Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2009 | 2017-06-09 | 3500

Aprašymas: Planetoje Abel žmonės koegzistuoja kartu su robotais. Vieną dieną šią planetą pabando užgrobti paslaptingas keleivis be bilieto iš transportinio laivo, tačiau ji aptinka Apollo (Hayato Ichihara), robotas, kuris atrodo kaip žmogus; ir Mikaru (Aya Ueto), žmogus, kuris atrodo kaip robotas. Keleivis be bilieto su savimi turėjo atmintinies mikroschemą, kurioje įrašyta moderniausia maskavimo programinė įranga – slapta OS pavadinimu „Šifras“. Apollo įdomumo dėlei pasiimą „Šifro“ atmintinę, net nenutuokdamas, į ką jis įsitraukia. Netikėtai jis pradeda keistai elgtis, tačiau Miharu nė nenutuokia, kas negerai su juo, ir kad už viso to slypi „Šifras“.

2012 | 2017-06-09 | 3860

Aprašymas: Filmo istorija vystoma apie berniuką vardu Normanas, keistuoliu laikomą net ir savo paties šeimoje. Išsiskiriantis iš visų kitų miestelio vaikų, daugelio nenormaliu laikomas berniukas apdovanotas nepaprastomis galiomis ir gali matyti vaiduoklius bei bendrauti su jais. Neteikdamas tam pernelyg didelės reikšmės Normanas gyvena įprastą gyvenimą, kol vieną dieną sužino, jog gimtasis miestelis yra prakeiktas piktosios raganos, o ano pasaulio blogio jėgos gali atgimti bet kurią akimirką. Būdamas išrinktuoju mažasis Normanas yra vienintele kiek apsnūdusio miestelio, o gal ir visos žmonijos viltimi kovoje su blogio jėgomis. Vienui vienas stojęs į kovą su zombiais berniukas atranda savo nepaprastų galių jėgą, tačiau ar mažasis Normanas sugebės nugalėti blogį ir raganos burtus?

2030 | 2018-07-24 | 4367

Aprašymas: Džeronimas Stiltonas (angl. Geronimo Stilton) – Italijos ir Prancūzijos animacinis serialas. Kalbanti pelė Džeronimas Stiltonas gyvena Naujapelyje ir dirba laikraščio „Graužikų aidas“ vyriausiuoju redaktorium. Džeronimas nervingas, švelnus, svajoja apie ramų ir nepavojingą gyvenimą, bet nuotykiai jam nuolat beldžia į duris. Kartu su savo jaunesniąja seserim, pusbroliu ir numylėtu sūnėnu Bendžaminu Džeronimas savo žurnalistiniuose tyrimuose amžiais patenka į įvairias pavojingas aplinkybes, atskleidžia įvairias paslaptis, įmena sudėtingiausių įvykių mįsles, narplioja sudėtingiausias problemas ir visa tai aprašo laikraštyje. Džeronimas – enciklopedinės erudicijos ir nepaprastai smalsus. Jo aistra žinioms – jo gyvenimo ir etikos prasmė. O tai, kad jis mažumėlę vėpla ir išsiblaškėlis, sukelia daug juokingų situacijų.

2030 | 2018-07-24 | 5299

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2030 | 2018-07-24 | 6686

Aprašymas: Trapučio parkas (angl. Brickleberry) – JAV animacinis serialas. Dviejų komikų sukurta animacija tikrai nėra skirta vaikams – nors joje ir netrūksta mielų žvėrelių, visa tai, ką jie veikia šiame seriale, dažniausiai yra skirta tik suaugusiems. Tai serialas apie margą nevykėlių miškininkų kompaniją, kuri vis įsivelia į problemas. Šios kompanijos prižiūrimą nacionalinį parką grasinama uždaryti. Jį išgelbėti gali tik vienas narsus parko prižiūrėtojas, kuris atvyksta gelbėti Trapučio floros ir faunos. Prasideda pasiutiški tradicinio humoro ribas peržengiantys nuotykiai! N16

