Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 3574

Visą smurfų miestelį užpuola ilga ir varginanti sausra, smurfai neberanda uogų, nebegali išsispausti sulčių. Tėtė smurfas ieško išeities ir sukuria didijančią mikstūrą. Gudruolis pamato tėtės išradimą ir nutaria paimti mikstūros laukinių uogų padidinimui. Tačiau ne viskas sekasi taip, kaip numatytą. Smurfas Stipruolis pavirsta į milžiną, jį apšlaksto didinamaisiais milteliais smurfas, norėjas padidinti uogas. Tačiau milžinas Stipruolis pridaro daugiau bėdų, nei pagelbėja: sumindo daržą, sugriauną namą. Filmuke „Smurfai“ vaikai pamatys nuostabius smurfų nuotykius jų nuostabiame mėlyname pasaulyje.

1993 | 2017-06-09 | 6094

Aprašymas: Tai aštuntasis Drakonų kova Z filmas. Sajanas Paragusas kartu su savo naujagimiu sūnumi Brolly Karaliaus Vedžito buvo ištremti iš sajanų visuomenės ir pasmerkti sunaikinimui dėl pavojingai didžiulės Brolly galios ir išgyveno tik stebuklo dėka. Bet praėjus daugeliui metų Paragusas grįžta trokšdamas keršto, ir apgaule priverčia Princą Vedžitą patikėti savo nuolankumu bei kviečia tapti naujos sajanų planetos karaliumi. Vedžitas aklai pasitiki Paragusu, tačiau papuola į spąstus. Paaiškėja, kad Brolly – tai Legendinis Super Sajanas, turintis milžinišką galią ir visiškai paklūstantis savo tėvui Paragusui, o pagrindinis Paraguso tikslas – ne sukurti naują sajanų visuomenę, o atsikeršyti Karaliaus Vedžito sūnui bei Žemės planetą paversti baze naujai imperijai kurti. Bet siužetui vystantis Brolly ima priešintis, tampa nebepavaldus, Vedžitas suvokia esąs apgautas ir jaučiasi bejėgis, o Gokas, tuo metu jau atvykęs į įvykių vietą, supranta, kad jis vienas niekada nenugalės Brolly…

2030 | 2018-07-24 | 4222

Aprašymas: Tikri pabaisos (angl. Real Monsters) – JAV animacinis serialas. Tai serialas apie trijų monstriukų – Ikio, Oblinos ir Krumo nuotykius naujojoje mokykloje. Jų pamokos visai kitokios, nei įprasta vaikams. Kad gautum gerą pažymį šioje mokykloje yra svarbiausia išmokti gerai gąsdinti. Todėl kiekvieną darbo dieną matysite, kaip jiems sekasi planuoti ir vykdyti žmonių gąsdinimo užduotis ir kokius pažymius jie už savo sugebėjimus gaus.

2000 | 2017-06-07 | 3336

„Karališki žaidimai“-senosios animacijos filmukas vaikams ir jų tėveliams. Rodomas pasakojimas apie kortų karalystę. Įprasta kasdienė diena : žaidžia vaikai, princesė liūdi dėl savo mylimojo, vagišius vagia šeiminikės įrankius. Prie pilies būriuojasi jaunikaičiai, tačiau princesė nei vieno iš jų nenori, nes ilgisi savo išrinktojo princo. Į karalystę atkeliauja magas, kuris visus užburia magiškais triukais. Patekęs į stebuklingą puotą jis pagrobia vieną iš princesių,kai tuo tarpu tikroji gražuolė sutinka savo mylimą. Tai filmukas apie tikrą meilę. Ištikimybę ir nesibaigiančias magiškas linksmybes.

2030 | 2018-07-24 | 3411

Aprašymas: Benas Tenas (angl. Ben 10) – JAV animacinis serialas. Beno istorija tai tipiško berniuko istorija, kuris tampa labai netipiškas kai jis aptinka Omnitrix. Tai paslaptingas ateivių ginklas, turintis galią transformuoti šio prietaiso dėvėtoją į dešimt skirtingų ateivių rūšių.

2010 | 2017-06-09 | 3532

Aprašymas: Džiaugsmingas ir nuoširdus nuotykis burbuliuoja rimtą tikslą – vaikus supažindinti su opiomis gamtosaugos problemomis. Scenaristai nori tik visiems suprantamais, neįkyriais ir žaismingais metodais atkreipti dėmesį į klimato pasikeitimus, vandenynų užterštumą, sparčiai besikeičiantį motulės gamtos veidą. Filmo veiksmas panardins ištisus 50 metų, kai jūrų vėžlys Semis išplauks į gimtąjį krantą po ilgų, nenuspėjamų, spalvingų ir įdomių povandeninių klajonių su penkiais draugais vėžliukais. Nuotaikingus Semio susitikimus su rykliu, anakonda, pingvinais ir aštuonkoju trejus metus piešė patikima Belgijos dailininkų komanda, o už šturvalo stovėjo režisierius Benas Stassenas.

2000 | 2017-06-07 | 3656

Filmukas apie ponį kuris gyvena cirke ir ratu vežioja vaikučius. Kai jis pamato stiprius ir didelius žirgus, pats užsimano dalyvauti kare, vežti patrankas ir karius. Ponis liūdi, kadangi jis tikrai tam netinkamas, iki kol sutinka karo veteraną, kuriam užtenka ir ponio. Istorija kuri parodo posakio “Kiekvienam savo” tikrąją prasmę.

