Filmai


A B C Č D E Ė F G H I Į J K L M N O P R S Š T U Ū V Z Ž X Q


2030 | 2018-07-24 | 3952

Aprašymas: Nuotykių metas (angl. Adventure Time) – JAV animacinis serialas. Žmonių vaikas Finas su savo geriausiu draugu ir įvaikintu broliu šuneliu Džeiku, turinčiu magiškų galių, gyvena postapokaliptinėje šalyje Ooo. Dvylikametis berniukas su dvidešimt aštuonerių šuniuku puikiai sutaria – šie du drąsuoliai gina savo šalį nuo netikėtų negandų ir patiria daugybę nuotykių. Savo žygiuose draugai sutinka naujų įdomių draugų. Šis animacinis serialas sulaukė itin didelio susižavėjimo Amerikoje. Kai trumpi klipukai tapo interneto hitu, prodiuserių kompanija „Cartoon Network“ nusprendė jų pagrindu kurti televizijos serialą. Jį įvertino ne tik žiūrovai, o ir kritikai – nominavo 7 Emmy apdovanojimams, 2 iš jų filmukas laimėjo.

2030 | 2018-07-24 | 3432

Aprašymas: Loganas sužino, kad jo meilę Mariko Yashida, kuri dingo prieš vienerius metus, į Tokiją išvežė jos tėvas Shingen Yashida, Japonijos nusikalstamo sindikato “Kuzuryu” vadovas ir “AIM” tiekėjas. Shingen nori ištekinti dukrą už Hideki Kurohagi. Ernis siekia išgelbėti Mariko, susidoroti su Shingen ir Hideki bei kitais kelyje pasitaikančiais oponentais.

2000 | 2017-06-09 | 3655

Filmuke vaikams „Smurfai“ vyksta nuostabūs kūrybiniai nuotykiai, kuriami šedevrai. Tačiau ne visi menininkai gali susikaupti, jie vieni kitiems trukdo. Tėtė nusprendžia, kad viskam savas laikas ir paskirsto visiems laiką. Tačiau menininkai labai jautrūs. Dailininkas nupiešia nuostabų Smurfytės paveikslą šedevrą. Filme „Smurfai“ vaikai su tėveliais pamatys kaip įsižeidę poetas ir dailininkas pabėga iš miestelio. Kyla pavojus ir visi smurfai keliauja ieškoti pradingėlių. Ar jie suspės ir nepakliūs į audrą ir ar nesugaus smurfų piktasis žinys Gargamelis, vaikučiai išvys filmuke „Smurfai“.

2002 | 2017-06-09 | 3821

Aprašymas: Tai legendinio anglų rašytojo Artūro Doilio 1912 m. mokslinės fantastikos romano „Dingęs pasaulis“ motyvais paremta unikali animacinė istorija. Kaip ir knygoje, čia veiksmas vyksta fantastiniame pasaulyje, kuriame išlikę dinozaurai ir kiti priešistorės gyvūnai. Pagrindiniai veikėjai – keturi paaugliai, išrinkti tam, kad varžytųsi ir nugalėtų televizijos realybės šou Dingęs pasaulis. Lėktuvas, kuriuo Aleksas, Leo, Džekis ir Margaret skrenda filmuotis, sudūžta, tačiau ketvertukas spėja išsigelbėti – parašiutais nusileidžia paslaptingoje saloje, kurioje knibždėte knibžda įvairiausių rūšių dinozaurų. Kaip paaugliams seksis su tais prieštvaniniais padarais susidraugauti, o gal reikės vien tik kautis?

2009 | 2017-06-09 | 3899

Aprašymas: Tikra draugystės istorija, sujungusi laiškais 8-erių vienišą mergaitę Merę iš Melburno ir 44-erių žydų kilmės ekscentrišką vyrioką Maksą iš Niujorko. Ji tik norėjo patikrinti mamos išsakytą tiesą ir sužinoti, ar tikrai Australijoje vaikai gimsta alaus bokaluose, o Amerikoje atsiranda konservuotų pupelių dėžutėse. Žingeidi Merė parašė laiškelį, bedė pirštu į adresų knygą ir išsiuntė klausimėlį tiesiai į namus išradingajam nepažįstamajam diedukui Maksui, kuris gyvena savanoriškai izoliavęs save nuo velniškai užknisusios visuomenės.

2022 | 2017-06-09 | 4030

Serijoje „Paveikslas“ mažoji Maša ir lokys tapo tikrais dailininkais. Tik lokys tapo namie, o mažoji nenuorama bus išsiųsta nupiešti visų miško gyventojų. Kas nutiks, kai gudruolė pastebės,jog jos paveikslo spalvos nevisai sutampa su tikromis žvėrių spalvomis? Serijoje „Paveikslas“ mažieji žiūrovai pamatys, kuo baigėsi dailės darbai ir ar nepasigailės lokys, kad išsiuntė Mašą piešti į mišką/

2007 | 2017-06-09 | 3625

Aprašymas: Įsivaizduokite neįtikėtiną pasaulį, kur kalmaras saulės dydžio, sraigė – kaip nupenėtas triušis, o širšės tokios didelės ir plėšrios, kad gali pagauti ir suryti skrendantį paukštį. Tai pasaulis, kuriame tenka kovoti už išgyvenimą.

