Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1990 | 2017-06-09 | 3958

Aprašymas: Tai trečiasis Drakonų kova Z filmas. Sajanas vardu Turlus atvyko į Žemę, kad joje pasodintų galybės medį. Šio medžio vaisiai ne tik suteikia beribę jėgą, bet ir gali sunaikinanti pasaulį, nes iš jo ima visą energiją. Songokas ir kiti Z kariai negali leisti tam įvykti, todėl bandys sustabdyti Turlus visa savo jėga.

1982 | 2017-06-09 | 3810

Aprašymas: Sniego senis – prieš trisdešimt metų sukurtas filmas, be kurio britai neįsivaizduoja didžiųjų metų švenčių. Džeimso nulipdytas Sniego senis vieną naktį atgyja… Berniukas ir naujasis jo draugas leidžiasi į stebuklingą nuotykių pasaulį, aplanko Sniego senio gimtinę – Šiaurės ašigalį. O ten juos pasitinka nepaprastas šeimininkas.

1975 | 2016-02-14 | 4665

После смерти родителей карлик по прозвищу Маленький Мук был изгнан родственниками из дома. В поисках пропитания он устроился служить в дом старухи Хану́м, любительницы кошек, но её любимцы оказались совсем свирепыми, и Мука вновь прогнали. Но он заполучил волшебные туфли, позволяющие их обладателю бегать очень быстро, и всё изменилось. Карлик поступил на службу к падишаху в качестве скорохода, но и там его ожидали неприятности со стороны завистников. Падишах узнал о секрете туфель и отнял их у Мука. Последний нашёл два дерева, от плодов одного из которых вырастают уши и нос, а от плодов другого уменьшаются. Он отомстил падишаху, угостив правителя плодами первого дерева.

2006 | 2017-06-09 | 4127

Aprašymas: Pagaliau atsirado režisierius, kuris į didįjį ekraną perkėlė garsiąją Čarlzo Dikenso istoriją apie labiausiai pašėlusį visų laikų berniuką – „Oliverį Tvistą“. Kaip ir galima tikėtis, čia pilna netikėčiausių nuotykių ir smagių, išradingų pokštų. Visiems gudragalviams!

1998 | 2017-06-09 | 3670

Donald Duck Over the limb išleistas 1950 m.

2000 | 2017-06-07 | 3589

Filmukas vaikams Sidabrinė kanopa. Gyveno kaime vienas senukas. Jo pravardė buvo Kokovania. Jis neturėjo šeimos, todėl jis sugalvojo parsivesti našlaitę. Laikė jie ir katę. Nusivedęs mergaitę į mišką, senelis papasakojo jai pasaką apie elniuką Sidabrinė Kanopėlė. Mergaitė labai smalsiai visko klausinėjo apie elniuką ir svajojo jį pamatyti. Ar pavyko mergaitei sutikti elniuką pamatysite šiame animaciniame filme.

2013 | 2017-06-09 | 3855

Aprašymas: Akmens amžiuje gyvena darni Krudžių šeimyna. Dienomis vyrai gaudo mamutus, moterys užsiima namų ruoša, o vakarais, susibūrę draugėn, visi klausosi tėčio Grago pasakojimų. Kad ir kas nutiktų, urvinių žmonių šeima tvirtai laikosi taisyklės – norėdamas išgyventi privalai niekuomet nepalikti savo gimtojo urvo. Deja, smalsiausiai šeimos atžalai paauglei Ip tokios taisyklės – nė motais. Nuotykių trokštanti mergina suvokia, jog pasaulis – tai kur kas daugiau, nei šeimos ola. Tarsi išgirdusi Ip mintis, gamta iškrečia pokštą. Vieną dieną ramų šeimos gyvenimą sudrumsčia netikėtas žemės drebėjimas ir sunaikina visą jų turtą bei sugriauna gimtąją olą. Dideliame ir pavojingame pasaulyje be pastogės likę Krudžiai priversti ieškoti naujo prieglobsčio. Palikę savo gimtąją vietovę, jie keliauja kalnais ir kloniais, neįtikėtinų spalvų ir formų pasauliu. Viskas lyg ir buvo neblogai, kol kelyje jiems netikėtai pasipainioja žavus klajoklis, ir kaip mat pakeri vyresniąją būrio vado Grago dukterį Ip. Šiuolaikiniais metodais užsitarnavęs ne tik Ip, tačiau ir visos šeimos simpatijas bei jų palankumą, akiplėšiškas jaunuolis užrūstina Gragą, kuris net neketina vadovavimo būriui perleisti geltonsnapiui jaunuoliui, net jeigu pastarasis geba įžiebti ugnį!

