Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 3526

„Pats svarbiausias“ – tai pasaka apie penkis skirtingų profesijų vyrus ir nusivylusią, nelaimingą raganą, kuri nepatenkinta tuom, jog visi aplinkui laimingi, o ji neterinti draugų. Sumano jį kartą aplankyti kiekvieną vyrą, tačiau paskutinysis – šaltkalvis, atima raganos šluotgalį ir užsiprašo trejų norų... Tai pasakojimas apie tikrą draugystę, nesavanaudiškumą ir abipusę pagalbą. Istorija mus moko, jog visada galima pasikliauti tikrais draugais, kuriuos reikia vertinti.

2012 | 2017-06-09 | 4156

Aprašymas: Elniukas Niko svajoja tapti skraidančiu elniu ir patekti į Kalėdų Senelio kinkinį. Kalėdų išvakarėse jis su geriausiais draugais ir broliu Džoniu keliauja pažaisti į mišką. Broliuką sučiumpa ereliai ir Niko su kompanija leidžiasi į nuotykių kupiną žygį, kad išgelbėtų Džonį.

1967 | 2017-06-08 | 3914

Senosios animacijos filmukas Peliuko dainelė. Istorija apie peliuką, kuris mėgo groti ir dainuoti. Peliukas linksmai grodavo miške ant kelmo, darydavo akrobatinius triukus ir norėjo palinksminti miško draugus. Bet ne visi žvėreliai jį pripažino. Vėliau viskas apsivertė, visi draugai pasistatė sau namą ir smagiai dainavo. Peliuko pasirodymus pamatysite šiame filme.

1960 | 2017-06-07 | 3901

Auksinė plunksnelė – graži ir be galo įdomi pasaka apie išpuikusią princesę. Kartą į karalystę, kurioje gyveno princesė, užklydo alkana senelė ir paprašė ją pamaitinti. Karalius neatsisakė, tačiau princesė sumanė papokštauti ir senelei į sriubą prikratė druskos ir pipirų. Nuolankioji senelė apsimetė, kad valgis jai patiko ir atsilygindama princesei už vakarienę, ji išpildė princesės norą ir pavertė ją auksine plunksnele. Tačiau už savo išdaigas princesė turėjo brangiai sumokėti. Ši pasaka prikausto prie ekranų ir pamoko, kad už patyčias likimas anksčiau ar vėliau nubaudžia, o už gerą širdį – apdovanoja.

2030 | 2018-07-24 | 4674

Aprašymas: Avataras: Paskutinis oro valdytojas (angl. Avatar: The last airbender) – JAV animacinis serialas. Žemę pasidalinusios keturios didžiosios tautos – žemės, vandens, oro ir ugnies. Jų galios pusiausvyrą palaiko vadinamieji “stichijų valdytojai”. Manipuliuodami savo šaliai priklausančiomis stichijomis jie gali daryti stebuklus. Kadangi žmonės jau tokie padarai, kad neduok valgyt, duok pasipliekti, egzistuoja dar vienas saugiklis – vadinamasis Avataras, valdytojas, sugebantis valdyti visas stichijas. Avataras nuo pat amžių pradžios atgimstantis asmuo, savyje nešiojąs neišsenkančią išmintį. Ir štai, artėjant prie žemės kometai turinčiai suteikti papildomos galios ugnies tautai, valdovas nusprendė jog taika skirta tik liurbiams, kurie nesugeba pakovoti patys už save ir nusprendė “pasidalinti” ugnies tautos gerove su kitomis tautomis, paprasčiausiai jas okupuodamas. Taip prasidėjo kruvino karo istorija, trukusio 100+ metų. Kruvinų mūšių metu Avataras kažkur dingo be žinios. Ir štai, po kiek laiko kometa vėl artėja prie žemės, laikas būtų kaip ir baigti pasaulio užkariavimą. Juolab, kad taikiuoju laikotarpiu buvo išnaikinti visi oro valdytojai, vandens valdytojų irgi liko tik saujelė ir tik žemės valdytojai dar kaišiojo pagalius į ratus… Tačiau ugnies valdovas padarė vieną didelę klaidą. Nepasirūpino tinkamai apsisaugoti nuo Avataro. Mergaitė ir berniukas iš vandens valdytojų kaimo pastebi keistą ledkalnį, kuriame sėdi berniukas, su rodyklės formos žymėmis ant rankų ir galvos. Pamėginus išlaisvinti jį iš ledkalnio, pastarasis sprogsta, ir pasirodo, jog jo viduje tūnojo pakutinysis gyvas likęs oro valdytojas, kaip pranašaujama esąs kartu ir Avataras…

