Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2006 | 2017-06-09 | 5053

Aprašymas: Nenuspėjami piratų nuotykiai! Šįkart katinas Tomas – junga žymiausio, pikčiausio pirato – Raudonojo kapitono – laive. Netikėtai į jo rankas patenka keistas butelis su paslaptingu lobių žemėlapiu. Tomas neilgai džiaugiasi netikėta sėkme – atrodo, jog lobio ieško ne tik jis, bet ir peliukas Džeris. Prasideda neįtikėtinos lenktynės. Kas pirmas pasieks negyvenamąją salą? Ar Tomui pavyks pergudrauti Džerį ir klastinguosius piratus, o gal draugai susivienys ir lobiu dalinsis drauge?

2030 | 2018-07-24 | 3622

Aprašymas: Hantikas: Sekliai ir paslaptys (angl. Huntik: Secrets and Seekers) – Italijos animacinis serialas. Per Loko ir Sofijos susitikimą randama tėvo knyga. Blogio organizacija, kuri reikalauja knygos, nes joje surašyta visa informacija apie “titanus ir valios amuletą”. Taigi herojai turi išgyventi…

2000 | 2017-06-07 | 3478

Gražiausios ir nepamirštamos senosios animacijos dainelės. Čiunga čianga. Na palauk zuikučių choras. Mikės pukuotuko dainelė. Barmalėjaus dainos. Bremeno muzikantų daina. Antoškos daina. Katino Leopoldo dainelės. Senelio šalčio, kuris ieškojo vasaros dainelė. Ir dar daug kitų dainelių vaikams...

2013 | 2017-06-09 | 3844

Aprašymas: Jūsų mėgstami Madagaskaro bičiuliai grįžta naujame nuotykyje! Alekso mėgstamiausia šventė – Valentino diena, kuri atneša meilės nuotykius visai gaujai. Melmanas planuoja didelę staigmeną Glorijai, o Martis bando padaryti įspūdį naujai draugei. Kiekvienas jų nori pasiekti Karaliaus Džiulijano meilės mikstūrą, kuri yra saugiai paslėpta. Jūs įsimylėsite su Beprotiškai fantastišku Madagaskaru!

2030 | 2018-07-24 | 4029

Aprašymas: Ant bangos (angl. Stoked) – JAV animacinis serialas. Lo, Fin ir Ema – trys dėl vasaros, vandenyno bangų ir banglenčių besikraustančios iš proto merginos. Rifas ir Brousefas – jau ir visai pašėlę bangų gaudytojai. Šio penketuko galvose – nesibaigianti vasara, o didžiausias jų rūpestis – į batus pribyrėjęs smėlis ir per mažos bangos. Penketukas legendinėje Saulėlydžio saloje patiria neišdildomų įspūdžių ir kvapą gniaužiančių nuotykių: iššūkiai jų laukia tiek ant bangų, tiek paplūdimyje, tiek už jo. Vasariškiausias, karščiu alsuojantis animacinis serialas – visiems, ištroškusiems saulės ir tikrų atostogų!

2030 | 2018-07-24 | 3593

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1974 | 2017-06-07 | 3932

Senosios animacijos filmukas Viskas atvirkščiai. Asiliukas, labai troško skraidyti dangumi ir pavirsti drugeliu. Po nesėkmingo bandymo, jis sutinka vikšrą, kuris asiliukui paaiškina, kad jei jis viską darys atvirkščiai – pavirs drugeliu. Paklausęs patarimo, asiliukas greitai išvaromas iš namų. Tačiau jo svajonė baigiasi, kai jis sutinka naktinę plaštakę, kuri jam paaiškina, kad jis labai gražus asiliukas ir reikia būti savimi, o ne stengtis tapti kažkuo kitu.

2000 | 2017-06-07 | 3825

Pamokantis, smagus multiplikacinis filmukas ,,Lapė statybininkė“, pagal pasakėčių rašytojo Ivano Krylovo kūrinį. Tikrai linksmai nuteiks vaikučius ir jų tėvelius ši juokinga ir šmaikšti istorija, kuri nutiko vienam liūtui, norėjusiam apsaugoti savo vištas, kad jų niekas nebevogtų. Didžiausia bėda – nesaugi, sukrypusi, pilna plyšių vištidė. Reikia naujos vištidės! Jis nieko neįtardamas statybų darbams pasamdo – lapę. Ko galima pasimokyti iš šio nutikimo ir kuo baigsis lapės statybų darbai, pamatysite nuotaikingame filmuke ,,Lapė statybininkė“.

2030 | 2018-07-24 | 3430

Aprašymas: Loganas sužino, kad jo meilę Mariko Yashida, kuri dingo prieš vienerius metus, į Tokiją išvežė jos tėvas Shingen Yashida, Japonijos nusikalstamo sindikato “Kuzuryu” vadovas ir “AIM” tiekėjas. Shingen nori ištekinti dukrą už Hideki Kurohagi. Ernis siekia išgelbėti Mariko, susidoroti su Shingen ir Hideki bei kitais kelyje pasitaikančiais oponentais.

2011 | 2017-06-09 | 6862

Aprašymas: Monstrų vidurinėje – Drakulauros 1600-asis gimtadienis ir Valentino diena. Toralei, keršydama už tai, kad nebuvo pakviesta į gimtadienį, į mokyklą atsiunčia Drakulauros buvusį vaikiną Valentiną. Nors sukaktuvininkė prisipažįsta įsimylėjusi Klodą, Valentinas užkeikia ją, kad galėtų sudraskyti jai širdį ir sugadinti gimtadienį. Pamatęs naują Drakulauros susižavėjimo objektą, Klodas ima pavydėti, todėl jam į pagalbą atskuba Kupidonė, tačiau jos strėlės įsminga ne ten, kur planuota. Viskas susimaišo! Drakulauros 1600-asis gimtadienis ir Valentino diena tampa visai kuo kitu nei planuota!

