam visiškai paklūsta ir daro viską, ko tik jis paprašo. Mažylio šeimininkas pastebėjo neįtikėtinus augintinio gabumus ir nusprendė dalyvauti aviganių konkurse. Deja, susirungti prestižiniame čempionate leidžiama tik šunims.

2000 | 2017-06-07 | 3655

Senosios animacijos filmukas Mėlynas šuniukas. Pasaka apie mėlyną šuniuką, su kuriuo niekas nenorėjo žaisti, nes visi šunys buvo pilki. Tai pat čia dalyvauja ir piktas piratas kuris yra pats blogiausias pasaulyje, bei katinas. Tačiau veliau šuniukas susirado draugą jureivį ir tapo laimingas. Tuomet ir visi šunys jį pamėgo. Dabar šunelis ir vaikus gali pamokyti, kad jei esi kitoks nesielvartauk, o susirask draugą ir būsi laimingas.

2030 | 2018-07-24 | 4553

Aprašymas: Madagaskaro Pingvinai (angl. Penguins of Madagascar) – JAV animacinis serialas. Daugumai žmonių Skipper, Kowalski, Rico ir Private yra keturi žavūs pingvinai gyvenantys Centriniame Zoo parke. Ir būtent taip pingivnai nori, kad žmonės galvotų. Kodėl? O gi todėl, kad šie ramūs pingvinai ištiesų yra puolamasis elitinis burys su neprilygstamais komandos įgudžiais ir slaptu štabu. Jų misija? Išlaikyti tvarką zologijos sode. Jie gavo naują kaimyną Karalių Julieną. Šis vakarėlių žvėris ir lemūras, kuris pasiskelbė “Lemūrų karaliumi” yra naujas zologijos sode…

2014 | 2017-06-09 | 3993

Aprašymas: Šįkart juostos kūrėjai nukelia mus į 50 metus prieš Kristų. Romėnai nukariavo visą Galiją? Bet ar išties visą? Tikrai ne! Vienas užsispyrusių galų kaimelis net neketina pasiduoti okupantams. Įpykęs dėl susiklosčiusios padėties, o ypač dėl to, kad jo kariuomenė neįstengia susidoroti su nepaklusniaisiais, Julijus Cezaris nusprendžia imtis kitos taktikos. Jeigu ši barbariška galų civilizacija pajėgia atsispirti Romos karinei galybei, galbūt neatsilaikys prieš jos gyvenimo būdą. Gudragalvis karvedys nusprendžia šalia galų kaimelio pastatyti prabangų romėnišką rajoną – tikrą dievų žemę, kurios siūlomi malonumai nustebintų net visko mačiusius. Ar šaunieji galai nesusivilios romėniška prabanga ir patogiu gyvenimu? Ar jų kaimelis taps tik paprasčiausia atrakcija turistams? Patikėkite, Asteriksas ir Obeliksas padarys viską, kad sužlugdytų Cezario planus!

2000 | 2017-06-07 | 3548

Lobis - nuotaikingas filmukas apie tigriuką ir beždžioniuką, kurie susiruošė ieškoti lobio. Drauge su savimi jie pasikviečia ir kurmį. Begalinis karštis sekina lobio ieškotojų jėgas ir, negana to, žiurkė pavagia jų žemėlapį. Po ilgų gaudynių jie atgauna žemėlapį, suranda lobio vietą ir imasi darbo. Kurmis įnirtingai kasa žemę kol pasiekia lobį - vandenį. Lobio ieškotojai be galo džiaugiasi lobiu. Vanduo palaisto sausros išdžiovintą žemę ir pagirdo ištroškusius gyventojus. Šis filmukas parodo, kad vanduo yra toks reikalingas, kad prilygsta didžiausiam lobiui.

