Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1998 | 2017-06-09 | 3549

Donald Duck Put-put troubles išleistas 1940 m.

2000 | 2017-06-07 | 3942

Senosios animacijos filmukas Skruzdeliuko kelionė. Kartą, skruzdėliukas nusprendžia įliptį aukštai į medį, kur gyvena vikšrai. Viskas būtų buvę gerai, bet staiga papučia stiprus vėjas ir nuskina nuo medžio lapą ant kurio stovėjo skruzdėliukas. Taip ir prasideda jo kelionė. Atsidūręs nežinomoje vietoje, jis pirmiausia ima šauktis pagalbos, tačiau jos nesulaukęs, patraukia pėsčias rasti savo namų. Pakeliui jis sutinka gausybę vabalų, kurie padeda jam grįžti.

2008 | 2017-06-10 | 4102

Aprašymas: Filmo veiksmas vyksta prabėgus 7 metams po Rakūno miesto tragedijos. Pagrindiniai animacinės juostos herojai – Kler Redfild ir Leonas Kenedis.

Zombiu ataka atneša chaosą į Harvardville aerouostą. Leon S. Kennedy ir Claire Redfield, kurie kovojo su nelemta Umbrella koorporacija prieš 7 metus, kai įvyko Raccoon miesto tragedija, grįžta. Kaip ir anksčiau, jie pasirengę kovoti su niekšiškai nusiteikusiu kariu, kuris nori atkeršyti už savo šeimą kuri žuvo Raccoon mieste. Mirtinas G-Virus yra išliejamas ir kątik mutavęs monstras ima siautėti. Ar Claire ir Leon spės sunaikinti virusą prieš visai istorijai pasikartojant?

Absoliutus blogis: Išsigimimas / Resident Evil: Degeneration -  (2008)

2000 | 2017-06-07 | 3765

Šis animacinis filmukas Batukai pasakoja apie išdykusius batukus kurie paslapčia ištipeno iš namų nes buvo labai smalsūs. Mažieji žiūrovai sužinos ką gi veikia batukai naktį.Kur jie išėjo? Kokių draugų jie sutiko? Ar grįš batukai namo ? Filmukas Batukai pamokys kad reikia pasidėti savo batukus į vietą nes jie gali iškeliauti kur tik užsinorėję. Tai nuotaikingas ir smagus filmukas vaikams.

2030 | 2018-07-24 | 3297

Aprašymas: Drakonų kova Z (angl. Dragon Ball Z) – Japonijos animacinis serialas. Po penkerių metų jau su Či Če susilaukęs sūnaus Son Gohano, Gokas sutinka savo vyresnyjį brolį Raditą, kuris jam atskleidžia, kad jiedu kilę iš beveik išnykusios nežemiškos sajanų rasės. Sajanai dar mažą Goką (tikrasis vardas Kakarotas) pasiuntė į Žemę, kad šis ją užkariautų, tačiau vos joje išsilaipinęs jis smarkiai susitrenkė galvą, taip prarasdamas atmintį ir sajanams įgimtą troškimą žudyti. Gokas atsisako padėti Raditui užkariauti planetą ir padedamas Pikolo jį įveikia, tačiau paaukoja ir savo gyvybę. Po treniruočių pas valdovą Kajų pomirtiniame pasaulyje prabėgus metams, Gokas prikeliamas su drakono rutuliais ir išskuba gelbėti Žemės nuo ją užpuolusių sajanų Vedžito ir Napo. Tačiau atvykęs sužino, kad kovoje žuvo Jamčis, Čiautsas, Tenšinhanas ir Pikolas. O kaip žinia, mirus Pikolui, kuris yra viena būtybė su Dievu, išnyksta ir rutuliai. Laimei paaiškėja, kad Pikolo gimtojoje Nameko planetoje esama panašių rutulių, tad likusieji gyvi patraukia jų ieškoti. Tačiau paaiškėja, kad to paties siekia ir Vedžitas bei galaktikos tironas Fryzas. Prasideda kova dėl laiko; kas pirmas surinks visus rutulius. Fryzui išsikvietus Ginio pajėgas, Vedžitas nusprendžia susidėti su Gohanu ir Krilinu. Galiausiai atvykus Gokui, prasideda ilga, nuožmi kova, kurios atomazgoje jis virsta legendiniu super sajanu ir nukaudamas Fryzą atkeršija už milijardus gyvybių.

2030 | 2018-07-24 | 3592

Aprašymas: Smalsutė Dora (angl. Dora the Explorer) – JAV animacinis serialas. Pagrindinė serialo herojė Dora Marquez – žavi aštuonerių metų ispanų kilmės mergaitė, kuri kasdien su savo geriausia drauge beždžionėle leidžiasi į smagius nuotykius, kaskart atrasdama kažką naujo ir savo atradimais dalindamasi su žiūrovais. Mažieji žiūrovai gali keliauti su Dora per džiungles, atogrąžų miškus, vandenynų pakrantes ir rūkstančius vulkanus. Serialas “Smalsutė Dora” ypatingas tuo, kad Dora įtraukia vaikus į savo žaidimus, o žaisdama kartu su jais moko naujų kalbų ir pačių įvairiausių naudingų dalykų, pavyzdžiui, kaip suskaičiuoti kokosus, kaip nepasiklysti, ką daryti pasimetus nuo tėvų.

