Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3927

Aprašymas: Simpsonai (angl. The Simpsons) – JAV animacinis serialas. Veiksmas vyksta Springfilde – tai yra mažas nerealus miestelis, kuris egzistuoja toli nuo oficialios civilizacijos. Miestą kuria ne atmosferos reiškiniai, o dailininkų būrys. Springfildas – tai nupieštas animacinio filmo „Simpsonai“ miestas. Nors atominė elektrinė ir sprogus pramogų namas, vidurinė mokykla ir kalėjimas – tai tik piešiniai, žmoniškų kvailysčių, niekšybių, absurdiškumų paletė, bet viską tai nupiešta iš realaus žmonių gyvenimo. Springfildas apgyvendintas labai tankiai ir čia gyvena labai įvairūs žmonės. Visą miestą valdo oligarchas ponas Degėla (Mr. Burns), kuris yra atominės elektrinės savininkas. Pati šauniausia miesto šeima – tai, aišku, Simpsonų. Houmerį Simpsoną, šeimos galvą, išskiria jo beribė meilė valgiui ir televizoriui. Jis neįsivaizduoja savo gyvenimo be karštai mylimos šeimos ir šalto alaus. Mardžė Simpson, Houmerio žmona, turi labai įtempti visą savo nupieštą charakterį, kad ištvertų daugybę savo išpaikintos šeimynos išdaigų. Ji supranta, jog kuo daugiau kvailysčiųі Homeris iškrės namie, tuo mažiau kenksmingas jis bus darbe. Simpsonų šeima turi tris vaikus: dvejetukininką Bartą, pirmunę Lizą ir mažylę Megę. Dar neaišku, kas išaugs iš mažosios Megės. Šiuo metu ji renkasi, į ką iš vyresniųjų Simpsonų ji nori būti panaši. Šioje šeimoje dar yra senelis, tačiau savo senatviškomis išdaigomis jis įkyrėja tik vienuoliams Springfildo senelių prieglaudoje. „Simpsonai“ atgijo daugiau, nei prieš 10 metų. Šią šeimyną pagyvino animatorius Metas Grouningas. Nuo tų laikų Simpsonai buvo pažymėti pačiu prestižiniu televizijos apdovanojimu Emi, kaip geriausias animacinis serialas!

2007 | 2017-06-09 | 3769

Aprašymas: Tomas ir Džeris rengiasi dar vienai neįtikėtinai kovai. Peliukas Džeris nori būti baleto šokėju,bet jam nepavyksta. Tuščioje baleto teatro salėje visi žaislai atgimsta ir nuo tada prasideda visi nuostabūs Tomo ir Džerio nuotykiai.

2009 | 2017-06-09 | 3848

Aprašymas: Netikėta pradžia, iš Afro atimamas numeris 1 kovotojo raištis ir tarsi iš niekur išdygsta Afro bendražygis Ninja Ninja. Jis įkalba Afro kovot dėl raiščio. Viskas prasideda tarsi iš pradžių: numeris 2 raičio ieškojimas, daug kraujo, ilgi ir nuotaiką pakeliantys Ninja Ninja monologai… Tačiau priešai kiti, o iš septynių budistų vienuolių išliko vienas, kuris suko biznį iš kauliukų žaidimų… Siužetas įdomus ir šiek tiek kitoks nei paprastai. Veiksmo daug, intrigos taip pat. Kaip ir pirmoje dalyje piešimas skiriasi nuo kitų anime, bet tuom ir sudominantis.

