Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3894

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

2030 | 2018-07-24 | 3585

Aprašymas: Mažųjų gyvūnėlių krautuvė (angl. Little Pet Shop) – JAV animacinis serialas. Linksma mergaitė Blait Bakster kartu su tėčiu atsikrausto į didelį miestą ir įsikuria virš gyvūnėlių parduotuvės, kurioje gyvena įvairiausi padarėliai, net pandos ir driežiukai. Besirūpindama jais, Blait suvokia, kad ji vienintelė gali suprasti gyvūnėlių kalbą ir pasišnekučiuoti su jais. Kartu su augintiniais mažoji jų prižiūrėtoja patirs ne vieną nuotykį ir daug smagių akimirkų. Mergaitė bus didžiausia žmonių pasaulyje gyvūnėlių pagalbininkė ir vertėja.

2022 | 2017-06-09 | 3713

Vieną dieną Maša išsiruošė gaudyti drugelių - apie tai filmas lietuviškai online - Gero apetito. Tačiau nieko nepagavusi, ji atkeliavo pas lokį į trobelę. O lokys su savo giminaičiu pietus gamino. Žinoma, Maša taip pat prisijungė, ir kaip jiems rodėsi - tik trukdė. Kai galiausiai virtiniai jau buvo puode, paaiškėjo, kad dingo mergaitės pagauta kirmėlė. Kur ji atsiras vaikai sužinos filmuke Gero apetito.

1976 | 2017-06-10 | 4082

Aprašymas: Į nedidelį miestelį su slaptu tikslu atvyksta dvi tamsios asmenybės („Blyškusis“ ir „Šlykštusis“). Greičiausiai čia slapstosi buvęs bendrininkas Einaras, pradingęs su visų jų drauge pagrobtomis brangenybėmis. Miestelyje vasara, vaikų atostogos, kai laikas atitenka ne mokyklai, o – Walterio Scotto prisiskaičius – visokioms paslaptingoms grupuotėms, „Baltosios“ ir „Raudonosios“ rožės karams. Gal todėl miestelyje viskas – skrybėlės, bandelės, obuoliai – su trenksmu sprogsta, o atvykėliai gangsteriai piktinasi: „Vaiduoklių miestas“, „Sukčių miestas“. „Baltajai rožei“, be muzikaliosios Ievos-Lotos, kutenimo bijančio Anderso, priklauso ir mažiukas Kalis, kuris aiškiai skaitė ne vien Scotto istorines avantiūras, o ir šiuolaikinius detektyvus. Būti sekliu – jo siekiamybė, tad, profesinės nuojautos vedamas, Kalis neveltui paima pirštų atspaudus net nuo Ievos-Lotos giminaičio, miegančio dėdės Einaro. Su trimis „Raudonosios rožės“ berniukais, ne tokiais mikliais, kaip pagrindiniai herojai, kovojama dėl mįslingo „Didžiojo Mumriko“ suvenyro. Bet kai, Kalio iškviestas, pasirodo policijos komisaras, kai reikalas darosi rimtas, vaikai pamiršta nesantaiką ir susidraugauja. Nusikaltėliai suimti, brangenybės rastos. Tiesa, jas suėdė vaikų gatvės cirko asiliukas ir teks laukti, kol jis natūraliu būdu grąžins turtą…

1998 | 2017-06-09 | 3859

Donald Duck Mickey and the Beanstalk išleistas 1947 m.

1998 | 2017-06-09 | 3599

Donald Duck The Flying Squirrel išleistas 1954 m.

2008 | 2017-06-10 | 4103

Aprašymas: Filmo veiksmas vyksta prabėgus 7 metams po Rakūno miesto tragedijos. Pagrindiniai animacinės juostos herojai – Kler Redfild ir Leonas Kenedis.

Zombiu ataka atneša chaosą į Harvardville aerouostą. Leon S. Kennedy ir Claire Redfield, kurie kovojo su nelemta Umbrella koorporacija prieš 7 metus, kai įvyko Raccoon miesto tragedija, grįžta. Kaip ir anksčiau, jie pasirengę kovoti su niekšiškai nusiteikusiu kariu, kuris nori atkeršyti už savo šeimą kuri žuvo Raccoon mieste. Mirtinas G-Virus yra išliejamas ir kątik mutavęs monstras ima siautėti. Ar Claire ir Leon spės sunaikinti virusą prieš visai istorijai pasikartojant?

Absoliutus blogis: Išsigimimas / Resident Evil: Degeneration -  (2008)

2030 | 2018-07-24 | 3312

Aprašymas: LEGO Čima legendos (angl. Legends of Chima) – animacinis serialas. Magiškame Čimos pasaulyje visi gyvūnėliai moka kalbėti, gražiai žaidžia ir draugiškai sugyvena. Visi jie įsikūrę pilyse ir įgudę naudotis įvairiais prietaisais, visi vairuoja automobilius. Iki šiol tai buvo pirmykštis rojus gamtoje, o dabar – kovos arena, kurioje kaunasi du seni draugai, netikėtai tapę didžiausiais priešais. Įvairiausi gyvūnėliai atrodo kaip judančios „Lego“ figūrėlės, o šis animacinis serialas sukurtas pagal to paties pavadinimo „Lego“ žaislų seriją.

