Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3790

Istorija Žydrasis drambliukas pasakoja apie drambliuką, kuris labai mėgo šelti ir išdykauti. Tačiau kartą begemotas pamokė išdykėlį, kad reikia prasmingai leisti laiką ir daryti gerus darbus. Čia atėjo sausra. Pradėjo paukščius ir žvėris kankinti troškulys. Čia ir rado drambliukas sau prasmingą užsiėmimą - nešioti vandenį žvėreliams.

2012 | 2017-06-09 | 3882

Aprašymas: Šreko pasakos, tai filmukas apie helovyną, jis susideda iš 3 trumpų filmukų, kuriuose išvysite tris paršiukus su vilku, patį Šreką su Fioną, žinoma Asilą, bei dar kelis personažus iš Monstrų ir ateivių filmuko. Visi jie turės problemų su keistais personažais, vilkolakiais, zombėmis morkomės, bei vaiduokliais.

2015 | 2017-06-09 | 3716

Aprašymas: Ernis, Džulija ir Maksas, žaisdami Makso tėčio dirbtuvėse, netikėtai užkuria laiko mašiną, kuri juos nukelia 65-is milijonus metų atgal į praeitį. Ten juos įsivaikina dinozaurė mama Taira ir dinozauras brolis Dodžeris. Vaikų tėvai organizuoja jų gelbėjimo misiją, tačiau, norėdami grįžti namo, jie turi išvengti piktųjų dinozaurų ir pasikliauti Taira bei Dodžeriu. Juk šeima – ne visuomet tik ta, kurioje gimstama.

2009 | 2017-06-09 | 3501

Aprašymas: Planetoje Abel žmonės koegzistuoja kartu su robotais. Vieną dieną šią planetą pabando užgrobti paslaptingas keleivis be bilieto iš transportinio laivo, tačiau ji aptinka Apollo (Hayato Ichihara), robotas, kuris atrodo kaip žmogus; ir Mikaru (Aya Ueto), žmogus, kuris atrodo kaip robotas. Keleivis be bilieto su savimi turėjo atmintinies mikroschemą, kurioje įrašyta moderniausia maskavimo programinė įranga – slapta OS pavadinimu „Šifras“. Apollo įdomumo dėlei pasiimą „Šifro“ atmintinę, net nenutuokdamas, į ką jis įsitraukia. Netikėtai jis pradeda keistai elgtis, tačiau Miharu nė nenutuokia, kas negerai su juo, ir kad už viso to slypi „Šifras“.

2030 | 2018-07-24 | 3857

Aprašymas: Aviukas Šonas (angl. Shaun the Sheep) – britų sustabdyto kadro animacijos televizijos serialas vaikams. 2010 m. serialas buvo nominuotas „Emmy“ ir BAFTA apdovanojimams. Aviukas Šonas ir jo draugai aviukai dažnai sukinėjasi aplink aviganį vardu Bitceris, kovoja su “blogiečių” paršiukų trijule bei kitais fermos gyventojais.

2001 | 2017-06-09 | 3893

Aprašymas: 2071 metais Marse visi, kaip ir kasmet, laukia Helovyno. Deja, didžiosios šventės išvakarėse judrioje gatvėje susprogsta milžiniškas sunkvežimis, erdvėje pasklinda mirtį nešantys virusai. Teroristai šitaip ketina išnaikinti milijonus žmonių visoje galaktikoje. Specialiai sudaryta komanda turi susekti ir sutramdyti teroristus.

2010 | 2017-06-09 | 3865

Aprašymas: Išpuoselėtame, taikiame ir idiliškame priemiestyje, šalia mielų spalvotų namelių ir rožių krūmų vešliose vejose stūkso juoda troba be menkiausios žalumos užuominos. Ignoruodamas draugiškai bendraujančius kaimynus, šiame namelyje gyvena Gru – piktas veikėjas, šventai įsitikinęs, kad gerumas yra stipriai pervertintas. Apsuptas būrio ištikimų tarnų – mažų geltonų būtybių, nepasižyminčių išmintimi – Gru planuoja didžiausią istorijoje vagystę. Gru rengiasi pavogti… mėnulį! Tai neturėtų būti itin sunku – Gru disponuoja tikrai solidžiu pačių įvairiausių ginklų, įrankių ir aparatų arsenalu. Tiesa, jie ne visuomet šimtu procentų atitinka Gru poreikius: mat genialus išradėjas, kuriantis šiuos ginklus – daktaras Nefarijus – šiek tiek neprigirdi. Ir gavęs iš savo šeimininko užsakymą ne visuomet pagamina būtent tai, ko pageidauja Gru. Kaip ten bebūtų, planas pavogti mėnulį atrodo tobulas, visi klastingai vagystei reikalingi įrankiai pagaminti, tačiau čia atsitinka kai kas visiškai nenumatyto. Gru sutinka tris našlaites – Margo, Editą ir Agnesę. Kurios šiame piktadaryje išvysta tai, ko nemato niekas kitas: potencialų tėtį. Rekalai pakrypsta visiškai netikėta linkme, ypač pačiam Gru.

