Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1999 | 2017-06-09 | 4170

Aprašymas: Skūbis Dū ir jo komanda bando atskleisti paslaptingą klajojančio vaiduoklio istoriją. Kodėl klajojantis vaiduoklis nusprendė aptemdyti kasmetinę rudens šventę Anglijos miestelyje? Skūbis Dū ir komanda pasiruošusi vaiduoklį sutramdyti!

2005 | 2017-06-09 | 3803

Aprašymas: XVII amžiaus Prancūzija. Karališkąjį dvarą apgaubė intrigos, o karalienės garbę yra pasiruošęs suteršti kardinolas Rišelje. Tik drąsuolis D’Artanianas su savo naujais draugais muškietininkais gali išgelbėti valstybę nuo naujo skandalo ir karo…

2022 | 2017-06-09 | 3974

Animacinio filmuko „Maša ir lokys“ online serijoje „Pilkieji nenaudėliai” išalkę vilkai sugalvoja planą – pagrobti Mašą, o po to grąžinti ir už tai iš lokio gauti šaldytuvą pilną gardėsių. Tik kodėl lokys visai nesusirūpino radęs pagrobimo raštelį? O ir Maša visai nenuliūdo, kad yra pagrobta. Ar tik vilkai nepasigailės savo užmačių? Serijoje „Pilkieji nenaudėliai” vaikai ir jų tėveliai pamatys, kuo baigsis suktas vilkų planas.

2009 | 2017-06-09 | 4155

Aprašymas: Skretas netikėtai suranda galbūt savo būsimą antrąją pusę – evoliucijos keliu šiek tiek toliau pažengusią voverytę skraiduolę ilgomis blakstienomis, vardu Skretė. Mamutas Menis su naująja savo drauge Eli laukiasi mažylio. Kardadantis tigras ima pastebimai nervintis, kad jį visi laiko vos ne namine kate. Sidas, prisižiūrėjęs į savo draugą mamutą, ir pats užsinori sukurti šeimą ir iš to begalinio noro pavagia dinozauro kiaušinį. Žinoma, tai buvo klaida. Herojai priversti leistis į pavojingą kelionę, kad išvaduotų savo draugą iš paslaptingo, nepažįstamo ir bauginančio pasaulio.

2030 | 2018-07-24 | 3388

Aprašymas: Kaori Fujimiya mokykloje visada viena, nes visi jos džiugūs prisiminimai ir laikas praleistas su draugais dingsta kiekvieną pirmadienį. Jos klasiokas, Yuuki Hase, pastebi, jog Kaori Fujimiya mokykloje neturi draugų. Taigi, vaikinas, kiekvieną savaitę, tampa jos draugu iš naujo.

2008 | 2017-06-09 | 3811

Aprašymas: Iki ausų įsimylėjęs Žizel, Eliotas keliauja link altoriaus, tačiau tuo metu Dešrainį pagrobia gauja išlepusių naminių augintinių. Bugas, Eliotas, Maksvizis, Badas ir kiti miško gyventojai susivienija visuotinai draugo gelbėjimo operacijai ir netrukus atsiduria priešo stovykloje – naminių augintinių pasaulyje. Vadovaujami karlikinio pudelio vardu Fifi, naminiai gyvūnai neatiduos draugužio be kovos…

2030 | 2018-07-24 | 3221

Aprašymas: Sandžėjus ir Kreigas (angl. Sanjay and Craig) yra animacinis serialas apie dvylikametį berniuką Sandžėjų ir jo geriausią draugą – kalbančią gyvatę.

2030 | 2018-07-24 | 5052

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2000 | 2017-06-07 | 3994

Senosios animacijos filmukas vaikams Čempionas. Filmukas apie žverelius sportininkus ir jų trenerį meškiną. Slidininkai treniravosi ir rengėsi dalyvauti slidinėjimo varžybose. Viso kaimo favoritas buvo vilkas, kuris buvo išvaizdus ir savimi patenkintas. Į komandą atėjo ir naujas sportininkas šuniukas, kuris nieko nemokėjo, bet buvo labai atkaklus ir treniravosi kasdien. Kaip sportininkams sekėsi dalyvauti varžybose pamatysite šiame animaciniame filme.

2030 | 2018-07-24 | 4463

Aprašymas: Bobo užkandinė (angl. Bob’s burgers) – JAV animacinis serialas. Puiki naujiena Simpsonų ir Šeimos bičo gerbėjams! Tai naujas iš koto verčiantis, juokingas, ironiškas animacinis serialas, pasakojantis apie nepaprastą šeimą. Mėsaininė “Bobo užkandinė” priklauso ponams Belčeriams – Bobui, Lindai, Tinai, Džinai ir Luizai. Nors Bobo mėsainiai tokie skanūs, kad galima liežuvį praryti, džiaugsmas dingsta, kai juos reikia parduoti lankytojams: šeimos vaikučiai atrodo nekokie pagalbininkai! Dar vienas galvos skausmas – Džimio Pesto restoranas, su kuriuo reikia be paliovos kautis konkurencijos mūšyje. Kurioziškų situacijų ir sarkastiškų dialogų čia tikrai gausu!