2015 | 2017-06-09 | 3819

Aprašymas: Nuolat keliaujantys, pūkuoti ir spalvingi sausumos žvėreliai kailianosiai (beveik kaip pimpačkiukai, tik tauresnės prigimties), lyginant su kitais gyvūnais, atrodo keistai. Jie negali pasigirti nei ypatingais sugebėjimais, nei naudingumu. Nebent tuo, kad yra nepaprastai mieli, geraširdžiai ir draugiški kailiniuočiai. Kailianosiai Deivas ir jo sūnelis Finis nuo artėjančio potvynio ruošiasi išsigelbėti Arkoje. Tačiau ne visiems gyvūnams joje užtenka vietos. Dėl savo išskirtinumo (o gal todėl, kad išgąsdinti paleidžia spalvotą, tirštą ir toli gražu nekvepiantį dūmų debesėlį) kailianosiai į pakviestųjų sąrašą nepatenka. Siekdami išgelbėti savo įvairiaspalvius kailiukus Deivas ir Finis apsimeta grimpais, karingais ir aršiais, į lapes panašiais, keturkojais. Nors jiems ir pavyksta patekti į Arką, tarp tikrųjų grimpų ir kailianosių dėl vietos laive iškart kyla aštri nesantaika. Maža to, šios kovos įkarštyje Finis ir jaunoji grimpė Lėja atsitiktinai iškrenta iš Arkos. Dabar jų tėvai susirūpinę tik tuo, kaip rasti savo vaikus. Tuo metu Finis ir Lėja leidžiasi į nuotykių ir pavojų kupiną kelionę, kurioje sutinka daugiau į laivą nepatekusių gyvūnų: apmaurojusį pelkinį banginį ir jo bičiulį, pūkuotą, ryškiaspalvį aštunkojį. Šį marga komanda patraukia ieškoti išsigelbėjimo nuo vis labiau kylančio vandens. Keliaudami keistieji gyvūnai patiria galybę nuotykių, tampa neišskiriamais draugais ir atranda tikrąją savo prigimtį, kuriai nebaisus joks tvanas.

2007 | 2017-06-09 | 3978

Aprašymas: Niujorkas, 1855-ieji metai. Garsieji nusikaltėliai broliai Daltonai vėl stoja prieš teismą. Deja, keturiems niekšams pavyksta pasprukti ir jie ima vieną po kito plėšti miesto bankus. Laimingasis Lukas po beprotiškų gaudynių skersai visą Ameriką sučiumpa Daltonus, tačiau Džo Daltonui pavyksta paslėpti grobį persikėlėlių furgone. Per 80 dienų jie privalo patekti į Kaliforniją, kad nepavėluotų užimti naujaisiais jų namais tapti turinčios žemės. Kaubojus Lukas pažada persikėlėliams padėti kelionėje per Laukinius Vakarus, o drauge į kalėjimą nugabenti brolius Daltonus. Tačiau brolių galvoje bręsta kitoks planas: kaip atgauti savąjį grobį.

2030 | 2018-07-24 | 3929

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

2030 | 2018-07-24 | 3475

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2000 | 2017-06-07 | 3752

Filmukas vaikams Senelis Ivanovičius. Senas rusų animacijos filmukas vaikams. Senelis šaltis, Jo vardas, gan neįprastas šiame filmuke - Ivanovičius. Nusprendžia aplankyti dvi sesutes ir jų močiutę, jis galvojo, kad jos labai mielos, tačiau pamatęs, kaip jos elgiasi prie stalo, ima ir sukuria bausmę – paspendžia spąstus ir merginos įkrenta į šulinį, kuriame gyvena senelis. Tam, kad jos ištrūktų, senelis šaltis sukuria užduotis, kurias jos privalo įvykdyti.

2030 | 2018-07-24 | 3632

Aprašymas: Benas Tenas (angl. Ben 10) – JAV animacinis serialas. Beno istorija tai tipiško berniuko istorija, kuris tampa labai netipiškas kai jis aptinka Omnitrix. Tai paslaptingas ateivių ginklas, turintis galią transformuoti šio prietaiso dėvėtoją į dešimt skirtingų ateivių rūšių.

1969 | 2017-06-08 | 4403

Išpuikusi princesė, Brolių Grimų pasakos motyvais. Pasakojimas apie karalaitę, kuri buvo labai išpuikusi. Kartą karalius nutarė ieškoti savo dukrai jaunikio. Atėjo ir vienas ir kitas, tačiau nei vienas jai netiko. Tuomet karalius supyko ir pareiškė jog ištekins už pirmo elgetos. Taip ir atsitiko. Tada princesę greitai gyvenimas pamokė ir ji tapo nuostabia karalaite, pradžioje ji buvo pasipūtelė, o pabaigoje gerutė. Šis filmukas pamokys pasipūtusias mergaites ir mamas :)

1961 | 2017-06-07 | 4348

Filmukas vaikams Čipolinas. Čipolino nuotykiai. Legendinis filmukas apie Čipoliną patiks visiems vaikams. Tai pasakojimas apie šalį, kurią valdo rūstus ir negailestingas princas Citronas, jo padejėjas Senjoras Pomidoras ir pasipūtelės Vyšnios. Šalyje gyvena drasuolis Čipolinas, kuris nusprendžia pasipriešinti neteisybei ir su draugų pagalba atkovoti laisvę ir teisingumą šalyje. Kaip jam sekėsi pamatysite šiame pamokančiame animaciniame filme.