2010 | 2017-06-09 | 3742

Aprašymas: Jauną pelėdžiuką Soreną įkvėptė jo tėvo pasakojimai apie Pelėdų karalystės sargus, mistinę sparnuotų karių komandą, kurie kovėsi didingame mūšyje tam, kad apsaugotų pelėdų karalystę nuo Blogio. Sorenas svajoja vieną dieną prisijungti prie šių herojų. Tačiau jo vyresnis brolis Kludas tik šaiposi iš šios jaunesniojo brolio minties ir jam pavydi. Kludo pavydas turi baisių pasekmių – abu pelėdžiukai nukrinta nuo medžių viršūnių tiesiai į Blogio nagus. Dabar tik Sorenas, kartu su kitų jaunų drąsių pelėdų pagalba gali suorganizuoti bebaimį pabėgimą. Kartu jie pakyla virš jūros ir pro tirštą miglą ieško didžiojo medžio, legendinių pelėdų karalystės sargų namų. Stebuklingo miško gyventojoms iškyla rimtas pavojus… Sorenas viliasi nugalėti Blogį ir apsaugoti pelėdų karalystę.

1979 | 2017-06-09 | 3866

Aprašymas: Garsusis aferistas Arsenas Lupenas III pagrobia milijonus dolerių, tačiau vėliau sužino, kad jo grobis – meistriškai suklastoti pinigai mažoje Kaliostro hercogystėje. Čia jau nuo senų laikų buvo verčiamasi įvairių kupiūrų padirbinėjimu. Nepratęs pralaimėti Lupenas išvyksta į piktojo grafo Kaliostro pilį ieškoti pinigų.

2014 | 2017-06-09 | 3907

Aprašymas: Ana, jauna mergaitė, gyvenanti Sapore, kuri turi bendravimo bėdų su savo klasiokais. Dėl šios priežasties jai prasideda stresas, kuris sukelia astmos priepuolį. Po šio įvykio gydytojas pasiūlo, kad Ana kurį laiką pagyventų labiau atpalaiduojančioje vietovėje. Taip ji išvyksta į kaimo vietovę be savo mamos. Tenai Ana leidžia laiką vaikščiodama po vietoves ir paišydama. Kartą ji pamato vilą prie pelkės, kuri patraukia jos dėmesį. Šioji žmogaus akiai atrodo visiškai apleista, tačiau būtent tenai likimas kartu suveda Aną ir Marnę.

2011 | 2017-06-09 | 4664

Aprašymas: Nuotykių ištroškęs Batuotas katinas Pūkis vienijasi su išmintinguoju Kliunkiu Aleksandru Pliunkiu ir žavingąja Kite Minkšta Letenėle. Trijulės tikslas – pagrobti stebuklingąsias pupeles, kurios turėtų atnešti pasakiškus turtus! Juk net ir katinai nori būti turtingi. Tačiau pasaka nebūtų pasaka, jeigu visų įvykių sūkuryje Batuotas Katinas nepagalvotų, kokia, visgi, simpatinga yra jo kolegė Kitė Minkšta Letenėlė. Galąskite špagas ir pasiruoškite iššūkiams!

2030 | 2018-07-24 | 3324

Aprašymas: Naujausia garsiojo Prince of Tennis dalis. Japonijoje kuriama nauja “Visų Žvaigždžių” komanda, susidedanti iš 50 geriausių šalies žaidėjų.

2022 | 2017-06-09 | 3674

Serijoje „Paveikslas“ mažoji Maša ir lokys tapo tikrais dailininkais. Tik lokys tapo namie, o mažoji nenuorama bus išsiųsta nupiešti visų miško gyventojų. Kas nutiks, kai gudruolė pastebės,jog jos paveikslo spalvos nevisai sutampa su tikromis žvėrių spalvomis? Serijoje „Paveikslas“ mažieji žiūrovai pamatys, kuo baigėsi dailės darbai ir ar nepasigailės lokys, kad išsiuntė Mašą piešti į mišką/

2012 | 2017-06-09 | 3600

Aprašymas: „Sniego karalienė“ – tai jaudinanti drąsios mergaitės Gerdos istorija. Piktoji Sniego karalienė pagrobia Gerdos mažąjį broliuką Kajų dėl gražaus jųdviejų bendravimo. Norėdama išgelbėti užkerėtą Kajų, Gerda leidžiasi į tolimą, pavojų ir išbandymų kupiną kelionę. Narsi ir kupina gėrio mergaitės širdis padeda jai įveikti visas kliūtis ir susidurti su pačia Sniego karaliene. Susigrąžinant brolį Gerdai tenka dar vienas iššūkis – išgelbėti pasaulį nuo artėjančios ledo karalystės. Piktoji Sniego karalienė siekia surasti bei sunaikinti viso pasaulio grožį kuriančius ir gerus žmones. Stingdydama viską šalčiu ir padedama niekšingų padėjėjų karalienė nori sušaldyti ir valdyti viską, kas gyva. „Sniego karalienė“ – puiki istorija visai šeimai, padedanti suprasti tikrąsias vertybes. Gerda įveikia visas kliūtis ir sunkumus kelyje į savo tikslą. Mergaitė ne tik randa savo brolį, bet ir įgauna pasitikėjimo savimi bei susiranda naujų draugų.