2012 | 2017-06-09 | 4681

Aprašymas: Danų animacinis filmas, sukurtas pagal rašytojo Ole Lundo Kirkegaardo knygą vaikams. Istorijos moralas paprastas – jei esi vaikščiojanti nelaimė, nemanyk, kad taip bus visada. Vieną dieną nevykėlis berniūkštis suranda stebuklingą gėrimą, kurio paragavęs, įgauna magiškų galių. Tik, ar po tokio nuotykio aštuonmetis sugebės išlikti savimi?

2012 | 2017-06-09 | 3761

Aprašymas: Misija: išsigelbėti ir grįžti namo. Šauni animacinė komedija. Niujorko pakrantės vandenyse plaukioja skraidantis žuviukas Kevinas. Vieną dieną jis nusprendžia į namus parplukdyti šeimos relikviją – milžinišką deimantą. Bet Kevinas patenka į žvejų tinklus.

2000 | 2017-06-09 | 6700

Aprašymas: Morgana, Uršulės sesuo, vos nepavogia Arielės ir Eriko dukros Melodijos. Kad apsaugotų Melodija, Arielė dukrai liepė pačiai vienai neplaukti į jūrą. Tačiau Melodija nepaklauso ir beplaukiodama ji rado magišką medalioną, kuris turėjo būti jos dovana jai gimus. Tada ji susitiko su Morgana ir sužinojo apie savo tikrąsias šaknis, o Morgana jai pasiūlė tapti undinėle mainais į Valdovo Tritono trišakį, kurį jinai turi pavogti. Tuo pačiu metu visi jūros gyventojai jos ieško. Pakeliui Melodija sutinka Tipą ir Dašą, kurie prisijungia prie jos. Tačiau kai Melodija parneša trišakį, Morganos blogis yra išlaisvinamas ir tada prasideda kova tarp gėrio ir blogio.

2030 | 2018-07-24 | 3576

Aprašymas: Šeimos bičas (angl. Family Guy) – JAV animacinis serialas. Piteris su savo žmona Luisa ir trimis vaikais: Krisu, Meg ir Stiviu bei protingiausiu šeimos nariu ir draugu šunimi Brajanu gyvena mažoje Amerikos valstijoje, Rod Ailende. Šeimos “bičas” pasiryžęs padaryti viską dėl savo mylimų žmonių, tik žinoma, ne tuomet, kai žiūri televizorių.

2013 | 2017-06-09 | 3705

Aprašymas: Vienišas, pasimetęs kačiukas atranda naujus namus ir didelę smagią šeimą, tačiau greit supranta, kad naujieji namai labai keisti ir ne tokie svetingi, kaip atrodė iš pirmo žvilgsnio. Bet negi tai galiėtų sutrukdyti patirti magijos kupiną jo gyvenimo nuotykį!

2022 | 2017-06-09 | 3690

Neįtikėtinas nutikimas atsitiko serijoje Pamestinukas. Vieną diena Mergaitė Maša į lokio trobelę parnešė didžiulį kiaušinį ir liepė lokiui jį... perėti. Netrukus išsirito mažas pingviniukas. Lokiui teko būti pingviniuko tėčiu - maitinti, žaisti, rūpintis, štai kokia dalia jo laukia filme Pamestinukas. Tačiau visi mes turim savo namus, ir pingvinui teks iškeliauti į savo kraštą.

2030 | 2018-07-24 | 4058

Aprašymas: Futurama – JAV animacinis serialas. Sveiki atvykę į Naująjį Niujorką! Praėjo tūkstantis metų. Jūsų laukia tokia ateitis, kokios net neįsivaizdavote. 25-erių metų picos išvežiotojas, kurio gyvenimas buvo nieko vertas, netyčia užsišaldo 1999 m. gruodžio 1 d. Jis nubunda ateityje, po tūkstančio metų ir gali vėl viską pradėti iš naujo.

2000 | 2017-06-07 | 3752

Senosios animacijos filmukas vaikams Žiogo kuzes nuotykiai. Žiogas kuzė, linksmai sau gyvena savo pievelėje, kartu su karve kuri nemoka dainuoti ir paukščių choru. Bet vieną dieną, vėjas jį nubloškia į tolimąją Afriką, kurioje visi gyvūnai draugiški ir linksmi. Bet, jų gyvenimo ramybę sudrumsčia atšliaužusi gyvatė, kurios bijo visi. Kaip nekeista, šis žiogas labai drąsus, tad jis imasi kovos su gyvate.