Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2010 | 2017-06-09 | 3863

Aprašymas: Gyvūnų grupė laukia kasmetinio potvynio, kuris suteikia jiems maisto ir vandens. Tačiau netikėtai jie atranda, kad žmonės, kurie naikino jų natūralias buveines, pastatė užtvanką, leidžiančią turėti laisvalaikio kurortą. Gyvūnai stengiasi išsaugoti deltą ir siunčia žinutę žmonėms, reikalaujančią netrikdyti gamtos dėsnių. Tai nuotaikingas filmas gamtos ir animacijos mylėtojams.

1970 | 2017-06-09 | 3794

Mickey's Circus.

2000 | 2017-06-07 | 3905

„Sprindžiukas“ – tai filmukas vaikams apie senuką ir bobutę, kurie turi mažą sūnelį Sprindžiuką. Senukams labai sunku nudirbti visus ūkio darbus, tačiau Sprindžiukas, nors ir būdamas labai mažo ūgio, padeda senoliams atlikti įvairius darbus ir taip palengvina jų gyvenimą. Tai gerumo, gudrumo ir nuoširdumo kupina istorija, padedanti ne tik suprasti, jog gyvenime reikia džiaugtis net ir mažiausiomis smulkmenomis, bet ir leidžianti suprasti, jog pasitelkiant gudrumą, galima apgauti net ir bjaurų priešą.

2000 | 2017-06-07 | 3682

Nei juoktis, nei verkti – tai filmukas apie tris patarles, kurios žaismingai iliustruojamos. Puiki pasaka vaikams, sudaryta iš trijų dalių su atskirais moralais bei linksmomis istorijomis. „Liežuvis ir iki Kijevo nuveda.“ „Darbas meistro bijo.“ „Po gulinčiu akmeniu vanduo neteka.“ Senąją animaciją Nei juoktis, nei verkti galite žiūrėti online lietuviškai ir patys pamatysite gyvenimo dėsnius.

2030 | 2018-07-24 | 3493

Aprašymas: Teletabiai (angl. Teletubbies) – animacinis serialas vaikams. Vieną gražią dieną teletabių šalyje… Tinkis Vinkis, Dipsis, Lelia ir Pou panoro viską suskaičiuoti. O tada atėjo sukirsti po tabių skrebutį. Džozefas su draugais žaidė lietuje, ir teletabiai takšt ir įlipo į balą. Ojojoi! Poromis iškilmingai pražygiavo daugybė įvairiausių gyvūnų. Tinkis Vinkis ėmė ir sugrūdo visus teletabių mėgstamiausius daiktus į savo rankinę. Pu vis nukrisdavo, nuvirsdavo ar pargriūdavo, o trys teletabiai ėmė ir nusekė tabių kremu aplipusiomis pėdomis. Lelia tarp kalvų užtiko laistytuvą ir ėmė laistyti gėles. Iš tabių skrudintuvės ėmė lėkti tabių skrebučiai. Ketvertas vaikų su šunimi paplūdimyje žaidė kamuoliu, o vėjas ėmė ir kažkur nupūtė Dipsio skrybėlę. O tada atėjo metas atsisveikinti. Teletabių programėlės skirtos ikimokyklinio ir jaunesniojo amžiaus vaikams, jomis siekiama ugdyti mažųjų gebėjimus vienu metu ir stebėti, ir klausytis.

2030 | 2018-07-24 | 5434

Aprašymas: Samurajai X (angl. Samurai X) pasakoja apie klajoklį Kenshin Himurą besinešiojantį kardą atbulais ašmenimis – simbolį priesaikos, jog daugiau nieko nebežudys. O priežastis tam yra, kadangi šis veikėjas per revoliuciją buvo žinomas Hitokiri Battousai vardu. Per karą Battousai’us buvo negailėstingas žudikas, kurio sugebėjimai jį buvo pavertę beveik masiniu ginklu.

2014 | 2017-06-09 | 3927

Aprašymas: Savo didžiųjų gastrolių metu Mapetai įsipainioja į brangenybių vagystę, atliekamą varlės Kermito antrininko ir jo piktadario pagalbininko…

2000 | 2017-06-07 | 3788

Visų galų meistras Foka - puikus filmukas vaikams ir pavyzdys, leidžiantis suvokti vaikams, koks turėtų būti atkaklus, darbštus bei savo darbą mylintis žmogus. Senoji animacija pritrauks bet kokio amžiaus mažylius, mėgstančius nuotykius. Pamokantys filmukai yra šauni veikla vaikams, kuri leidžia formuoti jų dorą savimonę ir linksmai praleisti laiką. Kviečiame pažiūrėti :)

2012 | 2017-06-09 | 3673

Aprašymas: Vedami Julijaus Cezario romėnai nesunkiai užgrobia Britaniją. Tačiau vienas mažas kaimelis vis dar priešinasi imperijos invazijai. Su lyg kiekviena diena kaimo vyrų jėgoms senkant, Karalienė pasiunčia savo patikimąjį tarną Antiklimaksą į Galiją, kur kitas kaimelis garsėja romėnų snukių daužymu. Tuo tarpu Asteriksui su Obeliksu patikėta kita svarbi misija: iš niekam tikusio vėjavaikio ir rakšties užpakalyje, kuriam rūpi tik mergos ir muzika, genties vado sūnėno padaryti tikrą galą. O niekas taip negrūdina vyro, kaip kelionės ir mūšiai, tad davę statinę savo magiško gėrimo, kartu su plevėsa Justforkiksu, Asteriksas ir Obeliksas keliauja padėti pusbroliui į Britaniją, kur, deja, prarasta statinė, įniršęs Cezaris, vikingai ir gražuolė Antiklimakso sužadėtinė sumaišo visas kortas Justforkikso metamorfozei.