2013 | 2017-06-09 | 3583

Aprašymas: Veiksmas vyksta praėjus keleriems metams po kovos su siaubūnu Bū. Bilsas – naikinimo Dievas, kuriam buvo pavesta išlaikyti tvarką visatoje, prabunda iš ilgo miego. Sužinojęs, kad vienas Sajanas įveikė Fryzą, Bilsas meta iššūkį tam Sajanui (Gokui). Gokas nekreipia dėmesio į Kajaus kalbas, kad jis be galo galingas ir pavojingas, tad sutinka kautis su stipriuoju Dievu. Tačiau Kajaus kalbos pasiteisino – Bilsas lengvai sutriuškiną Sajaną ir siaučia po planetą. Ar Gokui su draugais pavyks sustabdyti naikinimo Dievą?

2000 | 2017-06-07 | 3748

Ežiukas rūke - tai puikus animacinis filmukas 2003 m. pripažintas visų šalių geriausiu animaciniu filmuku istorijoje. Tai pasakojimas apie Ežiuką ir meškiuką, bei jų draugystę. Ežiukas kasdien eidavo pas meškiuką į svečius gerti arbatos su uogiene. Tačiau kartą ežiukas eidamas mišku pasiklydo rūke. Rekomenduojame pažiūrėti šį gražų, nepamirštamą filmuką.

2030 | 2018-07-24 | 5630

Aprašymas: Kung Fu panda: Šaunumo legendos (angl. Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness) – JAV animacinis serialas. Čia pasakojama apie tolesnius nerangios, tačiau geros nuotaikos nestokojančios pandos Po nuotykius. Dabar Po – Drakono karys, apsigyvenęs Nefrito rūmuose, iš meistro Šifu mokosi kung fu kovos meno gudrybių. Kartu su Tigre, Maldininku, Gerve, Beždžione ir Angimi panda gina Taikos slėnį nuo blogio. Kiekvieną dieną legendinio didvyrio laukia šauniausi nuotykiai, vis nauji priešininkai ir, žinoma, gausybė maisto, dėl kurio jis padarytų bet ką.

2000 | 2017-06-07 | 3750

Senosios animacijos filmukas vaikams Žiogo kuzes nuotykiai. Žiogas kuzė, linksmai sau gyvena savo pievelėje, kartu su karve kuri nemoka dainuoti ir paukščių choru. Bet vieną dieną, vėjas jį nubloškia į tolimąją Afriką, kurioje visi gyvūnai draugiški ir linksmi. Bet, jų gyvenimo ramybę sudrumsčia atšliaužusi gyvatė, kurios bijo visi. Kaip nekeista, šis žiogas labai drąsus, tad jis imasi kovos su gyvate.

2002 | 2016-02-14 | 4811

Vieną dieną judrioje gatvėje mergaitė Haru drąsiai išgelbėja nuo mirties po automobilio ratais žavingą katiną. Ji be galo nustemba, kai katinas atsistoja ant užpakalinių letenų ir padėkoja Haru žmonių kalba. Vėliau paaiškėja, kad šis katinas yra paslaptingos Kačių karalystės princas. Įtakingas Kačių karalius nori jį apvesdinti su narsiąja gelbėtoja. Netrukus karalius pagrobia Haru. Ši visiškai nenori tapti Kačių princese - tik ištikimi ūsuotieji ir uodeguotieji draugai - valkataujantis Storulis ir nuostabusis Baronas gali išgelbėti ją iš kačių nelaisvės. Jų laukia netikėti susitikimai ir svaiginantys nuotykiai paslaptingoje Kačių karalystėje. Katino grįžimas / Neko no ongaeshi / The cat returns -  (2002)

2030 | 2018-07-24 | 8292

Aprašymas: Rikas ir Mortis (angl. Rick and Morty) – JAV animacinis serialas apie super gabų mokslininką ir jo ne itin gerą anūką. N-16

