Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


1987 | 2017-06-08 | 3920

Senosios animacijos filmukas Baubas. Užburiantis senas filmukas apie Baubą, kuris naktį ateina pas vaikučius ir gali išgasdinti. Filmukas moko kaip vaikams nepasiduoti Baubui ir kovoti su savo baimėmis. Filmuko herojė mergaitė susidraugauja su baubu ir kartu su juo linksmai miega po kaldra. Šiltas ir jaukus filmukas vaikams prieš miegą. Malonaus žiūrėjimo!

2005 | 2017-06-09 | 3862

Aprašymas: Liūtas Aleksas yra tikras didmiesčio zoologijos sodo, įsikūrusio Niujorko Centriniame parke, karalius. Kartu su geriausiais draugais – zebru Marčiu, žirafa Melmanu ir begemote Glorija – jis visą laiką mėgavosi palaimingu gyvenimu, kur kiekvieną dieną jiems buvo garantuoti sotūs pietūs, o jų pasirodymų sužavėta publika keldavo griausmingas ovacijas. Tačiau vieną dieną zebrą Martį apėmė negyvuliškas smalsumas – kas gi vyksta už aukštos zoologijos sodo tvoros? Netrukus, padedant išradingiems pingvinams, jam pavyksta pasprukti. Iš tiesų Martis nenori visam laikui skirtis su draugais. Jis tik akies krašteliu žvilgtels, kaip atrodo ta laisvė, ir tučtuojau sugrįš! Tačiau viskas susiklosto ne taip, kaip buvo planuota… Išvydę, kad dingo jų draugas, Aleksas, Melmanas ir Glorija nutaria sekti zebro pėdomis, bet, vos pasirodžiusius gatvėje, bičiulius sugauna ir patupdo į narvus. Kas dabar bus? Ar jie kada nors išvys nenuoramą Martį? Anksčiau nei tikėjosi! Pasirodo, visi keturi draugai dabar laivu plaukia į karštos Afrikos džiungles. Štai kur pati geriausia proga patirti tikrą laukinės laisvės skonį! Tačiau netikėtumai dar tik prasideda. Laivui patyrus katastrofą, Aleksas, Martis, Melmanas ir Glorija atsiduria egzotiškoje Madagaskaro saloje. Dabar šiems išlepintiems niujorkiečiams teks išmokti gyventi ne pagal didmiesčio, o tikrų tikriausių džiunglių įstatymus ir išlikti tarp daugybės keistų, ne visada tik draugiškai nusiteikusių padarų…

2030 | 2018-07-24 | 3522

Aprašymas: Nenugalimieji: Kovos tęsiasi (angl. Justice league unlimited) – JAV animacinis serialas. Tai serialas apie didvyrių kovas su blogio jėgomis.

2030 | 2018-07-24 | 3139

Aprašymas: Kai Nindžago pasauliui iškyla neregėta grėsmė, yra tik keli garbingi nindzės, kuriais galima pasitikėti. Jie turi surasti slaptus auksinius ginklus, kol šie nepateko į blogio valdovo Garmadano rankas. Nindzės išsiruošia į kelionę, o Garmadano pakalikai – sunkiai suvaldomos kaukolės – jau mina jiems ant kulnų.

2013 | 2017-06-09 | 3636

Aprašymas: Įsivaizduokite, kad jūs nepamenate kas nutiko prieš dvi valandas ir susivokiate lifte, kuris atvežė jus į barą. Barmenas įpila stiklinę ir sako, kad jūsų laukia žaidimas, kurio statymas – jūsų gyvybė. Pabėgti neišeis ir apmąstymams turite tik valandą, ką jūs darytumėte? Herojai priima akivaizdžiausią sprendimą ir nutaria surizikuoti. Paslaptingi anime „Mirtinas biliardas“ įvykiai supažindins žiūrovą su jaunuoliu ir pagyvenusiu vyru. Abu jie turi ką prarasti ir abu tiki, jog verti paskutinio šanso. Jiems tenka sulošti biliardą. Rodos paprastas pasiūlymas, bet tik ne filmo veikėjams. Viskas čia ne taip paprasta, kaip gali atrodyti. Šis puikus trumpametražis filmas pasakoja apie paprastus žmones ekstremalioje situacijoje. Čia atsiskleis veikėjų rūpesčiai, baimės, gerosios ir blogosios savybės.

2000 | 2017-06-07 | 3990

Filmukas Tarakonas. Linksmas filmukas apie tarakoną, kurio bijo visi žvėrys, ir liūtai ir meškos ir visi miško gyventojai. Tik pamatę baisų tarakoną visi bėga neatsigręždami. Bet atsirado miške mažas žvirblelis, kuris atskrido pas tarakoną. Ir nieko nelaukęs jį suėdė tarakoną šitą baisų nevydoną :) Taip pelnyta bausmė tarakoną ištiko, netgi ūsų nebeliko. Žvirblį sveikina visi!

2006 | 2017-06-09 | 3621

Aprašymas: Grizlis Bugas mėgaujasi idilišku ir ramiu gyvenimu mažame kalnų miestelyje, kurio gyventojai jį myli ir gerbia. Vieną dieną geraširdis meškinas pastebi medžiotojo automobilyje įkalintą elnią Eliotą ir nusprendžia išlaisvinti nelaimėn patekusį nepažįstamąjį. Bugas tikisi daugiau jo niekuomet nepamatyti, tačiau Eliotas turi sumąstęs visiškai kitokį planą. Įkyruolis elnias nori atsidėkoti savo išgelbėtojui. Gražiais žodžiais apsvaigintas grizlis ryžtasi trumpai ekskursijai į mišką net neįtardamas, kad jau po kelių akimirkų dėl šio sprendimo teks gailėtis. Jų gyvybėms iškyla milžiniškas pavojus, nes po trejų dienų miške prasideda medžioklės sezonas.