2010 | 2017-06-09 | 3697

Aprašymas: Mėgstamiausia Po šventė yra Žiemos šventė. Kasmet jis su tėčiu kabina papuošimus, linksmai miniai kaimietukų dalija makaronų sriubą. Bet šiais metais Šifu pranešė, kad kaip Drakono kario, Po pareiga yra surengti neįtikėtinai formalią Žiemos šventę Nefrito rūmuose. Po pasiklysta tarp savo Drakono kario pareigų ir šeimos tradicijų, tarp Šifu ir tarp pono Pingo. Kai prasideda pasiruošimas šventei, Po supranta, kad neįmanoma patenkinti abejų pusių. Galiausiai jis pasikliauja savo širdimi ir atskleidžia Šifu bei ponui Pingui tikrąją tradicijų, bendravimo ir šeimos prasmę.

2009 | 2017-06-09 | 3857

Aprašymas: Meteoritas Siuzaną jos vestuvių dieną paverčia į maždaug trijų aukštų namo dydžio monstrą. Neilgai trukus į įvykio vietą atvyksta karinės pajėgos, kurios atsitokėti nesuspėjusią Siuzaną sugauna ir išveža į slaptą kariuomenės bazę. Kai į Žemę nusileidžia paslaptinga technologija pagamintas robotas ir ima siaubti mūsų planetą, prezidentas liepia kovai pasitelkti žaviąją monstrų šutvę…

2001 | 2017-06-09 | 3741

Aprašymas: Didžiulis mielas raguotas pabaisa Džeimsas Salivanas, apaugęs melsvu kailiu su violetinėmis dėmėmis, vadovauja pabaisų fabrikui. Jis su savo padėjėju ir geriausiu draugu Maiku Vazovskiu (vienaakiu žaliu pabaisiuku) ir kitais keistais pabaisomis milžiniškame fabrike gamina energiją iš vaikų klyksmų. O tam reikia vaikučius kasnakt gąsdinti. Tačiau vieną gražią dieną į labai gerai nuo žmonių saugomą fabriką netyčia patenka mergytė Bū. Keisčiausia, kad mažoji Bū visai neišsigąsta, o pabaisos pašiurpsta iš siaubo…

2012 | 2017-06-09 | 3655

Aprašymas: Vedami Julijaus Cezario romėnai nesunkiai užgrobia Britaniją. Tačiau vienas mažas kaimelis vis dar priešinasi imperijos invazijai. Su lyg kiekviena diena kaimo vyrų jėgoms senkant, Karalienė pasiunčia savo patikimąjį tarną Antiklimaksą į Galiją, kur kitas kaimelis garsėja romėnų snukių daužymu. Tuo tarpu Asteriksui su Obeliksu patikėta kita svarbi misija: iš niekam tikusio vėjavaikio ir rakšties užpakalyje, kuriam rūpi tik mergos ir muzika, genties vado sūnėno padaryti tikrą galą. O niekas taip negrūdina vyro, kaip kelionės ir mūšiai, tad davę statinę savo magiško gėrimo, kartu su plevėsa Justforkiksu, Asteriksas ir Obeliksas keliauja padėti pusbroliui į Britaniją, kur, deja, prarasta statinė, įniršęs Cezaris, vikingai ir gražuolė Antiklimakso sužadėtinė sumaišo visas kortas Justforkikso metamorfozei.

2016 | 2017-06-09 | 3927

Aprašymas: Liucijus – magiška karalystė, šventojo kristalo namai. Tačiau grėsminga Niflhaimo Imperija padarys viską, kad kristalas atitektų jiems. Tarp šių karalysčių karas tęsiasi taip ilgai, kad niekas nepamena, kada jis prasidėjo. Liucijaus vadas, karalius Regis, vadovauja elitinėms kareivių pajėgoms, dar žinomoms, kaip Kingsgleivai.Pasinaudodamas karaliaus magija, Niksas Ulrichas, bei jo ištikimieji draugai stoja ginti Insomnijos miestą, kovodami prieš nenumaldomą Niflhaimo armiją. Prieš Imperijos nesuvokiamą jėgą, karalius Regis teturėjo vienintelę išeitį sustapdyti karui – jis turi atiduoti visas žemes už sienos ribų, bei matyti, kaip jo sūnus, princas Noktis susituokia su panele Lunafrėja, buvusia Tenebros princese, dabartine Niflhaimo kaline. Karui besitęsiant, Niflhaimo mechanizmai Insomniją padarė kovos lauku, verčiantį Niksą kovoti už savo karalystę iš visų jėgų.