Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-09 | 3711

Filmuko „Ogis ir tarakonai“ serijoje „Dirižablio namai“ Ogio namas pakils į orą kaip balionas. Ogiui šis įvykis – tai košmaras, na o tarakonams labai juokingas nuotykis. Epizode „Dirižablio namai“ vaikai ir jų tėveliai, pamatys, ar pavyko Ogiui išsaugoti namą. Antroje serijos dalyje žiūrovai išvys, kokia antitarakoninę sistemą įsirengs Ogis. Tik ar ji atneš reikiamą naudą? Trečioje dalyje Ogis ir Džekas žygiuos į kalnus, žinoma, ir šį kartą tarakonai prikrės jiems piktų aibių.

2030 | 2018-07-24 | 4194

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis (angl. SpongeBob SquarePants) – JAV animacinis serialas. Tai pasakojimas apie labai optimistiškai gyvenimą vertinančių jūros kempiniukų atstovą. Kempiniukas Plačiakelnis nuo pat gimimo yra stačiakampio formos, todėl primena paprasčiausią virtuvės kempinę. Kempiniukas gyvena jūros dugne su kitais miestelio gyventojais, dirba virėju vietiniame restorane, o jo geriausi draugai yra kalmaras ir jūros žvaigždė.

2000 | 2017-06-09 | 3970

Senoji animacija, o ypač filmukai Na palauk lietuviškai sužavi kiekvieną, nuo mažiausio iki didžiausio. Ne išimtis ir ši serija. Kuo baigsis linksmojo kiškio ir nenaudėlio vilko viešnagė kaime? Online rodomame filmuke jūsų laukia nuostabūs personažai, linksma muzika ir, žinoma, gėrio pergalė prieš blogį. Net ir žvejyba vilkui nepasiseka, matyt, todėl, kad yra vedamas piktų kėslų.

2016 | 2017-06-09 | 3609

Aprašymas: Baltasis lokys Normas gyvena įprastą baltojo lokio gyvenimą Arktyje. Na, ne visai įprastą – kiti žvėrys jį patraukia per dantį už tai, kad Normas neturi žudiko instinkto ir mieliau žaidžia su tais, kuriuos turėtų valgyti. Bet netrukus tai tampa nesvarbu, nes atsiranda didesnių problemų: į Arktį užklysta vis daugiau žmonių, o ir pati Arktis ima tirpti. Suprasdami, kad namų tuoj gali nebelikti, žvėrys išsiunčia Normą į Niujorką, kad šis sutvarkytų reikalus. Pasikvietęs į kompaniją tris lemingus, Normas iškeliauja. Niujorke besišlaistantį lokį greitai pastebi vienos firmos atstovai ir, sužavėti tokio tikroviško kostiumo, pasiūlo Normui dirbti kompanijos talismanu. Laimingo atsitiktinumo dėka, tai yra ta pati firma, kurios vadovas rezga planus apgyvendinti Arktį žmonėmis. Patekęs į pačią priešo tvirtovę, Normas imasi veikti.

1973 | 2017-06-09 | 4612

Leopoldo gimtadienis - tai pasakojimas apie dviejų neklaužadų peliukų krečiamus pokštus katinui Leopoldui jo gimimo dieną. Vaikai pamatys daugybę suktų išdaigų, kurias kurs peliūkščiai. Jie be gailesčio sudegins Leopoldo tortą ir krės kitokias šunybes, kad katinui net apsvaigs galva. Tik ar jų pikdžiugiški sumanymai galiausiai įveiks nuoširdųjį katiną? Tai paaiškės filme Leopoldo gimtadienis.

2030 | 2018-07-24 | 3887

Aprašymas: Buvęs gatvių vaikis Aladinas, vogdavęs maistą, kad išgyventų, surimtėjo ir įsimylėjo. Jo išrinktoji – Agrabo miesto princesė Džasmina. Kartu su ja, beždžionėle Abu, skraidančiu kilimu ir greitakalbiu Džinu bei impulsyviąja papūga jie leidžiasi į nepamirštamus nuotykius. Kiek pavojų tyko kelyje ir kiek stebuklų išsipildys bekeliaujant? Princesei Džasminai, užaugusiai auksiniuose rūmuose, prasidės visai naujas gyvenimo etapas su nepamirštamais įspūdžiais, o Aladinas turės įveikti dar daug išbandymų, kad pagaliau galėtų vesti savo mylimąją ir tapti tikru princu, o gal net ir sultonu.

1961 | 2017-05-31 | 4294

Отреставрированно в формате FullHD.

Комедийный художественный фильм, снятый в СССР режиссёром Юрием Чулюкиным по одноимённой повести Б. Бедного.
На северные лесозаготовки приезжает Тося Кислицына — выпускница Симферопольского кулинарного училища, сирота, совсем девчонка, — умница, настоящий товарищ. На первых же танцах она отбривает местного кумира — лучшего бригадира Илью Ковригина, и начинается у них любовь-борьба, в лучших традициях советских лирических комедий.

Первый раз комедию показали в марте 1962 года в зале ЦДК. На премьеру пришли все, кроме Инны Макаровой. Она была обижена за то, что убрали финальную сцену её расставания с женихом. Картина сразу понравилась зрителям и даже критикам. Но высокое начальство посчитало, что комедия чересчур бытовая и мелковата для советского экрана, поэтому фильму была присвоена третья прокатная категория.
За рубежом картина имела успех. Получила приз Эдинбургского кинофестиваля и приз кинофестиваля в Мар-дель-Плата. Зарубежные газеты называли Румянцеву «Чарли Чаплин в юбке», а итальянцы — «русской Джульеттой Мазиной».