2012 | 2017-06-09 | 4058

Aprašymas: Trys išdykę vaikai randa kiaušinio formos laiko mašiną. Nė nenutuokdami koks tai daiktas, nuotykių ieškotojai nutaria ją išbandyti ir nukeliauja į priešistorinius dinozaurų laikus. Ieškodami dingusios laiko mašinos dalies, kuri reikalinga jiems grįžti namo, vaikai susiduria su visai nepavojinga ir labai motiniška dinozaure T-Rex, kuri imasi jų globos.

2030 | 2018-07-24 | 4766

Aprašymas: Ogis ir tarakonai (angl. Oggy and the Cockroaches) – Kanados ir Prancūzijos animacinis serialas. Linksmi nuotaikingi filmukai apie tarakonų gyvenimą, bei jų mylimiausią priešą. Vieni moka sugyventi, kitiems – negali būti nieko baisiau gyvenimo kartu…

2030 | 2018-07-24 | 3484

Aprašymas: Agentas šunytis (angl. T.U.F.F. Puppy) – JAV animacinis serialas. Tai filmukai apie šunį Dadlį, kuris gina savo miestą su savo komanda. Dadlis prisidirba visokių įdomiausių šunybių.

2015 | 2017-06-09 | 5549

Aprašymas: Spektra Vodergeist grįžta į Monstrų vidurinę išsiaiškinti, kodėl jos mokykloje vaidenasi. Kai buvo sugauta visus gąsdinusi Raudonoji ponia, jokia dvasia nedrumstė vampyriukų pamokų. Iki šiol. Nežinia iš kur atsiradęs paslaptingas vaiduoklis visiems kelia nerimą.. Bet kaip jį sugauti, kai neįmanoma pamatyti? Ar tai gali būti kieno nors kerštas direktoriui, kankinančiam mokinius? Tik vampyrai ir jų nauji draugai gali atskleisti šią paslaptį ir padaryti taip, kad nebesivaidentų.

2000 | 2017-06-07 | 3833

Senosios animacijos filmukas vaikams apie nykštuką, kuris gyveno sename name. Namas labai liūdėdavo be savo šeimininko ir vieną dieną, nykštukui išėjus, namui buvo taip liūdna ir baisu, kad jis nusprendė eiti ir surasti jį. Po kiek laiko, grįžus namo, nykštukas neberado namo ir išėjo jo ieškoti. Taip jie ir ieškojo vienas kito ir niekaip negalėjo rasti. „Kaip nykštukas iš namų išėjo“ vaizduoja tikrą meilę tarp nykštuko ir namo bei pamoko, jog pasiklydus, reikia kantriai laukti ir tikrai būsi surastas.

2011 | 2017-06-09 | 3650

Aprašymas: Tarp dviejų didelių valstybių Levamme ir Amatsuvian vyksta karas. Kokios jo priežastys mums pašykštima išsamios informacijos (gal ko nepasidalino ar kas iš lovos ne ta koja išlipo), bet svarbu, jog jis vyksta. Levamme imperijos princas Karlas yra iki ausų įsimylėjęs nuostabaus grožio kilmingąją Faną del Moral ir pažada jei per metus baigti karą, bet žinot kaip būna su tais vyrų pažadais. Kadangi Fana yra tautos viltis, į ją pasikėsina blogiukai, taigi norimą ją perkelti pas sužadėtinį. Viskas gal būtų nieko, bet kad juos skiria labai plati karo teritorija, o dar vandenyną kirst reikia. Čia reikalas prispiria kreiptis į puikų gyvenimo vėtytą ir mėtytą jauną pilotą Charles Karino. Berneliui nepasisekė nuo pat vaikystės, jo tėvas yra iš Amatsuvian, dėl to jis yra kas antro tautiečio paspiriamas į šonkaulius, jo gyvenimas švelniai tariant nelengvas, bet turėdamas svajonę gali viską iškęsti. Taigi Fana yra įsodinama į Charles lėktuvėlį ir kelionė prasideda.