2017 | 2018-07-24 | 3915

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (7 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2017)

2000 | 2017-06-09 | 4038

„Na, palauk!“ online filmukai vaikams – tikras stebuklas, patiksiantis visai šeimai. Ši serija primena apie atostogas. Vilkas klasta įsigauna į kruizinį laivą, tikėdamasis sugauti kiškutį. Vėliau abu veikėjai patenka į sudėtingą situaciją – į laivą ima skverbtis vanduo. Ar jiems pavyks išsigelbėti? Tai išskirtinė „Na, palauk!“ serija, kadangi atrodo, kad joje vilkas ir kiškis trumpam susidraugauja.

2000 | 2017-06-07 | 3875

„Kūčių naktis“ – tai stebuklinga žymaus rusų rašytojo N. Gogolio pasaka vaikams apie Kūčiu naktį vykstančius stebuklus – nelabąjį velnią, kuris užsimanė mėnulį pagrobti, apie ant šluotos skraidančią raganą, gudrius ir kvailus kaimiečius, apie kalvį, kuris užsigeidė savo žmonai padovanoti gražiausius pasaulyje batelius. Tai nuostabių nuotykių ir keisčiausių personažų pasakojimas, kuriame esti tokios vertybės kaip išmintis, gudrumas ar nuolankumas. Ši pasaka mus moko, kad ne visada svarbiausi dalykai yra materialūs – juk kartais iki pilnavertės laimės trūksta tiek nedaug.

2005 | 2017-06-09 | 3849

Aprašymas: Final Fantasy VII: Advent Children yra kompiuteriu sukurtas filmas pagal sėkmės susilaukusį PlayStation žaidimą Final Fantasy VII. Filmas pastatytas po dvejų metų kai baigiasi Final Fantasy VII įvykiai, po–apokaliptiniame pasaulyje, ir seka žaidimo pagrindinį veikėją Cloud Strife, kaip jis išnarplioja paslaptingo maro priežastį, kuris sunaikino populiaciją.

1986 | 2017-06-11 | 12833

Aprašymas: tarybinio ir bulgarų kino kūrėjai sukūrė mini serialą pagal Žiulio Verno romaną „Kapitono Granto vaikai“. Kvapą gniaužianti nuotykių istorija, kurioje pasakojama kaip ekspedicija įšvyko ieškoti kapitono Granto, kurio laivas „Britanija“ sudužo tolimose jūrose. Ekspedicijos dalyviai, drąsūs žmonės, nugalėję daugelį kliūčių, pasiekia savo tikslą. Duodamas daug įdomių gamtos mokslo ir geografijos žinių, seriale gyvai ir įdomiai pasakoja apie tas vietas, kurias ekspedicija aplankė Pietų Amerikoje, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje, Atlanto ir Ramiojo vandenyno salose.

Šiame filme lygiagrečiai vystomos dvi siužetinės linijos. Pirmojoje pasakojama apie rašytojo Žiulio Verno gyvenimą ir jo garsiojo romano „Kapitono Granto vaikai“ gimimą bei pateikiama šios knygos istorija, kaip ją įsivaizdavo pats rašytojas. Antrojoje pasakojama apie lordo Glenarvano paieškas ieškant sudužusio anglų laivo. Lordas Glenarvanas su žmona Elena savo medaus mėnesį leidžia jachtoje „Dunkan“. Laivo įgula sugauna ryklį, jo viduriuose randa šampano butelį. Jame jūreiviai aptinka laišką su pagalbos prašymu trimis kalbomis. Sudužęs anglų laivas, išsigelbėję tik kapitonas Grantas su dviem jūreiviais. Nesulaukęs Britanijos vyriausybės pagalbos lordas Glenarvanas paieškų imasi pats. Į kelionę jis pasiima ir kapitono vaikus Meri ir Robertą. Filmo pabaigoje abi siužeto linijos susijungia ir rašytojas sutinka savo knygos herojus.

Kapitono Granto beieškant (1-7 serijos) - В поисках капитана Гранта (1986)

1978 | 2017-06-08 | 4030

Filmukas Maša daugiau nebe tinginė. Miega sau Maša ryte lovoje, o gegutė iš laikrodžio kukuoja ir kviečia keltis. Bet Mašai norisi pamiegoti. Vėliau senelė paprašė Mašos kad ji nueitų į parduotuvę, tačiau ji atsakė, kad mielai nueitų, bet nėra savo kojų šeimininkė. Tas pats ir su rankomis, kai reikia išplauti puodelius. Ir štai pradėjo rankos ir kojos nebeklausyti Mašos ir jai buvo ne pyragai :) Taip Maša ir visi vaikai pasimokė jog tingėti negalima.