Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3759

Filmukas apie maža mergaitę kuri labai norėjo ir labai stengėsi kad jos draugė Valentina gautų laišką iš mylimo vaikino. Išsiaiškinusi, kad norint gauti laišką, visų pirma reikia jį išsiųsti - mergaitė pasinaudoja savo žuvele. Kodėl? Todėl kad laišką išsiųsti reikia į povandeninį laivą. Vaikams be galo patiks ši nuoširdi ir pamokanti istorija.

2022 | 2017-06-09 | 3634

Nepaprastai smagi diena išaušo Mašai filmuke online Didysis skalbimas. Nusprendusi pamaitinti savo žaidimų vaiką, ji patraukė pas lokį. Tačiau tik prie ko nors prisilietusi, išsitepdavo iki ausų. Lokys, kaip rūpestinga mamytė, ją išmaudydavo ir net gi pasiūdavo naujus drabužius. Ir taip visą dieną lokys skalbė ir siuvo, o Mašos žaidimų vaikas laukė alkanas... Kuo baigsis ši istorija sužinosite filme Didysis skalbimas.

2017 | 2018-07-24 | 3915

Aprašymas: Mano mažasis ponis (angl. My little Pony) – JAV ir Kanados animacinis serialas. Tai spalvingos, ryškios, pozityvios, šiltos mažųjų žiūrovų dievinamų herojų – ponių draugystės istorijos. Vaivorykštės spalvomis akį traukiantys poniai pasižymi išskirtinėmis savybėmis, individualiais charakteriais, mėgsta diskutuoti ir mokosi priimti sprendimus. Jie puoselėja gražiausias vertybes, o savo magiškoje pasakų šalyje neria į neįtikėčiausius nuotykius ir išbandymus, todėl jais žavisi ne tik mergaitės, bet ir berniukai. Nors be galo mielas, šis animacinis filmukas nėra pernelyg sentimentalus. Pateiktas su puikiu humoru. Pasakiška spalvų karalystė, rodos, visai čia pat, prie mūsų, kur žavingieji poniai gyvena su savo broliais ir sesėmis, tėčiais ir mamomis, net seneliais – išmintingaisiais poniais, o jų kaimynystėje įsikūręs ir vienas kitas monstras.

Mano mažasis ponis (7 sezonas) - My Little Pony: Friendship Is Magic (2017)

1970 | 2017-06-07 | 4226

Senosios animacijos filmukas Dėdė miša. Puikus pamokantis filmukas apie dėdę Mišą - lokį, kuris gyvena miške su kitais žvėrimis. Dėdė Miša labai simpatiškas ir savimi pasitikintis lokys. Dabar vasara todėl jis kaip ir visi žvėrys, ruošiasi atsargas žiemai. Miša eidamas sutinka ežį, su kuriuo grybauja. Tačiau metęs grybus nueina riešutauti nes juk jam reikia riešutų žiemai. Vėliau Miša išsirauna visa lazdyną ir nešasi laimingas. Sutinka Rainį kuris eina žvejoti - o kaipgi - Mišai irgi reikia žuvies žiemai ir draugai metę riešutus patraukia prie upės. Tačiau dėdei Mišai niekas nekimba. Galiausiai metė jis tą žvejybą ir nuėjo su lape vogti vištų. Tačiau ir čia Mišai ištiko nelaimė - jį užpuolė apsauginiai šunys ir vos kailį nenulupo :) Dėjuodamas Miša sutiko Peliuką kuris jį išmintingai pamokė, jog jei pradėjai vieną darbą - reikia jį pabaigti.

2000 | 2017-06-07 | 3766

Visų galų meistras Foka - puikus filmukas vaikams ir pavyzdys, leidžiantis suvokti vaikams, koks turėtų būti atkaklus, darbštus bei savo darbą mylintis žmogus. Senoji animacija pritrauks bet kokio amžiaus mažylius, mėgstančius nuotykius. Pamokantys filmukai yra šauni veikla vaikams, kuri leidžia formuoti jų dorą savimonę ir linksmai praleisti laiką. Kviečiame pažiūrėti :)

1967 | 2017-06-08 | 4268

Pasakos dideliems ir mažiems prasideda neįtikėtina kiškio narsa ir nuotaikinga muzikėle. Vėliau pasireiškia kiškio gudrumas ir atsiskleidžia blogosios charakterio savybės. Tuo tarpu lokys vaizduojamas kaip rūpestingas ir atsakingas žvėris. Na, o vėliau pasireiškia dar didesnis lapės gudrumas. Antroji pasaka ne mažiau įdomesnė – čia vėl matomas gana neįprastas kiškio charakteris. Ir viena, ir kita pasaka vaikams parodo, kaip nereikia elgtis.

2015 | 2017-06-09 | 4194

Aprašymas: Prieš milijonus metų milžiniškas asteroidas sunaikino visus dinozaurus žemėje. O kas jei… dinozaurai nebūtų išnykę? Viena dieną Arlo – mielas, draugiškas ir šiek tiek bailus dinozaurų jauniklis pateko į bėdą. Žaisdamas jis netyčia įkrito į sraunią upę ir nuplaukė tolyn, užnugaryje palikdamas sunerimusį tėtį. Nežinia kiek laiko neštas upės tėkmės, Arlo galiausiai išsikapsto į krantą, bet suvokia baisų dalyką – jis nė nenumano, kur atsidūrė ir kaip grįžti namo. Laimei, mažasis Arlo sutinka drąsų žmonių vaiką, kuris tampa ištikimu dinozauriuko bendražygiu ilgoje, nuotykių ir išbandymų kupinoje jo kelionėje namo. Jos metu abu bičiuliai išmoks nugalėti savo baimes ir atras tikrąją draugystę.