2014 | 2017-06-09 | 3925

Aprašymas: Klasikinių pasakų rinkinys atgimsta itin originalioje animacinėje komedijoje visai šeimai. Piktoji ragana Delamorta kūdikystėje užkerėjo princesę Rožę – iki aštuonioliktojo gimtadienio ji įsidurs pirštą aštria adata ir ji bei visa jos pilis šimtui metų užmigs giliu miegu, o šį burtą galės panaikinti tik tikrai mylinčio vaikino bučinys gražiajai Rožei. Džekas – būtent tas vaikinas. Likus dienai iki aštuonioliktojo Rožės gimtadienio jis išsiunčiamas pas septynis nykštukus, kurie gyvena už septynių kalnų. Šie turėjo saugiai paslėpti Džeką, kad šis po pražūtingo gimtadienio išgelbėtų vargšę Rožę. Deja, keliaudamas pas nykštukus Džekas paklydo ir pateko į raganos spąstus. Delamortos džiaugsmui, išsipildo liūdniausias scenarijus. Princesė įsiduria pirštą, jos gelbėtojas pagrobtas ir visa karalystė užmiega giliu giliu miegu. Išskyrus septynis nykštukus. Maži narsūs vyrukai leidžiasi ieškoti Džeko – vaikiną reikia pargabenti į pilį ir pažadinti snaudžiančią princesę. Pavojingoje kelionėje jų lauks daugybė išbandymų ir netikėtumų, tačiau ūgis – ne kliūtis!

1998 | 2017-06-09 | 3588

Aprašymas: Skruzdėliukas Z-4195 buvo tik viena iš milijono skruzdžių. Patys suprantate, kokie buvo vargšelio šansai susipažinti su nuostabiąja princese Bala, kurią drovusis Skruzdėliukas Z jau seniai slapta mylėjo. Tačiau jausmas buvo toks stiprus, jog mažasis herojus ryžosi lengvai nepasiduoti. Pasipiktinęs sustabarėjusia skruzdėlyno luomine santvarka, Skruzdėliukas Z kreipėsi pagalbos į skruzdę – kareivį Vyverį, geriausią savo draugą, kad šis jam padėtų patekti pas princesę. Nelauktai Z gyvenimas visiškai pasikeičia – iš paprasto darbininko jis tampa skruzdžių kolonijos didvyriu. Pats to nenorėdamas, jis sukliudo generolui Mandibliui įgyvendinti savo baisų planą: sunaikinti koloniją ir vėl atkurti ją tokią, kokia patiktų tik pačiam ambicingajam generolui. Niekam iki tol nežinomas Skruzdėliukas Z tampa skruzdėlyno revoliucijos vadu, o jo neįtikėtini nuotykiai tik prasideda…

2013 | 2017-06-09 | 4611

Aprašymas: Barbė Kristina svajoja tapti baleto žvaigžde. Vieną dieną ji atranda fantastinius spindinčius baleto puantus, kurie magiškai paverčia ją nuostabia šokėja. Kartu su drauge Haile Kristina patenka į fantastišką baleto pasaulį. Gražuolė pasirodo garsiausiuose pastatymuose ir supranta, kad jei šoki širdimi, gali sužavėti visą pasaulį ir nugalėti net baisiausius priešus, net tokius kaip Ledo karalienė.

1970 | 2017-06-09 | 3781

Aprašymas: (rus. Белое солнце пустыни). Raudonarmietis Suchovas keliauja per dykumą svajodamas po kelerių neramių metų pagaliau pasiekti Samarą ir apkabinti mylimą moterį Kateriną. Tačiau paslaptingieji rytai apraizgo Suchovą savo kerais. Apleistoje tvirtovėje smėlynuose banditas Abdula paliko savo haremą – dešimt žmonų. Herojui tenka pasirūpinti likimo valiai pamestomis moterimis.