Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2011 | 2017-06-09 | 3942

Aprašymas: Tai istorija apie Asuną, mergaitę, kuri leidžia savo vienišas dienas klausydama paslaptingos muzikos, sklindančios iš krištolinės radijos, kurią ji gavo kaip atminimo dovaną iš savo tėvo. Tačiau ji leidžiasi į pilną nuotykių kelionę, tikėdamasi sutikti vaikiną. Ten ji sutinka pasaulio žiaurumą, grožį bei praradimus.

2030 | 2018-07-24 | 4055

Aprašymas: Narutas (angl. Naruto) – Japonijos animacinis serialas. Narutas, jaunas vaikinas iš slapto Konoha kaimo, kur treniruojami elitiniai nindzės. Jo gyvenimas kupinas skausmo, nes jame įkalinta demoniška lapė ir už tai visi gyvenantys kaime jį ignoruoja, netgi vengia jo. Todėl savo pyktį jis lieja pokštų pavidalu. Tačiau neilgai truko jo vaikiškas gyvenimas. Jam teko dalyvauti pirmojoje kovoje prieš stipresnį priešininką ir ginti savo mokytoją. Pirmoji kova su nindze jam suteikė drąsos, ryžto siekti pripažinimo kaime. O vienintelis būdas tai padaryti yra tapimas kaimo vyriausiuoju.

1976 | 2017-06-11 | 4291

Senosios animacijos filmukas 38 papūgos. Kai pasaulyje dažnai, tiek daug tu nežinai, bet paslapčių daug būna... Labai dažnai patinka, vien tai kas paslaptinga, nes paslaptis vilioja. Filmukas apie beždžionėlę, smauglį ir papūgą. Staiga smaugliui kilo klausimas - koks jo ilgis? Ir draugai nusprendė išmatuoti jo ilgį. Kaip gi išmatuoti tą ilgą smauglį? Sumani papūga išmokė visus, kad ilgį geriausia matuoti papūgomis. Smauglio ilgis 38 papūgos ir pusė papūgos sparnelio. Tada jie matavo ilgį ir beždžionėmis ir drambliukais ir taip atskleidė matavimo paslaptį vaikams.

38 попугаев — серия советских кукольных мультфильмов для детей. Цикл представляет собой десять коротких мультфильмов о забавных взаимоотношениях четырёх животных — болтливой Мартышки, застенчивого Слонёнка, эксцентричного Попугая и задумчивого Удава. Сериал создан режиссёром Иваном Уфимцевым и художником Леонидом Шварцманом по сценарию известного детского писателя Григория Остера. Название происходит от первой серии, где длину Удава измеряли в слонах, мартышках и попугаях. В большинстве серий животные решают какой-либо забавный парадокс, связанный с разными значениями понятий или игрой слов: они физически «передают привет», «совершают закрытие» и т. п.

38 papūgos (1 ser.) - 38 попугаев (1976)

2013 | 2017-06-09 | 3834

Aprašymas: Filmas nukels į Geležinio žmogaus ir Ezekiel’io Stane’o konfrontacijos epicentrą. Po teroristų atakos prieš kurią Geležinis žmogus nieko negalėjo padaryti, Tony Stark’as privalo susigriebti ir susigrąžinti gerą vardą.

2010 | 2017-06-09 | 3712

Aprašymas: Mėgstamiausia Po šventė yra Žiemos šventė. Kasmet jis su tėčiu kabina papuošimus, linksmai miniai kaimietukų dalija makaronų sriubą. Bet šiais metais Šifu pranešė, kad kaip Drakono kario, Po pareiga yra surengti neįtikėtinai formalią Žiemos šventę Nefrito rūmuose. Po pasiklysta tarp savo Drakono kario pareigų ir šeimos tradicijų, tarp Šifu ir tarp pono Pingo. Kai prasideda pasiruošimas šventei, Po supranta, kad neįmanoma patenkinti abejų pusių. Galiausiai jis pasikliauja savo širdimi ir atskleidžia Šifu bei ponui Pingui tikrąją tradicijų, bendravimo ir šeimos prasmę.

1998 | 2017-06-09 | 3557

Donald Duck Donald Applecore išleistas 1952 m.