1994 | 2017-06-09 | 3702

Aprašymas: Būdami vaikai princesė Odetė ir princas Derekas negalėjo pakęsti net minties, kad ateityje jie turės susituokti, bet metams bėgant, viskas pasikeitė. Jaunuoliai pamilo vienas kitą. Bet vieną dieną princesė dingsta, o visa karalystė ilgainiui susitaiko, kad gražuolė mirusi. Derekas vienintelis nepraranda vilties ir ieško mylimosios… Bet jaunuolis negali nė įsivaizduoti, kad Odetė gyvena šiame pasaulyje piktojo burtininko Rotbaro užkeikta ne kaip žmogus, o gulbės kūne. Žavus klasikinis animacinis filmas visai šeimai, kuris užburs jūsų širdį. Tai pasaka apie narsųjį princą Dereką, kuris grumiasi su blogio jėgomis, ieškodamas savo mylimosios merginos princesės Odetės, kurią piktasis burtininkas Rotbaras pavertė Gulbe.

1960 | 2017-06-07 | 3895

Auksinė plunksnelė – graži ir be galo įdomi pasaka apie išpuikusią princesę. Kartą į karalystę, kurioje gyveno princesė, užklydo alkana senelė ir paprašė ją pamaitinti. Karalius neatsisakė, tačiau princesė sumanė papokštauti ir senelei į sriubą prikratė druskos ir pipirų. Nuolankioji senelė apsimetė, kad valgis jai patiko ir atsilygindama princesei už vakarienę, ji išpildė princesės norą ir pavertė ją auksine plunksnele. Tačiau už savo išdaigas princesė turėjo brangiai sumokėti. Ši pasaka prikausto prie ekranų ir pamoko, kad už patyčias likimas anksčiau ar vėliau nubaudžia, o už gerą širdį – apdovanoja.

2002 | 2017-06-09 | 4214

Aprašymas: Peliukas Stiuartas lekia savo mašinėle iš mokyklos ir staiga pamato sužeistą paukštę Margalo. Ją medžioja gigantiškas paukštis Falkonas. Tik didvyriškų Stiuarto pastangų dėka Margo išvengia mirties. Saugiausia vieta mieste – Litlių šeimos namai. Peliukas ir Margalo tampa geriausiais draugais. Bet staiga Margalo pradingsta, o kartu su ja ir Ponios Litl sužadėtuvių žiedas su deimantu. Visą Litlių šeimą įvykiai pribloškia. Stiuartas mano, kad paukštę pagrobė Falkonas, todėl kartu su kate Snoubele pradeda paukštės paiešką. Ieško jos visur, kol Snoubelės draugas Montė padeda išsiaiškinti, kur ji yra.

2030 | 2018-07-24 | 3515

Aprašymas: Seniai seniai, dar XV amžiuje, tolimoje planetoje, nuo Žemės nutolusioje 200 milijonų šviesmečių, dėl princesės Tinos, kurios galioje buvo virsti tobulu ginklu, prasidėjo pilietinis karas. Kad išsigelbėtų, ji pasinaudojo reinkarnacijos mašina ir nusiuntė savo sielą į Žemę, kur kas šimtą metų atgimsta žemiška moterimi, nors jos sieloje gyva atmintis apie praeitį. Iš gimtosios Tinos planetos į Žemę atkeliauja ir septynetas mokslininkų, pasivertusių baltaplaukiais paaugliais. Jiems įsakyta žūtbūt surasti Tiną. Dar į Žemę atvyksta žiaurusis Giroko su sūnumi Diuma, kurie nori užvaldyti stebuklingas Tinos galias. 2012 metais Tina tampa dvylikamete mergaite Helga. Ji susitinka su vietiniu berniuku Toma ir jiedu susidraugauja. Berniuką sužavi paslaptinga tyli mergaitė ir jis nuseka paskui ją. Kuo baigsis visų šių būtybių susitikimai?

1987 | 2017-06-09 | 3748

Aprašymas: Alternatyvioje Žemėje jaunas astronautas dalyvauja prieštaringai vertinamoje kosmoso programoje. N-15

2030 | 2018-07-24 | 3245

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

1998 | 2017-06-09 | 3329

Donald Duck Fall out fall in išleistas 1943 m.

2030 | 2018-07-24 | 3732

Aprašymas: Transformeriai: Maskuotės meistrai (angl. Transformers: Robots in Disguise) yra amerikiečių animacinis serialas, kuris yra Transformeriai: Praimas tęsinys. Kibertrono policinininkui Širšinui, kovojusiam kartu su Optimu Praimu, teks vykti į Žemę ir bandyti sutramdyti iš kalėjimo pabėgusius deceptionistus. Jam padės kadetė Stipriarankė, garsiausias Kibertrono chuliganas Slydis, deceptionistas Pikčiurna ir Alkemoro erdvėlaivio – kalėjimo prižiūrėtojas Meistras.

1970 | 2017-06-09 | 3535

Society Dog Show.