2016 | 2017-06-09 | 3813

Aprašymas: Nedideliame šiaurės vakarų Prancūzijos miestelyje gyvenanti vienuolikmetė Felisė svajoja tapti baleto šokėja. Nors gyvenimas mergaitės nelepina – Felisė yra našlaitė – ji nepraranda optimizmo ir karštai tiki, kad svajonė vieną dieną išsipildys. Atsiradus progai išvykti į Paryžių, ji nedvejoja nė sekundės. Susiradusi Paryžiaus operos rūmus, Felisė susipažįsta su pastato tvarkytoja Odeta. Vieniša moteris, išgirdusi Felisės istoriją, pasiūlo mergaitei apsigyventi pas ją. Sutvarkiusi šį reikalą, Felisė imasi vykdyti planą patekti į prestižinės mokyklos šokių klasę. Naivios ir geraširdės provincijos mergaitės laukia didžiuliai išbandymai ir nusivylimas: išpaikinti didmiesčio vaikai, susireikšminę suaugusieji ir elementarių baleto pradmenų neturėjimas Felisę varo į neviltį. Nuotaiką praskaidrina netikėtai atrastas naujas draugas: jaunas išradėjas Viktoras, kuris tiki, kad Felisei tikrai pasiseks. Vėl atgavusi pasitikėjimą savo jėgomis, Felisė nusprendžia nepasiduoti, kad ir kaip sunku bebūtų. Pagaliau patekusi į baleto trupę, mergaitė atiduoda visas jėgas, kad pasiektų savo svajonę.

2030 | 2018-07-24 | 5402

Aprašymas: Drakonų kova Super (angl. Dragon Ball Super) – po to kai San Gokas nugalėjo Madžiną Buu į Žemę ir vėl grįžo taika. Čičė nori, kad Gokas susirastų darbą, todėl jis dirba ūkininku. Tuo tarpu, San Gotenas ir jo draugas Tranksas ieško dovanos Videlei, netrukus būsimai svainei, kai jo vyresnysis brolis, San Gohanas, jai pasipirš.

1998 | 2017-06-09 | 3504

Donald Duck Fire chief išleistas 1940 m.

1991 | 2017-06-09 | 4061

Aprašymas: Baltoji Iltis gimė didinguose neįžengiamuose Jukono miškuose. Jis nori sekti savo tėvo, vilkų vado, pėdomis ir tapti didžiu medžiotoju. Miške daug linksmų žvėrelių, kurie mielam narsiam mažyliui tampa tikrais draugais. Bet nelaimė jau arti. Tėtis žuvo, mama parduota aukso ieškotojams. Našlaitis Baltoji Iltis supranta, kad civilizacija pavojingesnė už mišką. Patyręs daugybę sunkumų ir išbandymų, pusiau vilkiukas pusiau šuniukas niekada neprarado tikėjimo ir nepamiršo išminties, kurios išmoko iš pačios gamtos.

2030 | 2018-07-24 | 11922

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2015 | 2017-06-09 | 4742

Aprašymas: Linksmieji burundukai Alvinas, Saimonas ir Teodoras niekad nenuobodžiauja. Kai, rodos, gyvenime viskas vyksta sklandžiai – jie viską apverčia aukštyn kojom. Šįkart jie leisis į nutrūktgalvišką kelionę po Ameriką.

2009 | 2017-06-09 | 4186

Aprašymas: Deivas vėl ėmė trokšti ramybės ir jo galvoje vis aiškiau dėliojosi naujas planas – išsiųsti burundukus į mokyklą. Žinoma, burundukams mokytis ir gyventi kartu su žmonėmis nelabai patinka. Išplėšti iš namų aplinkos, o dar tas pasaulinis populiarumas – jis irgi vargina. Tačiau Deivas neperkalbamas ir burundukams tenka susitaikyti su nauju gyvenimu.

2030 | 2018-07-24 | 4896

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2015 | 2017-06-09 | 4210

Aprašymas: Viename mieste kartu su mama gyvena mergaitė. Gana griežtos mamos ruošiama suaugusiųjų gyvenimui, mergaitė neturi laiko draugams ar pramogoms. Jos aiškiai ir griežtai sustyguotą dienotvarkę sujaukia pagyvenęs ir šiek tiek ekscentriškas barzdotas kaimynas. Jis mergaitei ima pasakoti istoriją apie tai, kaip kažkada, sudužus lėktuvui, dykumoje sutiko mažą berniuką – princą. Deja, vieną dieną kaimynas patenka į ligoninę. Mergaitė, liūdėdama be savo naujojo draugo, ima svajoti apie tai, kaip senu lėktuvu pakyla į dangų ir suranda mažąjį princą. Netrukus jos svajonė išsipildo. Prasideda magiška kelionė, kurios metu mergaitė susitiks su Mažuoju Princu, patirs daugybę nuotykių ir širdimi pajus, kas iš tiesų svarbu šiame gyvenime.

