Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2007 | 2017-06-09 | 3953

Aprašymas: Jaunoji Egipto princesė netrukus taps šalies karaliene, jai paklus tūkstančiai žmonių. Tačiau prieš žengdama į sostą ji nusprendė būtinai atrasti savo mamą. Princesė neįsivaizduoja, kokie pavojai jos tyko varginančioje kelionėje. Rūstusis faraonas jau pasiuntė klastingus niekšus. Ieškant mamos, nebaisūs jokie pavojai.

2030 | 2018-07-24 | 3599

Aprašymas: Istorija vyksta Hinamizavos kaimelyje, į kurį atsikrausto Keičis. Jis gan greitai susiranda draugų, nes kaimelio gyventojai yra labai draugiški. Daugiausiai jis būna su savo draugėmis Rena, Satoko, Mion ir Rika. Atrodo, kad geriau negali būti. Bet Keičis sužino apie darbininko mirtį, Ojaširos prakeiksmą, dėl kurio, per kiekvieną “Cotton Drift” festivalį miršta vienas žmogus, bei dar vienas dingsta ir niekada nėra randamas. Siužetas vyksta kiekvieno veikėjo akimis. Siaubo žanro mėgėjams.

2030 | 2018-07-24 | 5065

Aprašymas: Pradinės mokyklos moksleivis Voltas kraustosi iš proto dėl beibleidų. Jo geriausias draugas Šu yra vienas sėkmingiausių žaidėjų. Šu patenka į nacionalinį beibleidų turnyro finalą. Įkvėptas bičiulio sėkmės Voltas irgi svajoja patekti tarp geriausių. Ilgame kelyje į aukščiausią lygą reikia pradėti nuo mažų dalykų – pirmiausiai laimėti savo rajono turnyrą, kuriame netrūksta gabių priešininkų. Keliaujant link svajonės Voltas sutiks naujų draugų, ištobulins savo techniką ir net ims svajoji apie geriausio beibleidų žaidėjo pasaulyje titulą!

2004 | 2017-06-09 | 3599

Aprašymas: Banginių plovyklos darbuotojas Oskaras svajoja apie turtus. Per kvailą atsitiktinumą žuvus ryklių mafijos krikštatėvio dono Lino sūnui Frenkiui, povandeniniame mieste pasklinda gandas, jog tai jis nugalėjo žiaurų gangsterį. Netikėtai įgijusi grėsmingo ryklių žudiko reputaciją, mažoji žuvelė tampa tikra garsenybe, nuolatiniu straipsnių ir televizijos reportažų herojumi. Įsiutęs donas Lino paskelbia tikrą mažojo herojaus medžioklę…

2008 | 2017-06-09 | 3833

Aprašymas: Filme vaizduojama dviejų kovos meistrų Vėjo ir Debesies istorijos. Šiame filme neišvysite pribloskiančios istorijos, daugiau pamatysite gražaus swordplay ir kovos menų dvikovų, taipogi detaliai perteiktos ne tik kovos bet ir aplinka. Filmą isskirtiniu daro tai, jog jis yra kurtas kinų studijos.

2004 | 2017-06-09 | 3791

Aprašymas: Alternatyviame pasaulyje, Japonija pralaimi Antrąjį Pasaulinį karą ir padalijama į dvi dalis. Hokkaido regionas prijungiamas prie „Union“, o Honshu ir likusi pietinė dalis gauna JAV suverenitetą. Hokkaido regione pastatomas keistas, milžiniškas bokštas, puikiai matomas iš labai toli. 1996 metų vasarą, trys draugai pasižada, kad pastatys skraidymo aparatą, nuskris juo į bokštą ir atskleis jo paslaptį. Deja, draugams lemta išsiskirti ir projektą jie apleidžia. Ar lemtis leis jiems vėl kada nors susitikti ir įgyvendinti savo sumanymą?