2000 | 2017-06-07 | 4098

Filmukas vaikams Mano draugas Martynas. Filmukas apie berniuką ir jo draugą šuniuką Martyną. Linksmai jie vaikštinėjo kartu, bet vieną dieną šunelis dingo. Berniukas labai liūdėjo ir ieškojo savo šuniuko, net sugalvojo pakabinti skelbimą, bet niekas neatsiliepė. Tačiau jam padėjo pažįstama mergaitė Lėna kuri surado ir atvedė šuniuką. Tada jie visi susidraugavo.

2009 | 2017-06-09 | 4034

Aprašymas: Kažkurioje magiškoje gurmanų šalyje oras keičiasi 3 kartus per dieną – pusryčiams, pietums ir vakarienei. Gyventojams nereikia kulniuoti į parduotuvę, nes ten lyja sulčių ir sriubos lietūs, krenta bulvių košės, želė ir ledų sniegas, o galingiau pūstelėjęs vėjas atneša gardžių mėsainių. Unikalios privilegijos pavirsta milžiniškomis problemomis, kai iš dangaus nukritęs masyvus blynas užbarikaduoja mokyklą, agurkai sugriauna namų stogus, pomidorinių spagečių suniokoja gatves, o mėsos kukulių kruša nepalieka ramybėje nepasotinamu godumu apsvaigusių žmonių.

2006 | 2017-06-09 | 4769

Aprašymas: Lukas Niklis – nerangus drovus dešimtmetis berniukas, neturintis draugų,kaimynų pajuokos objektas. Savo pyktį ir nusivylimą Lukas išlieja namo kieme kankindamas bejėges skruzdėles. „Skruzdėlių Išminčius“ sukuria slaptą gėrimą, kurio paragavęs Lukas susitraukia iki skruzdėlės dydžio. Padedamas geraširdės skruzdėlės Hovos, Lukas turi išmokti būti skruzdėle. Tik priimtas skruzdėlių bendruomenės jis galės tikėtis vėl atgauti savo įprastinį dydį.

1940 | 2016-02-14 | 4372

Volto Disnėjaus animacijos klasika, kuri jau virš 70 metų žavi visą pasaulį. Dailidė Džepetas svajoja, kad jo išdrožtas medinis berniukas Pinokis atgytų, ir fėja senuko norą patenkina, bet įspėja medinuką, kad jei jis nori tapti tikru berniuku, jis turi būti doras. Kartą pakeliui į mokyklą Pinokis sutinka sukčius – lapę ir katiną. Šie prikalbina medinuką pasirodyti lėlių teatre. Čia jis pelno didelį susižavėjimą, bet praranda laisvę. Ar pavyks grįžti pas Džepetą, atskirti blogį nuo gėrio ir tapti tikru berniuku? Ši piešta muzikinė pasaka apie garsųjį Pinokį iš Italijos pelnė dvi Oskaro statulėles, ir tai buvo pirmasis Volto Disnėjaus filmas, įvertintas Oskarų komisijos. 2008-aisiais Amerikos filmų instituto rinkimuose “Pinokis“ buvo pripažintas antru geriausiu animacijos filmu istorijoje (po „Snieguolės ir septynių nykštukų“). Pinokis / Pinocchio -  (1940)

2030 | 2018-07-24 | 3356

Aprašymas: Tera yra kažkas panašaus į energiją, kuri lemia žmogaus sėkmę ir laimę. Suprantama, kad kuo jos daugiau – tuo geriau. Kiekvienas žmogus turi du dvynius, bet lygybe čia net nekvepia. Vienas iš trijų yra pagrindinis šaltinis su didžiausiu energijos kiekiu, o likę du tik pagalbiniai. Jeigu susitinkama su savo dvyniu – vienas iš jų miršta ir perduoda savo tera stipriausiam. Dvynių sistemą prižiūri mototsumitama, daug stipresni už žmones padarai. Keita Ibuki yra melancholiškas ir savyje užsidaręs berniukas. Jam visada labai nesiseka – miršta artimi žmonės. Net ir motiną, po susitikimo su savo kopija, mirtinai sužalojo automobilis. Dar po kelių tokių atsitikimų berniukas nusprendžiau, kad toks yra jo likimas ir stengiasi daugiau su niekuo nesuartėti. Pasyvus plaukimas pasroviui baigiasi kai Keita susitinka su mototsumitama Kuro. Nevisai savo noru berniukas įtraukiamas į karą ir supranta, kad gal vis tik galima nugalėti lemtį.

2022 | 2017-06-09 | 3957

Kvėpuokite! Nekvėpuokite! - tai filmukas apie Mašą, kuri pradėjo žagsėti ir niekaip negalėjo liautis. Tačiau, keistas dalykas, nuo jos užsikrėtė ir kiti miško žvėreliai. Ko tik jie nesiėmė, kad nustotų žagsėti, net medicinos žinyno prireikė, niekas negelbėjo. Kuo baigsis šis keistas nutikimas ir kaip bus nugalėtas žagsulys, vaikai pamatys filme - Kvėpuokite! Nekvėpuokite!