Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 4245

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2000 | 2017-06-07 | 4260

„Pasaka po pasakos“ pradedama tradiciškai: „Gyveno kartą...“, tačiau veiksmas gana neįprastas – avinas ir ožys išeina iš namų. Atskleidžiamas sumanumas, kurio dėka gyvuliams pavyksta išgąsdinti vilkus ir mėgautis skania vakariene... Tuomet sukeliama intriga. Įdomu tai, kad vilkai antrą kartą lieka nieko nepešę. Ir tai tik pradžia – „Pasaka po pasakos“ – įdomus rinkinukas vaikams, sutalpinantis porą puikių istorijų.

2030 | 2018-07-24 | 3133

Aprašymas: Geležinis žmogus (angl. Marvel Anime: Ironman) – Japonijos animacinis serialas. Geležinis Žmogus (Entonis Edvardas „Tonis“ Starkas) yra išgalvotas komiksų superherojus Marvel komiksų visatoje. Entonis Starkas jau būdamas 15-os metų įstoja į MIT (Masačusetso Technologijos Institutas) elektrotechnikos specialybę ir baigia ją geriausiai kurse. Būdamas 21-ių, jis paveldi Stark Industries, po to, kai jo tėvai žūsta autoavarijoje. Vizito Vietname metu, jis patenka į spąstus, kuriuos paspendžia Vietnamo karo vadas Wong Chu. Sužeistas skeveldros į širdį, jis vis tiek verčiamas kurti ginklus kartu su taip pat pagrobtu fiziku Yin Sen. Tačiau vietoje to, jie abu sukuria egzo šarvus, kurie palaiko Starko gyvybę bei suteikia jam daugiau galių. Su šiais šarvais Tonis Starkas pabėga ir nužudo Wong Chu ir jo karius. Tuo tarpu Yin Sen pasiaukoja. Grįžęs į JAV, Tonis Starkas toliau tobulina savo šarvus ir kovoja prieš nusikaltėlius. Jis tampa ir vienu Keršytojų komandos įkūrėjų.

2000 | 2017-06-07 | 3868

„Tingi suknelė“ – graži pasaka vaikams. Joje atskleidžiamas įdomus žaislų pasaulis ir tai, ką lėlės, gyvūnėliai nuveikia atgiję. Šis filmukas iš senosios animacijos lobyno – dar ir savotiška pamokėlė apie tvarkymąsi. Artėjant rytui viskas grįžta į savo vėžes – žaislai užmiega. Filmukas „Tingi suknelė“ – užuomina, kad svarbiausia – ne puošnus rūbas.

2022 | 2017-06-09 | 3737

„Sunku būti mažam“ Maša žaisdama, kaip visada, visiems pridaro bėdos. Šį kartą ant Mašos pyksta visi miško gyventojai. Laimei lokys prisimena ir primena kitiems, kad kai kurie dalykai, kurie suaugusiems atrodo neteisingi ir blogi, būnant mažu atrodo labai smagūs ir įdomūs. Serijoje „Sunku būti mažam“ vaikai pamatys, ne tik mažosios Mašos, bet ir kitų miško gyventojų vaikystės išdaigas.

2030 | 2018-07-24 | 3009

Aprašymas: Karų era Japonijoje dar prieš Sekigahara mūšį (~1600 m.), jaunas ir laisvas kaip vėjas nindzė Saizo netikėtai sutinka Isanami, šventyklos mergelę. Nors vaikinas ir labai nenori veltis į ne savo bėdas, tačiau prašomas padeda. Vėliau jam tenka lydėti ją į vienintelę žinomą saugią vietą – Sanados Yukimuros namus. Isanami yra vienintelė likusi gyva po Izumo šventyklos, kurioje ji praleido visą savo gyvenimą, užpuolimo.

2017 | 2017-06-09 | 5547

Aprašymas: Nauja Auksaplaukės istorijos dalis pasakoja apie magiškus nuotykius jau princesės gyvenime. Kas laukia karūnavime? Kaip būti princese, kai dvasia laukia nuotykių? Ar karališkoji šeima priims Auksaplaukę ir Eugenijų? Be to, kai ateitis rodosi šviesi ir ranka pasiekiama, kas gali nutikti likus žingsniui iki laimingos pabaigos? Visi atsakymai naujausioje Disnėjaus filmo dalyje.