2030 | 2018-07-24 | 3331

Aprašymas: LEGO Čima legendos (angl. Legends of Chima) – animacinis serialas. Magiškame Čimos pasaulyje visi gyvūnėliai moka kalbėti, gražiai žaidžia ir draugiškai sugyvena. Visi jie įsikūrę pilyse ir įgudę naudotis įvairiais prietaisais, visi vairuoja automobilius. Iki šiol tai buvo pirmykštis rojus gamtoje, o dabar – kovos arena, kurioje kaunasi du seni draugai, netikėtai tapę didžiausiais priešais. Įvairiausi gyvūnėliai atrodo kaip judančios „Lego“ figūrėlės, o šis animacinis serialas sukurtas pagal to paties pavadinimo „Lego“ žaislų seriją.

1994 | 2017-06-09 | 4433

Aprašymas: Tai vienuoliktasis Drakonų kova Z filmas. Ponas Šėtonas kviečiamas apsilankyti laboratorijoje, ir išmėginti savo jėgas prieš naujai kuriamus genetinius mutantus… Norėdamas nustebinti Šėtoną, kūrėjas jam parodo geriausią savo genetinį kovotoją. Tačiau Tranksas su Gotenu greitai pastebi, kad jis turi uodegą…

2022 | 2017-06-09 | 4018

Animacinio filmuko „Maša ir lokys“ online serijoje „Pilkieji nenaudėliai” išalkę vilkai sugalvoja planą – pagrobti Mašą, o po to grąžinti ir už tai iš lokio gauti šaldytuvą pilną gardėsių. Tik kodėl lokys visai nesusirūpino radęs pagrobimo raštelį? O ir Maša visai nenuliūdo, kad yra pagrobta. Ar tik vilkai nepasigailės savo užmačių? Serijoje „Pilkieji nenaudėliai” vaikai ir jų tėveliai pamatys, kuo baigsis suktas vilkų planas.

2030 | 2018-07-24 | 3695

Aprašymas: Narutas: Viesulo kronikos (angl. Naruto: Shippuden) – Japonijos animacinis serialas. Po pustrečius metus trukusių treniruočių Narutas pagaliau sugrįžta į Konoha. Savaime aišku, kad treniruotės nenuėjo veltui. Naruto stipresnis nei bet kada. Vienintelis jo tikslas – ištesėti pažadą, duotą Sakura po Sasuke pabėgimo. Kartu jie jau paaugliai, mėginantys susigrąžinti Sasuke. Aktyviau ima reikštis organizacija, vadinama Akatsuki. Orochimaru nori kuo greičiau apsėsti Sasuke ir gauti jo kūną. Sasuke neketina tam prieštarauti, nes tiki, kad susijungęs su Orochimaru sugebės nugalėti Itachi. Septintoji komanda papildoma naujais nariais: keistuoliu Sai ir kapitonu Yamato.

2016 | 2017-06-09 | 3807

Aprašymas: Mažame Japonijos kaimelyje gyvena mažas berniukas, vardu Kubo. Ankstyvoje vaikystėje netekęs tėvo – galingo samurajaus – jis rūpinasi savo motina, o labiausiai mėgsta klausytis kitų kaimelio gyventojų istorijų ir pasakoti jas pats. Vieną dieną berniukas netyčia pažadina paslaptingą, piktą ir galingą dvasią iš praeities, turinčią savų sąskaitų su berniuko šeima. Kubo priverstas bėgti iš gimtųjų namų. Norėdamas nugalėti senovinį prakeiksmą, Kubo privalo išsiaiškinti tiesą apie savo tėvą. Kartu su kovos meno ir išminties jį mokančia beždžione bei galingu, nors protu ir nepasižyminčiu vabalu, berniukas patraukia į ilgą ir pavojingą kelionę. Jos metu Kubo teks kovoti su piktais dievais ir siaubingomis pabaisomis bei atskleisti tiesą, galinčią išgelbėti jo motiną ir visą gimtąjį kaimelį.

2000 | 2017-06-07 | 3432

Istorija apie meškiną kuris labai liūdėjo, kad visi turi uodegas išskyrus jį. Nuėjęs pas daktarą jis išsiprašo povo uodegos. Kaip meškinui sekėsi gyventi su uodega pamatysite filmuke, ir suprasite, kad pavydėti kitiems daiktų, kurių pats neturi, tikrai nereikia. Filmukas sprendžia labai aktualią temą lietuviškai publikai.

1997 | 2017-06-09 | 3843

Aprašymas: Penki Zigma B planetos ateiviai išsiruošia į pikniką kosmose. Tačiau jų erdvėlaiviui atsitrenkus į asteroidą jie atsiduria Žemėje. Tampa aišku, kad jei kas nors iš žmonių supras, kad jie ateiviai, ims juos tyrinėti. Tad jie išsinuomoja namą, kuris tampa jų slėptuve. Ateiviai turi du tikslus: grįžti į savo gimtąją planetą bei persekioti visus, kurie bandys įkelti koją į jų nuosavybę.