Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3901

„Kūčių naktis“ – tai stebuklinga žymaus rusų rašytojo N. Gogolio pasaka vaikams apie Kūčiu naktį vykstančius stebuklus – nelabąjį velnią, kuris užsimanė mėnulį pagrobti, apie ant šluotos skraidančią raganą, gudrius ir kvailus kaimiečius, apie kalvį, kuris užsigeidė savo žmonai padovanoti gražiausius pasaulyje batelius. Tai nuostabių nuotykių ir keisčiausių personažų pasakojimas, kuriame esti tokios vertybės kaip išmintis, gudrumas ar nuolankumas. Ši pasaka mus moko, kad ne visada svarbiausi dalykai yra materialūs – juk kartais iki pilnavertės laimės trūksta tiek nedaug.

1989 | 2017-06-09 | 3847

Aprašymas: Kaip žinia, tikram galui viskas nė motais. Jis nei ugnyje dega, nei vandenyje skęsta. Bet šį kartą net Asteriksui buvo nelengva: juk jo kaimą užgriūva neregėtos jėgos viesulas. Mūsų herojui pagelbėti tegali druidas Počiniksas, ant kurio, kaip tyčia, užgriuvo didelis riedulys. Vargšelis dabar nieko nepažįsta. Apie visa tai sužino Julijus Cezaris – o jis miegodamas galvoja, ką gi čia dabar užkariavus. Priešakyje laukia didelis mūšis – ir mūsų linksmi herojai eina į jį plačiai paraitotomis rankovėmis…

2014 | 2017-06-09 | 3634

Aprašymas: Šeimų būna įvairių, tačiau mažojo Egio artimieji mažų mažiausiai nepanašūs į tradicinę šeimą… Našlaičiu likusį berniuką supa aibė įvairiaspalvių monstrų, keliančių siaubą Sūrbridžo gyventojams. Dėžinukais vadinamų pabaisų namai – požemių labirintai, jų drabužiai – dėžės, maistas – šiukšlės, o linksmiausia pramoga – gąsdinimas! Tačiau visoms istorijoms vieną dieną ateina galas – neapsikentusi nesibaigiančių monstrų išdaigų, miesto dezinfekcijos tarnyba nusprendžia nusikratyti pabaisomis, kurios, anot legendų, naktimis vagia Sūrbridžo gyventojų vaikus ir sūrį. Tačiau ar dėžinukai iš tiesų yra tokie kraugeriški monstrai, kokiais juos piešia nieko apie pabaisas neišmanantys miestelėnai? Mažasis jų globotinis Egis ryžtasi kartą ir visiems laikams Sūrbridžo gyventojams įrodyti, jog mažieji dėžinukai – žavūs ir geraširdžiai sutvėrimai, labiau už viską bijantys… žmonių! Tačiau ne viskas pasirodo esą taip paprasta – Egio kelyje tyko aibė nuotykių, piktai nusiteikusių miestelėnų ir viena už kitą smagesnės dėžinukų išdaigos. Berniukui tenka misija ne tik apsaugoti savo draugus ir šeimą, tačiau ir užkariauti jam vis labiau patinkančios mergaitės širdį.

2022 | 2017-06-09 | 3688

Serijoje „Paveikslas“ mažoji Maša ir lokys tapo tikrais dailininkais. Tik lokys tapo namie, o mažoji nenuorama bus išsiųsta nupiešti visų miško gyventojų. Kas nutiks, kai gudruolė pastebės,jog jos paveikslo spalvos nevisai sutampa su tikromis žvėrių spalvomis? Serijoje „Paveikslas“ mažieji žiūrovai pamatys, kuo baigėsi dailės darbai ir ar nepasigailės lokys, kad išsiuntė Mašą piešti į mišką/

1998 | 2017-06-09 | 3926

Donald Duck Three for breakfast išleistas 1948 m.

1968 | 2017-06-08 | 4582

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - filmukas apie tuos laikus, kuomet ir žmonės ir gyvūnai dar buvo laukiniai. Tačiau oloje gyveno moteris, kuri ir miške gyvenantį laukinį vyrą ir visus miško gyvūnus prisijaukino ir išmokė gyventi kitokį gyvenimą. Tik katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas, turėjo išgirsti iš moters tris pagyrimus tam, kad galėtų lankytis oloje kiek panorėjęs ir tris kartus per dieną gautų šilto pieno. Gudrus katinas sugebėjo nusipelnyti trijų pagyrimų ir moteris išpildė savo pažadą. Jis lankėsi oloje kiek tik panorėjęs ir tris kartus per dieną mėgavosi pienu. Tačiau jis taip ir liko kitoks nei visi kiti gyvūnai. Jis buvo katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - vaikščiojo kur tik panorėjęs, ir kada tik panorėjęs. Ši istorija labai gražiai parodo kačių prigimtį - tokios katės išliko iki pat šių dienų.

