Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2000 | 2017-06-07 | 4166

Sala tai ironiška istorija apie vienišą žmogų saloje. Čia niekas nekalba, girdėsime tik muziką. Ši istorija labiau sudomins tėvelius ar vyresnius vaikus. Žmogus gyvena saloje ir yra labai vienišas, aplink pilna žmonių, laivų, tačiau niekas juo nesidomi, visi nori tik naudos. Perteikta mintis, kad net būdamas tarp žmonių kartais gali jaustis labai vienišas,niekam nereikalingas, apleistas. Įdomu, kas gi išties pagalbos ranką šiam žmogui ? Šis vaizdelis pamoko, kad turėtume atkreipti dėmesį į aplinkinius, domėtis jų savijauta.

2000 | 2017-06-09 | 3619

Filmuke „Ogis ir tarakonai Skalbimo diena“ Ogis skalbsis drabužius, žinoma išdykėliai tarakonai nepraleis progos paerzinti katinėlį savo naujomis, išmoningomis aibėmis. Antroje serijos „Skalbimo diena“ dalyje Ogis ir vėl kariauja su tarakonais, kai netikėtai apsilanko Ogio tėvai. Kaip katinėlis saugos tėvus nuo tarakonų keliamų nepatogumų, o gal tai net nebūtina? Trečioje dalyje tarakonams pavyks atskirti Ogio šešėlį nuo savininko. Vaikai pamatys, kaip išdykėliai tuo pasinaudos ir ar pavyks Ogiui susigrąžinti šešėlį.

2015 | 2017-06-09 | 4362

Aprašymas: Kempiniukas Plačiakelnis šiemet vasarą atšventė jau 15 metų jubiliejų: pirmoji animacinio serialo serija buvo parodyta 1999-ųjų liepos 17 dieną. 2004-aisiais buvo sukurtas pilnametražis animacinis filmas, o naujoji juosta yra minėto filmo tęsinys. Antonio Banderas‘o vaidinamas piktasis piratas desperatiškai ieško paskutinio trūkstamo magiškos knygos puslapio. Knyga ypatinga tuo, kad joje parašius bet kokį planą ar svajonę, jie tampa realybe. Po ilgų paieškų piratas sužino, kad ant trūkstamo lapo surašytas slaptasis Krabo receptas. Vieną dieną piratui pavyksta pavogti itin saugomą Krabo vertybę. Kempiniukas ir draugai, sužinoję, kad piktasis piratas rengiasi sunaikinti jų namus, išsiruošia į gelbėjimo misiją. Įgiję superherojiškų galių, Kempiniukas ir kompanija mūsų pasaulyje stoja į žūtbūtinį mūšį su piratu ir jo šutve.

2014 | 2017-06-09 | 3650

Aprašymas: Vienas mėgstamiausias šuo-detektyvas sugrįžta. Paslapčių komanda tęsia savo darbą, išaiškindami vieną nusikaltimą po kito. Velma sužino, kad iš savo pro-pro-dėdės daktaro Von Dinkensteino paveldėjo prakeiktą pilį. Po ilgų išsisukinėjimų, komanda įkalba ją priimti palikimą, esantį Transilvanijoje… Pensilvanijos valstijoje. Jie atvyksta į pilį ir išsiaiškina tamsias paslaptis, kurias Velma visa laiką slėpė.

1992 | 2017-11-07 | 4364

Aprašymas: (rus. Мушкетёры двадцать лет спустя). Muškietininkų ketveriukė paseno 20 metų, tačiau išsaugojo meistriškumą. Nužudytos klastingos Miledi sūnus trokšta keršto. Laukia nauji iššūkiai, kurių metu padėti galės tik per dešimtmečius išsaugota draugystė…

Muškietininkai po 20 metų (1-4 serijos) - Мушкетёры двадцать лет спустя (1992)

2030 | 2018-07-24 | 3366

Aprašymas: Veiksmas vyksta ateities, apokaliptiniame pasaulyje. Žmonės nuniokojo žemę ir dabar gyvena po truputį naikindami tai, kas dar liko iš gamtos. Didžioji dalis gyvūnų rūšių jau sunaikintos, o likusi – prie išnykimo ribos. Apgriuvę ir nuskurdę miestai vis dar gyvuoja, išsibarstę po nuniokotą žemę. Žmonės gyvena susiskirstę į dvi grupes: kilminguosius ir paprastus gyventojus, kurių dauguma tapo nusikaltėliais. Sklando legenda, kad prieš pat pasaulio pabaigą pasirodys vilkai tam, kad nuvestų visus į Rojų. Niekas netiki šiomis legendomis, nes mano, kad vilkai išnyko prieš 200 metų.

2022 | 2017-06-09 | 3707

Epizode „Fotografija 9x12” Maša randa seną lokio fotoaparatą ir nusprendžia su juo pasilinksminti. Mažoji išdykėlė laksto po mišką ir daryo juokingas jo gyventojų nuotraukas. Tik, pasirodo, kad žvėrys ne itin mėgsta fotografuotis. Serijoje „Fotografija 9x12” vaikučiai, pamatys, kaip Maša gaus pamoką – nesielgti su kitais taip, kaip nenorėtum jog elgtųsi su tavimi.