2000 | 2017-06-07 | 3454

Gražiausios ir nepamirštamos senosios animacijos dainelės. Čiunga čianga. Na palauk zuikučių choras. Mikės pukuotuko dainelė. Barmalėjaus dainos. Bremeno muzikantų daina. Antoškos daina. Katino Leopoldo dainelės. Senelio šalčio, kuris ieškojo vasaros dainelė. Ir dar daug kitų dainelių vaikams...

1964 | 2017-06-08 | 4179

Katinas žvejys - nuotaikingas filmukas apie katiną žveją. Susiruošęs žvejoti, katinas sutinka lapę, vilką ir lokį. Visi jie paprašo katino sugauti jiems po žuvelę. Katinas sutinka miško draugams sužvejoti po žuvį, tačiau šie trukdo jam žvejoti, o galiausiai, susiginčiję kam atiteks žuvis, visi šoka į upę. Katinas žvejys numoja ranka ir išeina ieškoti sau kitos vietos žvejoti, palikęs vandenyje besipešančius miško gyventojus. O iš jų peštynių jokios naudos. Žuvies jie nesugaunas ir permirkę nuo galvos iki kojų kiūtina per mišką. Staiga prieš akis pamato žvejojantį katiną su didžiuliu laimikiu ir vėl prašo jo pavaišinti. Ar katinas pavaišina lapę, vilką ir lokį ? Tai sužinosite pažiūrėję filmuką, kuris parodo, kad tie, kurie yra godūs ir tinginiai, dažniausiai lieka tuščiomis ir užsitraukia gėdą.

2010 | 2017-06-09 | 4781

Aprašymas: Pasakų šalyje taip pat būna Helovynas. Šį kartą šią šventę švęs Žaliųjų žmogėdrų šeima su visais savo bičiuliais. Visa linksmoji kompanija nuspręndžia naktį praleisti pasakodami baisias istorijas. Šrekas išsirenka kraupią vietą ir čia prasideda baisiosios istorijos.

2022 | 2017-06-09 | 3922

Lokys prabunda namie su didžiuliu guzu kaktoje bei šaudymo varžybų prizu. Kas gi jam nutiko? Štai apie ką filmukas Duokit kelią. Maša priversta lokiui atskleisti kokie nepaprasti nuotykiai dėjosi. O viskas prasidėjo nuo pasėdėjimo ant lokio sumeistrautų sniego rogių... Juk per naktį iškrito tiek daug sniego, o žiemą vaikams taip smagu lauke, kad tik Duokit kelią!

1995 | 2017-06-09 | 4021

Aprašymas: Nuostabus pasakojimas apie indėnų vado dukters Pokahontos ir jauno britų kapitono Džono Smito jausmus. Užaugusi Šiaurės Amerikos platybėse, ši nuoširdi mergina tampa tikra meilės, gėrio ir taikos tarp indėnų ir naujakurių baltųjų skleidėja. Indėnų vadas tikisi išleisti dukrą už narsiausio genties kario, tačiau jaunoji gražuolė svajoja apie naują gyvenimą. Gyvenimas pasikeičia, kai prie indėnų kaimelio priplaukia anglų laivas. Likimas merginos nenuvilia ir ji susipažįsta su gyvenimo meile Džonu.