2000 | 2017-06-07 | 3398

Senojo jurininko pasakojimai 2 dalis - Negyvenamoji sala. Ten kur susikerta meridianai ir paralelės - paslaptinga vieta. Ši istorija apie seno jūrininko, vaikų ir šuniuko kelionę i XVIIa. piratų miestą Jamaiką. Kelionės metu viena berniuką, Kirilą, pagrobia piratų kapitonas, ir už nepaklusnumą ištremia į negyvenamąją salą. Įveikdami visas iškilusias kliūtis, senasis jūrininkas, šuo ir berniukas išgelbsti draugą Kirilą ir laimingai grįžta į XXa.

2004 | 2017-06-09 | 4182

Aprašymas: Alciono planetai gręsia baisi katastrofa. Dviejų civilizacijų likučiai pasislėpė po apsauginiu kupolu vieninteliame mieste – sostinėje, išdėstytame ant giganto kupolo nugaros vardu Arkas. Arkas – jų vienintelis išsigelbėjimo kelias, paskutinė galimybė ištrūkti iš mirštančios planetos…

1984 | 2017-11-07 | 5136

Aprašymas: (rus. Гостья из будущего). Dvylikametis Maskvos moksleivis Kolia, 1984-ais išėjęs nupirkti kefyro, apleistame name užtinka laiko mašiną ir netikėtai nukeliauja į 2084-uosius. Patenka ten, kaip išėjęs – su uniforma, pionierišku kaklaraiščiu ir tuščiais kefyro buteliais permatomame sietelyje. Čia jis susipažįsta su daugybe įdomių veikėjų: Alisa – tikrai nepaprasta mergaitė, dinozauras Brontis, gyvenantis Maskvos kosmozoosode, Sirijos sistemos gyventojas Šuša, profesorius Kurakis, trumpam buvęs pačiu tikriausiu vaiduokliu, Šnekorius – fenomenalios atminties paukštis, galintis skraidyti kosminėje erdvėje, geologas Gromozeka, kurio mėgstamiausias gėrimas – valerijonas, Indikatorius – nemokantis kalbėti, tačiau keičiantis spalvą priklausomai nuo nuotaikos, kosmonautas Ploskovas ir dar daug daug kitų įvairių padarų ir keistų asmenybių. Taip prasideda penkių serijų TV filmas vaikams ir jaunimui “Viešnia iš ateities” (1984, Tarybų Sąjunga), iš kart pakerėjęs milijonus žiūrovų.

Viešnia iš ateities (1-5 serijos) - Гостья из будущего (1984)

2014 | 2017-06-09 | 3723

Aprašymas: Po trečiojo pasaulinio karo jauna kareivė Deunana ir jos partneris kiborgas Briareosas bando surasti žmonių ateities viltį, legendinį Olimpo miestą.

2006 | 2017-06-09 | 3989

Aprašymas: Gėris ir blogis visada dalino pasaulį į dvi dalis, ir dažnai nutinka taip, kad skirtingose pusėse atsiduria patys artimiausi žmonės… Tai dviejų seserų istorija. Jos užaugo drauge, bet visiškai nepanašios viena į kitą. Vienos sesers pavydas, pyktis ir neapykanta bei kitos gėris, rūpestis ir švelnumas susidūrė audringame gyvenimo vandenyne. Kas stipresnis, gėris ar niekšybė? Nežinote atsakymo? Stebuklingas lotosas – ekranizuota kinų legenda, persmelkta gilios rytų filosofijos prasmės…

2000 | 2017-06-07 | 3770

Meduolis – pasaka vaikams apie tris draugus antrokus, kurie turėjo meduolį, bet nežinojo ką su juo nuveikti. Kitas trečiokas pasiūlo meduolį kam nors padovanoti, bet abipuse nauda. Senoji animacija pasakoja apie savanaudiškumą ir bendro tikslo siekimą. Filmuką Meduolis galite pažiūrėti online lietuviškai ir patys pamatysite kaip draugai sprendė kam padovanoti meduolį.

2030 | 2018-07-24 | 3616

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

1970 | 2017-06-09 | 4393

Mickey's Parrot.