2030 | 2018-07-24 | 3794

Aprašymas: Šunyčiai patruliai (angl. Paw Patrol) – JAV animacinis serialas. Šeši nuostabūs, ypatingų galių turintys šunukai kartu su dešimtmečiu berniuku Raideriu atsakingai saugo vietos gyventojus. Kiekvienas iš šunukų turi ypatingų gebėjimų ir itin greitą transporto priemonę, kad galėtų ne tik gelbėti medyje įstringančius kačiukus, bet ir spręsti rimtesnes problemas, pavyzdžiui, užkirsti kelią traukinio katastrofai. Be to, visi šie mieli herojai visuomet atranda laiko ir įvairioms pramogoms, linksmiems žaidimams ir juokams. Su tokia kompanija nė vienam vaikui nebus nuobodu!

2007 | 2017-06-09 | 3738

Aprašymas: Kiekvieną vakarą prieš užmigdamas mažas našlaitis Timas sėdi ant stogo ir stebi savo mėgstamą žvaigždę. Bet kartą ta ima ir pradingsta. O paskui pasirodo keistas personažas – Katinų Piemuo, kurio prižiūrimos katės savo murkimu turi migdyti mažus vaikučius. Kartu su Piemeniu ir jo katinu Tobermoriu Timas išvyksta ieškoti savo žvaigždelės. Jis stebi nepaprastus magiško Nokturnos miestelio įvykius. Netrukus ima gesti ir žūti šio miesto gyventojai. Bandydamas išgelbėti paskutinę žvaigždę, Timas net neįtaria, kad dėl tų nelaimių kaltas ji pats. Berniukui tereikia nugalėti savo tamsos baimę – ir pasakų miestelis vėl žibės…

1964 | 2017-06-07 | 3949

Senosios animacijos filmukas Drąsus siuvėjėlis. Kažkas sėdi ant stalelio, tik siūvėjas šitaip gali. Visą dieną jisai siūva, jo dainelės nenusčiūva. Su daina ne vien tik švęsti, viską galime iškęsti ir gyvenimo niūrumo ir siūvimo nuobodumą. Už langų pasaulis šviečia, ir siūvėją džiaugtis kviečia. Filmukas apie dainuojantį siuvėją pagal Brolių grimų pasaką. Šioje pasakoje siūvėjas sutinka ir apgudrauja milžinus, padeda kitiems ir nuolat išlieka drasus ir stiprus.

2014 | 2017-06-09 | 3775

Aprašymas: Jei berniukas gali auginti šunį, tai kodėl negali būti ir atvirkščiai? Protingiausias pasaulyje šuo profesorius Ponas Žirnis ir išdykęs jo įsūnis – berniukas Šermanas – nepaprasta šeima ne tik todėl, kad vienas jų šuo, o kitas žmogus. Jų namuose slypi įdomiausias įrenginys pasaulyje – laiko mašina! Su šia mašina tėvas ir sūnus (šuo ir berniukas) leidžiasi keliauti laiku, aplankydami pačias keisčiausias ir įdomiausias pasaulio vietas – senovės Egiptą ir jo piramides, Kleopatrą ir jos tarnaites… Tačiau vieną dieną jų ramus gyvenimas pakrypsta netikėta linkme. Norėdamas padaryti įspūdį, Šermanas apie paslaptingąją mašiną prasitaria savo pašėlusiai simpatijai Penei. Ši pasiutėlė neatsispiria pagundai išmėginti Laiko mašiną ir nukeliauti į kitus laikus. Šitaip prasideda didieji nuotykiai…

2030 | 2018-07-24 | 3964

Aprašymas: Betmenas ir narsuolių komanda (angl. Batman: The brave and the bold) – JAV animacinis serialas apie Betmaną ir kitus herojus, bei jų nuotykius ginant visatą.

2022 | 2017-06-09 | 3793

Filmuke „Šventė ant ledo“ lokys ir vėl sutiks gražiąją lokę. Šį kartą mažoji Maša įkalbės abu lokius išmokyti ją šokti ant ledo. Greitai pamokos virs nuostabiu pasirodymu, įtraukiančių ir kitu miško gyventojus. Na ir lokys šįkart bus labai patenkintas Mašos įgeidžiu. Serijoje „Šventė ant ledo“ vaikai išvys, kaip mažąja išdykėliai pavyks įveikti nemažą ledo iššūkį.

1997 | 2017-06-09 | 4221

Aprašymas: Princesė gulbė sugrįžo! Šį kartą princesė Odetė ir princas Derekas, kartu su ištikimais draugais, pamėgins įminti Pilies paslaptį. Pasirodo, pilies požemiuose yra paslėptas „stebuklingas rutulys“, kurį trokšta pasisavinti piktasis burtininkas Klavijus.

2015 | 2018-07-24 | 5031

Aprašymas: Broliai meškinai (angl. We Bare Bears) Grizlis, Panda ir Baltasis stengiasi tapti populiariais atstovais žmonių visuomenėje, populiariais internete, vaikščioti į pasimatymus ir supermarketus. Jiems tai nelabai išeina, bet jie palaiko vienas kitą. Šie meškinai turi savo unikalų vaikščiojimo būdą „piramidė“, kai vienas stovi ant kito (kaip cirke). Tai jų giminystės metafora.

Saugokis meškinų (1 sezonas) - We Bare Bears (2015)