1995 | 2017-06-11 | 3985

Aprašymas: Dvasia šarvuose (angl. Ghost in the Shell) – 1995 m. japonų anime filmas, pastatytas pagal Masamunės Širo mangą tokiu pačiu pavadinimu. Veiksmas vyksta 2030 metų Japonijoje, NewPorto mieste. Pasaulis ateityje, pažvelgus iš išorės, gal labai ir nepasikeitęs, tačiau technologijų vystymasis sąlygoja kibernetizacijos ir virtualiosios erdvės plėtimasi – riba tarp fizinio ir virtualaus pasaulio nyksta. Iš vienos pusės, žmogus įgyja vis daugiau kibernetinių implantų ar tampa visišku kiborgu, netgi daro elektronines savo sąmonės kopijas, kita vertus, kuriamas dirbtinis intelektas bei sudėtingos programos pamažu pradeda suvokti save kaip individus. Ateityje pareigūnai, atliekantys svarbias pareigas, ir, šiaip, vis daugiau asmenų naudoja specifinius smegenų inplantus ar visiškai kibernetizuojasi, pasilikdami vienintelį biologinį audinį – smegenis. Bevielės technologijos sujungia tokias kibersmegenis su tinklu ir leidžia naudotis jo resursais bei palaikyti ryšį, kur bebūtum, ką beveiktum, realiame pasaulyje. Tačiau kartu su naujomis technologijomis iškyla ir nauji pavojai – atsiranda naujos ligos kaip kibersmegenų autizmas ar sklerozė bei kur kas padidėja hakerių keliamas pavojus. Tampa įmanoma užvaldyti ne tik priešininko kompiuterius, bet ir jo kompiuterinius implantus bei mechanines dalis, ko pasekoje, valdyti kūno judėjimą, į smegenis siunčiamą nervų informaciją, keisti atmintį.

Dvasia šarvuose - Kôkaku Kidôtai / Ghost in the Shell (1995)

2015 | 2017-06-09 | 5425

Aprašymas: Spektra Vodergeist grįžta į Monstrų vidurinę išsiaiškinti, kodėl jos mokykloje vaidenasi. Kai buvo sugauta visus gąsdinusi Raudonoji ponia, jokia dvasia nedrumstė vampyriukų pamokų. Iki šiol. Nežinia iš kur atsiradęs paslaptingas vaiduoklis visiems kelia nerimą.. Bet kaip jį sugauti, kai neįmanoma pamatyti? Ar tai gali būti kieno nors kerštas direktoriui, kankinančiam mokinius? Tik vampyrai ir jų nauji draugai gali atskleisti šią paslaptį ir padaryti taip, kad nebesivaidentų.

2012 | 2017-06-09 | 3663

Aprašymas: Keletą savaičių iki didelės aviacijos šventės jaunasis naikintuvas SU-27 vardu Karžygys, įstoja į lėktuvų-korifėjų mokyklą, kur ruošiasi varžyboms. Bet, sutikęs ir iki ausų įsimylėjęs nuostabiąją Perkūniją, Karžygys apleidžia pamokas, nė neįtardamas, kad ji – piktojo naikintuvo vardu Griaustinis pagalbininkė, kuris siekia susidoroti su Karžygiu… Ar pavyks Karžygiui užkariauti Perkūnijos širdį? Ar suspės sujaukti klastingus Griaustinio planus? Ir svarbiausia – kas taps aviacijos šventės nugalėtoju?

2005 | 2017-06-09 | 3510

1966 | 2018-07-25 | 3585

2030 | 2018-07-24 | 4197

Aprašymas: Tikri pabaisos (angl. Real Monsters) – JAV animacinis serialas. Tai serialas apie trijų monstriukų – Ikio, Oblinos ir Krumo nuotykius naujojoje mokykloje. Jų pamokos visai kitokios, nei įprasta vaikams. Kad gautum gerą pažymį šioje mokykloje yra svarbiausia išmokti gerai gąsdinti. Todėl kiekvieną darbo dieną matysite, kaip jiems sekasi planuoti ir vykdyti žmonių gąsdinimo užduotis ir kokius pažymius jie už savo sugebėjimus gaus.

1967 | 2017-06-09 | 4232

Aprašymas: (rus. Кавказская пленница, или Новые приключения Шурика). Šurikas išvažiuoja į vieną iš kalnų respublikų rinkti tautosakos. Ten jis įsimyli simpatišką mergaitę Niną. Netikėtai Niną pagrobia, norėdami ją prievarta ištekinti. Naiviam ir geram Šurikui ne iš karo pavyksta suprasti, kas vyksta, tačiau vėliau, ištikimo draugo padedamas, jis išlaisvina “Kaukazo belaisvę”.

Отправившись в одну из горных республик собирать фольклор, герой фильма Шурик влюбляется в симпатичную девушку — «спортсменку, отличницу, и просто красавицу». Но ее неожиданно похищают, чтобы насильно выдать замуж.

Наивный Шурик не сразу смог сообразить, что творится у него под носом, — однако затем отважно ринулся освобождать «кавказскую пленницу»…

Kaukazo belaisvė arba Nauji Šuriko nuotykiai (1967) - Кавказская пленница, или Новые приключения Шурика (1967)

2012 | 2018-07-24 | 11334

Aprašymas: Trumpametražis filmas apie Simpsonai serialo veikėją – Megę Simpson.

Megė Simpson: Ilgiausia diena darželyje - The Longest Daycare (2012)