Mažasis princas - Little Prince (2015)

2007 | 2017-06-09 | 3829

Aprašymas: Išdykęs katinas Garfildas nepatenkintas dvimačio komiksų pasaulio ribotumu. Lyg tyčia Garfildo kolega šuo Odis įmeta kaulą į skylę, skiriančią tikrąjį pasaulį nuo komiksų. Nieko nelaukdamas Garfildas pasinaudoja proga. Tačiau greitai oranžinis katinas lieka kiek nusivylęs realiuoju pasauliu. Čia šalta, liūdna, nepatogu, be to nė vienas katinas netiki, kad Garfildas atvyko iš komiksų knygelės…

2016 | 2017-06-09 | 3854

Aprašymas: Ar kada nors pagalvojote, kaip jaučiasi valgomas maistas? Ne? O štai Holivudo chuliganas Seth‘as Rogen‘as („Dabar jau tikrai šikna“, „Mari Huanos ekspresas“, „Kaimynai“) pagalvojo. Su keliais bičiuliais parašė scenarijų ir sukūrė pirmąjį istorijoje kompiuterinį animacinį filmą, užsidirbusį R reitingą. Kitaip tariant, nepilnamečiai į šį filmą neįleidžiami. Negana to, kad po seanso į dešreles ar morkas jau niekad nežiūrėsite taip, kaip anksčiau, juosta tiesiog prikimšta nešvankių, nekorektiškų ir įžeidžių juokelių. Dideliame supermarkete, kartu su kitomis dešrelėmis ir daugybe kitų maisto produktų gyvena dešrelė, vardu Frenkas. Didžiausia Frenko (ir visų kitų) svajonė – tapti dievų (taip jie vadina žmones) išrinktaisiais ir kartu iškeliauti Anapus, kur laimė niekada nesibaigia. Tačiau vieną dieną Frenkas ir jo bičiuliai susipažįsta su alkoholio buteliu, kuris jiems papasakoja siaubingą istoriją. Pasirodo, į žmonių namus iškeliavęs maistas toli gražu nesimėgauja niekad nesibaigiančia laime. Atvirkščiai – palaimingame Anapusiniame pasaulyje greitai baigiasi ne tik laimė, bet ir gyvenimas. Žinoma, nei Frenkas, nei jo draugai iš pradžių nepatiki šia kvaila istorija. Bet ar naujasis jų pažįstamas galėjo viską išsigalvoti? Frenkas nutaria išsiaiškinti tiesą. Kartu su savo likimo draugais dešrelė Frenkas išsirengia į kelionę, kad pats įsitikintų išgirsto pasakojimo tiesa. N-16

2013 | 2017-06-09 | 3724

Aprašymas: Istorija nukelia į XIX a. Edinburgą. Šiame mieste mažasis Džekas gimė šaltą dieną. Jo širdis nuo pat gimimo liko užšalusi. Ligoninėje jam pakeitė širdį į laikrodį su gegute. Tai laikrodis, kuris veikia tol, kol Džekas laikysis taisyklių. Pagrindinė taisyklė – jam nevalia įsimylėti. Tačiau jo susidūrimas su mergaite degančiomis akimis pakeitė Džeko gyvenimą visiems laikams. Jo sprendimas sekti paskui dainuojančią mergaitę tapo jo mechaninės širdies išbandymu ir esminiu gyvenimo lūžiu.

2030 | 2018-07-24 | 3281

Aprašymas: Džonis Testas (angl. Johnny Test) – JAV ir Kanados animacinis serialas apie berniuko Džonio nuotykius.

2030 | 2018-07-24 | 3227

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

1970 | 2017-06-09 | 3697

Thru the Mirror.