2030 | 2018-07-24 | 3097

Aprašymas: Kuroko krepšinis (angl. Kuroko no Basket) – Japonijos animacinis serialas. Kuroko priklauso legendinei vidurinės mokyklos krepšinio komandai, žinomai, kaip “The Generation of Miracles”, tačiau tik pagrindiniai penki komandos žaidėjai laiko jį geru žaidėju. Kai jis pereina į aukštesnę mokyklą Kuroko prisijungia prie tos mokyklos krepšinio komandos. Deja, jis ten pasirodo, kaip mažas silpnas ir mėtantis pro šalį, tačiau užslėpti gabumai dar turėtų pagelbėti jo naujajai komandai.

2017 | 2017-06-09 | 4044

Aprašymas: Tėvams į namus parsinešus naujagimį, Timo gyvenimas apsiverčia aukštyn kojomis – visas dėmesys sutelktas tik mažajam broliukui. O šis ne iš kelmo spirtas – kostiumu pasipuošęs mažylis kalba suaugusiojo žmogaus balsu (žinoma, tėvai apie tai net nenutuokia), ir vykdo slaptą misiją – atsikratyti visų šunyčių. Pasirodo, šie yra ne tokie jau nekalti, kokiais dedasi. Mieli padarėliai yra pasiryžę užkariauti pasaulį. Ir Ponas kūdikis paskelbia jiems karą, tačiau be vyresniojo brolio pagalbos jų įveikti jis negalės. Sukandęs dantis Timas ryžtąsi padėti broliui, bet tik su sąlyga, kad įvykdęs misiją – kūdikis paliks jų namus. Nuotykiai prasideda!

2007 | 2017-06-09 | 4077

Aprašymas: Diunan, jauna ES.W.A.T kovotoja ir Briariusas patyręs kovotojas kiborgas yra partneriai ir myli vienas kitą. Abu jie priklauso ES.A.W.T – elitiniai Olimpo miesto apsaugos komandai. Jie iškyla kokios nors problemos jų komanda siunčiama jos išspręsti. Po vienos operacijos Briariusas patenka į ligoninę ir Diunan gauna naują partnrį bioroidą Tereusą, kuris kaip du vandens lašai panašus į Briariusą prieš jam tampant kiborgu…

2000 | 2017-06-09 | 3865

Kodėl vilkas sudaužo televizorių? Kur aštriadantis nenaudėlis taip bėga? Ogi į televizijos studiją! Šiame filmuke pamatysime jau pažįstamus personažus, tačiau veiksmas vyksta kiek neįprastoje vietoje – televizijos studijoje. Čia iš pradžių pasitinka tankas, o vėliau groja nuotaikinga muzika. Žiūrovų laukia daugybė veiksmo ir, žinoma, vilko pralaimėjimas. Ši spalvinga animacija pakerės kiekvieną.

1970 | 2017-06-09 | 3655

Mickey's Birthday Party.

2030 | 2018-07-24 | 3577

Aprašymas: Legenda apie Korą (angl. The Legend of Korra) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie maištingą ir bebaimę paauglę, vardu Kora. Ši jaunoji kovotoja jau yra sukaupusi tris iš keturių svarbiausių elementų: žemę, vandenį ir ugnį. Betrūksta tik oro valdymo. Jo ieškodama Kora atklysta į šiuolaikinį avatarų pasaulį. Šiame kunkuliojančiame mieste gyvena įvairiausi padarai, miestą kamuoja nusikaltimai, o artėjanti revoliucija grasina jį ir visiškai sunaikinti… Ar Korai pavyks visus išgelbėti?