1960 | 2017-06-08 | 4507

Sena pasaka apie pagranduką. Trobelėje gyveno senelis ir senelė. Kartą senelė iškepė pagranduką anūkėlei vardynų proga. Pagrandukas keliavo miško takeliu ir kiekvienas taikėsi jį suėsti, nes atrodė labai skaniai. Tačiau pagrandukas pasprukdavo. Galiausiai visi žvėreliai pagrandukas ir anūkėlė kartu linksminosi.

2009 | 2017-06-09 | 3695

Aprašymas: Trumpa istoriją apie mokinukę Fumiko, kuri pagaliau išdrįso prisipažinti meilėje Takašiui, bet tam galvoje tik beisbolas…

2011 | 2017-06-09 | 3933

Aprašymas: Turtingas pleibojus ir Čikagos policininkas sugrįžta į Gotamo miestą, kur jų gyvenimai pasikeičia nenumatytais būdais.

1976 | 2017-06-09 | 4655

Aprašymas: Didžiajam Julijui Cezariui mirtinai įgriso mažas Galijos kaimelis, jo linksmi ir nepaklusnūs gyventojai bei jų stebuklingas gėrimas. Bet Cezaris nusprendžia duoti Asteriksui ir jo draugams dvylika užduočių, kurių nė vienas mirtingasis negalėtų į įvykdyti. Kaimelio vadas paliepia Asteriksui ir Obeliskui priimti imperatoriškąjį iššukį. Draugai to ir telaukė – nuotykiai ir linksmybės tęsiasi…

2000 | 2017-06-07 | 3464

Piemenaitė ir kaminkretys filmukas pagal H.K.Anderseno pasaką. Kiekvienas namas turi savo gyvenimą ir seka savo pasaką. Čia miega vaikai. Viename name gyveno dvi krištolinės statulėlės, kurios pamilo viena kitą. Tačiau piktas ponas jiems neleido būti kartu, todėl statulėlės pabėgo per kaminą. Tačiau jie apkeliavę platūjų pasaulį nutarė sugrįžti į savo lentyną. Visur gerai, bet namie geriausia.

1985 | 2017-06-11 | 4876

Antrojoje filmuko „Mauglis“ serijoje „Pagrobimas“ pasakojama, kaip Maugliui, padedant mokytojams Balu ir Bagirai, sekasi perprasti džiunglių taisykles, mokytis medžioti ir būti atsargiam. Neeiliniais žmonių vaiko sugebėjimais susižavėjusios beždžionės, nutarią Mauglį pagrobti. Balu ir Bagira privalo išgelbėti mažąjį mokinį, dėl to net kreipiasi į pavojingąjį smauglį Ka. Serijoje „Pagrobimas“ žiūrovams primenama, jog kad ir į kokią bėdą papultum, tikri draugai bet kokia kaina sieks išgelbėti.

Mauglis 2 ser. Pagrobimas - Маугли (1985)

2030 | 2018-07-24 | 3972

Aprašymas: Šunyčiai patruliai (angl. Paw Patrol) – JAV animacinis serialas. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šunukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šunukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu!

1969 | 2017-06-07 | 4318

„Lapė, lokys ir motociklas su priekaba“ – filmukas vaikams, pradedamas nagingo lokio darbais. Darbštus rudnosis meistrauja sau motociklą su priekaba. Mažuosius miško žvėrelius labai sudomina lokio kūrinys ir šie prašo, kad lepečkojis juos pavėžintų. Tačiau, kur buvus, kur nebuvus pasirodo gudrioji lapė. O tada ir prasideda lokio vargai... Bet viskas baigiasi laimingai, o klastingoji rudoji dar ir pamokoma.

2000 | 2017-06-08 | 3692

„Kalėdų eglutė visiems“ – tai be galo graži pasaka apie apie gyvūnėlius, kurie visaip stengėsi apsaugoti Kalėdų eglutę. Iš visų pasaulio kampų šie sugužėjo ir kartu nusprendė pamaloninti, išsaugoti bei rūpintis eglute, kad visi galėtų ja džiaugtis ir dalintis. Tai istorija, kupina gėrio, pasiaukojimo ir atgailos. Ji mus moko, jog turėdami bendrą tikslą galime įveikti bet kokias kliūtis.

2013 | 2017-06-09 | 3963

Aprašymas: Džiunglėse gorilų užaugintas berniukas Tarzanas puikiai sugeba karstytis medžiais ir kabarotis lianomis. Žaliuojančios džiunglės tapo svetingais vaikino namais, tačiau Tarzanas – žmonių vaikas ir kad ir kaip jis mylėtų savo namais laikomas džiungles, pažintis su Džeine Porter traukia vaikiną prie tikrosios jo padermės. Netrukus Tarzanas sužino, jog jo tėvai buvo turtingi kompanijos savininkai, tačiau dabartinis jos vadovas, sužinojęs, jog lėktuvo katastrofoje žuvusių Tarzano tėvų kompanija priklauso netikėtai išgyvenusiam berniukui, pasiunčia samdomų karių gaują, kad šie surastų ir nugalabytų Tarzaną. Padedamas Džeinės, džiunglių vaikis stos į kovą su iki ausų ginkluotais kariais, jog apgintų ne tik jį priglaudusias džiungles, bet ir tikrąją savo padermę.