2004 | 2017-06-09 | 3989

Aprašymas: Kai princesė Ana Liza pagrobiama, ją išgelbėti gali tik labai į ją panaši, tačiau, priešingai nei princesė, jokių turtų neturinti kaimo mergina Erika. Ar pavyks jai apsimesti princese ir pergudrauti Ana Lizos priešą Pemingerį? Vargšę Eriką, tapusią princese, įsimyli karalius Dominikas. Ar jo meilė išliks, kai jis sužinos, kad gražuolė neturi nė cento ir tik apsimetinėja? Klasikinės Marko Twaino istorijos apie princą ir elgetą perdirbinys su daug gražios muzikos, spalvingos animacijos ir su barbėmis.

1964 | 2017-06-07 | 3979

Senosios animacijos filmukas Drąsus siuvėjėlis. Kažkas sėdi ant stalelio, tik siūvėjas šitaip gali. Visą dieną jisai siūva, jo dainelės nenusčiūva. Su daina ne vien tik švęsti, viską galime iškęsti ir gyvenimo niūrumo ir siūvimo nuobodumą. Už langų pasaulis šviečia, ir siūvėją džiaugtis kviečia. Filmukas apie dainuojantį siuvėją pagal Brolių grimų pasaką. Šioje pasakoje siūvėjas sutinka ir apgudrauja milžinus, padeda kitiems ir nuolat išlieka drasus ir stiprus.

2000 | 2017-06-07 | 3663

Senosios animacijos filmukas vaikams Kieno miške konkorežiai. Kieno miške kankorėžiai - filmukas apie piktą ir godų vilką. Vilkas bando pasisavinti viską, kas tik auga miške - grybus, uogas, gėles ir net kankorėžius. Tačiau netikėtai į mišką atklysta grybauti susiruošę zuikučiai ir ežiukas. Jie pamato ant lentelės užrašą, kad viskas priklauso vilkui, tačiau miško pelkėje gyvenantis varliukas pamoko juos, kad miško gėrybės priklauso visiems. Paklausę varliuko grybautojai prisirenka grybų, bet staiga juos užklumpa vilkas. Jis išplūsta grybautojus ir išspardo visus krepšelius su grybais, bet jam nepavyksta išvaryti zuikučių ir ežiuko iš miško. Jie apmėto vilką kankorėžiais, prikulia jį, kol galiausiai vilkas nebesisavina miško gėrybių. Pažiūrėkite šį filmuką, kuris pamoko nebūti godžiais ir nesisavinti to, kas priklauso visiems.

1979 | 2017-06-09 | 3833

Aprašymas: (rus. Гараж). Zoologijos muziejaus darbuotojai susirenka aptarti garažų kooperatyvo veiklą. Puikiai nusiteikę mokslo darbuotojai greitai galės savo automobilius įkurdinti naujutėlaičiuose garažuose. Susirinkusiųjų laukia nemaloni staigmena – taip geidžiamų garažų visiems neužteks. Iš sąrašo teks išbraukti keturis nelaiminguosius. Kai paskelbiamos pasmerktųjų pavardės, įvykiai pakrypsta netikėta linkme. Jie net neketina pasiduoti ir nusprendžia protestuoti. Kažkas užrakina salės duris ir paslepia raktą. Dabar visi priversti kiaurą naktį aiškintis santykius ir ieškoti išeities iš nepavydėtinos situacijos.

2014 | 2017-06-09 | 3734

Aprašymas: Iš tolimosios Peru į Angliją atvyksta meškiukas Padingtonas. Šis mielas pūkuotas meškiukas nėra toks, kokiais mes įpratę matyti meškinus. Padingtonas yra puikiai išauklėtas, mandagus, nuoširdus, ir net moka šnekėti. Nenuostabu, jog vos tik atvykęs į Angliją jis susiranda ir puikią šeimą, kuri trumpam jį priglaudžia pas save. Meškinas nėra pripratęs gyventi žmonių šeimoje, tad jau pirmą vakarą prikrečia aibę šunybių, kurios iš šalies žiūrint tik džiugina. Diena po dienos ir šeimos gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis, nes Padingtonas su kiekviena diena tampa jų geriausiu draugu. Taip viskas ir klotųsi puikia vaga, bet kad ir koks mielas meškinas būtų, bėdos užklumpa ir jį. Padingtonui pradeda grėsti pavojus, o jam padėti gali tik jį priglaudusi naujoji šeima.

2009 | 2017-06-09 | 4515

Aprašymas: Astro vaikis – tai nuostabus berniukas robotas, kurį futuristiniame Metro sičio mieste sukonstravo mokslininkas Tenma. Nepaprastai stiprus,greitas, kiaurai sienas matantis ir net skraidyti galintis robotas trokšta sužinoti savo tikrąjį pašaukimą. Patyręs įvairiausių nuotykių, Astro vaikis išmoksta džiaugtis ir liūdėti – jausti taip, kaip jaučiame mes, žmonės. Tad vos išgirdęs apie draugams gręsiantį pavojų, jis grįžta į Metro sitį, kad savo super galiomis išgelbėtų tuos, kurie jam brangūs, ir pajustų, ką iš tikrųjų reiškia būti didvyriu…