2012 | 2018-10-08 | 4201

Aprašymas: Ketvirtojoje „Ledynmečio“ dalyje pašėlusi voverė Skretas ir vėl vaikosi savo išsvajotą ąžuolo gilę. Deja, lenktynės baigiasi ne taip jau laimingai ir voveriukas tampa pasaulinio kataklizmo kaltininku. Skreto dėka susiformuoja žemynai, o gyvūnai privalo prisitaikyti prie pakitusių gyvenimo sąlygų. Mamutas Menis, tigras Diego, tinginys Sidas, atsiduria vandenyno vidury, atskirti nuo savo draugų. Plūduriuodami ant atskilusios ledo lyties draugai privalo rasti kelią namo, todėl leidžiasi į pavojingą ir nuotykių kupiną kelionę. Čia jų laukia nematytas povandeninis pasaulis ir jo gyventojai, dar neregėtos žemės, egzotiški gyvūnai ir netgi negailestingieji piratai. Nenuilstanti visos istorijos kaltininkė voverė šįkart atsidurs ten, kur jokia pasaulio voverė dar nebuvo įkėlusi savo letenėlės. Galbūt ketvirtas kartas bus sėkmingas ir Skretas galų gale pagaus po pasaulį klaidžiojančią gilę…

Ledynmetis 4: Žemynų atsiradimas - Ice Age: Continental Drift (2012)

2030 | 2018-07-24 | 3601

Aprašymas: Bailus voveriukas (angl. Scaredy Squirrel) – Kanados animacinis serialas. Pagrindinis serialo herojus – devynmetis voveriukas, kurio galvoje knibždėte knibžda beprotiškiausios mintys. Jo namelis medyje įkurtas milžiniškų miesto dangoraižių fone. Herojus žaibišku greičiu sugeba susikurti naują šukuoseną, per keletą akimirkų įsikūnyti į profesionalų badmintono žaidėją, o jau kitą minutę skrieja dviračiu didmiesčio gatvėmis. Tiesa, voverė turi vieną minusą – bijo visų, kuriuos sutinka savo kelyje. Komiškų situacijų čia tikrai netrūks!

2000 | 2017-06-07 | 3841

Vilkas pilkauodegis rusų liaudies pasaka. Gyveno miške vilkas ir lapė. Labai jie mėgo vištytes ir zuikius, antytes ir avių bandas. Tai buvo miško smaguriautojai. Kartą per mišką važiavo žmogus, todėl žvėrys nutarė patikrinti kas pas senį rogėse. Lapė apsimetusi negyva pateko į roges ir visą žuvį kaip mat išmetė ant kelio. Taip laputė pergudravo ir vilką ir senį su boba. Jei galvelė tik gudri laimė visada šalia.

2011 | 2017-06-09 | 3667

Aprašymas: Pašėlusi burundukų trijulė – Alvinas, Saimonas ir Teodoras bei jų draugės Britani, Žaneta ir Eleonora tiesiog negali gyventi be nuotykių. Šįkart dainingieji burundukai ir jų antrosios pusės bei Deivas leidžiasi į kelionę prabangiu kruiziniu laivu, kurį paverčia savo žaidimų ir pramogų aikštele. Laivui sudužus septyneriukė atsiduria negyvenamoje saloje, tačiau burundukų tai negąsdina. Kol Deivas iš visų jėgų stengiasi nusiųsti pagalbos signalą ir ištrūkti iš salos, burundukai daro tai, ką moka geriausiai – šoka, dainuoja ir kelia chaosą. Tačiau kokia gi būtų istorija, jeigu žavingieji burundukai neįsiveltų į nuotykius, kurie tyko jų net ir negyvenamoje saloje, kurioje yra paslėptas tikrų tikriausias lobis!

2030 | 2018-07-24 | 3315

Aprašymas: Pinkis ir Makaulė (angl. Pinky and the Brain) – JAV animacinis serialas. Tai istorija apie protingą pelę Makaulę ir kvailą jo draugą Pinkį, kurie kiekvieną naktį siekia užvaldyti pasaulį… Kiekvienos serijos pabaigoj Pinkis klausia: “Makaule, o ką mes veiksime kitą naktį?”, o Makaulė atsako: “Kaip ir kiekvieną naktį, Pinki, bandysime užvaldyti pasaulį”.