1997 | 2017-06-09 | 3911

Aprašymas: Murėjus – stebuklingas padaras. Jis burtininkas ir Anabelės krikštatėvis. Kaip ir pritinka stebukladariams, jis ketina išpildyti savo krikšto dukrelės norą. Mažylė svajoja, kad jos tėtis – paprastas taksi vairuotojas, pagaliau gautų vaidmenį Brodvėjaus miuzikle. Murėjui beveik pavyksta… Beveik, nes jo burtus netikėtai sugadina dvi piktosios raganos…

1973 | 2017-11-07 | 7117

Aprašymas: (rus. Семнадцать мгновений весны). Septyniolika pavasario akimirkų – daugiaserijinis filmas pagal Juliano Semionovo to paties pavadinimo romaną. Filmas pasakoja apie tarybinį žvalgą Vsevolodą Vladimirovą (knygoje jis minimas Maksimu Isajevu), kuris pasivadinęs SS štandartenfiureriu Maks Otto fon Štirlicu 1945 metais dirbo priešo užnugaryje.

Septyniolika pavasario akimirkų (1-12 serijos) - Семнадцать мгновений весны (1973)

2010 | 2017-06-09 | 3943

Aprašymas: Keitė žavi ir pareiginga vilkė mokyta būti vadove, priklauso „Alfa“ būriui. Vilkas Hamfris priešingai – mėgsta linksmintis ir priklauso „Omegai“. Abu jie skirtingi, tačiau, kaip vėliau paaiškėja, visgi yra šauni komanda. Atsitiktinumo dėka, atsidūrę toli nuo artimųjų, Keitė su Hamfriu leidžiasi į smagią ir nuotykių kupiną kelionę namo. Jos metu vilkams tenka susidurti su įpykusiais meškinais, čiuožti stačiausiu kalnu, įšokti į važiuojanti traukinį ir įveikti dar ne vieną pasitaikiusią kliūtį…

1970 | 2017-06-09 | 3864

Mickeys Delayed Date. Paskutinis filmukas kuriame Mikį įgarsino Voltas Disnejus.

2030 | 2018-07-24 | 3653

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2008 | 2017-06-09 | 3568

Aprašymas: Volisas ir Gromitas ėmėsi verslo. Jie savo namus paverčia į tikrą kepyklą – su didžiulėmis orkaitėmis, robotizuotais maišytuvais ir senamadišku vėjo malūnu ant stogo. Jiems gerai sekasi, tačiau Gromitą neramina keisti nutikimai: per šiuos metus be pėdsakų dingo 12 vietinių kepėjų. Volisui tai nė motais. Netrukus Gromitas supranta, kad jo šeimininkui gresia pavojus ir imasi tirti paslaptingų dingimų priežastis, kurias pavadina „Kepalo ir mirties reikalu“…

2012 | 2017-06-09 | 4096

Aprašymas: Žuviukas Pajus kartu su draugais gyvena koraliniame rife visai greta pikčiausių vandenyno plėšrūnų – ryklių. Jis stengiasi įtikinti rifo gyventojus, kad visiems reikia sukurti planą kaip apsisaugoti nuo ryklių atakų. Deja, niekas jo nesiklauso. Drąsusis Pajus organizuoja savigynos pamokas kaimynams, tačiau į jas niekas neina. Pasikliaudamas seno burtininko – vėžlio Neriso patarimais Pajus išmoksta kovos menų subtilybių. Į rifą atkeliauja šarminga žuvelė Rokas. Stilingas ir visada gerai nusiteikęs naujokas pasiūlo rifo gyventojams surengti įspūdingą šou ir pasilinksminti. Rifo gyventojai, sužavėti Roko charizmos ir sugebėjimo šokti, visiškai atsipalaiduoja ir pamiršta žuviuko Pajaus perspėjimus apie pavojų. Rifo gyventojai nežino, kad Rokas – piktųjų ryklių šnipas, apsigyvenęs su jais tik tam, kad galėtų išduoti visus veiksmus. Linksmindamiesi prašmatniame vakarėlyje draugai net nepastebi, kaip į jų rifą priguža ryklių. Spalvingas povandeninis pasaulis, įspūdingi 3D efektai, įsimintini ir ryškūs veikėjai pradžiugins visą šeimą.

2030 | 2018-07-24 | 3194

Aprašymas: Fujinuma Satoru yra vargstantis manga kūrėjas, turintis sugebėjimą grįžti laiku ir išvengti mirčių. Kai nužudomas vienas iš jo artimųjų, jis grįžta laiku ir atsiduria pradinėje mokykloje prieš įvykstan vienam iš jo klasiokių – Hinazuku Kayo, dingimui.