---

Tonya has just graduated from the trade school and found a job as a cook in a Siberian village. She is naive but open hearted and kind. When Ilya starts flirting with her she takes it as a true romance only to discover that Ilya had a bet with his friends to seduce her. She stops talking with him but Ilya has already fallen in love with her.

Merginos / Девчата -  (1961)

2030 | 2018-07-24 | 3892

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Penkių didžiųjų tautų lyderiai stoja į kovą, vyksta Ketvirtasis nindžių pasaulio karas.

2015 | 2017-06-09 | 3715

Aprašymas: Ernis, Džulija ir Maksas, žaisdami Makso tėčio dirbtuvėse, netikėtai užkuria laiko mašiną, kuri juos nukelia 65-is milijonus metų atgal į praeitį. Ten juos įsivaikina dinozaurė mama Taira ir dinozauras brolis Dodžeris. Vaikų tėvai organizuoja jų gelbėjimo misiją, tačiau, norėdami grįžti namo, jie turi išvengti piktųjų dinozaurų ir pasikliauti Taira bei Dodžeriu. Juk šeima – ne visuomet tik ta, kurioje gimstama.

2022 | 2017-06-09 | 3818

Lietuviškai įgarsinto filmuko „Maša ir lokys“ serijoje „Sezono hitas!“ lokys liūdi, kad jo muzika nesužavėjo gražiosios lokės. Maša, žinoma, sugalvoja, kaip ištaisyti situaciją, tačiau niekas nenori tikėti, kad jos išmonė gali baigtis gerai. Serijoje „Sezono hitas!” vaikai ir jų tėveliai išvys, ar pavyks mažajai nenuoramai įtikinti žvėris prisijungti prie jos roko grupės.

2000 | 2017-06-07 | 4190

Filmukas Obuolių maišas. Puikus pamokantis filmukas apie zuikį ir jo dosnumą. Ilgaausis buvo toks geras kad dalino visus obuolius kas tik paprašė, o galiausiai savo zuikučiams pritrūko uobolių. Tačiau zuikio gerumas neliko neįvertintas ir visi liko apdovanoti. Filmukas pamoko, kad jei padarai kažkam gerą tai visada sugrįžta.

2030 | 2018-07-24 | 4149

Aprašymas: Šervudo padauža Robinas Hudas (angl. Robin Hood. Mischief in Sherwood) – tai 2014 metų Prancūzijos animacinis serialas. Robinas Hudas – vienas garsiausių pasaulio herojų – dabar ir seriale vaikams. Neįtikėtinas ryžtas ir drąsa, spinduliuojanti energija ir gera nuotaika prie ekranų prikaustys ne tik mažus, bet ir didelius, nuo senų laikų menančius legendinį plėšiką. Šervudo girios prieglobsty su ištikimais bičiuliais įsikūręs Robinas Hudas krečia išdaigas gobšam žmonių engėjui princui Džonui, gelbsti nekaltus, baudžia piktus. Tarp Robino Hudo ir princo Džono užverda kova. Ar pavyks padaužai Robinui pergudrauti princą Džoną? Nuotaikingi nuotykiai prasideda…

2030 | 2018-07-24 | 3404

Aprašymas: Jaunos bitutės, vardu Maja (angl. Maya the bee), istorija ir nuotykiai.

2021 | 2017-06-09 | 4142

Dešimtasis sezonas kartu su neišblėstančio populiarumo personažais Tomu ir Džeriu nukels į saulėtą paplūdimį. Vaikus pralinksmins sportuojantys katinai. O kaip sportuoti seksis katinui Tomui? Šis personažas tikras nenuorama tad nenorės nusileisti. Kovoti su konkurentu ne taip lengva todėl bus labai linksma stebėti jų lenktynes. Ir vėl keliausim su pašėlusiais veikėjais į neįtikėtinus nuotykius. Ančiukas Spaikas ir jo sūnelis tapę virėjais bei Tomas ir Džeris apsigyvenę pilyje argi tai ne nuostabu ? Čia jie gali tapti kuo tik užsinorėję. Pamatysite jog nieko nėra neįmanomo pasakų pasaulyje.

1994 | 2017-06-09 | 4344

Aprašymas: Galvodamas, kad nužudė savo tėvą, mažas liūtukas Simba iškeliauja tremtin ir atsisako teisės užaugęs tapti karaliumi. Čia jis sutinka griaužiką Timoną ir Afrikos tapyrą Pumbą, kurie tampa geriausiais liūtuko draugais. Bėga laikas, Simba užaugo. Kartą atsitiktinai sutinka vaikystės draugę Nalą ir ją įsimyli. Jos ikalbėtas, Simba grįžta į savo gimtinę ir kaunasi su dėde Scaru dėl teisės į sostą. Filmukas už geriausią dainą ir geriausią garso takelį pelnė 2 „Oskarus“.

Liūtas karalius - Lion King (1994)

2000 | 2017-06-07 | 3634

Filmukas vaikams Kaip Maša susipyko su pagalve. Tai nutiko šią vasarą mergaitei vardu Maša. Ją katik paguldė miegoti, o jai nesimiega. Na nemoka žmogus miegoti ir viskas. Ir kas gi sugalvojo tas lovas, tas anklodes, tas pagalves. Nusprendė maša eiti į sodą pasivaikščioti. Ten sutiko apvalų labai gražų mėnulį. Sutiko Maša šuniuką, kuri pakvietė ją miegoti savo būdoje ir dar atnešė kaulą. Bet jai nelabai patiko šuns būdoje. Vėliau keliavo ji pas vištas, pas varles, pas gandrą miegoti. Mergaitė ilgai ieškojusi rado savo vietelę ir saldžiai užmigo.