Фильм по сказке Р. Киплинга рассказывает о том, как в древние времена первобытный человек приручил диких животных.

Katinas, kuris mėgo vaikščioti vienas - Кот, который гулял сам по себе (1968)

2030 | 2018-07-24 | 3626

Aprašymas: Drakonų kova Super (angl. Dragon Ball Super) – po to kai San Gokas nugalėjo Madžiną Buu į Žemę ir vėl grįžo taika. Čičė nori, kad Gokas susirastų darbą, todėl jis dirba ūkininku. Tuo tarpu, San Gotenas ir jo draugas Tranksas ieško dovanos Videlei, netrukus būsimai svainei, kai jo vyresnysis brolis, San Gohanas, jai pasipirš.

1973 | 2017-06-09 | 4002

Šioje serijoje Katino Leopoldo kerštas pamatysite kaip nenuoramos peliukai drąsiai nusprendė nuskriausti katiną Leopoldą. Tačiau nemenkai aptalžytam Leopoldui gydytojas davė sužvėrėjimo vaistų, mat šis per geras. O išgėręs šių vaistų katinas tapo nuožmus ir baisus, taigi peliūkščiams teko sprukti. Filmukas Katino Leopoldo kerštas parodo, kad kartais reikia pamokyti skriaudėjus, tačiau visuomet atleisti ir susitaikyti.

2030 | 2018-07-24 | 3629

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

2013 | 2017-06-09 | 3930

Aprašymas: „Narsusis riteris Justinas“ – tai širdį sušildanti pasaka apie draugystę, garbę ir pasiaukojimą. Mažas berniukas trokšta tapti stipriu vyru, tačiau pirmiausia turi suprasti, kurie dalykai gyvenime svarbiausi. Justinas gyvena karalystėje, kurioje beveik nebėra riterių ir vyrauja biurokratija. Jo svajonė – tapti vienu iš Garbės riterių, tokiu, koks buvo jo senelis. Tačiau Justino tėtis siekia, kad jo sūnus sektų tėvo pėdomis ir būtų įtakingas advokatas, o ne užsiimtų, jo galva, kvailais ir niekam nebereikalingais darbais. Po įkvepiančio apsilankymo pas senelę Justinas pradeda išbandymų kupiną kelionę savo svajonės link. Pakeliui jis sutinka atkaklią ir gražią mergaitę, rodančią jam kelią, o vingrus burtininkas Melkijadas, gražuolis seras Kloreksas ir trys vienuoliai perduoda Justinui senovės išminčių skelbtas paslaptis. Nors iš pradžių visi abejoja Justino sugebėjimais, tačiau grįžus pavojingam, karalystę sunaikinti siekiančiam buvusiam Garbės riteriui Heraklijui, berniukas turi priimti sprendimą: stoti ginti karalystės ar išsižadėti savo svajonės.

2004 | 2017-06-09 | 4322

Aprašymas: Kempiniuko Plačiakelnio ir vėl laukia neįtikėtini nuotykiai povandeniniame pasaulyje, tačiau jis sugeba išsisukti iš bet kurios situacijos…

2012 | 2017-06-09 | 12665

Aprašymas: Dar viena istorija apie batuotą katiną Pūkį. Šį kartą garsusis personažas turi surasti pavogtą deimantą, vadinamą – Ugninio Rubino Širdis. Jam į pagalba duodami 3 kaliniai. Šaunioji ketveriukė išsiruošia į kelionę ieškoti vagies…

1962 | 2017-06-08 | 4127

Gražiame senosios animacijos filmuke „Jonvabalio žurnalas patiems mažiausiems“ vaikai išvys net tris pamokančias istorijas. Pirmoji – apie užsispyrusi asiliuką. Du geraširdžiai berniukai nusprendžia pamokyti piktą ir šiurkštų asiliukų savininką. Ar jis išmoks pamoką? Antroji istorija – apie vinių dėžutę. Meistrui, bekalančiam tiltą, į vandenį įkris vinių dėžutė. Laimei jam pagelbėti suskubs žvejojantis berniukas. Mažajam padėjėjui tikrai bus atlyginta. Trečioje istorijoje žiūrovai pamatys, kas nutiks vežėjui pametus vieną lagaminą. Filmukas „Jonvabalio žurnalas patiems mažiausiems“ primena, jog vienas geras darbas gali iššaukti jų visą eilę.