2022 | 2017-06-09 | 3652

Animacinio filmuko Maša ir lokys lietuviškai serijoje „Pasienis saugus“ vaikai ir jų mamytės sužinos, kad šį kartą lokiui problemas kels ne Maša, o morkas vagiantis kiškis. Lokiui tenka budėti visą naktį saugant savo daržą, na o dieną jį mielai sutinka pakeisti mažoji išdykėlė. Tik ar nebus taip jog Maša, saugodama nuo vienos bėdos, pridarys daugybę kitų? Serijoje „Pasienis saugus“ žiūrovai išvys, kokią galų gale apsauginę sistemą lokys įrengs savo darže.

2015 | 2017-06-09 | 4312

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis šiemet vasarą atšventė jau 15 metų jubiliejų: pirmoji animacinio serialo serija buvo parodyta 1999-ųjų liepos 17 dieną. 2004-aisiais buvo sukurtas pilnametražis animacinis filmas, o naujoji juosta yra minėto filmo tęsinys. Antonio Banderas‘o vaidinamas piktasis piratas desperatiškai ieško paskutinio trūkstamo magiškos knygos puslapio. Knyga ypatinga tuo, kad joje parašius bet kokį planą ar svajonę, jie tampa realybe. Po ilgų paieškų piratas sužino, kad ant trūkstamo lapo surašytas slaptasis Krabo receptas. Vieną dieną piratui pavyksta pavogti itin saugomą Krabo vertybę. Kempiniukas ir draugai, sužinoję, kad piktasis piratas rengiasi sunaikinti jų namus, išsiruošia į gelbėjimo misiją. Įgiję superherojiškų galių, Kempiniukas ir kompanija mūsų pasaulyje stoja į žūtbūtinį mūšį su piratu ir jo šutve.

2030 | 2018-07-24 | 3975

Aprašymas: Pirmykštė Žemė (angl. Land before time) – JAV animacinis serialas pasakojantis apie dinozaurų gyvenimą pirmykštėje žemėje. Penki našlaičiai dinozaurai keliauja po savo pasaulio griuvėsius, gedi dėl savo šeimų praradimų, ir sujungia jėgas, kad kartu išgyventi.

2013 | 2017-06-09 | 3697

Aprašymas: Trumpų „Madagarskaro“ filmų kūrėjui pagaliau patikėtas didžiojo ekrano vairas. Kurį vairuoja nedidelė patrakusi sraigė! Turbo nuo vaikystės svajojo tapti didžiu sportininku. Lenktynininku! Kurio vardą skanduotų minios. Jis būtų greičiausias ir kiečiausias! Tikra raketa. Tačiau net didžiausiai svajonei koją gali pakišti prigimtis: Turbo yra sraigė. Tiksliau, sraigius. Ir gyvena ten, kur visi vos velkasi – sraigyne. O Turbo taip norėjosi greičio… Netikėtai, vieną dieną sraigiui Turbo nutinka keistas nutikimas… Ir jis įgyja super galių! Štai tada sraigius supranta, kad išmušė jo gyvenimo valanda! Jis iškvies į kovą savo idealus ir parodys, kieno kiaute dega karščiausia ugnis! Kieno kiautas urzgia garsiausiai. Ir kieno kiaute sproginėja žiežirbos! Turbo – savo svajonės link beprotišku greičiu lekiantis sraigius lenktynininkas. Susigrums su už save greitesniais… Ir pradės didžiausią savo gyvenime nuotykį! Jis greitas. Jie – įsiutę!

2000 | 2017-06-07 | 3783

Filmas apie berniuką kuris norėjo būti jūreiviu, tačiau netryško noru mokytis. Jam atvertus knygą apie Jūreivius, jis magiškai tampa laivo kapitonu. Kai laivą pradeda krėsti pirmosios negandos, o berniukas nesugeba teisingai jų išspręsti, ponaitis supranta kokie, visgi, yra svarbūs mokslai gyvenime. Filmukas puikiai ekranizuoja posakį “ką išmoksi - ant pečių nenešiosi”.

2000 | 2017-06-09 | 4038

„Na, palauk!“ animacija vaikams žavi jau ilgus metus. Serijoje „Egzotinė šalis ir sala“ rodomas vilko slidinėjimas bei kiškio poilsis. Filmuke taip pat matysite oro balionus. Na, o kiškį nuolat besivaikantis vilkas šį kartą pats bus pagaunamas. Tai puiki „Nu, pogodi!“ serija, kurioje daugybė veiksmo. Pastarasis patiks visiems, nuo mažiausių iki didžiausių.

2030 | 2017-06-09 | 3582

Aprašymas: 8 Filmukai ir 2 filmai tvarkingai ištraukti iš interneto perkompresuoti ir paruošti patogiai peržiūrai. Filmukai iš svetainės „Lietuvių kalbos kursas 5–6 klasėms“ http://lietuviu5-6.mkp.emokykla.lt, čia galėsite atlikti ir užduotis.