2030 | 2018-07-24 | 4564

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2013 | 2017-06-09 | 3761

Aprašymas: Ogis – tingus, riebus, mėlynas katinas, kurio didžiausias noras yra sočiai pavalgyti ir per dienas žiūrėti televizorių. Šiam idiliškam jo gyvenimui nuolat sutrukdo pačių įvairiausių išdaigų prigalvojantys trys įnamiai – tarakonai, praktiškai pašventę savo gyvenimus tam, kad Ogio būtį paverstų kuo labiau kankinančia ir nemalonia. Į pagrindinių herojų gyvenimus nuolat įpainiojami ir kiti veikėjai: arogantiškas ir savimi itin pasitikintis Ogio pusbrolis Džekas, Ogio sesuo Monika ir simpatija Olivija bei kaimynas Bobas (pykčio valdymo problemų turintis buldogas).

2013 | 2017-06-09 | 3621

Aprašymas: Netolima ateitis. Po žeme gyvenantys žmonės laikosi savų taisyklių ir papročių. Tačiau smalsuolė Patema šmirinėja požemiais, ieškodama naujų vietų ir įspūdžių, pamiršusi taisykles ir draudimus vieną dieną ji randa… Nuotykių ant savo galvos… Dėl kadaise nutikusios katastrofos, gravitacija apsivertė. Ir žmonija skilo į dvi dalis. Vieni, negalėdami vaikščioti žeme ir bijodami nukristi į dangų, įsikūrė požemiuose. Kitus gravitacija veikia įprastai, bet jie vis dar mena katastrofos dieną. Paviršiuje gyvenantys pasakoja istoriją apie kritusius dangun. Todėl visuomenėje nepriimta net žiūrėti į dangų, kur krito nusidėjeliai. Tačiau vienas mokinys vardu Eidžas, puoselėjo savo tėvo svajonę skristi. Kai du maištininkai Patema ir Eidžas susitiks, pasaulis ir vėl apsivers aukštyn kojom.

1976 | 2017-06-09 | 3911

Aprašymas: Garsusis batuotas Katinas, vardu Pjeras, vėl su mumis! Šį kartą pagal laisvai interpretuotą Žiulio Verno romaną „Aplink pasaulį per 80 dienų“. Geriausi animatoriai pasistengė parodyti filme dar daugiau svaiginančių nuotykių ir linksmų išdaigų, dėl kurių mes taip pamėgome pirmąjį filmą apie Pjero. Pasiruoškite lydėti savo mylimus herojus į pačias pavojingiausias ir egzotiškiausias pasaulio vietas!

2030 | 2018-07-24 | 3230

Aprašymas: Byvis ir Tešlagalvis (angl. Beavis and Butt-Head) – JAV animacinis serialas. Byvį ir Tešlagalvį pažįsta visi, netgi tie, kas jau nebeatsimena, kada atsirado pirmasis muzikinis TV kanalas – MTV. Šie du vyrukai tapo tikra legenda. Ir viskas tik dėl to, kad puikiai atlikdavo keturis dalykus: 1. Sėdėjo ant sofos ir spoksojo į “teliką”. 2. Prietrankiškai, bet labai šmaikščiai komentavo muzikinius vaizdo klipus. 3. Niekad taip ir “nenukabino” nė vienos panos. 4. Nuolat patekdavo į kvailiausias situacijas. Keisčiausia tai, kad paaugliai, ir netgi kai kurie suaugusieji, ėmė aklai juos pamėgdžioti. Animacinio serialo kūrėjai netgi turėjo atiduoti kai kurias serijas cenzūrai. Ypač kai keli vaikai, prisižiūrėję Byvio ir Tešlagalvio nuotykių, vos nesudegė savo namuose.

1995 | 2017-06-09 | 4272

Aprašymas: Devintojo gimtadienio proga, berniukas gavo daug dovanų. Tik du dalykai jo visai nesužavėjo. Sena spintelė, kurią padovanojo brolis, ir geriausio draugo padovanota plastikinė indėno figūrėlė. Tačiau kaip tik šios dvi dovanos privertė gerokai nustebti.