1998 | 2017-06-09 | 4457

Aprašymas: (rus. Особенности национальной рыбалки). Kai bežvejojant pasiklystama, nuplaukiama į kaimyninę Suomiją ir ten paliekama 16 dėžių degtinės, tuomet susigrąžinti ši brangų krovinį prireikia į pagalbą kviestis nacionalines pajėgas. Suomis, ruošiantis mokslinį darbą apie Rusijos medžioklės papročius ir tradicijas, atvyksta į didžiąją šalį rinkti medžiagos ir yra pakviečiamas dalyvauti medžioklėje. Kompanijoje yra armijos generolas, teisėtvarkininkas, atsidavęs dzenbudizmui miškininkas ir keletas Sankt Peterburgo gyventojų.

2022 | 2017-06-09 | 3720

Animacinio filmuko Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Pasienis saugus“ vaikai ir jų mamytės sužinos, kad šį kartą lokiui problemas kels ne Maša, o morkas vagiantis kiškis. Lokiui tenka budėti visą naktį saugant savo daržą, na o dieną jį mielai sutinka pakeisti mažoji išdykėlė. Tik ar nebus taip jog Maša, saugodama nuo vienos bėdos, pridarys daugybę kitų? Serijoje „Pasienis saugus“ žiūrovai išvys, kokią galų gale apsauginę sistemą lokys įrengs savo darže.

1966 | 2018-07-25 | 3441

2005 | 2017-06-09 | 3766

Aprašymas: Prieš tapdamas džiunglių karaliumi, Tarzanas tebuvo nerangus vaikėzas, nuolat besistengiantis visur pritapti. Dėl jo klaidos jo šeimai patekus į pavojų, berniukas nusprendžia, kad artimiesiems bus geriau be jo. Keliaudamas džiunglėmis Tarzanas susipažįsta su galingiausiu žemės padaru – Zugoru. Kartu jie sužino, kad būti kitokiam nėra silpnybė ir, kad draugai ir šeima – pati didžiausia vertybė iš visų.

1985 | 2017-06-09 | 4208

Aprašymas: Obeliksas vyksta į savo kaimą Galijoje. Tačiau jis yra susikrimsta dėl savo tikrosios meilės. Jo mylimoji yra su kitu. Netikėtai šie įsimylėjėliai yra pagrobiami romėnų. Asteriksas ir Obeliksas pasiryžę išgelbėti juos pavojingoje kelionėje…

2012 | 2018-10-08 | 4233

Aprašymas: Ketvirtojoje „Ledynmečio“ dalyje pašėlusi voverė Skretas ir vėl vaikosi savo išsvajotą ąžuolo gilę. Deja, lenktynės baigiasi ne taip jau laimingai ir voveriukas tampa pasaulinio kataklizmo kaltininku. Skreto dėka susiformuoja žemynai, o gyvūnai privalo prisitaikyti prie pakitusių gyvenimo sąlygų. Mamutas Menis, tigras Diego, tinginys Sidas, atsiduria vandenyno vidury, atskirti nuo savo draugų. Plūduriuodami ant atskilusios ledo lyties draugai privalo rasti kelią namo, todėl leidžiasi į pavojingą ir nuotykių kupiną kelionę. Čia jų laukia nematytas povandeninis pasaulis ir jo gyventojai, dar neregėtos žemės, egzotiški gyvūnai ir netgi negailestingieji piratai. Nenuilstanti visos istorijos kaltininkė voverė šįkart atsidurs ten, kur jokia pasaulio voverė dar nebuvo įkėlusi savo letenėlės. Galbūt ketvirtas kartas bus sėkmingas ir Skretas galų gale pagaus po pasaulį klaidžiojančią gilę…

Ledynmetis 4: Žemynų atsiradimas - Ice Age: Continental Drift (2012)

2030 | 2018-07-24 | 3317

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.